Archief
Artikelen

Het jaar 2014 loopt ten einde, het is tijd voor een terugblik. Het jaar begon vrolijk, getuige mijn archief. In januari was er nog tijd voor muziek, piramides en oude geschiedenis, speelfilms en Nikola Tesla, plus wat binnenlandse schandalen, maar dat houd je toch. De grote wanklank was Gerald Celente met zijn voorspelling voor 2014:

Volgens Celente kunnen we een economische crash verwachten rond het einde van het tweede kwartaal, dus pakweg eind juni. Deze crash kan alleen worden voorkomen door een oorlog…


Nou, dat hebben we geweten! Midzomer was nog niet voorbij, of het tuig ging los! Oorlog in Oekraïne, de valse vlag van MH17, bommen van Israël op Gaza en oorlog van ISIS tegen alle normale mensen in Irak en Syrië. WO III kwam opeens heel dichtbij. Het professioneel gehypte bloedbad van ISIS spatte van de beeldbuis en de vluchtelingenstromen zijn nu vrijwel uit het zicht verdwenen, al doet Fred Teeven zijn uiterste best om aandacht te vragen voor de vluchtelingenproblematiek door argeloze dorpen te overbevolken met Syriërs die voldoende geld bezaten om de reis naar Nederland te bekostigen. De rest zit nu in kampen in Libanon en/of Jordanië, in de modder en in de kou. Voor de miljoen vluchtelingen uit Oekraïne mag Rusland zorgen.

Natuurlijk hoop ik dat 2015 beter wordt, maar de vooruitzichten zijn grimmiger dan ooit. Palestina mag zich nog altijd geen staat noemen, de VS vaardigen de ene sanctie na de andere tegen Rusland uit, de olieprijs en de goudprijs worden gedrukt door de speculanten en ga zo maar door. De speeltafel staat zo zwaar op tilt, dat hij begin over te hellen. Er komt ooit een dag dat de dollar valt! En nu maar hopen dat Rusland er in slaagt om de sancties te overleven en de vrede te bewaren. Want als het aan John McCain en zijn maten ligt, dan ziet de toekomst er ongeveer uit zoals op deze wenskaart:

Liever wens ik al mijn lezers voorspoed en geluk, vrede, liefde en vriendschap zonder enige straling! Hoewel? Een beetje zon op ons pad zou wel welkom zijn. 😉

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

1 Reactie op “Vrolijk uiteinde en een voorspoedig 2015”

 • Boudine:

  Volgens mij gaat reageren op BOUblog nog altijd niet naar wens, want het is en blijft stil. Geeft niet, komt wel goed en zo niet, dan niet.
  Paul Craig Roberts geeft zijn eigen visie op de komende gebeurtenissen:
  The Outlook for the New Year

  By Paul Craig Roberts

  December 30, 2014 “ICH” –

  Washington has shaped 2015 to be a year of conflict. The conflict could be intense.

  Washington is the cause of the conflict, which has been brewing for some time. Russia was too weak to do anything about it when the Clinton regime pushed NATO to Russia’s borders and illegally attacked Yugoslavia, breaking the country into small easily controlled pieces. Russia was also too weak to do anything about it when the George W. Bush regime withdrew from the ABM treaty and undertook to locate anti-ballistic missile bases on Russia’s borders. Washington lied to Moscow that the purpose of the ABM bases is to protect Europe from non-existent Iranian nuclear ICBMs. However, Moscow understood that the purpose of the ABM bases is to degrade Russia’s nuclear deterrent, thereby enhancing Washington’s ability to coerce Russia into agreements that compromise Russian sovereignty.

  By summer 2008 Russian power had returned. On Washington’s orders, the US and Israeli trained and equipped Georgian army attacked the breakaway republic of South Ossetia during the early hours of August 8, killing Russian peacekeepers and civilian population. Units of the Russian military instantly responded and within a few hours the American trained and equipped Georgian army was routed and defeated. Georgia was in Russia’s hands again, where the province had resided during the 19th and 20th centuries.

  Beslist de moeite waard om verder te lezen! Weg met WO III, want we kunnen niet tegen de straling!

  Kleintje Muurkrant zwenkt intussen tussen krib en oliebol, met allerlei weetjes waardoor uw blik op het NOS journaal verandert.

  Kortom: het zijn interessante tijden!

Laat een reactie achter