Archief
Artikelen

Beste lezers,
De feestdagen naderen en het is tijd om iedereen gezellige dagen en een voorspoedig 2015 te wensen. Het is echter de vraag hoe voorspoedig 2015 zal zijn. De economische oorlog tegen Rusland, de BRICS en andere bondgenoten van Rusland is in volle hevigheid uitgebarsten. Deze koude oorlog zou heel Europa in de kou kunnen zetten als Rusland de gaskraan dichtdraait. En intussen gaat de hete oorlog door! ISIS is nu overal, terrorisme is troef, Israël schiet weer op Gaza en de VS bewapent het fascistische regime in Kiev. Mijn goede voornemen is echter om me even niet te bemoeien met deze door en door perverse politiek. Maak me maar wakker als de oorlog uitbarst. We gaan gewoon iets leuks doen, zolang het nog kan.

Zoals mijn vaste lezers reeds weten, is er iets mis met de mogelijkheid om op BOUblog te reageren. Van de vakantie wil ik gebruik maken om dit te repareren. Het is me nog niet gelukt om te ontdekken waar het aan ligt, want zelf maak ik moeiteloos een account aan en log in, waarna ik zonder captcha kan reageren. Mocht u weten waar het aan ligt, mail me dan: mr.drs.bou apestaart planet.nl. Lukt het niet om het te verbeteren, dan is dat het einde van BOUblog! Zonder reacties daalt mijn motivatie om dit blog bij te houden. Gelukkig zijn er talloze andere blogs en goede nieuws-sites waar u terecht kunt voor het laatste nieuws. Kijk even in de blogroll in de rechter kolom van BOUblog, dan bent u weer bijgepraat.

Dan gaan we nu nog even in de toekomst kijken, met behulp van Gerald Celente en professor Paul Craig Roberts. De wereld staat er helaas beroerd voor, maar hoe het afloopt, weten we over een jaar.

Gerald Celente – Cody Underground Podcast – December 18, 2014 duurt 37 minuten.

Paul Craig Roberts-US Government Most Corrupt on Earth duurt 39 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

7 Reacties op “Vrolijk Midwinterlicht en de voorspelling voor 2015”

Laat een reactie achter