Archieven

Mr. Aben schakelt deskundoloog in tegen Baybasin

De advocaat Generaal Mr. Aben, wiens taak het is om de herziening in de zaak Baybasin te beoordelen alvorens de Hoge Raad daarover beslist, heeft daartoe nu een onvervalste deskundoloog ingeschakeld. Zijn naam is Ir. Bas van den Heuvel en de man blijkt deskundig in vrijwel alles, van het organiseren van een studentenfeest tot het bekijken van beelden van de vuurwerkramp Enschede en de analyse van tandartskosten! Het zou lachwekkend zijn, als het niet zo bedroevend was, want Baybasin zit nog altijd onschuldig achter de tralies! Voor hem geen vrolijk kerstfeest en nog steeds geen gelukkig nieuw jaar!

Ton Hofstede van Het Haagse Complot volgt de zaak Baybasin op de voet en schrijft op zijn website het ene artikel na het andere over deze gerechtelijke dwaling schandvlek! Het herzieningsverzoek in de zaak Baybasin is reeds ingediend in april 2011. Ook op BOUblog staat een heel archief over de zaak Baybasin, die nauw verstrengeld is met de zaak Demmink. Helaas is het een slepende kwestie die niet mag worden opgelost, omdat er dan koppen rollen bij Justitie. De taak van mr. Aben is daarom om de zaak zo lang mogelijk te rekken. We gaan even naar Het Haagse Complot:

Herziening zaak Baybaşin

Vandaag vindt het zoveelste uitstel plaats in de herzieningszaak van de ten onrechte levenslang opgesloten Turk/Koerd Baybaşin. Na een publicatie over de achtergrond hiervan vond er een gesprek plaats met Talk2Myra. Kijk en luister mee.

Talk2Myra: Zaak Baybasin einde Democratie? Ton Hofstede legt uit. duurt 54 minuten.

Gepubliceerd op 15 dec. 2014

15 december 2014. B.H. van den Heuvel benadert zelf journalisten en daarom: Huseyin Baybasin over de nieuwe deskundige voor het Herzieningsverzoek van de Hoge Raad.
Vanaf minuut 19:00 vertelt Ton Hofstede van de gerespecteerde website “HetHaagseComplot” waarom het bewijs niet wettig en overtuigend is.

Free Baybasin NOW!!!
Stuur Baybasin een kaartje!

1 Reactie

  1. Boudine

    Méér dan schandalig! FOEI !!!

    Opnieuw rechtsweigering

    Vandaag werd de conclusie van de AG van de Hoge Raad verwacht. Onvoltooid verleden tijd en opnieuw toekomende tijd. Een misdaad tegen de menselijkheid. En ondertussen tikt de klok maar door.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën