Archief
Artikelen

Rare jongens, die islamitische strijders van ISIS of IS! Ze maken professioneel reclame voor de Jihad door de meest wrede beelden en video’s op YouTube te plaatsen. Kennelijk spreekt dat een aantal westerse jongeren aan, want ISIS ronselt met succes jihad-strijders van Engeland tot Pakistan, van België tot Australië en zo voort. Met de islam heeft ISIS niets te maken, ze moorden en verkrachten, ze verwoesten moskeeën, ze verkopen vrouwen en doen ook overigens vrijwel alles dat in strijd is met de islam. ISIS is puur terrorisme! De vraag is dan wie daar belang bij heeft. Qui bono?

Allereerst werd ISIS gefinancierd vanuit de Arabische oliestaten, Qatar en Saoedi Arabië voorop. In deze wrede dictaturen heerst de sharia in de middeleeuwse zin van het woord. Lijfstraffen, handen afhakken, de doodstraf, steniging en onthoofding, het gebeurt daar allemaal openlijk en volgens de wet! Vrouwen mogen zich in Saoedi Arabië niet of nauwelijks op straat vertonen en auto rijden is voor hen helemaal uit den boze. ISIS staat dus niet alleen, het is een leger van godsdienstfanaten, maar hun “religie” is de staatsreligie in Saoedi Arabië.

Ook wordt ISIS actief gesteund door Turkije, dat al jaren wapens doorlaat die bestemd zijn voor de strijd tegen president Assad van Assyrië. Ook de kersverse jihadi’s uit Europa en verre omstreken die willen deelnemen aan de strijd, komen Syrië binnen via Turkije. Dat land speelt een dubbelspel, wat men met de mond belijdt, is een ander verhaal dan wat men in daden tot uitdrukking brengt. Hoewel men zich openlijk keert tegen Israël, is Turkije in feite een bondgenoot van Israël. Het Turkije van president Erdogan wil dat er in Syrië een Soennitische marionet van het vrije wilde Westen aan de macht komt. Israël wil dat ook.

ISIS wordt gedoogd door de VS, dat eveneens een dubbelspel speelt. Men zegt dat men tegen ISIS strijdt, maar intussen wordt de infrastructuur van Syrië gebombardeerd. De bommen op ISIS rond Kobani hebben slechts het effect dat het Syrische leger Kobani niet kan bereiken om de stad te ontzetten! Ook de VS heeft een dubbel belang bij ISIS. Allereerst wil men het Midden Oosten dusdanig ontwrichten dat alle olievoorraden door de VS worden beheerst en gecontroleerd. Maar er is ook nog de wapenhandel, iedere oorlog levert winst op voor de wapenfabrikanten. Dat laatste geldt ook voor wapenfabrikant Israël en wapenhandelaar Jordanië. ISIS is oorlog. Tel uit je winst!

ISIS-strijders die gewond raken, kunnen zowel terecht in Israël als Turkije voor een goede medische verzorging. Gewonde Koerden mogen echter doodvallen, voor ze de Turkse grens oversteken. De door Israël bezette Golan hoogvlakte, die in feite behoort aan Syrië, speelt in deze strijd een rol als veilige doorgangshaven, zowel voor de gewonde strijders als voor de benodigde wapens. Trainingskampen voor de enthousiaste ISIS-recruten liggen in Turkije, Jordanië en Saoedi Arabië.

Natuurlijk is lang niet iedereen blij met ISIS. Het Syrische leger strijdt wel degelijk tegen deze terreur. Hetzelfde geldt voor de restanten van het reguliere leger van Irak. Ook de Koerden in Noord Syrië en Turkije proberen ISIS oprecht te bestrijden, soms met succes, maar ze worden tegengewerkt door Turkije en de VS! Een andere oprechte tegenstander is Iran. Dit Shi’itische moslimland heeft geen belang bij de terreur van de zogenaamd Soennitische ISIS. Iran wil graag stabiliteit in het Midden Oosten. Ook Rusland is niet blij met ISIS. Syrië is al jaren een bondgenoot van Rusland, dat gebruik maakte van de Syrische havens aan de Middellandse Zee. Vorig jaar wist Rusland te voorkomen dat Syrië door de VN tot “No Fly Zone” zou worden uitgeroepen. We hebben in Libië reeds gezien wat dat betekent: de NATO kan het land dan plat bombarderen.

Wat vorig jaar niet is gelukt met een valse vlag van gifgas-aanvallen op de bevolking, dat probeert men nu te bewerkstelligen met een massamoord van ISIS op de Koerdische bevolking van Kobani. Als er maar genoeg doden vallen, dan kan de VS (of de NATO) zich beroepen op de “Responsibility to Protect” (R2P). Dank zij de moedige strijd van de slecht bewapende Koerden tegen de door het vrije wilde Westen bewapende ISIS, is ook dit tot op heden niet gelukt, maar de situatie verandert van dag tot dag.

‘They are Islamic in name only’ – Kurdish refugee on ISIS

US concerned with ‘getting rid of Assad,’ not ISIL

The Debate – Does US really want to annihilate ISIL? duurt 18 minuten.
PressTV News Videos, Gepubliceerd op 13 okt. 2014

Chemical weapons found in Iraq, fears of use by ISIS spread duurt 10 minuten.

CrossTalk: Strategic blunder? duurt ruim 23 minuten.
Russia Today, Gepubliceerd op 15 okt. 2014

Strategic blunder or a policy of endless possibilities? Take your pick. However, there is no denying Washington and its coalition of the reluctant are incapable of stopping the spread of the Islamic State. How many boots on the ground will it take to change that? CrossTalking with Sami Ramadani, Ray Locker and Benjamin Reynolds.

Contractors cash in on US war with ISIS duurt 13 minuten.

‘US cultivated, financed ISIS’ – FBI whistleblower Sibel Edmonds duurt 24 minuten.
Sophie Shevardnadze, Gepubliceerd op 13 okt. 2014

President Obama admits the rise of Islamic State was never properly addressed by the US intelligence. Vice-President of the States puts all the blame on America’s allies, saying it were they who funded jihadists. Terrorists threaten direct attacks on American soil. Is the U.S. ready to respond with more than just airstrikes? Was it really unaware of the growing threat? And were that the allies that gave a helping hand to the radicalism in Iraq and Syria? To find answers to these questions, Sophie&Co speaks to FBI whistleblower; Sibel Edmonds.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

11 Reacties op “ISIS en de lucratieve strijd tegen het terrorisme”

 • Boudine:

  ISIS heeft een consulaat geopend in Ankara!
  http://aydinlikdaily.com/Detail/ISIS-Opens-A-Consulate-In-Turkey/4576#.VENz1xbva8G

  Heeft minister Koenders wél ‘indicaties’ van Turkse steun aan IS?

  Een Turkse hoofdofficier van Justitie heeft bevestigd dat Turkije wapens levert aan terroristen van Islamitische Staat (IS). Gaat een nieuwe minister van Buitenlandse Zaken Turkije nu wel om opheldering vragen?

 • Boudine:

  Chopping limbs, electric shock & chemical burning – just some ISIS atrocities

  • Saoedi-Arabië heeft tot nu toe al 59 mensen onthoofd in 2014. Maar daar schrijft, praat, of filmt niemand over.

   1a: De IS onthoofdingen domineren het nieuws. Maar waar hebben die salafistische IS mensen het onthoofden van overgenomen? Van het salafistische Saoedi Arabië. De jaarlijkse tientallen publieke onthoofdingen in Saoedi-Arabië zijn we nu even voor het gemak vergeten. Dat komt het Westen nu niet uit. Saoedi Arabië, is lid van de Raad voor de Mensenrechten van de VN en zogenaamd bondgenoot van de VS in de strijd tegen de IS, maar voert zelf routinematig jaarlijks tientallen onthoofdingen uit.

   Uit: de website: Turks.nl
   http://www.turks.nl/nieuws/item/4318-saoedi-arabie-onthoofde-59-mensen-in-2014-maar-niemand-praat-erover.html

   1b: When It Comes to Beheadings, ISIS Has Nothing Over Saudi Arabia.
   http://www.newsweek.com/2014/10/24/when-it-comes-beheadings-isis-has-nothing-over-saudi-arabia-277385.html

   Een Engelstalig geschreven verslag van de laatste dag van iemand die onthoofd gaat worden in Saoedi Arabië.

   Dat leest u niet in de Margriet. Dat leest u niet in de Telegraaf, AD, Volkskrant,Trouw, NRC, etc..

   2: De westerse MSM propaganda machine schildert de ISIS onthoofdingsbeulen af als psychopaten, gestoorde beesten, lustmoordenaars, sadistische pervers gestoorde krankzinnigen, massamoordenaars. Afgelopen zondag 23 november 2014 nog op Brandpunt TV een voorbeeld van een Australische Jihadist die officieel door eenieder wordt gelabeld als sadistische psychopaat en massamoordenaar.
   Kijk naar dit video interview met iemand die precies hetzelfde doet. Namelijk mensen beroepsmatig onthoofden. In Saoedi Arabië.
   Een video interview met een bekende representant uit het officiële Saoedi-Arabische Ministerie van Justitie. Dhr. Al-Bishi. Een Saoedische overheidsambtenaar. Van beroep: beul. Specialiteit: onthoofdingsbeul. Bijkomende werkzaamheden: afhakken van diverse ledematen.

   Live You Tube video Interview Archival – Saudi Executioner Al-Bishi Discusses His Calling, Demonstrates Weapons and Methods

   Dat ziet u niet bij Brandpunt, de RTL’s ,Pauw, Tan, Jinek, Nieuwsuur, Huys, ARD,CNN, BBC, ABC, FoxNews etc..

   EEN MUST SEE. Hier is de link naar dit video interview. Engels ondertiteld. Duurt 11 minuut 40 seconden. Maar dan weet je ook echt hoe het werk van een Saoedische overheidsambtenaar als onthoofdingbeul is. Alle mogelijke vragen beantwoordt hij rustig en zeer duidelijk. Zijn kinderen op de schoot of naast hem zittend.
   Wat is mr Al-Bishi uw ogen? In de ogen van (vult u zelf maar namen in)? Psychopaat, gestoord beest, lustmoordenaar, sadistische pervers gestoorde krankzinnige, massamoordenaar?
   Of gewoon iemand die betaald door de overheid zijn werk doet op basis van een roeping (Wil van Allah uitvoeren) en vaardigheden (zeer handig en vaardig een hoofd of ledemaat kunnen afhakken)

   Zie hier weer eens de waanzin van de mensheid in een notendop.

   http://youtu.be/kpaq-Wz48QE

   • Nog 2 taalfouten corrigeren.
    1: Onthoofdingsbeul i.p.v. onthoofdingbeul. Al zegt mijn spellingscontrole bij de ene variant onthoofdingbeul, en bij de nadere variant onthoofdingsbeul. Volgens mij moet het onthoofdingsbeul zijn.
    Wat is mr Al-Bishi uw ogen? Moet zijn: Wat is mr Al-Bishi inuw ogen?

 • Boudine:

  Juicy Month: Arms sales soar amid war against ISIS

  Gepubliceerd op 23 okt. 2014

  It is exactly one month since the U.S. started its bombing campaign on Islamic State in Syria. And it’s been quite a profitable operation for the arms industry of course – on the first day 47 Tomahawk missiles worth over 65 million dollars were dropped. One month on and the jihadists are still in place.

  But the war has produced new contracts for American weapon makers.

 • Boudine:

  ISIS Downs Two US Warplanes, Who’s Responsible?
  17 oktober 2014 – Gordon Duff

  Sources in counter-intelligence cite the “cozy” relationship several retired American generals have with ISIS military leaders they had met when those leaders were claiming to be with “moderate” Al Qaeda affiliates fighting the Assad government in Damascus.

  Evidence indicates that these former military commanders, employed by and Israeli owned news agency, are responsible for coordinating the “hundreds of tons of military supplies” ISIS/ISIL is still receiving on a daily basis through Turkey.

  Many top US Air Force commanders have been fired, some prosecuted, in the past 24 months, including almost the entire US nuclear command. Other top Air Force commanders are under investigation for ties to extremist groups advocating the violent overthrow of the US government.

  De rest van het artikel is al even onthullend!
  First appeared: http://journal-neo.org/2014/10/17/isis-armed-with-patriot-missiles-but-by-whom-2/

 • Boudine:

  “Anything That Flies on Everything that Moves”.
  From Pol Pot to ISIS

  by JOHN PILGER

  The only effective opponents of ISIS are accredited demons of the west – Syria, Iran, Hezbollah. The obstacle is Turkey, an “ally” and a member of Nato, which has conspired with the CIA, MI6 and the Gulf medievalists to channel support to the Syrian “rebels”, including those now calling themselves ISIS. Supporting Turkey in its long-held ambition for regional dominance by overthrowing the Assad government beckons a major conventional war and the horrific dismemberment of the most ethnically diverse state in the Middle East.

  A truce – however difficult to achieve – is the only way out of this imperial maze; otherwise, the beheadings will continue. That genuine negotiations with Syria should be seen as “morally questionable” (the Guardian) suggests that the assumptions of moral superiority among those who supported the war criminal Blair remain not only absurd, but dangerous.

 • Boudine:

  Saudi Arabia: As executions rise, allies must focus more closely on warring anti-IS forces

  In Saoedi Arabië worden de Shi’iten ook onthoofd, alleen is het daar een soort van regeringsbeleid!

 • Boudine:

  The Secret Stupid Saudi-US Deal on Syria. Oil Gas Pipeline War

  The details are emerging of a new secret and quite stupid Saudi-US deal on Syria and the so-called IS. It involves oil and gas control of the entire region and the weakening of Russia and Iran by Saudi Arabian flooding the world market with cheap oil. Details were concluded in the September meeting by US Secretary of State John Kerry and the Saudi King. The unintended consequence will be to push Russia even faster to turn east to China and Eurasia.

  Qatar, today the world’s largest exporter of LNG, largely to Asia, wants the same EU market that Iran and Syria eye. For that, they would build pipelines to the Mediterranean. Here is where getting rid of the pro-Iran Assad is essential. In 2009 Qatar approached Bashar al-Assad to propose construction of a gas pipeline from Qatar’s north Field through Syria on to Turkey and to the EU. Assad refused, citing Syria’s long friendly relations with Russia and Gazprom. That refusal combined with the Iran-Iraq-Syria gas pipeline agreement in 2011 ignited the full-scale Saudi and Qatari assault on Assad’s power, financing al Qaeda terrorists, recruits of Jihadist fanatics willing to kill Alawite and Shi’ite “infidels” for $100 a month and a Kalishnikov. The Washington neo-conservative warhawks in and around the Obama White House, along with their allies in the right-wing Netanyahu government, were cheering from the bleachers as Syria went up in flames after spring 2011.

  Today the US-backed wars in Ukraine and in Syria are but two fronts in the same strategic war to cripple Russia and China and to rupture any Eurasian counter-pole to a US-controlled New World Order. In each, control of energy pipelines, this time primarily of natural gas pipelines—from Russia to the EU via Ukraine and from Iran and Syria to the EU via Syria—is the strategic goal. The true aim of the US and Israel backed ISIS is to give the pretext for bombing Assad’s vital grain silos and oil refineries to cripple the economy in preparation for a “Ghaddafi-”style elimination of Russia and China and Iran-ally Bashar al-Assad.

  Qui bono?

 • Boudine:

  Saudi Arabia publicly beheads a woman in Mecca

  A woman convicted of killing her step-daughter was publicly beheaded in Saudi Arabia taking the total number of executions in 2015 to nine

  – See more at: http://www.middleeasteye.net/news/saudi-arabia-publicly-behead-woman-mecca-256083516#sthash.6lXObF1S.dpuf

  Saudi Arabia has executed nine people in the first 14 days of 2015. In 2014 they executed a total of 87, up from 78 in 2013, which saw the conservative kingdom record the third highest number of executions, behind Iran and Iraq.

  According to Human Rights Watch 72 of the 87 executions in 2014 took place between August and December and 43 percent of those killed were foreign nationals, including two women.

  The spike in executions, according to Saeedi, is down to authorities wanting “to show people they are powerful.”

  “They used to execute people in central areas of cities but since the beginning of 2014 they beheaded people all over the place,” Saeedi told MEE. “In the past when public executions took place lots of people would gather to watch. “But now, with all the killings, just a few people turn up. When there is an execution in the streets now people just walk on by, because it has become normal.”

Laat een reactie achter