Selecteer een pagina

Archieven

De achterkant van de ISIS-onzin

Bent u ook zo bang voor ISIS? En voor die Haagse jihadi’s die naar Syrië gaan, om als volleerde zelfmoordterroristen terug te keren naar Den Haag? Mag uw kind ook niet mee met het schoolreisje naar Parijs? Gelukkig gaat de Nederlandse luchtmacht nu ISIS bombarderen, maar dat kost wel 150 miljoen euro en het is nog gevaarlijk ook, want ISIS kan F-16’s neerhalen! Het is dus allemaal erg spannend, maar het klopt niet helemaal. Want waar komt ISIS zo plotseling vandaan? Hoe komen ze aan al die sneeuwwitte Toyota pick-up trucks? Hoe kwamen ze aan de wapens waarmee ze deze zomer steden en oliebronnen veroverden? Wie betaalt deze jihad? Want voor niets gaat de zon op, zeker in de woestijn van Irak! Niet voor niets probeert de NOS ons iedere avond bang te maken, voor ISIS, voor de Russen, ebola en andere gevaren. De Duitse tv-zender 2DF doet dat anders, die legt het duidelijk uit:

The US Middle East Imbroglio explained – ENG SUBS

ISIS is best iets om over na te denken. Denk dus eens na! ISIS | Tien punten om over na te denken:

Laten we eens een blik werpen op ongelooflijke eigenaardigheden rondom ISIS. ISIS is een psy-op van de CIA en verdient een grondige analyse. Ik denk dat de mensheid intuïtief voelt dat er iets niet klopt aan ISIS. Laten we er deze keer niet intrappen. De ISIS “wilden” kennis hebben die onderwijs, moderne technische vaardigheden, structuur, conformiteit aan maatschappelijke normen en een transparante verbinding met de buitenwereld vereist.

ISIS beschikt over geld, kennis en sociale relaties, drie dingen waarover de gemiddelde jihadist uit de Haagse Schilderswijk niet beschikt. ISIS blijkt in staat om kanonnenvlees te ronselen in westerse landen en de olie uit de veroverde raffinaderijen wordt gewoon verkocht op de wereldmarkt! Wie beschermt ISIS en waarom? De VS gaat nu de “gematigde” rebellen in Syrië steunen, u weet nog wel, dat Free Syrian Army, dat niet vrij was, evenmin Syrisch en zelfs geen echt leger, maar een samenraapsel van opportunistische al dan niet Islamitische vechtjassen tegen president Assad. Deze “vreselijke dictator” die in 2012 democratisch is gekozen en de steun genoot van het merendeel van de Syrische bevolking, moet weg! Hij heeft namelijk een overeenkomst met Iran gesloten over een pijplijn over Syrisch grondgebied naar de Middellandse zee. En dàt mag niet van de Seven Sisters! Wij mogen in Europa geen gas kopen van Iran, daarom moet Assad verdwijnen. Hoe doen ze dat? In 2012, niet lang na de moord op de “wrede dictator” Gadaffi van Libië, schreef ik:

Als het “vrije Westen” een socialistische president wil vervangen door een kapitalistische sok-pop, dan financiert men wat groeperingen die ontevreden zijn met de regering. Vervolgens eist men dat de eisen van deze mensen worden ingewilligd, waarbij men de president tot dictator verklaart. Als deze de eisen inderdaad inwilligt, zoals in Syrië, waar op 7 mei j.l. vrije verkiezingen waren, dan verzwijgt men dat. Men bewapent en financiert terroristen en noemt hen vrijheidsstrijders. Het nieuws op de TV meldt vrijwel dagelijks dat de terreur de schuld is van de “dictator” en massale demonstraties voor deze president halen nimmer het nieuws.

In Syrië blijkt dit recept na twee jaar een beetje mislukt. Na de valse vlag van het Tremseh bloedbad en de valse vlag van het gifgas was Assad nog altijd niet verslagen door het “Free Syrian Army”. De vruchtentaart van “vrijheid en democratie” was aangebrand! De VS en zijn bondgenoten vazallen zaten verlegen om een betere smoes! Wat denkt u van ISIS?

Why the Showdown with Islamic Extremists Is the War the Pentagon Was Hoping For

What all the forces resisting ISIS really need from the U.S. and its allies is to call off the U.S.-backed Iraqi government’s death squads, and to end our funding, arming and support for ISIS’ allies in Syria. Instead Congress has voted to provide more weapons and training to jihadis in Syria. Meanwhile the U.S. bombing campaign is enhancing ISIS’ prestige, helping it to attract an estimated 6,000 new recruits since August. If the goal of U.S. policy was to make a dire situation worse for the people of Syria and Iraq, it’s hard to see how we could do a better job of it.

Turkey and Israel Are Directly Supporting ISIS and Al Qaeda Terrorists In Syria
U.S. Allies Support the Terrorists We’re Supposedly “Fighting”

A German news program – with English subtitles captions – shows that Turkey is sending terrorists into Syria:

October 01, 2014 “ICH” – “WashingtonsBlog” – The Jerusalem Post reports that an ISIS fighter says that Turkey funds the terrorist group. Turkey is a member of NATO and a close U.S. ally.

Opposition Turkish lawmakers say that the government is protecting and cooperating with ISIS and Al Qaeda terrorists, and providing free medical care to their leaders.

According to a leading Turkish newspaper (Today’s Zaman), Turkish nurses are sick of providing free medical treatment to ISIS terrorists in Turkish hospitals.

According to Pulitzer-prize winning reporter Seymour Hersh and leaked phone calls between top Turkish officials, Turkey also carried out the chemical weapons attack which has been blamed on Assad, and has planned other “false flag attacks” within Turkey.

Foreign Policy documents that Israel is also treating ISIS terrorists for free in its hospitals.

UPDATED: US Strikes In Syria Blow Up Grain Silos and Kill Civilians

According to the Syrian Observatory for Human Rights, US-led airstrikes in Syria have targeted more than hyped terrorist groups. The war monitoring organization claims that the military strikes hit grain silos, killing civilian workers who help distribute food to the Syrian population struggling to survive under difficult conditions.

Food shortages have become a major humanitarian issue as economic dislocations from the Syrian civil war have put considerable pressure on the food supply. Last year the UN Food and Agriculture Organization (FAO) warned that the civil war had virtually destroyed the farming sector. Output has fallen making every silo that much more crucial.

De strijd tegen ISIS is dus een smoes om Syrië te bombarderen. En de Nederlandse 16’s zijn de schaamlap waarachter deze absurde en onmenselijke politiek zich verschuilt. Onze F 16’s mogen alleen bombarderen in Irak, maar intussen bombardeert de VS burgerdoelen in Syrië, onder het mom van ISIS te bestrijden. Syrian Girl zegt het duidelijk:

US Airstrikes On #Syria Are Not About #ISIS – Syrians Rejects Violation of Sovereignty duurt 9 minuten.

De Amerikaanse politicus Ron Paul is het ook volstrekt niet eens met de bombardementen. Volgens hem zijn de bombardementen illegaal, want in strijd met de internationale rechtsorde. Ook zijn ze contraproduktief, want meer geweld leidt slechts tot meer geweld in het Midden-Oosten. Helaas is Ron Paul een dissident, een dwarsligger waarnaar in de VS niet wordt geluisterd. Hij was te gast in Breaking the Set, het programma van Abby Martin.

Ron Paul: Obama’s bombing campaign in Iraq and Syria ‘immoral and illegal’ duurt 14 minuten. De rest van de video gaat over de binnenlandse politiek in de VS en de Tea Party.

Bijzonder verhelderend (zoals altijd) is het Corbett Report- wie zit er eigenlijk achter ISIS? James Corbett documenteert altijd alles wat hij zegt. Men hoeft hem dus niet op zijn woord te geloven. Hij vertelt wie de leiders van ISIS zijn en waren. Dat zijn me toch rare jongens! Ze gaan dood, worden dan gevangen genomen, veroveren vervolgens een stad, gaan weer dood en zo voort! Het is een grote klucht waarin helaas een hoop onschuldige mensen worden gedood of van huis en haard verjaagd. Ga voor de achtergrond van deze aflevering naar de website van Corbett.

As bombs start dropping in Syria and Iraq, the world is once again being asked to cower in fear of a shadowy terror group that most people hadn’t heard of just a few months ago. But even the most cursory examination of ISIS’s past, its connections, and the actors populating it reveal a very different story than the one we are being asked to believe in. Fake terrorists. Foreign backers. False flags. Meet the new boogeyman, same as the old boogeyman.

Who Is REALLY Behind ISIS? duurt een uur en 5 minuten.

13 Reacties

  • Boudine

   Dat is een prima artikel, Zoeffirelli! Dat hele ISIS-gedoe is bedoeld om Assad ten val te brengen, waarna Syrië net zo “democratisch” wordt als Libië.
   Maar ik ben een beetje oorlogs-moe. Dit is WW III en in Nederland vangt men de vluchtelingen op, terwijl men F 16’s stuurt om het oorlogsgeweld te steunen.

   Antwoord
 1. Boudine

  Wees vooral bang, héél bang!!! Wat een waanzin…
  US Intelligence: ISIL terrorists pose as Syrian refugees to enter Europe

  Antwoord
 2. Boudine

  ISIL a US Trojan horse for regime change in Syria

  Antwoord
 3. Boudine

  Financiering ISIS door golfstaten moet worden gestopt

  Toenemende druk wordt uitgeoefend op de Britse en Amerikaanse regering om actie te ondernemen tegen de rijke golfstaten Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Emiraten, die worden beschuldigd van het financieren van moslimterroristen. Het opvoeren van de druk kwam in een stroomversnelling na de onthoofding van de Britse hulpverlener Alan Henning die in Syrië werd ontvoerd.

  Twee gepensioneerde generaals en een oud-minister van Defensie stelden dat landen als Saoedi-Arabië en Qatar de opkomst van gewelddadig extremisme hebben geholpen door het beschikbaar stellen van een enorme geldstroom naar terroristische groeperingen zoals de Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS).

  Het trio van hoge militaire figuren zei dat luchtaanvallen tegen ISIS onvoldoende zijn om de terroristische dreiging te verslaan.

  Antwoord
 4. Dagaz

  Isis is opgezet door: Saudie Arabie, US, Isr. Bron http://radiofetzer.blogspot.nl/ Laatste 2 interviews met Gordon Duff. De hele zaak zit zeer ingewikkeld in elkaar. Luistert U maar eens. Laatste interview duurt 1 uur.

  Antwoord
 5. Vili Ross

  The Media is manufacturing your consent for war

  The numbers don’t lie. The media has manipulation down to an art, and they’ve manufactured your consent for war. —

  Het donkere van bijv. de MSM ISIS propaganda manipulatie : alsmaar meer en herhaald angst in de hoofden van de mensen planten. Statistieken bewijzen hoe verschrikkelijk effectief MSM hersenspoelen is. Helaas in dit geval negatief gebruikt.
  1: Maak mensen bang door hen elk moment van de dag horend en ziend te indoctrineren met een cocktail van extreme, uit verband gerukte gruwelijkheden en bewust gefabriceerde en gepropageerde leugens om een achterliggend doel te bewerkstelligen .
  Ad 1a: uit verband gerukte gruwelijkheden: Hoe gruwelijk en psychopathisch die als reality soap gebrachte ISIS onthoofdingen ook; in Saoedi Arabië, worden bijna maandelijks mensen publiekelijk onthoofd. Die Saoedische onthoofdingen worden daar in de media getoond als “normaal” onderdeel van de Saoedische sharia rechtspraak tenuitvoerlegging. MAAR dan lees en zie je er bijna niets over in onze Main Scream Propaganda and fear mongering Machinery. Terzijde: Doet er niet toe of die ISIS onthoofdingen video’s wel of niet zijn geënsceneerd. Geënsceneerd door wie dan ook. Nogmaals: het gaat om het “angst creatie effect” dat het op de mensen heeft. Want dat “angst creatie effect” moet – zoals later zal blijken – worden gebruikt om de menselijke geesten rijp te maken voor acceptatie van het er – door de overheid – doordrukken van telkens weer meer nieuwe onpopulaire vrijheidsberovende en oorlogsactiviteiten stimulerende maatregelen.
  Ad 1b: gecombineerd met bewust gecreëerde en niet gerectificeerde leugens.
  Bijvoorbeeld een groot aantal verhalen over die door de MSM nieuw gelanceerde Khoransan terrorististen groep, die “nog erger dan ISIS”zou zijn, en die volgens de MSM als hoofddoel heeft: “terroristische aanslagen in het Westen plegen”, zijn bewezen door journalist Glenn Greenwald (Guardian) verzonnen. Zeer vaak niet waar dus.
  http://www.huffingtonpost.com/2014/09/29/glenn-greenwald-media-khorasan-group_n_5899628.html

  Nogmaals:
  The Media is manufacturing your consent for war

  Donkere onderwerpen over het zwartste in onze menselijke zielen met humor in een paar minuten verhelderend gebracht door Lee Camp in Redacted Tonight.

  https://www.youtube.com/watch?v=2qdT992Rm6o

  Antwoord
 6. Boudine

  Kobane wordt opgeofferd

  Door Donkerdoorn

  De slag om de overwegend Koerdische stad Kobane is ondertussen een bizar (en bloedig) schouwspel geworden en levert, waarschijnlijk onbedoeld, een diepere blik in de smerige beweegredenen van de spelers in de „IS-oorlog“. Voor het oog van de wereldpers zetten zwaarbewapende IS-strijders alles op alles om een eigenlijk strategisch onbeduidende stad in te nemen (de bevoorradingslinies van de IS lopen elders over de Turkse grens). Amerikaanse luchtaanvallen worden genegeerd en de dreiging van een mogelijk ingrijpen door het Turkse leger is schijnbaar geen dwingende reden het offensief af te blazen, al maakt een eventuele Turkse invasie het beleg van Kobane totaal zinloos. Ondertussen blijft het in Washington, London en Brussel opvallend stil rond de komende komende orgie van geweld, verkrachting en plundering door de IS.

  Erdogan Fears US Treachery Over Syria

  By Finian Cunningham

  October 10, 2014 “ICH” – “PTV” – – The humanitarian crisis bearing down on the northern Syrian city of Kobani is plain for all to see. This crisis is largely because the US and Turkey are engaged in a cat-and-mouse game over tactics for regime change in Syria.

  For the US and Turkey this is not about humanitarian suffering or the defeat of the ISIL terror group. How could it be, when both these governments have been covertly sponsoring ISIL mercenaries and others to inflict colossal suffering on the Syrian people over the past three years?

  No, what this is about is that Washington is currently trying to engage Turkey to put the necessary boots on the ground in Syria, but at the same time restraining Ankara from making the intervention appears as an all-out assault on the Syrian government.

  In other words, the US is trying to pace its Turkish attack dog.

  ‘Honderden ouderen gevangen in Kobani’

  Er is een massaslachting op handen.

  Hoewel het Westen en met name Turkije al dagen zien hoe ISIS de Koerdische grensstad Kobani aan het veroveren is, doen zij weinig tot niets om de Koerden te ontzetten. Het bondgenootschap onder leiding van Amerika zegt dat het niet veel meer kán doen omdat het geen grondtroepen heeft in de regio, terwijl Turkije er voorlopig gewoon de voorkeur aan geeft om toe te kijken.

  Het gevolg? 40 procent van Kobani is onderhand al in handen van ISIS en de rest van het stadje zal vrijwel zeker ook vallen.

  De situatie is zo bedreigend dat Staffan de Mistura, VN-gezant voor Syrië, de regering-Erdogan oproept om Turkse Koerden die de grens willen oversteken om Kobani te beschermen te laten gaan. Daarbij herinnert hij de internationale gemeenschap aan de genocide in Srebrenica, die ook alleen maar kon gebeuren omdat de rest van de wereld toekeek terwijl extremisten hele gebieden bezetten en bevolkingsgroepen afslachtten.

  Antwoord
 7. Boudine

  From Pol Pot to ISIS: “Anything that Flies on Everything that Moves”

  By John Pilger

  October 09, 2014 “ICH” – In transmitting President Richard Nixon’s orders for a “massive” bombing of Cambodia in 1969, Henry Kissinger said, “Anything that flies on everything that moves”. As Barack Obama ignites his seventh war against the Muslim world since he was awarded the Nobel Peace Prize, the orchestrated hysteria and lies make one almost nostalgic for Kissinger’s murderous honesty.

  As a witness to the human consequences of aerial savagery – including the beheading of victims, their parts festooning trees and fields – I am not surprised by the disregard of memory and history, yet again. A telling example is the rise to power of Pol Pot and his Khmer Rouge, who had much in common with today’s Islamic State in Iraq and Syria (ISIS). They, too, were ruthless medievalists who began as a small sect. They, too, were the product of an American-made apocalypse, this time in Asia.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën