Archief
Artikelen

De Ommekeer is een beweging die niet langer vertrouwt op het huidige politieke systeem. Ze zijn ziek van alle oorlogen! Daarom doen ze een oproep aan iedereen die ook ziek wordt van alle oorlogen: meld je ziek! Op 15 maandag september, een dag voor Prinsjesdag, gaan zij zich een dag ziek melden. Deze actie gaat gepaard met de volgende tekst:

Ziek van de oorlogen?

Alternatieve media doen gemeenschappelijk een oproep om ziek thuis te blijven uit protest tegen de oorlogszucht die in de wereld heerst!

Steeds meer wordt duidelijk dat de oorlogen gaan om grondstoffen en monetaire controle. De aanval op Irak was gebaseerd op leugens. De aanval op Libye was op basis van ooggetuigen van niet regerings gelieerde organisaties en bleken naderhand niet waar. Ghadaffi had zijn eigen bevolking niet gebombardeerd met een straaljager.

Dan de pogingen om Assad van zijn positie te stoten door een gasaanval te plegen op burgers. Deze aanval werd gedaan door het terroristenleger van de CIA, Al Quaida, en werd Assad in de schoenen geschoven.

Israel heeft wekenlang een opgesloten bevolking in een uiterst dicht bevolkt gebied bestookt met raketten, granaten en ander hels tuig.

En dan nu is dan de Oekraine aan de beurt. De oorlogsindustrie draait op volle toeren. De leugens achter de oorlogsretoriek worden steeds brutaler en openlijker.

Wij willen geen oorlog!

Alle burgers in de wereld willen vrede. Wij willen vrede! Daarom deze actie.

Wij roepen iedereen op om op 15 september, de dag voor prinsjesdag, ziek thuis te blijven uit protest tegen de continue oorlogszucht van onze wereldleiders en specifiek de steun die onze regering en die van de EU in deze oorlogen geeft!

Deze actie wordt ondersteund door de volgende organisaties en alternatieve media:

———————————————-

Er volgt dan een lijst van deelnemers. Daaraan mag men BOUblog gerust toevoegen.
Op 15 september ben ik ZIEK!!! En ik zal deze dag opdragen aan John Lennon.

John Lennon – Give Peace A Chance

John Lennon – Imagine HD

John Lennon talking about the illuminati

John Lennon & Yoko Ono Famous TV Appearance July 10,1969 duurt 13 minuten.

BED PEACE starring John Lennon & Yoko Ono duurt een uur en 11 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

21 Reacties op “De Ommekeer: Ziek van de oorlogen!”

 • Zonnetje in huis, blijft ziek van oorlog thuis!:

  En deze:

  http://www.youtube.com/watch?v=ZLUx9oH_IVA

  we can do anything! Did you ever have this dream?

  http://www.youtube.com/watch?v=G7RgN9ijwE4

  Dankjewel Boudine!

 • AntiSoof:

  Ik wil helemaal niets. Alles lijkt mij redelijk perfect zoals het is. Wie de realiteit wil veranderen zal bot vangen. Het ego wil. Het ego is de meester van het brein. En als het ego niet ontmaskert wordt, dan is de gewone mens als een robot, die bestuurd door geconditioneerde programma’s.
  Voordat deze kennis eigen gemaakt is, is er weinig anders te doen dan gewoon overleven. Wil men de realiteit leren kennen, dan moet men eerst zichzelf leren kennen. En dat doet pijn, het kost jaren, er is het gevaar van desillusie, er is weinig begrip en je leert de eenzaamheid kennen.
  Demonstreren in het ‘ego’ is als water naar de zee dragen.

  Dat is mijn idee.

 • – Dr Marimba Ani on the ending of european cultural construct “YURUGU

  Dr Marimba Ani is an active organizer in the Afrikan Community. She has conducted Rites of Passage programs for Afrikan youth and young adults. She travels frequently to Ghana, West Afrika, where she is continuing her study and support of Afrikan traditional healing concept and practices. She is part of a “think tank” of Afrikan-centered scholars currently spear-heading the socially and politically dynamic “To Be Afrikan” campaign. She is Director of the Afrikan Heritage Afterschool Program, a voluntary effort which has been operating in the Harlem Community for the past 14 years. Marimba Ani holds a BA degree in philosophy from the University of Chicago, and the MA and Ph.D. degrees in anthropology from the Graduate Faculty of the New School University. She is Professor of Afrikan Studies in the Department of Black and Puerto Rican Studies at Hunter College in New York City. Her daughter Dzifa graduated in May of 1999 from Howard University with a BS degree in biology.

  http://www.youtube.com/watch?v=_s-y-Uk-O0s

  = Anarchist Forum welcomes Peter Lamborn Wilson giving his annual Chaos Day presentation.

  Summary: Peter spoke on “Spiritual Anarchism”, concentrating on the period of the Middle Ages and the Renaissance in Europe up to now. The Diggers and The Ranters will be some of the fascinating spiritual groups he will describe. W/Q&A

  https://www.youtube.com/watch?v=bUwpZNkxH0Y

  Peter Lamborn Wilson speaking on Spiritual Anarchism – Start 4:07 – Q&A 1-19-57 – Chaos Day 2002 The December Anarchist Forum

 • Zonnetje in huis!:

  When the power of Love

  overcomes the love of power

  the world will know peace.

  Ik hoop dat iedereen vredig heeft uitgeslapen?

  🙂

 • wimakita:

  Klein beetje off topic maar zeer relevant,

  Het schijnt zo te zijn (sinds een week of 2)
  Dat als je aan iemand in den haag iets vraagt en die heeft niet een goed antwoord klaar: Zegt deze persoon dat hij geen tijd heeft en dit mag je niet uitzenden.
  Gisteren op pow nieuws vanaf 7.20

  http://www.npo.nl/pownews/15-09-2014/POW_00850651

  Met vriendelijke groet Wim

 • Boudine:

  Beste Zonnetje en andere lezers,
  Het valt toevallig samen, maar ik ben echt een beetje ziek!
  Buikpijn, schijterij, zweet aanvallen oftewel koorts. Ik voel me niet goed. Misschien heb ik iets verkeerds gegeten, maar ik wil nu helemaal niets meer eten, terwijl eten toch gezond is.
  Ik ga naar bed tot het over is. ZUCHT!!!

 • Boudine:

  Kleintje heeft er ook last van:
  We zijn er eventjes niet

  dinsdag 16 september 2014
  Hoi allemaal, vanaf nu zijn we een weekje of wat offline wegens een forse reorganisatie van van alles en nog wat. En trouwens, wij willen ook wel eens op vakantie want we schrijven al jarenlang continue door, vrijwel elke dag een paar stukjes… Dus alle medewerkersters van ’t Kleintje wensen jullie al ’t goede en tot over een week of twee, twee-en-een-half, drie, drie-en-een …

 • AntiSoof:

  Boudine,
  Bij deze wens ik je veel gezondheid toe.
  Rust goed uit en laat je geest maar lekker waaien.
  Groetjes,

  Soof.

 • Zonnetje in huis!:

  Beste Boudine,

  Al die ellende even loslaten is ook wel eens goed.
  Neem je rust, knuf je kids, en wie je nog meer wil knuffen, toevallige voorbijgangens, de postbode misschien, LOL!

  Beterschap!

 • Joris:

  Voor een keer offtopic, mag dat?

  Waar is Myra van ?

  Ik zie alleen de site met de way backmachine http://archive.org/web/

  Maar je kan er niets mee.

 • Boudine:

  Beste mensen, ik ben niet langer ziek, maar nog wel een beetje moe. Ook heeft mijn virusscanner het druk met iets dat Incredimail heet. Dat programma heb ik niet! Zoekend in mijn computer kwam ik toch 5 files met Incredimail tegen. Ik heb ze gewist en nu heb ik geen toegang meer tot mijn Outlook-bestanden. Al mijn oude en opgeslagen e-mails zijn voor mij niet langer toegankelijk. En hoewel ik alle Incredimail heb gewist, zit hij wéér in mijn computer! Dit kan ik zelf niet oplossen, dus dat gaat tijd kosten!
  U zult het dus nog even moeten stellen zonder mij… 😉

  • Boudine:

   Beste Zonnetje, dank je wel, maar het was me reeds gelukt om Incredimail te verwijderen. Helaas heb ik toen ook een file verwijderd die toegang gaf tot mijn opgeslagen e-mails. Er is wel een kans dat dit nog te herstellen valt met een speciaal programma, maar dan ben ik mijn computer een week kwijt en men kan niets garanderen. Ik heb me er al bij neergelegd: weg is weg!
   Gisteren heb ik mijn virus scanner aan het werk gezet. Mijn computer is nu weer vrij van virussen, maar ik vraag me nog steeds af hoe het mogelijk is dat er in mijn computer Incredimail bestanden zaten! Dat programma is zo fout! Ik weet zeker dat ik het niet zelf heb gedownload. En ik ben toch echt de enige die aan mijn computer mag komen. De enige mogelijkheid is dan nog dat het met een andere download is meegekomen. Ik blijf dus op mijn hoede! 🙂

   • Zonnetje!:

    Ja ze komen vaak mee met het downloaden van programma’s die je wel gebruikt. Google chrome is er ook zo een. Bij updates en downloaden schijn je te kunnen vinken of je het er bij wil hebben.
    En soms komt het gewoon bij het pakketje… :-Z

  • mr.drs.Bou:

   Ook deze reactie blijkt afkomstig van de spoofer die zich hier presenteert als Only You, Formidabele en Jolo. Pas dus op voor desinformatie.

 • Een tragi-komische video over het onderwerp “ziek van oorlogen”. Bijna niet gedeeld zag ik (slechts 49 hits tot vanmorgen). Ik ben meestal geen fan van Jon Stewart. Maar deze keer is hij echt goed op dreef. Jon Stewart – “GOP (The Republican Party; bijnaam van die partij in de US: : “Grand Old Party (GOP) Will Do Whatever It Takes to Save Americans , Except When They Won’t”
  Over iedereen en alles tegen houden om de US binnen te komen, ten koste van alles.Oorlogen tegen ISIS, Al Qaida, andere landen die zogenaamd niet democratisch zijn, ebola, drugscriminelen, immigranten, alles/allen moet/moeten worden tegen gehouden, ten koste van alles, bij de grens. MAAR de overgrote bedreigingen die de USA bevolking afslachten komen van binnenuit. Vormgegeven en in stand gehouden door de USA “uitvoerdende vertegenwoordigers” in de politiek en wetgeving. De vertegenwoordigers van de 20 % der US financiële elite, met name vertegenwoordigd door de Grand Old Party, de Republicans.
  Obesitas en hartfalen, wapenbezit, milieuverontreiniging.
  http://www.youtube.com/watch?v=ATT0TOR-2pU

 • De bovenstaande link werkt niet meer.
  Hierbij een nieuwe link naar dezelfde show die vooralsnog werkt.
  Title: Jon Stewart Lambasts GOP and Fox for Fearing Only Foreign Threats
  http://youtu.be/t05OSiC8i_U

Laat een reactie achter