Archief
Artikelen

Op 11 september 2001 stierven ongeveer 3000 mensen in een terroristische aanslag op het WTC in New York en het Pentagon in Washington. Volgens de officiële verklaring hadden 19 vliegende plofmoslims onder leiding van Osama bin Laden (die woonde in een grot in Afghanistan) 4 Boeings gekaapt, meer dan een uur door het Amerikaanse luchtruim gevlogen zonder dat de luchtmacht ingreep en deze vliegtuigen laten crashen in de Twin Towers en het Pentagon. Het vierde vliegtuig stortte neer in Shanksville, maar WTC 7 was niet geraakt! Toch stortte het op 11 september loodrecht en in vrije valsnelheid in.

Aldus begon de “War on Terror” die inmiddels aan miljoenen mensen het leven kostte en nog meer miljoenen mensen heeft ontheemd. Dit zou nodig zijn voor onze veiligheid, want de terroristen zitten overal! Wat veel mensen nog steeds niet beseffen, is dat de terroristen niet zaten of zitten in Afghanistan, Irak, de Gazastrook, Libië, Syrië, Mali, Somalië of Nigeria. Waar zitten ze dan wel?

De terroristen zitten in de NATO, de CIA, de Mossad, het Pentagon, Brussel, de regering, op het pluche! In New York is een grote actie gaande om mensen bewust te maken van de valse vlag van 11 september. Daartoe heeft men in Manhattan een groot digitaal reclamebord gehuurd, waar de instorting van WTC 7 op wordt vertoond. De instorting van dit gebouw van 47 verdiepingen, waar weliswaar een brand had gewoed die reeds was gedoofd, is de “smoking gun” van 11 september. Het was een controlled demolition en daar kwamen geen plofmoslims aan te pas!

Er zijn nog altijd talloze mensen die geloven in het complot van die 19 vliegende plofmoslims plus Osama bin Laden. Zij noemen de mensen die niet in dit complot geloven “complottertjes”. Speciaal voor hen gaat deze BOUblog over WTC 7. Kijk en luister, oordeel zelf! Hoort, zegt het voort: 11 september was een valse vlag, bedoeld om de wereld constant in oorlog onder te dompelen, ter meerdere eer en glorie van het Pentagon, de NATO en de wapenindustrie. Omdat kogels en raketten niet eetbaar zijn en slechts schade toebrengen aan materieel en mensen, zitten we nu met een economische crisis. Want het geld moet toch ergens vandaan komen, nietwaar?

Danny Jowenko on WTC 7 controlled demolition Nederlandstalig. Danny is in 2011 ge(ver)ongelukt!

Architects & Engineers – Solving the Mystery of WTC 7 is Nederlands ondertiteld.

HOW DID WORLD TRADE CENTER 7 FALL?

News Reports WTC7 Fell Before It Happens!

Als u wil weten waarom WTC 7 werd neergehaald, kijk dan nog even naar de volgende video. In WTC 7 waren kantoren gevestigd van verscheidene belangrijke organisaties! Al hun gegevens werden vernietigd op 11 september, dus ook de bewijzen van grote fraudezaken. Waarschijnlijk lag ook het bewijs van het 9/11 complot in WTC 7. Een betere “papierversnipperaar” dan een controlled demolition is nauwelijks denkbaar!

9/11 Truth: What Happened to Building 7

Toegift: Jesse Ventura voor de liefhebbers van directe taal! 😉

Counter-Conspiracy: World Trade Center 7 | Jesse Ventura Off The Grid

Wie meer wil weten over de werkelijke toedracht van 9/11, kan op BOUblog talloze video’s en artikelen vinden. Sommige video’s zijn Nederlands ondertiteld. Mocht een video het niet meer doen, laat dan even een reactie achter. Soms verdwijnt er een video, maar deze is vaak ergens anders nog terug te vinden. En hoort, zegt het voort:
11 September was een valse vlag en WTC 7 is de smoking gun!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

16 Reacties op “13 jaar na 11 september: WTC 7 exposed”

 • Boudine:

  9/11 After 13 years
  Paul Craig ROBERTS

  The tragedy of September 11, 2001, goes far beyond the deaths of those who died in the towers and the deaths of firefighters and first responders who succumbed to illnesses caused by inhalation of toxic dust. For thirteen years a new generation of Americans has been born into the 9/11 myth that has been used to create the American warfare/police state.

  The corrupt Bush and Obama regimes used 9/11 to kill, maim, dispossess and displace millions of Muslims in seven countries, none of whom had anything whatsoever to do with 9/11.

  After years of persistence a group in New York has secured the necessary number of valid signatures to put on the ballot a vote to investigate the cause of the collapse of the three WTC buildings. The official account, if correct, means that existing fire and building codes are insufficient to protect the public and that all other steel high rise structures are subject to the same failure. The group has been clever to frame the issue in terms of public safety and not in terms of 9/11 truth.

  New York authorities, of course, continue to oppose the initiative. The question now rests on a judge’s ruling. It is difficult to imagine a judge going against the government in such a major way, but the group will have made the point that the government has no confidence in the truth of its own story.

  An Unlearned Lesson from 9/11
  by CESAR CHELALA

  On a rainy morning on April 1958, in Washington DC, Ezra Pound -then a seventy-two year-old man- was declared “incurably insane” by Judge Bolitha J. Laws, who set him free. As he prepared to leave for Italy Pound declared, “Any man who could live in America is insane.”

  I wonder what Pound –one of America’s greatest poets- would think today of the state of the country, which is suffering from a long blood-letting process resulting from unjust, unjustified wars. This situation is particularly evident when one returns to the US after staying from some time overseas. What one sees, as many friends told me, is an American government bent on an almost suicidal road to war.

 • Richard Groen:

  1 ding moet je toegeven. Het was een haast perfect geregisseerde TV show.

  Haast, want té perfect.

  Cameraploegen waren al ter plaatse op het moment dat de 1e neuskegel de pui van de wolkenkrabber doorboorde.

  En toen ging het los. Een tsunami van ‘breaking news’; ook kon de VS al direct de dader aanwijzen.

  Van het officiele verhaal – dat Rutte, Timmermans, van Kappen, Christ Klep e.d. lakeien van de globalisten – willen en wetens maar blijven echoen – van dat verhaal klopt niks.

  Een van de beste reconstructies ooit geien, vind u hier: https://www.youtube.com/watch?v=rnbMjAN7Bws

  CIA Insider Tells 911 truth. Time to re-examine your World-view, America! duurt 34 minuten.

  Niet alleen ooggetuigen die geen verkeersvliegtuigen hebben gezien, maar zagen dat het militaire vliegtuigen zijn geweest.

  Maar ook de vele, vele getuigen van explosies. Nog eens bevestigd met beelden van alle ingestorte gebouwen.
  Zelf ‘Tower 7, naastgelegen – waar niet eens een (remote control geleid) vliegtuig in vloog, en toch perfect rechtstandig tot gruis inzeeg.

  Zie hier de uitleg over de nieuwe generatie springstoffen; thermite, pyro-thermite, en de extreem hete wolken van fijn stof die ook weer een verwoestende kracht hebben.
  Zulke explosieven cq. munitie worden nu ook in WOIII gebruikt. Rapporten komen m.n. uit Gaza en de bevolkingscentra in de O.Ukraine.

  Al in 1985 ontwikkelde de Schaduwregering van de VS cq. Wereld/VN al de strategie om de radicale islam te gaan steunen en promoten:

  Maart 1985, Reagan vaardigde uit: National Security Decision Directive 166 (NSDD 166),
  welke fiat gaf aan “meer geheime militaire hulp aan de Mujahideen” alsmede de steun aan religieuze indoctrinatie.

  Invoeren van The Sharia in Pakistan en de uitrol van “radical Islam” was bewust beleid van de VS voor Z-Azie, Central Azie en het M.O.:
  http://www.veteranstoday.com/2011/05/05/the-american-awakening-can-it-happen-here/

  Uitvoerig gedocumenteerde financiering van ISIS en andere Al Qaeda klonen door de VS, NATO (VN), en de Golfstaten:
  http://www.activistpost.com/2014/06/natos-terror-hordes-in-iraq-pretext-for.html

  De leugen regeert.

 • Boudine:

  Why won’t the government release the full 9/11 Commission Report?

 • Boudine:

  Protesters demand the truth about 9/11 attacks

 • AntiSoof:

  Tja. We zagen ‘het’ gebeuren en nu, in 2014, zien we steeds meer en meer de gevolgen van het ‘drama’.

  Dat er technisch heel veel niet klopte aan 9-11 lijkt mij overduidelijk. Er is dus geknoeid.

  Echter, dat we nu met de nasleep van al dat gedoe zitten is niet leuk.

  We hebben veel van onze privacy moeten inleveren onder het mom van terrorisme-bestrijding/voorkoming.

  En dát doet me verdriet.
  En het baart me zorgen.
  Want kijk, dat sommige mensen een drama als 9-11 nodig hebben om hun zin door te drijven lijkt mij tamelijk duidelijk.

  Maar ergens kan ik me haast niet voorstellen dat er mensen zijn met zó een perverse mind-set, mensen dus die het nodig vinden om een idioot groot toneelspel te bedenken en (te laten) uit (te) voeren, om er zelf beter van te worden. Wat hebben zulke mensen voor een ego? Dat ego moet werkelijk gigantisch zijn. Stevig als beton en sterk als staal. Glad als slijm en slim als de vos zelf. Maar dan nog. Zijn er mensen die geloven in de maakbare illusie van ons tijdelijke verblijf op deze aarde? Blijkbaar wel. Want dát ligt ten grondslag aan waanzin. Een menselijke geest die verdwaasd is door (m.i.) foutieve informatie.

  Als alles niet zo vreselijk triest zou zijn, dan zou het eigenlijk vreselijk komisch zijn, want wie bedenkt eigenlijk zulke strapatsen? Wie vindt het wel aardig om gebouwen op te blazen ter meerdere glorie van zichzelf?
  Zulke lieden zullen toch vast wel over hele goede inspiratiebronnen beschikken.
  Want bijna niemand verzint wat zelf, hè?

 • Boudine:

  The Lost Lessons of 9/11

  The lessons were not lost on our government. They have proven time and again they simply are uninterested or incapable of pursuing peace. The lessons lost are lost on us, the citizens of America. We are asked to remember our values, but not how they have been abused. We are reminded of our personal goodness, but asked not to apply it to the state. We are reminded of our greatness, but not of our faults. We are told to look ahead and asked to ignore the current enrichment of a few at our expense.

  How much longer will we tolerate our government’s endless war? How much longer will we tolerate our failing infrastructure, our failing schools, our failing economy with our leaders promising a brighter future that never comes? How much longer will we tolerate our soldiers returning home only to kill themselves? How much longer will we tolerate the crushing of dissent with our ultra-militarized police forces? The war on terror brought to our streets.

 • peter:

  Geweldig, via billboard!!! Iedereen die nog steeds weigert de talloze ‘onregelmatig- en toevalligheden’ in deze stinkende zaak te zien, kan met gezond verstand onmogelijk heen om de kernvraag die onweerlegbaar dé opening blootlegt: Wat is er toch gebeurd met wtc7?!

  Als wtc7 niet voldoende is om iemands gedachten eindelijk aan de praat te krijgen is de betreffende wellicht een 100% ongeneeslijke patriot…

 • Joop Klingers:

  Hallo Boudine,

  Een uitstekend artikel, waarom:

  In 2006 kwam ik op waarheid911 van Frank Ho terecht en vielen mij de schellen van de ogen, terwijl ik bouwkundige ben en toch niet meteen doorhad wat hier gaande was. Daarom vraag ik begrijp voor hen die niet kunnen geloven dat een regering in samenwerking met anderen in staat is tot een dergelijke misdaad tegen de menselijkheid. Waarom durf ik dit zo uit te spreken? Omdat ik via waarheid911 uitkwam bij AE911Truth en een uitgebreide studie heb verricht naar de bouw, bouwtechnische aspecten en constructies van buildings 1,2 en 7. Ik sta volledig achter architect en oprichter van AE911Truth Richard Gage met hun conclusies. Ook heb ik gedoneerd voor het billboard omdat dit een zaak is op wereldschaal. Verder heb ik grote bewondering voor de moed een doorzettingsvermogen van mensen zoals Frank Ho en Richard Gage. Ik heb een mail gestuurd naar Collegetour en Zembla of ze Richard Gage niet willen uitnodigen voor een interview omdat hij met zijn team een overstelpende hoeveelheid bewijs aandragen tegen de officiële verklaringen van de regering, FEMA en NIST. Van Collegetour heb ik geen antwoord gehad, van Zembla dat ze het vooralsnog niet van plan zijn. Maar ja, we weten dat de MSM zijn handen er niet aan kan of wil branden mede gezien wat Danny Jowenko is overkomen na zijn stellige uitspraak over gebouw 7.

  Met vriendelijke groeten

  Joop Klingers

  • Boudine:

   Beste Joop,
   Welkom op BOUblog. En inderdaad: de Main Stream zwijgt als het graf over WTC 7. Ze hebben het liever over “Heel Holland bakt”, een programma vol mislukte taarten! Heel Holland bakt het bruin, zullen we maar zeggen. Maar in New York wordt de roep om heropening van het onderzoek steeds krachtiger.
   WTC 7 is zo simpel! Danny Jowenko zag het onmiddellijk: “Daar is nagesprongen!” Maar terwijl de Twin Towers jaren lang het NOS nieuws vergezelden, kregen we WTC 7 nooit meer op de TV te zien! Men mocht er eens wat van gaan denken…

 • Boudine:

  Snowden komt vanuit Moskou met schokkende onthullingen over 9/11

  Nucleaire bom onder “US-government

  Rusland verspreidt informatie van inlichtingendiensten
  Snowden bekrachtigt informatie met bewijs
  NSA bevestigt informatie met documenten

  ‘Deze 9/11 data dump is zó radioactief dat de US Government in één klap onderuit gaat. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn als alle landen dit rapport onder ogen krijgen’.

  De Anerikaanse website “SateOfTheNation.org” is momenteel bezig informatie over de aanslagen van 9/11, afkomstig van klokkenluider Edward Snowden en de de Russische geheime diensten, in afzonderlijke documenten op het internet te dumpen. De bewijzen zijn duidelijk aanwezig en het is onweerlegbaar dat er een valse vlag-operatie is uitgevoerd op 11 september 2001 en dat het een complot was met een multinationaal karakter. Bewezen is dat Amerika, Israël, Engeland en Saudi-Arabië allen direct betrokken zijn geweest bij de uitvoering en bij de cover up van deze misdaad tegen de mensheid.

  9/11 TRUTH GOES NUCLEAR: Massive Download In Progress

 • Dagaz:

  Momenteel 2 zeer goede interviews waarin namen genoemd worden van de betrokkenen:http://radiofetzer.blogspot.nl/ Laatste 2 interv. met Gordon Duff van VT.

 • Een live Yuo Tube video verslag van prof. Nick Kollerstrom die zichzelf aangeeft by Scotland Yard, omdat hij volgens premier David Cameron op 1 lijn kan worden gesteld met de ISIS terroristen, wanneer hij de versie de zogenaamde 9/11 overheidswaarheid zoals de USA/UK overheid, ontkent.
  http://youtu.be/UbzkF-TWIFw
  In response to PM David Cameron’s denunciation of 7/7 and 9/11 skeptics as on a par with ISIS, he went to Scotland Yard with a copy of Terror on the Tube (3rd ed., 2011) and turned himself in.
  Scotland Yard declined the honor, but this act–which symbolically castrated the PM’s outrageous stance–was a striking illustration of his ability to tackle a problem by going right at it.

  Published on Oct 1, 2014
  Nick Kollerstrom, author of ‘Terror on the Tube, Behind the Veil of 7/7′, hands himself in to Scotland Yard, after David Cameron’s speech to the UN regarding 9/11 and 7/7 “truthers” being as dangerous as ISIS.
  Take the ‘Hand Yourself In’ Challenge on Facebook
  https://www.facebook.com/groups/80603

  • En hier is een link naar een live You Tube video reportage waarom Nick Kollerstrom zichzelf wel “moet”aangeven volgens David Cameron’s eigen woorden in de UN vergadering.

   UK Prime Minister Says #9/11 – #7/7 Truthers Are Extremists.
   Vanaf ongeveer 50 seconden tot 1 minuut 30 seconden stelt hij specifiek bovengenoemde zaken. Daarna insinueert hij dat #9/11 – #7/7 Truthers Extremisten zijn, net als ISIS. En dat #9/11 – #7/7 Truthers ook als potentiele teroristen benaderd moeten worden. Zowel in universiteiten als gevangenissen.

   http://youtu.be/8cc_snhbSw4

 • Boudine:

  Voor de liefhebbers: een nieuwsbrief van Architects and Engineers:

  AE911Truth News, March 2015

  Je kunt je er gratis op abonneren!

Laat een reactie achter