Archieven

Oekraïne update: Staakt het Vuren? Hoezo?

Gisteren zei de NOS dat Amnesty International het bewijs had dat er Russische troepen in Oekraïne waren. Zij hadden satelliet-foto’s laten maken. Deze ONZIN schoot mij natuurlijk weer in het verkeerde keelgat. De VS heeft voldoende spionagesatellieten om iedere beweging langs de grens van Oekraïne en Rusland in de gaten te houden, maar het “bewijs” moet komen van Amnesty! Wat een lammetjespap! BAH!!! Deze oorlog gaat om aardgas, om de rijkdom aan grondstoffen in de Donbass, om de petrodollar die moet worden gered van de roebel en yuan transacties! Mensenlevens tellen niet mee en Amnesty International blijkt nu ook al medeplichtig aan deze zinloze slachtpartij.

In Oost Oekraïne is men bezig om de lijken te ruimen van de gesneuvelde soldaten uit het leger van Kiev. Hoeveel dienstplichtige jongemannen er zijn gesneuveld in de aanval tegen Donbass is nog onduidelijk, laat staan wie deze doden zijn. Gruwelijk! De zakken menselijke “gehakt” uit onderstaand filmpje waren kennelijk bedoeld om te worden gecremeerd, maar het leger van Kiev heeft ze achtergelaten. Het gaat om ongeveer 1000 kilo mensenvlees! OVER A METRIC TON OF AMPUTATED HUMAN LIMBS FOUND IN A UKRAINIAN FOREST

(+18) Saporoschje: The crowded morgues and the mass grave – ENG SUBS

Voor het laatste nieuws over Oekraïne kunt u terecht op Blik op het NOS-journaal.
18+ NIEUWSTICKER 5-9-2014 Journalist waarschuwt: “VS en Kiev bereiden False Flag voor”

Operation Sea Breeze! NATO Ships Enter Black Sea, Positioning Near Crimea!

Het zogenaamde Staakt het Vuren hield ook nog geen dag stand. Kennelijk was het slechts bedoeld opdat de verslagen troepen van Kiev zich kunnen hergroeperen en herbewapenen.

Sporadic shelling in E. Ukraine threatens fragile ceasefire

OEKRAÏNE: WAPENSTILSTAND IS GEVECHTSPAUZE

THE NOVOROSSIA WAR OF INDEPENDENCE

This agreement is theoretical and the cease-fire has been breached several times as from the start. The Ukrainian Army is recuperating from its losses and taking in new positions is the People’s Republics of Donetsk and Lugansk. There is troup movement from several directions into the war theatre. Fresh armoured batallions coming in from Kharkiv, Dnepropetrowsk and Zaparozhia regions. The fighting in the besieged city of Mariupol never stopped, as if there was no agreement. Bridges are blown up by the junta forces and road-blocks moved around by the same. Several leaders of the militia object the conditions of the agreement, which they view as their surrender, claiming they will not stop fighting until the illegal junta in Kiev is removed. There are also several “volunteer” groups that are fighting independently from the central government in Kiev, as they are being paid by several Ukrainian oligarchs like Kolomoisky and Akhmatov. After all Ukraine is a very rich country, an enormous agricultural arsenal, not to mention the huge oil- and gasreserves in…. Eastern Ukraine.

Ukraine’s Poroshenko to visit Mariupol Monday

Poroshenko’s Aide Names NATO Countries That Agree to Supply Weapons to Kiev

Adviser to Ukrainian President Petro Poroshenko, Yuri Lutsenko said that agreements reached at the NATO summit in Wales to supply advanced weapons to Ukraine from several countries, including the United States, France and Poland.

“Security. A number of agreements were reached at the NATO summit on the Western military advisers and modern arms shipments from the United States, France, Italy, Poland, and Norway,” Lutsenko said Sunday on Facebook.

Al deze landen hebben dit inmiddels ontkend.

Ukraine Bogus Peace Plan: Hold the Cheers

Het leger van Kiev heeft ook overal een geweldige schade aangericht. Bruggen zijn opgeblazen, wegen vernield, fabrieken beschoten, huizen verwoest! De Britse journalist Graham Philips is ter plaatse. Op zijn YouTube kanaal vind je de beelden.

Driving from Lugansk to Novosvetlovka

Lugansk Destruction 13 – Collapsed Bridge

Twee andere YouTube kanalen over de werkelijke toestand in Oekraïne zijn Anti Maidan en Slavyangrad Blog

George Soros admits to funding the Ukraine crisis Het gaat dus over geld! Heel veel geld! Monsanto en DuPont nemen graanschuur van Europa in bezit. Wat dit doet met de mensen van Slavyansk, blijkt uit de onderstaande video.

The Slavjansk Diary – A Tragedy unfolding – ENG SUBS duurt 23 minuten.

34 Reacties

 1. Boudine

  What Ceasefire?! Check Out This Battle Going on Right Now for the Donetsk Airport

  Antwoord
 2. Vili Ross

  “Oekraïne: Staakt het Vuren? Hoezo?”
  De NATO (militair “gereedschap” van de financiële elite uit de westerse kapitalistische hemisfeer) propageerde en financierde de rechts fascistische opstand in Ukraine. Zo is NATO er feitelijk rechtstreeks verantwoordelijk voor dat de rechts fascistische Ukraiense huurlingen en milities deze Ukraiense burgeroorlog konden beginnen. Het “machtsorgaan” EU parlement/regering heeft dat niet tegen kunnen/willen houden. Integendeel. De bewust chaotisch gehouden machtsstructuren binnen de EU zorgen ervoor dat niemand echt feitelijk aanspreekbaar is op gevolgen van beleidsbeslissingen binnen die EU. Daardoor kan de financiële elite (beslissers en beleidsbepalers binnen de EU op de achtergrond) haar machtspolitiek binnen de EU ongehinderd doorvoeren. Zoveel “meningen, stemmen,” maar niemand duidelijk verantwoordelijk voor beleid ergo macht. Dat betekent dat de financiële elite binnen de EU op alle belangrijke vlakken de feitelijke macht middels haar beleid laat uitvoeren en haar beleid in de diverse EU commissies dicteert.
  Eerste quote.

  Time will tell, or I should say… is telling, as the EU has goofed on this Ukraine-NATO fiasco, a pig with lipstick that is still a pig. They have killed more non-threatening innocent people in E. Ukraine than the so-called al-Qaeda did in Europe in the last decade, the one that triggered a War on Terror.
  Vertaald: De tijd zal het leren, of zou ik moeten zeggen…. de tijd vertelt het ons op dit moment. Het “instituut” EU heeft gefaald in het NATO-Ukraine fiasco. Ook een varken met lippenstift op (de EU) is en blijft een varken. Gevolg: De door de NATO/EU gesteunde Ukraiense rechts fascisten zijn een oorlog kunnen beginnen die tot op heden in een paar maanden tijd meer onschuldige EIGEN Oost-Ukraiense burgerdoden tot gevolg heeft gehad, dan het zogenoemde “Al Quaida” in heel Europa in de laatste 10 jaar heeft veroorzaakt. http://www.veteranstoday.com/2014/10/02/neo-the-world-gets-smaller-as-ambitions-grow/

  29 August 2014 De UN constateert in een recente update dat er steeds meer mensenrechtenschendingen plaatsvinden en burgerslachtoffers gemaakt worden in Oost-Ukraine. MAAR diezelfde UN schrijft er niet bij WELKE strijdende partij bewust die onschuldige burgerslachtoffers maakt in Oost Ukraine.
  http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=48588#.VC91__l_u-F

  De UN schrijft er niet bij dat het de Rechts fascistische – door NATO en EU gesteunde – misdadigers zijn die bewust burgerdoelen als scholen en ziekenhuizen aanvallen om zo bewust die burgerslachtoffers te maken. Ik laat aan de lezer’s interpretatie over, wat dat zegt over wie bepaalt wat de UN aan verklaringen naar buiten (mag brengen ) brengt.
  De financieel failliete rechts fascistische Ukraiense junta gebruikt haar EIGEN Oost Ukraiense Russisch sprekende medeburgers bewust als kanonnenvoer om zo met alle geweld Rusland te dwingen om haar Russisch sprekende “medeburgers” te helpen door militair in te gaan grijpen en de Ukraine binnen te vallen. Want dat is het uiteindelijke doel van dit financieel failliet rechts fascistisch Ukraiens regime EN van de financiële elite binnen het financieel militair industrieel complex, praktisch vormgegeven in “NATO”, de EU. Lees: de financiële elite in de noord westerse hemisfeer van de globe. En pas op. Deze rechts fascisten hebben A gezegd. Die kunnen nu niet meer terug. Deze financieel failliete rechts fascistische Ukraiense juntakat is op dit moment echt in het nauw. En dan zal ze steeds raardere sprongen gaan maken. Arme Ukraiense burgers.
  Deze rechtse fascisten weten dat het nu alleen nog maar kan uitmonden in twee dingen.
  1 Of EU/USA/ financiële elite steunt de rechts fascistische junta in Ukraine met geld en wapens.
  2 Of de eigen, door de extreem slechte omstandigheden (winter en land failliet) gedwongen, teleurgestelde en voorgelogen Ukraiense burgers (h)erkennen hun eigen foute keuze, in een door extreme weerkundige en organisatorische omstandigheden afgedwongen massale “awakening” van het “gesundes Volksempfinden”. Een erkenning van het feit dat de Ukraieners massaal zijn gehersenspoeld door de rechts fascistische media in Ukraine. Dan hernemen de Ukrainse burgers massaal hun eigen volksrechten, ontmantelen de slagkracht van de rechts fascisten en zetten de rechts fascistische junta af.

  Alleen in scenario 1 hebben deze rechts fascistische juntaleden nog een kans om de dans van een tribunaal dat hen gaat veroordelen voor oorlogsmisdaden ( in het gunstigste geval) te ontspringen, als “hun eigen” teleurgestelde en voorgelogen Ukraiense burgers hen niet oppakken, lynchen (Mussolini methode) of opsluiten in de Ukraine en hen in eigen land veroordelen en (levenslang) vastzetten voor oorlogsmisdaden tegen de eigen bevolking.

  Tot slot nog een voorbeeld van CNN westerse financiële elite propaganda verslaggeving van deze aanvallen op burgerdoelen in Oost Ukraine.
  Titel: U.N., OSCE call for warring sides to abide by Ukraine ceasefire
  By Laura Smith-Spark, CNN
  Link: http://edition.cnn.com/2014/10/03/world/europe/ukraine-crisis/index.html

  Het hele CNN verslag is bedoeld om de gehersenspoelde massa te verwarren over wie nou eigenlijk die raketten op de school heeft afgevoerd.
  1: De CNN redactie weet drommels goed dat het de rechts fascistische Ukraiense fracties binnen het reguliere Ukraiense leger van de rechts fascistisch Ukraiense junta zijn, die bewust deze granaten op burgerdoelen afschieten. Hierboven is uitgebreid uitgelegd waarom ze dat doen.
  2 CNN moet ten koste van alles dit – voor het westers militair industrieel complex (NATO/EU/USA) slecht bericht – “neutraliseren.” Het westen steunt de rechts fascistische Ukraiense junta. Het westen wil ten koste van alles niet afgeschilderd worden als helpers en supporters van “the bad guys.” Om zo zelf als helpers “bad guys” te worden gelabeld. Want dan verliest het westen uiteindelijk alle support bij de eigen westerse USA/EU bevolking voor het steunen van deze oorlogsmisdadigers uit de rechts fascistisch Ukraiense junta,.
  Dat “neutraliseren” doet CNN door BEWUST BEIDE partijen te quoten IN DIT GEVAL. Volgens het aloude: “de kat verwijt de hond” principe SUGGEREERT (hersenspoelt) CNN in dit geval de mensen zodat die laatsten zelf gaan denken: “waar er twee strijden zullen ook wel twee schuld hebben.”
  Zo leidt de CNN redactie binnen haar verslaggeving van dit tragisch gebeuren bewust af van wat er op dat moment feitelijk heeft plaatsgevonden.
  De kop had moeten zijn: Ukraiense rechts fascistische gevechtsgroepen binnen het Ukraiense leger schieten met opzet, tijdens het tweeledig afgekondigde wapenstilstand, raketten af op Oost Ukraiense burgerdoelen.

  Antwoord
 3. Boudine

  Nou, dat zogenaamde “staakt het vuren” gaat nog altijd verder. Het leger van Oekraïne schiet een beetje in het wilde weg! Twee commandanten van het leger van Novorossiya moeten er achteraf hard om lachen:

  [eng subs] Givi and Serge talking about yesterday’s UA tank attack

  Antwoord
 4. Boudine

  Dit vind ik ook leuk: in Novorossiya hebben ze de krijgsgevangenen aan het werk gezet om de troep op te ruimen en de huizen te repareren!

  Ukraine Crisis | Captured from batalion Donbass sentenced to civil work

  Antwoord
  • Vili Ross

   Komen die fascisten heel goed weg met al hun vernietiging, moord, doodslag en martelingsmisdaden. Een taakstraf “slechts”. Ben benieuwd of onze crimefightende zogenaamd vrijheidslievend-liberale minister van Justitie Fred Teeven ook een taakstraf voor zulke extreme misdaden tegen de mensheid zou geven als ze tegen NL’ders zijn gepleegd, en hij de daarvoor verantwoordelijke oorlogsmisdadigers in NL verzekerde bewaring had zitten? Emoji

   Antwoord
 5. Boudine

  Dit is helemaal niet leuk:
  [eng subs] 18+ UA troops shelled Donetsk 18/10/14

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën