Archief
Artikelen

De vergadering van de NATO in Cardiff is voorbij en de leugens druipen van de beeldbuis. Steeds wordt herhaald dat Russische troepen met tanks hebben gevochten tegen Oekraïne. Dat is een smerige leugen! Iedereen weet (of kan weten!) dat de Amerikaanse onderminister Victoria “Fuck Europe” Nuland verklaarde dat de VS reeds $ 5 miljard had besteed om Oekraïne te destabiliseren. De rechtse coup in februari van dit jaar is gepleegd met steun van de VS. De strijd in het oosten van Oekraïne begon met een genocide op de Russisch sprekende bevolking. Hoewel Donbass Rusland smeekte om in te grijpen, stuurde Rusland slechts een konvooi met humanitaire hulpgoederen. Op 25 augustus verklaarden Donetsk en Luhansk zich onafhankelijk. Er waren geen Russische troepen in Oekraïne, het was een strijd van de bevolking tegen het leger uit Kiev. Het leger van Donbass heeft die fascisten verjaagd.

Rusland heeft steeds aangedrongen op een staakt het vuren, op diplomatiek overleg tussen Kiev en Donbass. Nu de legers van Kiev op de vlucht zijn, heeft de met dollars gevulde chocolade-trekpop Poroshenko toegestemd in een door Rusland voorgesteld staakt het vuren, maar de met dollars gevulde militaire strozak Rasmussen liegt er op los dat Rusland Oekraïne binnenviel. De EU komt braaf met nieuwe sancties die in Europa zullen leiden tot nog meer economische neergang. En de NATO wordt opgepompt opdat het een oorlog met Rusland kan winnen. Winnen??? Rusland is een kernmacht, China eveneens en ook het BRICS-land India heeft kernwapens. Wie denkt nog dat ook maar iemand een oorlog kan winnen? Rasmussen en zijn NATO-vriendjes zijn knettergek, ze zijn overrijp voor de psychiater, het zijn pathologische leugenaars met grootheidswaan.

De OSCE (Organisation for Security and Co-operation in Europe) houdt de situatie in Oekraïne in de gaten en heeft waarnemingsposten aan de grens met Rusland. Uit hun rapporten blijkt dat er beslist geen Russische troepen in Oekraïne zijn. Het is ook niet logisch, want Rusland voert al maanden een zeer beheerste vredespolitiek, maar als het Oekraïne binnen zouden vallen, dan zou dat land binnen twee dagen volledig zijn veroverd. De Russische Beer heeft zich al die tijd gedragen als een Teddybeer! Poroshenko liegt, Obama liegt, Rasmussen liegt, de EU liegt en de NOS kletst uit zijn glazen bek! Lees dit artikel!

Intussen is de situatie gevaarlijk, veel mensen zijn ongerust, want de NATO wil oorlog tegen Rusland en China. De reden is simpel: het vrije wilde Westen dankt zijn rijkdom aan de petro-dollar. Rusland en China gaan nu olie verhandelen in roebel en yuan. De meeste landen houden een voorraad dollars aan, om olie te kunnen kopen. Als je ook olie kunt kopen voor andere valuta, dan houden deze landen hun dollars niet langer vast. Deze stromen dan terug naar de VS, zodat daar een mega-inflatie ontstaat waar de Republiek van Weimar bij zal verbleken. Alle dreigende taal kan Rusland en China er echter niet van weerhouden om zaken te doen in hun eigen valuta. Economische sancties zullen Europa ook veel harder raken dan Rusland. Al wat dan nog rest is een kernoorlog die door niemand wordt gewonnen.

The State of the Battle in Eastern Ukraine

“all the signs are that the JRF [Junta Repression Forces] have reached their breaking point: this is the moment when a military force suddenly and completely collapses, like a dam which blows out under the pressure of water. The JRF is not retreating on one, two or even three directions, it is retreating everywhere (except north of Lugansk). Entire battalions are leaving the front under orders of their battalion commanders and without the approval of the Junta leaders. At least one such battalion commander is already being judged for desertion. The entire Ukie [Ukrainian Government] leadership seems to be in a panic mode, especially Yatseniuk and Kolomoiski, while the Nazis are mad as hell at the Poroshenko administration. There are constant rumors of an anti-Poroshenko coup by outraged Nazi nationalists. And then, there are the absolutely staggering Ukrainian losses.. …

“If, as it appears likely, the real number of dead JRF soldiers is anywhere near the 30’000+40’000+ figure, then this is something absolutely unique in modern warfare.

Welnu, de troepen van Oekraïne zijn door de bevolking van Donbass op de vlucht gejaagd. Pas daarna besloot Kiev tot een staakt het vuren. Het aantal doden onder de Kiev-soldaten ligt misschien tussen 30.000 en 40.000, het aantal gewonden is nog onbekend. Er waren vrijwilligers bij, huurlingen betaald door het vrije wilde Westen, maar de meesten waren dienstplichtige jongemannen. Die Kiev-troepen laten ook een hoop troep achter, het meeste is verbrand, inclusief verbrande tarwevelden! De volgende video is zonder geluid, de beelden spreken voor zich. En er hangt inderdaad een lijk in die hoogspanningskabel.

De gewone mensen in Donbass weten de waarheid en spreken de waarheid. Luister nog even naar deze bouwvakker, die plotseling moest vechten voor zijn land, zijn welzijn en zijn leven. Engels ondertiteld en er is geen woord Spaans bij!

Ukraine Crisis: Interviewing militia – “We didn’t start this war, they came to us with weapons”. duurt 5 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

34 Reacties op “De smerige leugens van de NATO, EU en NOS”

 • Tja, ik heb al eens gezegd dat men de VN wapeninspecteurs en OVSE waarnemers beter kan opdoeken.

  – Volgens VN wapeninspecteurs waren er géén WMD’s is Irak aanwezig. Volgens de regeringen Bush en Blair waren die er wel.

  – Volgens OVSE waarnemers waren er geen Russische troepen en/of tanks in Oekraïne aanwezig. Volgens de regering Obama wel.

  Eigenlijk is het héél simpel, VN wapeninspecteurs en OVSE waarnemers zijn gewoon vieze vuile leugenaars, die zij er alleen maar voor de vorm hebben neergezet.

  Op 18 augustus 2014 bevestigd het Witte Huis dat alle Syrische chemische wapens zijn vernietigd. En op 4 september 2014 is VN ambassadrice, Susan Powers, bang dat IS(IS) er met de chemische wapens van Syrië vandoor gaan. Tja!

  Als je nog geen last van dementie had, dan krijg je het nu wel.

  • maup:

   @ They Knew ,

   waarom draai je de zaak om wie de leugenaars zijn
   OVSE waarnemers zeggen dat er geen Russische troepen gezien zijn
   dus zij liegen? of de NATO en de westerse pers.

   • Boudine:

    Niet alleen de OVSE zegt dat er geen Russische troepen de grens hebben overschreden. Er is geen enkel bewijs dat Russische troepen de grens overschreden. Alles wijst op het tegendeel! De OVSE spreekt de waarheid, BOUblog doet dat ook. De vraag is alleen: wie luistert??? Rasmussen is in elk geval stekeblind en Oost Indisch doof! En de NOS is slechts een spreekbuis voor de oorlogspropaganda.
    Toen ik vanmorgen wakker werd, was ik zo vreselijk boos op de Zionisten, de Joodse banksters en de lamme strozakken die stijf gevuld met papieren dollars hun stropdas-leugens verkondigen. Hoe krijgen ze het uit hun strot! Wat een zooitje! Mannen in pakken zijn zo gemakkelijk in te pakken. Maar ik wil geen zinloze kernoorlog!!!

    Morgen weer een dag! Nu wat aardappeltjes met sperziebonen en een stukje vlees, toetje toe en morgen gezond weer op. Maar het blijft heftig!

    • Dirk:

     Ik had precies hetzelfde, raak er ook van “in de war”.
     ’t zal toch niet waar zijn!

    • Dirk:

     Wie zijn “WIJ” om dat niet te willen?
     De plannen liggen al lang klaar.
     Maak je geen illusies!

    • Benesha:

     Ik ben helemaal pro Russisch in deze affaire, ook al wegens mijn familiale en vriendschapsbanden in Rusland en de Oekraiëne en ik geloof ook niet dat er van een echte Russische invasie sprake is, maar wat ik wel zeker weet is dat er wel undercover Russische soldaten aanwezig zijn. Vrijwilligers maar ook echte soldaten. Niet die 10 grensbewakers die meer dan waarschijnlijk echt wel verloren waren gelopen. Want de Spetznaz, die laten zich door zo’n Oekraiëns zooitje niet oppakken hoor. Rusland is wel degelijk achter de schermen betrokken bij de onafhankelijkheidsbeweging in het Oosten. Maar geef ze eens ongelijk? Ze kunnen niet passief blijven toezien als er honderden zgn amerikaanse adviseurs en duizenden blackwater huurlingen een buurland fetelijk overnemen en bovendien nog meehelpen aan een bewezen etnische zuivering. Wat amerika undercover mag doen, mag Rusland ook. In feite doet Rusland hetzelfde wat de amerikanen gedaan hebben en doen.

   • @maup

    Sorry, ik had er bij moeten schrijven dat het sarcastisch bedoelt was.

    In de jaren ’90 vertelde Scott Ritter al dat er geen WMD’s meer in Irak aanwezig waren. Als dank daarvoor is hij in de VS beschuldigt voor het in bezit hebben van kinderporno op zijn pc. Ook in Nederland gaan er stemmen op om justitie toegang op onze pc’s te verlenen om ‘bepaalde’ bestandjes op achter te laten.

    In 2003, en daarna, was het Hans Blix die vergeefs probeerde aan te tonen dat er geen WMD’s meer in Irak aanwezig waren.

    De ‘intelligence community’ van de VS heeft John Kerry tot twee keer toe teruggefloten op bepaalde beweringen die hij tijdens persconferenties had geuit. Dat betrof de gifgasaanval in Ghouta en het neerhalen van MH17. Na het publiceren van een artikel van Seymour Hersh ,(zijn eigen krant The New Yorker, waar hij al jaren voor schrijft, wilde het niet eens publiceren) is het rond de gifgasaanval in Syrië compleet stilgevallen en laten wij het over MH17 maar helemaal niet hebben. Daar hebben wij een stiekeme Non Disclosure Agreement, een groter bewijs dat wij hier met een cover-up te maken hebben kan je niet hebben.

  • Adrie:

   Mensen die de waarheid aan het licht willen brengen lopen gevaar te worden ‘gezelfmoord’, zoals o.a. David Kelly, wapeninspecteur Irak voor Verenigde Naties, die aangaf dat Irak geen massavernietigingswapens bezat.

 • yvonne:

  In 1816 kreeg de Amerikaanse centrale bank zijn bestaansrecht terug. Het land had door de oorlog met Engeland te kampen met een enorme schuld, hoge prijzen en stijgende inflatie. Daarom gaf president James Madison toestemming voor de oprichting van de Second Bank of the United States.

  Ook deze bank was in handen van buitenlandse investeerders, waaronder de Rothschilds. James de Rothschild uit Frankrijk was naar verluidt de grootste investeerder in de nieuwe centrale bank. De Rothschilds hadden de perfecte strategie ontwikkeld om in korte tijd extreem rijk te worden: lok een oorlog uit en leen aan beide partijen geld.

  http://www.ninefornews.nl/het-verhaal-achter-het-meest-verraderlijke-complot-van-de-rothschilds/

 • Kees:

  @ maup,

  Dat dacht ik nou ook,

  maar heb niet gereageerd omdat ik dacht ben ik nou gek?

 • BillyBob:

  Dit artikel geplaatst op Nu.nl

  En Ban.

 • yvonne:

  Nou dan hem ik mooi nieuws, want ik heb deze link op twitter gezet, en is daar door 7 volgers geretweet met duizenden volgers, dus rechtsom of linksom, de waarheid sijpelt naar buiten. Dat is de kracht van het licht boven de duisternis of de waarheid is sterker dan de leugen, uiteindelijk!

  Fijne avond nog…

  • Dirk:

   Kijk, zo werkt dat dus WEL, Bou
   Als je weet WAAR je moet zijn.
   Dank Yvonne!

  • Boudine:

   Beste Yvonne,

   Ik weet dat je BOUblog volgt en ik hoop dat je deze reactie leest, want ik snapper nix van! Vandaag heb ik wat aandacht besteed aan de statistiek van BOUblog, maar er komt volgens mijn statistiek geen enkele bezoeker binnen via Twitter. Er komen wel altijd een paar honderd bezoekers binnen via Facebook, daarom dacht ik dat het zinnig zou zijn om zelf ook lid te worden van Facebook. Dat heb ik de hele maand augustus volgehouden, maar in augustus kwamen er slechts vier bezoekers binnen via Facebook. Nu ik daar sinds begin september weg ben, zijn het er deze maand alleen al weer meer dan 500! Snap jij dat?
   Verder wordt BOUblog op NuJij kennelijk zwaar gecensureerd. Er kwamen 5 bezoekers binnen via NuJij, maar toen ik er ging kijken (235 reacties, dus ik zoek me suf!), bleek er geen enkele link naar BOUblog te staan! Wel waren er een aantal reacties verwijderd door de redactie. De link naar BOUblog moet daar dus tussen hebben gestaan, anders zouden er via die draad nooit 5 bezoekers zijn binnen gekomen.
   Hoe het ook zij: BOU spreekt de waarheid, al kan ze zich vergissen. Als dat zo blijkt, dan corrigeer ik mijn betoog, liever dan dat ik de waarheid geweld aandoe om mijn gezicht te redden. Maar ik vraag me af of Twitter wel zin heeft, als er niemand vanuit die hoek deze kant op komt.

 • Boudine:

  Dank je wel, Yvonne!

  Ook Pepe Escobar is boos en hij is altijd zeer goed geïnformeerd, maar hij blijft humoristisch.

  NATO Attacks!

  By Pepe Escobar

  September 06, 2014 “ICH” – “Asia Times” – First thing we do, let’s kill all the myths. The North Atlantic Treaty Organization is nothing but the Security Council of the Empire of Chaos.

  You don’t need to be a neo-Foucault hooked on Orwellian/Panopticon practices to admire the hyper-democratic “ring of steel” crossing average roads, parks and even ringing castle walls to “protect” dozens of NATO heads of state and ministers, 10,000 supporting characters and 2,000 journalists from the real world in Newport, Wales – and beyond.

  NATO’s summit in Wales also provides outgoing secretary-general Anders “Fogh of War” Rasmussen the chance to display his full attack dog repertoire. It’s as if he’s auditioning for a starring role in a remake of Tim Burton’s epic Mars Attacks!

  De laatste alinea is belangrijk, want hij biedt een kijkje in de toekomst:

  The real deal this September is not NATO. It’s the SCO’s summit. Expect the proverbial tectonic shifts of geopolitical plaques in the upcoming meeting of the Shanghai Cooperation Organization – a shift as far-reaching as when the Ottoman empire failed at the gates of Vienna in 1683. On the initiative of Russia and China, at the SCO summit, India, Pakistan, Iran and Mongolia will be invited to become permanent members. Once again, the battle lines are drawn. NATO vs SCO. NATO vs BRICS. NATO vs Global South. Therefore, NATO attacks!

 • Zonnetje in huis:

  Niet alleen de waarnemers hebben geen Russische troepen gevonden , ZELFS CNN stelt in deze reportage dat ze er NIET zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=YUWttDxSfJk

  Gepubliceerd op 30 aug. 2014

 • Boudine:

  In Oost Oekraïne is men nu bezig om de lijken te ruimen. Hoeveel jongemannen er zijn gesneuveld in de aanval van Kiev tegen Donbass is nog onduidelijk, laat staan wie deze doden zijn. Gruwelijk!

  (+18) Saporoschje: The crowded morgues and the mass grave – ENG SUBS

 • StekelDier:

  De smerige leugens van de NATO, EU en NOS….en de Telegraaf:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23056045/___Russen_schoten_MH17_neer___.html

  De opgevoerde “bewijzen” worden steeds hilarischer. Gezien de reacties geloven de Telegraaf-lezers er gelukkig ook geen barst van.

 • Boudine:

  En de smerige leugens van het Poroshenko regime:

  The schizophrenic victory reports of Ukrainian media – ENG SUBS

 • Boudine:

  Russia Has Now Joined the Ukrainian Civil War, and Is Lying to Deny It
  Posted on September 8, 2014 by Eric Zuesse.

  The reports that Russia has ‘invaded’ ‘Ukraine’ were repeated for many months and were just lies from the Obama Administration and their agents at NATO, and from the Ukrainian Government that Obama had installed in February. But, now, finally, Russia actually has sent regular Russian conscript soldiers and military equipment into the formerly Ukrainian areas of the former Ukraine’s southeast, where, for months, the Obama-installed Ukrainian Government has been bombing and otherwise mass-murdering the residents, and destroying and outright stealing their property.

 • Boudine:

  The War in East Ukraine: US-NATO’s Paranoid Falsification of Reality
  The West Engineered the Crisis in Ukraine; Now Falsely Accuses Russia

  Putin does not bear responsibility for the destabilization and bloodshed in Ukraine. A mere six months ago the world gasped, when, with three words, “F**k the EU” US Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs, Victoria Nuland revealed the enormity of United States involvement in masterminding and engineering the destabilization and overthrow of the democratically elected President of Ukraine, Yanukovich, the President who had attempted to protect already impoverished Ukrainians from the scourge of IMF austerity measures which would enforce destitution on the majority of his citizens.

  Ten months earlier the IMF “conditionalities” for paltry “economic aid” required that Ukraine double prices for gas and electricity to industry and homes, eliminate a ban on private sale of Ukraine’s rich and fertile agricultural lands, cut state funds for children and the elderly to “balance the budget.” The infamous “association agreement that Yanukovich refused to sign was a military agreement that would have transformed Ukraine into a military base further completing the encirclement of Russia, and turning Ukraine into a puppet of Nato. President Yanukovich announced, in November 2013, his refusal to sign the “association agreement”

 • Boudine:

  Did Putin Just Bring Peace to Ukraine?

  By Mike Whitney

  The fact that the demoralized Ukrainian army has been defeated by the superior fighting force is of little importance in the big scheme of things, however, the fact that Washington’s global resource war– which began on 9-11 and has reduced numerous sovereign countries into anarchic, failed states– has been stopped in its tracks, is significant. The so called War on Terror–which was recently rebranded under the ISIS moniker–has wreaked holy havoc and death on Iraq, Afghanistan, Libya, and now Syria. By routing the Ukrainian army the Novorussian Armed Forces (NAF) has put the kibosh on Obama’s Great Game strategy in Eurasia and torpedoed Washington’s plan to rule the world by force of arms. It could be that the battles of Lugansk and Donetsk are eventually regarded as the turning point, where the lumbering and over-extended empire finally met its match and began its precipitous decline. In any event, there’s no doubt that Friday’s ceasefire agreement is a serious blow to US hegemony.

  Putin’s not a troublemaker. He’s not sticking a freaking first-strike nuclear missile system in Havana just 60 miles from Miami. But that’s what Obama wants to do. Obama want to establish NATO bases on Russia’s doorstep and deploy his fake-named “missile defense system” a couple hundred miles from Moscow. Putin can’t allow that. No one in their right mind would allow that. It’s a direct threat to national security.

  So while Obama is busy trying to ramp up the violence by rallying NATO to expand the wars around the world, international peacekeepers will begin the thorny task of implementing a seven-point peace plan put forward by none-other-than Vladimir Putin.

  The difference between the peacemakers and the warmongers has rarely been as stark as it is today.

 • Boudine:

  Former NATO General Kujat: I don’t believe evidence of Russian invasion – ENG SUBS

 • Boudine:

  VS, NAVO en EU stapelen leugen op leugen

  Politiek en media verspreiden oorlogsretoriek gebaseerd op desinformatie. De alternatieve (echte) media proberen mensen wakker te schudden: laat je niet misleiden, het zijn leugens, leugens, leugens.

  Paul Craig Roberts, oud staatssecretaris van Financiën van de VS en columnist voor de Wall Street Journal, schreef onlangs het artikel Washington Piles Lie upon Lie. Washington stapelt leugen op leugen (28 augustus 2014). Kort, krachtig en helder, zoals altijd. Hier de vertaling:

  Dank je wel, LangLeveEuropa! Niet iedereen spreekt immers Engels… 😉

 • Boudine:

  NOS bedriegt Nederland, en stuurt aan op conflict met Rusland

  Dat de NOS, een dienst die je zou verwachten geinteresseerd is in de waarheid zeker aangezien er zoveel Nederlandse slachtoffers te betreuren vielen bij de vliegram MH17, zo door de mand valt is buitengewoon schokkend en totaal onacceptabel.

  Want niet alleen liegt en bedriegt de NOS het Nederlandse publiek op deze manier, ze verzwijgt ook heel belangrijke informatie. Bijvoorbeeld dit filmpje van de Canadese OSVE onderzoeker Michael Bociurkiw. OSVE voor ‘Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa’. Hij geeft heel duidelijk aan vanaf minuut 6 in het fimpje dat zij duidelijk aanwijzingen hebben gevonden in de brokstukken dat het vliegtuig MH17 met mitrailleurvuur door een ander vliegtuig uit de lucht is gehaald. Maar goed heeft u dat ooit voorbij zien komen bij de NOS?…

 • Gerald Celente – Trends In The News – “Museum Of Propaganda”
  4 september 2014. Video duurt 15 minuten.
  Een goede show over de ECB, over Poetin’s vredesplan en Obama, enz.

  http://www.youtube.com/watch?v=hOJdmhgMlWA

  • Boudine:

   Dank je wel, Ankie. Celente is boos en cynisch. En gelijk heeft hij. De aanloop tot WW III gaat met hindernissen gepaard, maar de VS is bereid om iedere hindernis te nemen. Verontrustend…

 • […] De alternatieve (echte) media proberen mensen wakker te schudden: laat je niet misleiden, het zijn leugens, leugens, […]

Laat een reactie achter