Archief
Artikelen

Terwijl de meeste mensen genoten van de vakantie, scheerde de wereld vrijwel ongemerkt vlak langs WW III. Dat de Boeing MH17 werd neergeschoten in oost Oekraïne, zal echter niemand zijn ontgaan. De kranten en de tv riepen: Poetin heeft het gedaan. Op internet verschenen echter andere berichten, waaruit blijkt dat Rusland niet de dader was en ook geen enkel belang had bij deze vliegtuigcrash. De separatisten in oost Oekraïne hadden er evenmin belang bij, maar wat nog duidelijker is: ze hadden er zelfs de wapens niet voor! Het fascistische regime in Kiev had die wapens wel. MH17 werd neergeschoten door een militair vliegtuig! Als men vraagt wie er belang had bij deze massamoord, dan is het antwoord: Royal Dutch Shell.

In zijn laatste Corbett report zet James Corbett de feiten op een rijtje. Voor wie het nieuws rond MH17 niet heeft gevolgd, is dit een duidelijke uitleg. Maar zelfs voor wie het nieuws wel heeft gevolgd, komt Corbett toch altijd met wat stof tot nadenken. Dat Nederland deelneemt aan een geheimhoudingsovereenkomst, is op BOUblog reeds bekend. Vanaf ongeveer minuut 55 vertelt Corbett dat er tevens plannen waren om Nederlandse troepen te sturen naar Oekraïne. Deze blauwhelmen konden dan “de vrede herstellen”, zodat Shell zijn verwoestende schaliegaswinning in Oekraïne kon voortzetten.

Uiteraard hebben ook de “usual suspects”, Israël en de VS, elk hun eigen belang bij deze spectaculaire vliegtuigcrash. Op dezelfde dag dat het vliegtuig neerstortte, begon Israël Gaza te bombarderen. Het nieuws werd echter gedomineerd door MH17. En de VS wil Rusland graag kapot maken, omdat Rusland zichzelf en andere landen (BRICS) los wil maken van de dollar. Kolonel Gadaffi wilde hetzelfde in Afrika. We weten hoe dat afliep: Libië werd volledig kapot geschoten en Gadaffi werd vermoord door de “rebellen” die nu deel uitmaken van ISIS. Saddam Hoessein wilde aardolie verkopen in andere valuta dan de dollar. We weten hoe dat afliep… ISIS in Irak!!!

Opvallend is echter dat MH17 opeens uit het wereldnieuws is verdwenen. Het was te duidelijk dat niet Rusland, maar het door het wilde Westen gesteunde Oekraïne de dader is. Het neerschieten van dat vliegtuig heeft gelukkig niet geleid tot een gewapend ingrijpen van de NATO in Oekraïne. De WW III plannen van de VS, met Europa als slagveld, liggen voorlopig weer in het vriesvak. Maar de MH17-crash heeft wel geleid tot economische sancties, een economische oorlog met Europa als slagveld! Deze sancties zullen zwaar ten koste gaan van de toch al zo zwakke Europese economie. We kunnen alleen maar hopen dat steeds meer mensen en landen in Europa gaan inzien dat we ons beter kunnen losmaken van de VS, want deze failliete wereldmacht bedreigt de wereldvrede!

“America Frightens Us”: Europeans are Waking Up. The US is No Longer an Ally of the European Union?

n the aftermath of the downing of the Malaysian airliner in Ukraine, the Western media followed Washington’s lead and manipulated reports in order to make Europeans believe that Russia and Russian-supported separatists in eastern Ukraine were responsible for downing the airliner. In Germany, the press was an extension of Washington’s propaganda machine despite the lack of evidence from both Washington and Kiev to support their irresponsible claims.

It was not long, however, before the public mood in Europe began to turn. A pivotal factor was openly voiced U.S. threats in a law that had been passed by both the House of Representatives and the Senate of the U.S. Congress that could eventually result in an invasion of the Netherlands by United States army forces.

http://www.spiegel.de/politik/ausland/internationales-strafgericht-us-kongress-droht-niederlanden-mit-invasion-a-200430.html

Voor wie alles wil weten over de valse vlag van MH17, waarin 298 mensen de dood vonden en waarover heel Nederland rouwde, is hier het Corbett report, zoals gewoonlijk voorzien van een overzicht van de berichten waarop Corbett zijn verhaal baseert. Omdat Royal Dutch Shell bij deze ramp zoveel baat had, mag onze minister president niet mopperen. Nee, mopperen mag niet van de groot-aandeelhouders Beatrix, Willem en Maximamma. Daarom houdt Mark Rutte zijn mond!

Episode 294 – Crashes of Convenience: MH17

MH17 FULLY EXPOSED!! You Won’t Believe The SHOCKING TRUTH About the Ukraine FALSE FLAG duurt een uur en 7 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

84 Reacties op “James Corbett bewijst: MH17 is een valse vlag!”

 • Boudine:

  Interview met Joost Niemöller over #MH17 op Russische tv kanaal NTV.
  30 december 2014

  Vertaald en toegelicht door Jack Marsman

  De Russische zender NTV (een van de meest bekeken zenders van Rusland, vergelijk het maar met bijv. RTL bij ons) zond op 28 december 2014 een item uit over MH17. Een belangrijk onderdeel daarvan was een interview dat met Joost Niemöller is gedaan in Amsterdam.

 • Boudine:

  Reflections on MH17 duurt 27 minuten.

 • waterman10:

  https://i0.wp.com/www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2014/07/Vertical-stabilizer-at-crash-site-no-match-for-9M-MRD.jpg
  OH JA? Waar hebben die veteranen eigenlijk hun verstand zitten? Charlie Hebdo was weleen HOAX/slecht geacteerd, maar bij MH-17 twijfel ik nu steeds meer of het een HOAX was. Het was een regelrechte aanslag,ook wel false flag attack genoemd.
  Het zogenaamde staartvlak waarmee veterans today hun HOAX verhaal proberen te ondersteunen veeg ik zo van tafel af.
  Waarom schrijft veterans today niet gewoon de waarheid dat het staartvlak van een Il-76 is? Neergehaald op 13 juli 2014.

 • waterman10:

  Boudine,
  Waarom alles zo gebeurd nu,begrijp ik wel.
  Veel mensen vellen te snel een oordeel zonder eerst alles uitgepluist te hebben.
  Ik ben er zelf ook ingetuind,maar vanaf nu zal ik nog alles kritischer bestuderen alvorens ik iets ga roeptoeteren op het internet.
  Ik weet niet hoe goed je engels is,anders kun je het ook zelf vertalen op de site bovenaan.
  Ready for Nuclear War over Ukraine?
  Ukraine’s Deputy Foreign Minister Vadym Prystaiko announced that Kiev is preparing for “full-scale war” against Russia and wants the West to supply lethal weapons and training so the fight can be taken to Russia.

  http://www.informationclearinghouse.info/article41105.htm

  Mijn God,Hitler was al een grote idioot,maar die Junta in Kiev en die nazi apen wat daar allemaal achteraan lopen zijn volgens mij nog gestoorder.
  Wat heeft dit land het nu zwaar te verduren onder het bewind van Poroshenko.

 • waterman10:

  Correctie,
  Voor de vertaling naar Nederlands/Dutch moet je naar beneden scrollen.

 • waterman10:

  Voor je avondrust Boudine,want de mensen moeten geen oorlog met elkaar maken maar liefde verspreiden.

  https://www.youtube.com/watch?v=JPQFyASFvUM

 • waterman10:

  Mordfall MH17 – Peter Haisenko bei SteinZeit

  https://www.youtube.com/watch?v=LzcRj3ahts8

 • waterman10:

  KenFM im Gespräch mit: Peter Haisenko (Wie stürzte die MH17 ab?)
  https://www.youtube.com/watch?v=sJaF_QIdjsM

  Peter Haisenko zullen ze in het Hilversum mediapark wel niet durven uit te nodigen.
  Daar zijn ze te laf voor. Hilversum werkt liever mee aan de leugen en loopt mee met die charlatans in den Haag.
  Zo zeg,die waterman10 durft.
  Ja,want zelfs de regering zal mijn mond nooit kunnen snoeren.
  Ik vind mijn weg wel buiten die charlatans om.

 • waterman10:

  Lees het maar,want ik ken geen angst.

  We breken alle regels.

  Read All About It

  https://www.youtube.com/watch?v=3LghzlBdL_Y

 • Boudine:

  De NOS blaatte gisteravond dat de MH 17 is neergeschoten door een Russische BUK raket. Nu zoeken ze naar getuigen die dat kunnen bevestigen. Deze getuigen krijgen bescherming en gezien de voortdurende beschieting van de Donbass door de troepen uit Kiev zal er vast wel een “getuige” zijn die graag bescherming wil.
  http://www.npo.nl/nos-journaal/30-03-2015/POW_00942896 (de eerste drie minuten.)

  Hier een langere versie: http://nos.nl/artikel/2027660-justitie-zoekt-getuigen-van-neerhalen-mh17-door-buk-raket.html

  En dit zegt de Volkskrant: ‘BUK-raket MH17 was afkomstig uit Rusland’

  En daarmee is het bewezen! De Russen hebben het gedaan! Getuigen kunnen zich hier melden: http://www.jitmh17.com/ in het Russisch!

  • Boudine:

   Even doorlinken naar BLIK:
   Increased Dutch State campaing to blame Russia for MH17 Disaster
   Daarna komen de trollen die site weer vertrollen! Een goede reactie staat echter hier:

   Eigenlijk is MH17 ’n heel simpele zaak: het gaat om de vluchtgegevens!
   Er wordt dus bewust desinfo verspreid om af te leiden en verwarring te zaaien onder de compleetdenkers, goede zielen en twijfelaars. Dit wordt hier vooral gedaan door de, van ons belastinggeld betaalde complotdenkers van het theekransje huistrollen van Blik: LKG, Cruelman & Mennie.
   Deze zelfbewezen fascisten geloven in het OWO, IMF Corporate DC complot en proberen iedere compleet denker met ’n andere mening als Poetin lover af te schilderen.

   Vanaf dag 1 zijn er eigenlijk maar 2 vaststaande feiten, waar vragen over gesteld kunnen worden:
   1. De opdracht aan de piloot tot koerswijziging, om over oorlogs gebied te vliegen
   Dat staat dus op de black box en vluchtleidingstapes, waarom worden daar niet constant vragen over gesteld en/of de antwoorden van gegeven? Dat heeft alles te maken met punt 2.
   2. Het was de laatste dag van de grote NATO-oefening Sea Breeze 2014
   De oefening ging om Electronic Warfare en werd begeleid door AWACS. Waarom wordt dit verzwegen? Geheim ja, dat weet ik ook wel, maar het is ’n burgervliegtuig, dus antwoord graag!

   De reactie gaat nog verder en bevalt goede links! Dit verhaal snijdt meer hout dan de twee “telefoongesprekken” waar de NOS mee komt! Geen enkel bewijs dat die “gesprekken” niet eergisteren in de studio zijn opgenomen.

 • Ben:

  Hi Boudine,

  Het is alleen nog maar propaganda, bedoeld om Rusland in diskrediet te brengen. Wie het gedaan heeft is allang bekend via satelliet beelden en zwarte doos en dat zijn volgens mij niet de separatisten. En het is inderdaad wbt de hoofdlijnen een simpele zaak. Wij hebben dus een regering (want die is verantwoordelijk) die willens en wetens haar burgers in gevaar brengt. Dat dit duidelijk boven tafel komt moet vanzelf kost wat kost voorkomen worden. De Nederlandse journalisten zouden zich moeten doodschamen over hun incompetentie in deze.
  Verder voorspel ik dat het resultaat van dit zogenaamde onderzoek zal zijn dat “er niet 100% zeker kan worden aangetoond dat de separatisten de daders zijn, maar dat ‘aanwijzingen’ in die richting zeer sterk zijn”. Ja, ja. Ook onze wetenschappers zijn corrupt, net als de journalisten.

  En ook als Nederlands staatsburger is dit allemaal om je dood te schamen.

  Groeten, Ben

 • Boudine:

  ‘Reuters lied’ MH17 witness says reporter falsified testimony

 • yvonne:

  Applaus!

  “Alle partijen winnen behalve de separatisten en Rusland dus die zullen het wel gedaan hebben”, dat is de redenering van iemand die behoorlijk in de war moet zijn. Het uitblijven van iedere reële redenatie vanuit onze media over de schuld van de Russen, draagt bij aan het beeld dat onze media niet wordt gedreven met objectiviteit. Onze media bereidt ons voor op een oorlog met de Russen en, die gaan we krijgen als we dit soort propaganda klakkeloos slikken.
  Alles dat enige vormen van macht behelst in het westen wil deze mening opdringen aan de bevolking van dat westen. We moeten straks allemaal achter de beslissingen staan die genomen gaan worden. We moeten de VS steunen in de oorlog die ze voor ‘ons’ gaat voeren tegen de Russen. De Russen zijn namelijk de tegenstanders van de monopole wereld waar ook wij steeds verder ingezogen worden. De Russen zijn zelf heer en meester over hun eigen geld, terwijl de rest van de wereld met Dollars betaalt die nog verschillende namen hebben.
  De Russen zullen zich nooit laten overlopen door die wereld en dat kan gevolgen hebben waar we ons een hele koude oorlog lang op hebben voorbereid. Rusland kan deze ontwikkeling nooit tegenhouden, de Russen kunnen alleen reageren. Wij kunnen de steun voor onze politiek verlaten en daarmee een duidelijk signaal afgeven. Onze politiek is op geen enkel gebied geloofwaardig, ons politieke landschap is er één waar zelfs de Sp-ers nu een graai in de clubkas doen, waar ‘de onderste steen van onze Mark’ begraven ligt in een geheimhoudingsverdrag met de regering van Kiev en Jos van Rey de VVD moet verlaten omdat hij buiten de partij ook de boel kan oplichten.

  http://www.loyalist.nl/verwarde-telegraaf-wil-oorlog/

 • Boudine:

  Op Het Haagse Complot:
  MH17 aansprakelijkheid

  Met een link naar Argos radio:
  Contacten tussen de overheid en KLM voor crash MH17 duurt 16 minuten.

 • Boudine:

  USA conceals truth about Malaysian Boeing crash

 • Boudine:

  MH-17 Case Slips into Propaganda Fog

  Almost a year ago, Malaysia Airlines Flight 17 was shot down over eastern Ukraine killing 298 people. Yet, instead of a transparent investigation seeking justice, the case became a propaganda game of finger-pointing, with the CIA withholding key evidence all the better to blame Russia, reports Robert Parry.

  By Robert Parry

  July 10, 2015 “Information Clearing House” – “Consortium News” – The Dutch investigation into the shoot-down of Malaysia Airlines Flight 17 over eastern Ukraine last July has failed to uncover conclusive proof of precisely who was responsible for the deaths of the 298 passengers and crew but is expected to point suspicions toward the ethnic Russian rebels, fitting with the West’s long-running anti-Russian propaganda campaign.

  A source who has been briefed on the outlines of the investigation said some U.S. intelligence analysts have reached a contrary conclusion and place the blame on “rogue” elements of the Ukrainian government operating out of a circle of hard-liners around one of Ukraine’s oligarchs. Yet, according to this source, the U.S. analysts will demur on the Dutch findings, letting them stand without public challenge.

  Either the Russian radar showed the presence of a jetfighter “gaining height” as it closed to within three to five kilometers of the passenger plane – as the Russians claimed in a July 21 press conference – or it didn’t. The Kiev authorities insisted that they had no military aircraft in the area at the time.

  But the 34-page Dutch report was silent on the jetfighter question, although noting that the investigators had received Air Traffic Control “surveillance data from the Russian Federation.” The report also was silent on the “dog-not-barking” issue of whether the U.S. government had satellite surveillance that revealed exactly where the supposed ground-to-air missile was launched and who may have fired it.

  The Obama administration has asserted knowledge about those facts, but the U.S. government has withheld satellite photos and other intelligence information that could presumably corroborate the charge. Curiously, too, the Dutch report said the investigation received “satellite imagery taken in the days after the occurrence.” Obviously, the more relevant images in assessing blame would be aerial photography in the days and hours before the crash.

  The Dutch report’s reference to only post-crash satellite photos was also odd because the Russian military released a number of satellite images purporting to show Ukrainian government Buk missile systems north of the eastern Ukrainian city of Donetsk before the attack, including two batteries that purportedly were shifted 50 kilometers south of Donetsk on July 17, the day of the crash, and then removed by July 18.

 • Boudine:

  Volgens de Russen (ITAR-TASS) is de MH 17 neergeschoten door een air to air missile:

  Investigators: MH17 shot down over Ukraine by air-to-air missile not made in Russia

  welles-nietes-welles-nietes…

Laat een reactie achter