Selecteer een pagina

Archieven

James Corbett bewijst: MH17 is een valse vlag!

Terwijl de meeste mensen genoten van de vakantie, scheerde de wereld vrijwel ongemerkt vlak langs WW III. Dat de Boeing MH17 werd neergeschoten in oost Oekraïne, zal echter niemand zijn ontgaan. De kranten en de tv riepen: Poetin heeft het gedaan. Op internet verschenen echter andere berichten, waaruit blijkt dat Rusland niet de dader was en ook geen enkel belang had bij deze vliegtuigcrash. De separatisten in oost Oekraïne hadden er evenmin belang bij, maar wat nog duidelijker is: ze hadden er zelfs de wapens niet voor! Het fascistische regime in Kiev had die wapens wel. MH17 werd neergeschoten door een militair vliegtuig! Als men vraagt wie er belang had bij deze massamoord, dan is het antwoord: Royal Dutch Shell.

In zijn laatste Corbett report zet James Corbett de feiten op een rijtje. Voor wie het nieuws rond MH17 niet heeft gevolgd, is dit een duidelijke uitleg. Maar zelfs voor wie het nieuws wel heeft gevolgd, komt Corbett toch altijd met wat stof tot nadenken. Dat Nederland deelneemt aan een geheimhoudingsovereenkomst, is op BOUblog reeds bekend. Vanaf ongeveer minuut 55 vertelt Corbett dat er tevens plannen waren om Nederlandse troepen te sturen naar Oekraïne. Deze blauwhelmen konden dan “de vrede herstellen”, zodat Shell zijn verwoestende schaliegaswinning in Oekraïne kon voortzetten.

Uiteraard hebben ook de “usual suspects”, Israël en de VS, elk hun eigen belang bij deze spectaculaire vliegtuigcrash. Op dezelfde dag dat het vliegtuig neerstortte, begon Israël Gaza te bombarderen. Het nieuws werd echter gedomineerd door MH17. En de VS wil Rusland graag kapot maken, omdat Rusland zichzelf en andere landen (BRICS) los wil maken van de dollar. Kolonel Gadaffi wilde hetzelfde in Afrika. We weten hoe dat afliep: Libië werd volledig kapot geschoten en Gadaffi werd vermoord door de “rebellen” die nu deel uitmaken van ISIS. Saddam Hoessein wilde aardolie verkopen in andere valuta dan de dollar. We weten hoe dat afliep… ISIS in Irak!!!

Opvallend is echter dat MH17 opeens uit het wereldnieuws is verdwenen. Het was te duidelijk dat niet Rusland, maar het door het wilde Westen gesteunde Oekraïne de dader is. Het neerschieten van dat vliegtuig heeft gelukkig niet geleid tot een gewapend ingrijpen van de NATO in Oekraïne. De WW III plannen van de VS, met Europa als slagveld, liggen voorlopig weer in het vriesvak. Maar de MH17-crash heeft wel geleid tot economische sancties, een economische oorlog met Europa als slagveld! Deze sancties zullen zwaar ten koste gaan van de toch al zo zwakke Europese economie. We kunnen alleen maar hopen dat steeds meer mensen en landen in Europa gaan inzien dat we ons beter kunnen losmaken van de VS, want deze failliete wereldmacht bedreigt de wereldvrede!

“America Frightens Us”: Europeans are Waking Up. The US is No Longer an Ally of the European Union?

n the aftermath of the downing of the Malaysian airliner in Ukraine, the Western media followed Washington’s lead and manipulated reports in order to make Europeans believe that Russia and Russian-supported separatists in eastern Ukraine were responsible for downing the airliner. In Germany, the press was an extension of Washington’s propaganda machine despite the lack of evidence from both Washington and Kiev to support their irresponsible claims.

It was not long, however, before the public mood in Europe began to turn. A pivotal factor was openly voiced U.S. threats in a law that had been passed by both the House of Representatives and the Senate of the U.S. Congress that could eventually result in an invasion of the Netherlands by United States army forces.

http://www.spiegel.de/politik/ausland/internationales-strafgericht-us-kongress-droht-niederlanden-mit-invasion-a-200430.html

Voor wie alles wil weten over de valse vlag van MH17, waarin 298 mensen de dood vonden en waarover heel Nederland rouwde, is hier het Corbett report, zoals gewoonlijk voorzien van een overzicht van de berichten waarop Corbett zijn verhaal baseert. Omdat Royal Dutch Shell bij deze ramp zoveel baat had, mag onze minister president niet mopperen. Nee, mopperen mag niet van de groot-aandeelhouders Beatrix, Willem en Maximamma. Daarom houdt Mark Rutte zijn mond!

Episode 294 – Crashes of Convenience: MH17

MH17 FULLY EXPOSED!! You Won’t Believe The SHOCKING TRUTH About the Ukraine FALSE FLAG duurt een uur en 7 minuten.

84 Reacties

 1. John

  Oogopener in het youtube commentaar op de Carlin video:

  We should be able to vote on ths issues themselves. I don’t understand the purpose of a man in the middle.

  In de hackerswereld heet een bekende en (te) vaak succesvol uitgevoerde techniek de ‘man in the middle attack’.

  Iemand download een programma van een server.
  Het verkeer van server naar de client gaat via veel andere servers.
  Eén van die servers kan geïnfecteerd zijn om de software te compromitteren.
  Die server is dan ‘the man in the middle’.

  Dat is toch een heel nauwkeurige beschrijving van onze democratie.
  Die politici zijn gecorrumpeerd.

  Overigens heeft Carlin het ook over thuisblijven bij verkiezingen.
  Ik snap hem wel en vind het een leuke grap.
  Maar ik denk dat het toch veel effectiever is om blanco te stemmen.
  Als er 1% blanco stemmen zou zijn, dan is dat al een aardschok.
  Zodra genoeg mensen begrijpen dat we geregeerd worden door incompetente kortdenkers en dat helemaal zat zijn, zou 10% zomaar haalbaar kunnen zijn.

  Zo, en nou wil ik van Bou ook graag weten wat ze hiervan vindt, is dit een echte vent? Gaat over de verkiezingen in Schotland.
  https://www.youtube.com/watch?v=CIQ8VVn8AJA
  Maarja, toen hij ambassadeur werd had hij al lang veel beter moeten weten …

  In dit artikel staan een paar quotes:
  http://en.ria.ru/world/20140828/192428303/Former-British-Ambassador-to-Uzbekistan-Says-UK-Rogue-State.html

  Craig Murray, former UK ambassador to Uzbekistan

  Antwoord
  • Boudine

   Beste John, dank je wel. Ik had al iets gelezen over wat Craig Murray verklaarde. Wat ik er van denk? Moedig! Steeds meer mensen durven uit de kast te komen. Helaas gaat het meestal nog om mensen die hun carrière al hebben gemaakt, inclusief hun schaapjes op het droge. Maar toch, hij doet me denken aan John Perkins, ook een moedig mens.

   Antwoord
 2. Richard Groen

  Er is nog meer dan Corbett al aan leugens en leugenaars heeft ontmaskerd.

  Zo zouden er ruim 100 congresgangers zijn geweest. Terwijl bij de opening van het U.N.AIDS 2014 6 (spreek uit: zes) slachtoffers werden betreurd.

  Waaronder 1 die de media nooit noemen; nl. Glenn Thomas. Google dat, en het wordt je duidelijk waarom Rutte, Timmermans, v/d Staaij, Christ Klep over de NATO strategie blijven zwijgen en volharden in glashard liegen.
  De Kamer laat zich ook braaf voorliegen. (alle info is ze al onder de neus geschoven!). Nichts gewusst haben, is dus voor hen al geen geldig excuus meer. Wie blijven zwijgen zijn medeplichtig.

  Via Glenn Thomas komen we op het spoor van Bill Gates, George Soros, Ron Fouchier (Erasmus Medisch Centrum) – bekend van de Bijlmerramp; Fouchier collega-vakidioot Kawaoka – beiden bezig met dodelijke virussen geschikt maken voor biologische wapens.

  Deze week stuitte ik op een wetenschapsjournalist uit Hong Kong, met een lange staat van dienst: zo versloeg hij de SARS-uitbraak, Aziatische Vogelgriep, de Bijlmerramp, en nog veel meer. Lees dat!

  Deze Yoichi Shimatsu, versloeg al de eerst UNAIDS conferentie in 2001. De deelnemers aantallen liggen boven de 10.000! Die worden uit de hele wereld ingevlogen …
  Sponsors zijn ook interessant – geen dagblad dat er over schrijft. Gilead (berucht van de Biowapens) en MSD (grote vaccin-producent).
  Prominente ‘ambassadeurs’: Bill Clinton (M.O. consultant voor geopolitieke strategie en corporate crime), Bill Gates (Eugenics Society, G8, Population Planning is crypto eugenetica voor depopulatie.

  Yoichi Shimatsu 7-20-14

  Shimatsu weet te onderbouwen dat Kawaoka komt van Kobe Universiteit. Alwaar de veteranen van ‘Unit 731’ zich ophouden. Unit 731 was het centrum voor de biologische oorlogsvoering, m.n. tegen China en Rusland, in WOII (Rockefeller’s sandwich tacktiek).

  Shimatsu wijst erop dat de WHO de opvolger is van Unit 731.
  En …………. dat MH17 dozijnen lijken vervoerde, bestorven lijken – ontdaan van bloed, en geinfecteerd met dodelijk virus. Alsmede dat MH17 grote hoeveelheden ampullen bloedserum transporteerde. Hetgeen door veel ooggetuigen van het 1e uur is waargenomen.

  Het verklaart ook de vele berichten op het web over blauwe lippen, bloedeloze slachtoffers, alsof het paspoppen zijn.
  meer> http://www.abeldanger.net/2014/07/icts-israeli-owned-security-company-at.html

  Bovendien hier live video waarop duidelijk is te zien dat Ukrainers naar een explosies in de lucht omhoogkijken en het toestel nog redelijk lang in glijvlucht is te zien met een steekvlam uit de motor onder de rechter vleugel.
  Video tijdens het neerstorten. Wie weet wat de toeschouwers hier in het Russisch tegen elkaar zeggen?
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZWDGIRqmKsg
  Het klinkt alsof ze naar een wedstrijd kijken. Waren ze getuige van (het horen gieren van vliegtuigen, projectielen, en het exploderen van die laatsten?

  Het viel al op de video van het taxiën op Schiphol dat het kenmerk op het luik van het neuswiel (MC) niet overeenkomt met het vliegtuigidentificatienummer op de staart 9M-MRD.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y_nNwaxVpLY

  En hoe we zijn overspoelt met TV beelden, de seconde na het neerkomen – en alle NATO-landen leiders al meteen de dader konden aanwijzen;

  u bent natuurlijk niet dom; u herkent dat dit precies hetzelfde propaganda-draaiboek was als ze al met 9/11 zo succesvol hebben gebruikt.
  Hollywood films worden meer en meer met animaties gemaakt. Zo ook ‘nieuws’. Kony was al een geheel gefabriceerde ‘viral’, De politiek gebruikt lobby firma’s om ‘nieuws’ te fabriceren. Zoals Hill & Knowlton succesvol werd ingezet om ons oorlogszuchtig te maken jegens Irak.

  Die zelfde Hill & Knowlton werkt momenteel ook in de Ukraine – en wel voor (o.a.) Monsanto/Cargill. Miljoenen hectaren hebben zij al – in concert met de terroristen van het IMF – vrijwel gratis in handen gekregen + de vrije hand met gmo’s en glyfosaat.

  Het is gewoon feit dat het Amerikaanse CDC (Centre for Disease Control) al in 2007 patent heeft gevestigd op het Ebola-virus.
  Waarom patent op zo iets als een dodelijk virus?
  De miljarden stromen naar deze ‘Top sector’, het is dé ‘booming industry’. Wereldwijd nemen labs project aan uit deze koker. In ons land m.n. Keygene in Ede, Erasmus Medisch Centrum, en Crucell in Leiden. Vakidioten zijn overal ter wereld in grote aantallen voorhanden.

  Video tijdens het neerstorten. Wie weet wat de toeschouwers hier in het Russisch tegen elkaar zeggen?
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZWDGIRqmKsg

  Het klinkt alsof ze naar een wedstrijd kijken. Waren ze getuige van (het horen gieren van vliegtuigen, projectielen, en het exploderen van die laatsten?

  Rusland werd beticht van agressie – het zou troepen in paraatheid brengen langs de grenzen van hun eigen land! Erg hoor.
  Niét vermeld werd dat uit 17 Nato-landen ruim 1.300 militairen in de Ukraine waren samengetrokken voor oefening “Rapid Trident II’, een AWACS toestel + ander radar toestellen hingen in de lucht. En ook vanaf de Zwarte Zee werd het luchtruim voortdurend ‘bewaakt’.
  De gouverneur van Dnjepropetrovsk is zelf eigenaar van het vliegveld en de verkeerstoren daar – ook eigenaar van enkele luchtvaartfirma’s – heeft 5 paspoorten, en vrije toegang op alle luchthavens in de wereld. Ook heeft hij zijn eigen legertje. Deze Kolomoisky, eigenaar van de PRIVAT GROUP, ook bekend als ‘The Cameleon’.
  https://libya360.wordpress.com/2014/07/20/mh-17-and-nato-excercise-breeze-2014/

  Geen dagblad of Tv-journalisten die deze smeerlap op het spoorkomen en zijn gangen natrekken …. Wie (ver-)zwijgen zijn medeplichtig.

  Goed initiatief, ziekmelddag op 15 september a.s..

  Antwoord
  • Boudine

   Beste Richard,
   Welkom op BOUblog, maar maak je reacties niet te lang. Verder wantrouw ik de video over het neerschieten van “MH 17”, want de verdediging van Donbass schoot ook militaire vliegtuigen neer. Deze video hoeft dus niet van MH 17 te zijn. Zonder ondertiteling zullen we dat nooit zeker weten.

   Antwoord
 3. Boudine

  Camouflage and Coverup: The Dutch Commission Report on the Malaysian MH17 Crash is “Not Worth the Paper it’s Written On”

  One thing must be stated outright: This report does not lie.

  It just can’t lie since there is nothing new in it. I myself have never seen such a meaningless plane crash report. What comes as a surprise, however, is the report’s diplomatic, sophisticated choice of words, which loses itself in ambiguous terminology.

  It was probably planned this way, so each party can continue to defend their version of what happened with zeal.

  Antwoord
 4. Vili Ross

  Uit blog: “De nieuwe realist.”
  “NAVO zag: Oekraïense luchtafweer was geactiveerd bij overvliegen MH17.”

  Gemoderniseerde versies van de oude SA-3 zijn nog steeds in gebruik bij de vroegere Sovjet satellietstaten, zoals Oekraïne.
  De Duitse regering antwoordt op vragen van Die Linke dat er via het AWACS systeem zowel signalen van een luchtafweersysteem zijn opgevangen als een niet thuis te brengen radarsignaal. Dat luchtafweersysteem werd door de in de omgeving aanwezige AWACS automatisch gerubriceerd als een ‘surface-to-air’ SA-3 GOA raketsysteem, wat, zo zegt de Duitse regering, regelmatig in die omgeving wordt opgepikt.
  SA-3 GOA is een codenaam van de NAVO voor een oud Russisch luchtafweersysteem uit de jaren zestig, de S-125 Petschora, dat in Rusland zelf vervangen is door de S-3000 luchtafweerraketsystemen.
  Maar gemoderniseerde versies van de oude SA-3 zijn nog wel in gebruik bij de vroegere Sovjet satellietstaten, zoals Oekraïne.
  SA-3 is iets heel anders dan de Buk-M1 installatie, stelt Moskowski Komsomolez (Russisch tijdschrift).
  Een SA-3 en een Buk-M1 kan bovendien, stelt Moskowski Komsomolez, op de radar alleen verwisseld worden als bijvoorbeeld de radar van de Buk-M1 uitgeschakeld is. Maar dan zal het dus onmogelijk zijn om een verkeersvliegtuig op tien kilometer hoogte te raken.
  De radar moet aanstaan. En de radar van het Oekraïense luchtafweersysteem stond aan toen MH17 overvloog. Zegt de NAVO zelf.
  Het is in het Westen niet opgemerkt.
  Maar als de radar aanstond voor de Oekraïense raketten toen MH17 overvloog, was de kans er dan niet dat Oekraïne die fatale raket afschoot?
  Misschien was het een raket. Alleen niet van de separatisten, maar van onze eigen ‘vrienden’ uit Kiev. Een beklemmende gedachte.

  Conclusie van NL MSM media schrijver Joost Niemöller.

  http://joostniemoller.nl/2014/10/brekend-navo-zag-oekraiense-luchtafweer-was-geactiveerd-bij-overvliegen-mh17/

  Antwoord
 5. Boudine

  MH17: EXCLUSIVE NEW REPORT | All The Truth Behind The Crash duurt 26 minuten.

  Antwoord
 6. Vili Ross

  Deze video sluit naadloos aan bij wat Joost Niemöller een dag daarvoor ook al in zijn artikel schreef over wat de Duitse regering antwoordde op de vraag of het Oekraïense luchtafweersysteem aan stond stond toen MH17 overvloog.
  Officieel antwoord van de Duitse regering: “De radar van het Oekraïense luchtafweersysteem stond aan toen MH17 overvloog. dat is wat de NATO, verantwoordelijk voor de AWACS in die regio er zelf over zegt.”

  Het blijft opmerkelijk dat dit feit in de Westerse Main stream Media tot nog toe niet is vermeld.
  Voor mij kan dat alleen maar duiden op een gebrek aan waarheidsvinding-expertise gecombineerd met journalistiek amateurisme, opportunisme en oppervlakkige of doelbewust gekleurde of nagelaten research. Alles hiervoor gesteld op basis van : “je bijt niet de hand die je voert.” Populair: Degene die mijn salaris betaalt ga ik niet tegenspreken. Ik heb een gezin, kinderen, een huis om af te betalen, dingen die ik graag wil etc…).
  Gevolg: “Degene die jou voert gaat steeds verder in het plegen van misdaden, omdat hij/zij ervan uit gaat dat jij je integriteit als journalist zult verkopen op die momenten dat jouw journalistieke integriteit ten koste gaat van jouw “huisje boompje beestje”.

  Antwoord
 7. Vili Ross

  Telegraaf propaganda.
  Hoopgevend.
  De commentaren onder het Telegraaf propaganda-artikel:
  “Duitsers: pro-Russen schoten MH17 uit lucht”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23219631/___Pro-Russen_beschoten_MH17___.html
  Die NL’ders waar regelmatig aan gerefereerd wordt in de zogenaamde alternatieve media, als hersendode, tv pulp kijkende tweezitsbankaardappels.
  Feiten: De op dit artikele commentaar gevende NL’ders zijn zich massaal bewust van de telegraaf, NL overheid, Duitse overheid, USA en EU oorlogszuchtige propaganda leugens.
  Van de 302 reacties tot op dit moment gelooft ruwweg 75% van de commentaargevers niet wat in de Telegraaf als propaganda wordt geroeptoeterd.
  Namelijk geloven meer dan 75 % van die mensen niet dat De Duitse geheime dienst de waarheid spreekt en dat de Separatisten de MH17 hebben neergehaald met een BUK. De Telegraaf propaganda werkt nu averechts. Dat merkt de Telegraaf ongetwijfeld ook zelf. De krant van de leugens en propaganda wordt zo nog ongeloofwaardiger en propagandistischer gevonden door de “gewone mensen”, de Telegraaf doelgroep.
  Dat geeft mij hoop dat veel mensen echt wel weten of vermoeden hoe de vork in de steel zit, en hun corrupte NL regeringstrekpoppen en propaganda roeptoeters als de Telegraaf door hebben op dit moment in dit geval.

  Lees a.u.b. de commentaren. Dat geeft de burger moed. We zijn niet met zijn allen dom te houden, ook l wil de financiële elite, hun politieke trekpoppen en hun massamedia roeptoeters dat nog zo graag in dit geval.

  Driekwart van de mensen geeft hoop. Dat laatste kwart overblijvend NL sheeeple, dat nu nog steeds die NL overheidsleugens propagandamachinaties gelooft, is reddeloos verloren.

  Antwoord
  • Boudine

   Beste Vili,
   De Telegraaf is de spreekbuis van de malloten, voor de malloten. Toch leuk dat steeds minder mensen de Telegraaf geloven. Dat hadden ze in 1941 ook al in de gaten!
   Russia Today doet dat anders!
   http://rt.com/news/197316-germany-blames-militia-crash/

   The US has accused local militia forces of shooting down the plane. However, it has provided little to no evidence in support of such claims.

   Meanwhile, Russia has said that its military detected a Ukrainian SU-25 fighter jet gaining height towards the MH17 Boeing on the day of the catastrophe. No explanation was given by Kiev as to why the military plane was flying so close to a passenger aircraft.

   Antwoord
 8. Boudine

  MH-17: The Untold Story duurt 23 minuten.
  Gepubliceerd op 22 okt. 2014

  Three months after Malaysia Airlines Flight MH17 was violently brought down from the skies over Ukraine, there are still no definitive answers to what caused the tragedy. Civil conflict in the area prevented international experts from conducting a full and thorough investigation. The wreckage should have been collected and scrupulously re-assembled to identify all the damage, but this standard investigative procedure was never carried out. Until that’s done, evidence can only be gleaned from pictures of the debris, the flight recorders or black boxes and eye-witnesses’ testimonies. This may be enough to help build a picture of what really happened to the aircraft, whether a rocket fired from the ground or gunfire from a military jet.

  Antwoord
 9. Boudine

  MUST READ: De propaganda rond onderzoek MH17

  Stop de Bankiers heeft een beetje geknipt in een item van Nieuwsuur, waarin een verklaring van de Russische woordvoerder van BuZa, Aleksej Poesjkov, werd verknipt en voorzien van negatief commentaar. Het resultaat van dit knip-en-plakwerk is dat de verklaring nu in zijn geheel op YouTube staat. Luister dus NIET naar de propaganda van Nieuwsuur, dit is wat men in Rusland zegt:

  PoesjkovIinNieuwsuur31oktober2014

  Antwoord
 10. Boudine

  Er is een foto boven water gekomen van de MH 17 vlak voor de crash. Daarop staat behalve die Boeing ook een klein militair vliegtuig. De foto wordt nu overal besproken, gewikt en gewogen. Zie hier! (pdf) Is die foto echt?
  Een Duits artikel geeft uitsluitsel:

  Russland legt Beweise zum Abschuss der MH 017 vor

  November 15, 2014

  Von Peter Haisenko

  Von Anfang an stand die Frage im Raum, warum die USA-NATO keine Aufnahmen ihrer Spionagesatelliten veröffentlicht haben, um ihre Version des Absturzes der MH 017 zu beweisen. Diese Frage ist jetzt geklärt. Die Satellitenfotos beweisen das Gegenteil. Ich selbst muss meine Analyse vom 27. Juli dieses Jahres in einem Punkt revidieren: Das ukrainische Kampfflugzeug war keine SU 25, sondern eine MIG 29, und damit hat sich die ablenkende Diskussion um die technischen Fähigkeiten der SU 25 ebenfalls erledigt. Niemand wird in Frage stellen, dass eine MIG 29 eine Boeing abschießen kann.

  Richtigstellung: Um das hier veröffentlichte Bild ist eine erbitterte Diskussion entbrannt, ob es sich um eine Fälschung handelt, oder nicht. Neueste Recherchen haben ergeben, dass es sich bei diesem Bild nicht, wiederhole nicht um eine Satellitenaufnahme handelt. Vielmehr ist dieses Foto von einem Spionageflugzeug aufgenommen worden, das sich in einer Höhe von etwa 14 Kilometern aufgehalten hat. Das Kampfflugzeug ist keine MIG 29, sondern eine SU 27. Das ändert nichts Wesenliches an den folgenden Ausführungen, zeigt aber, dass in dieser Gegend noch viel mehr abläuft, als wir erfahren dürfen.

  Prima artikel! Heel helder! Het wilde westen moet eens ophouden met leugens en bloedvergieten!

  Antwoord
 11. Boudine

  Western News-Suppression about the Downing of MH-17 Malaysian Jet

  By Eric Zuesse

  November 15, 2014 “ICH” –

  The cause of the shooting-down of the Malaysian passenger plane MH-17 on July 17th (while that plane was flying over the conflict-zone during Ukraine’s civil war) is becoming clearer and clearer, despite the rigorous continuing attempts by Western ‘news’ media to cover it up and to hide from the public the evidence that clearly shows what brought down this airliner.

  In the months since I headlined on August 24th the news, “MH-17 ‘Investigation’: Secret August 8th Agreement Seeps Out: Perpetrator of the Downing in Ukraine, of the Malaysian Airliner, Will Stay Hidden,” explaining why the leaders of Western nations want these black-box and other basic data to remain hidden, additional evidence has nonetheless become public, and all of it confirms and adds yet further details to the explanation that was first put forth by the retired German Lufthansa pilot Peter Haisenko, whose independent investigation had concluded that Ukrainian Government fighter-jets intentionally shot down this civilian plane.

  Antwoord
 12. Boudine

  In Rusland droop die foto gewoon van de beeldbuis! De NOS doet daar niet aan…

  Met dank aan Kleintje Muurkrant! 😉

  Antwoord
 13. Boudine

  MH17: Families of the deceased can claim compensation from perpetrator

  KUALA LUMPUR: The families of the doomed Malaysia Airlines (MAS) Flight MH17 passengers can claim for compensation against whichever state that is found responsible for shooting down the aircraft.

  International Islamic University Malaysia (IIUM) Department of Civil Law lecturer Professor Dr Mohammed Naqib Ishan Jan said that previously, a similar case was recorded, involving the Iranian Air Flight 655 incident.

  Antwoord
 14. Eduard Smit

  Dat dit een False Flag operation is geweest heb ik al snel na de crash vermoed en gezegd.Het is een beangstigende gedachte dat er kennelijk oorlog gezocht word met Rusland. Europa offeren om oliebelangen en de Dollar veilig te stellen.Dat deze opzet niet volledig gelukt is hebben wij te danken aan de stomme fouten die vooral het nazi regiem in Oekraine gemaakt heeft.Waar is de digitale informatie van de smartphones,laptops,tablets en foto apparatuur van de passagiers gebleven? Waar zijn de beelden van de eerste mensen die op de rampplek waren gebleven? De lijken van de slachtoffers zijn naar Nederland gebracht voor identificatie via DNA onderzoek. De meeste zijn ondertussen geidentificeerd. Hoe is dat mogelijk als hier gesuggereerd word dat de meeste lijken een Aziatisch uiterlijk hadden en het er op leek dat de lijken naar formaldehyde roken en bloedloos waren. Dat zou betekenen dat de onderzoekers in Nederland ook in het complot zitten en valse informatie aan de nabestaanden van de ramp geven.De meeste passagiers zijn in Amsterdam ingestapt. Hoe zou hier een verwisseling van passagiers plaats gevonden moeten hebben. Waar zijn de in Nederland ingestapte passagiers dan gebleven? Als de lijken afkomstig waren van vlucht MH370 bijvoorbeeld zijn de Nederlandse passagiers dan in rook opgegaan? Vragen, vragen ,vragen. Maar helaas tot nu toe geen duidelijke antwoorden die volledig uitsluitsel geven over de werkelijke toedracht van deze ramp.Het is een grote schande. Gelukkig hebben wij tegenwoordig internet en computers anders zouden wij nu in een smerige oorlog verwikkeld zijn met Rusland veroorzaakt door het zogenaamde vrije Westen.

  Antwoord
 15. StekelDier

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/vetorecht-oekraine-strafonderzoek-mh17

  De vier landen die samen het strafrechtelijk onderzoek uitvoeren naar de ramp met vlucht MH17 hebben wel degelijk een ‘geheimhoudingsovereenkomst’ getekend.

  Deze ‘non-disclosure agreement’ betekent dat niet alleen Nederland, Australië en België, maar ook Oekraïne een vetorecht heeft over wat er wel en niet openbaar wordt. Dat blijkt uit een document van het Australische ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Officiële brief van 15 oktober waarin Australië erkent dat er formeel sprake is van een non-disclosure agreement:

  http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/documents/2014/11/26/document-australie.pdf

  Authenticiteit document wordt bevestigd door het Australische ministerie van Buitenlandse Zaken:

  http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/content/documents/2014/11/26/reactie-australie.pdf

  Antwoord
 16. Ingrid

  Gelezen op Novorossia Today. : https://www.youtube.com/watch?v=m1QH03NtVQ0

  Onafhankelijke Russische onderzoeksjournalist komt met nieuwe gegevens. O.a. de naam van de piloot van het gevechtsvliegtuig verantwoordelijk voor het neerschieten MH17 en een interview waar in de eerste afgevaardigde van het Oekraïense ministerie van defensie toegeeft dat het leger de MH17 heeft neergehaald. De youtube moet nog naar het engels worden vertaald, is nu alleen nog in het Russisch op YouTube. : https://www.youtube.com/watch?v=m1QH03NtVQ0

  “How MH17 crashed” – documentary by Andrey Karaulov

  24 November 2014
  “How MH17 crashed” – documentary by Andrey Karaulov
  The latest information on the crash of Malaysian Boeing in the sky over the East of Ukraine is in the new documentary created by journalist Andrey Karaulov “How MH17 crashed”. Journalist Arkadiy Mamontov tells about his independent investigation of the terrible tragedy. Politicians, military men and pilots – Petr Deinekin, Leonid Ivashov, Iosif Diskin also exchange opinions as to the cause of the crash. And only international experts are not in a hurry to publicize the data of the black boxes. The interest of the Western world to the investigation of the accident evaporated at once after Russia presented the global community with the irrefutable documentary evidence of noninvolvement of our country in this tragedy; the majority of facts point to the version that MH17 was downed by Ukrainian at-air force defense.
  For the first time the 299th escadrille of the air force of Ukraine, Su-25 planes with tail numbers 06,07,08 and 38, which, contrary to the announcement of the General Headquarters of Ukraine, had really been in the air space of this country on July 17, 2014, were mentioned in the documentary. The Malaysian Boeing, according to our information, was shot on by destroyer Su-25 with the tail number 08, piloted by lieutenant-colonel Dmytro Yakatsust, who since July 18 and till present has been in United Arab Emirates. The Malaysian Boeing was led by switchboard operator Anna Petrenko, who in the morning of July18 had unexpectedly gone on leave, from which she still has not returned. Other numerous facts, including miraculously obtained interview of the first deputy of the current Minister of Defense of Ukraine, in which he admits that it was Ukrainian air force that downed MH17, are presented in the documentary made by Andrey Karaulov.
  The full version of the documentary will be available after the premier show in the air of the Fifth Channel of TV show “The moment of truth” on 24.11.2014.

  Antwoord
 17. Boudine

  #MH17 Dutch «forgot» to rescue wreckage with bullet holes – ENG SUBS

  Antwoord
 18. Boudine

  Hoe de Boeing MH17 aan zijn einde kwam deel 2 duurt 18 minuten.

  Nederlands ondertiteld, met dank aan Blik op NOS journaal.

  Antwoord
 19. Boudine

  Geselecteerde brokstukken van de Boeing 777 van Malaysian, die onder vluchtnummer MH17 boven Oekraïne uit de lucht werd geplukt, zijn in Nederland aangekomen.

  Bijna vijf maanden lagen de brokstukken in het open land. Alles en iedereen heeft er tussendoor lopen stampen. Het internet is vergeven van de opnamen waarop de brokstukken te zien zijn. Niet zelden compleet met rouwende nabestaanden die zelf maar een kijkje gingen nemen, omdat het Nederlandse onderzoeksteam geen interesse leek te hebben. Met dat in gedachten is het bespottelijk hoe de overheid en de reguliere media nu omgaan het transport, dat als een sacraal evenement bijna van minuut tot minuut wordt gevolgd op weg naar vliegbasis Gilze Rijen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën