Selecteer een pagina

Archieven

James Corbett bewijst: MH17 is een valse vlag!

Terwijl de meeste mensen genoten van de vakantie, scheerde de wereld vrijwel ongemerkt vlak langs WW III. Dat de Boeing MH17 werd neergeschoten in oost Oekraïne, zal echter niemand zijn ontgaan. De kranten en de tv riepen: Poetin heeft het gedaan. Op internet verschenen echter andere berichten, waaruit blijkt dat Rusland niet de dader was en ook geen enkel belang had bij deze vliegtuigcrash. De separatisten in oost Oekraïne hadden er evenmin belang bij, maar wat nog duidelijker is: ze hadden er zelfs de wapens niet voor! Het fascistische regime in Kiev had die wapens wel. MH17 werd neergeschoten door een militair vliegtuig! Als men vraagt wie er belang had bij deze massamoord, dan is het antwoord: Royal Dutch Shell.

In zijn laatste Corbett report zet James Corbett de feiten op een rijtje. Voor wie het nieuws rond MH17 niet heeft gevolgd, is dit een duidelijke uitleg. Maar zelfs voor wie het nieuws wel heeft gevolgd, komt Corbett toch altijd met wat stof tot nadenken. Dat Nederland deelneemt aan een geheimhoudingsovereenkomst, is op BOUblog reeds bekend. Vanaf ongeveer minuut 55 vertelt Corbett dat er tevens plannen waren om Nederlandse troepen te sturen naar Oekraïne. Deze blauwhelmen konden dan “de vrede herstellen”, zodat Shell zijn verwoestende schaliegaswinning in Oekraïne kon voortzetten.

Uiteraard hebben ook de “usual suspects”, Israël en de VS, elk hun eigen belang bij deze spectaculaire vliegtuigcrash. Op dezelfde dag dat het vliegtuig neerstortte, begon Israël Gaza te bombarderen. Het nieuws werd echter gedomineerd door MH17. En de VS wil Rusland graag kapot maken, omdat Rusland zichzelf en andere landen (BRICS) los wil maken van de dollar. Kolonel Gadaffi wilde hetzelfde in Afrika. We weten hoe dat afliep: Libië werd volledig kapot geschoten en Gadaffi werd vermoord door de “rebellen” die nu deel uitmaken van ISIS. Saddam Hoessein wilde aardolie verkopen in andere valuta dan de dollar. We weten hoe dat afliep… ISIS in Irak!!!

Opvallend is echter dat MH17 opeens uit het wereldnieuws is verdwenen. Het was te duidelijk dat niet Rusland, maar het door het wilde Westen gesteunde Oekraïne de dader is. Het neerschieten van dat vliegtuig heeft gelukkig niet geleid tot een gewapend ingrijpen van de NATO in Oekraïne. De WW III plannen van de VS, met Europa als slagveld, liggen voorlopig weer in het vriesvak. Maar de MH17-crash heeft wel geleid tot economische sancties, een economische oorlog met Europa als slagveld! Deze sancties zullen zwaar ten koste gaan van de toch al zo zwakke Europese economie. We kunnen alleen maar hopen dat steeds meer mensen en landen in Europa gaan inzien dat we ons beter kunnen losmaken van de VS, want deze failliete wereldmacht bedreigt de wereldvrede!

“America Frightens Us”: Europeans are Waking Up. The US is No Longer an Ally of the European Union?

n the aftermath of the downing of the Malaysian airliner in Ukraine, the Western media followed Washington’s lead and manipulated reports in order to make Europeans believe that Russia and Russian-supported separatists in eastern Ukraine were responsible for downing the airliner. In Germany, the press was an extension of Washington’s propaganda machine despite the lack of evidence from both Washington and Kiev to support their irresponsible claims.

It was not long, however, before the public mood in Europe began to turn. A pivotal factor was openly voiced U.S. threats in a law that had been passed by both the House of Representatives and the Senate of the U.S. Congress that could eventually result in an invasion of the Netherlands by United States army forces.

http://www.spiegel.de/politik/ausland/internationales-strafgericht-us-kongress-droht-niederlanden-mit-invasion-a-200430.html

Voor wie alles wil weten over de valse vlag van MH17, waarin 298 mensen de dood vonden en waarover heel Nederland rouwde, is hier het Corbett report, zoals gewoonlijk voorzien van een overzicht van de berichten waarop Corbett zijn verhaal baseert. Omdat Royal Dutch Shell bij deze ramp zoveel baat had, mag onze minister president niet mopperen. Nee, mopperen mag niet van de groot-aandeelhouders Beatrix, Willem en Maximamma. Daarom houdt Mark Rutte zijn mond!

Episode 294 – Crashes of Convenience: MH17

MH17 FULLY EXPOSED!! You Won’t Believe The SHOCKING TRUTH About the Ukraine FALSE FLAG duurt een uur en 7 minuten.

84 Reacties

 1. Vili Ross

  Ik weet niet of deze link al eens op boublog is geplaatst in het kader van MH17, false flags, Ukraine, Putin. If not; Herbij dan.
  http://youtu.be/lYXRhZSt7Yc

  Russischer TV Bericht: Kiew plante Abschuss von Flug MH17 lange im Voraus

  Antwoord
  • Boudine

   Dank je wel, Vili. Die kende ik nog niet. Maar hij gaat wel snel! Ik heb de video steeds even stil gezet om de Duitse ondertiteling rustig te lezen. 😉

   Antwoord
 2. Vili Ross

  En dan nog steeds de NL Main Scream Media Propaganda machine. Demonisering van Rusland, Putin. Nog steeds.
  Soms subtiel. Tot in de kleinste details verwerkt alle dagelijkse zogenaamde nieuwsfeiten details. Niet schreeuwerig. Maar wel bedoeld om alle NLders die zich identificeren met Neerlands Wakkerste anonieme BNners; Henk en Ingrid, te blijven hersenspoelen dat Rusland, in de persoon van Putin, “Toch echt MH17 heeft neergeschoten.” Zo kun je alleen maar de tekst uit het volgende AD artikel uitleggen.
  Titel: “Poetin zondag bij WK judo, maar Oranje is dan al weg.”
  Een quote uit dat stuk: BEGIN QUOTE: “Als de wereld niet nog meer in brand komt te staan, zal Vladimir Poetin zondag in Tsjeljabinsk de laatste dag van de WK judo bijwonen. Officieel wordt zijn bezoek nooit aangekondigd, maar een lid van het organisatiecomité verklapte gisteren dat de Russische president, zelf in het bezit van de zwarte band, de titelstrijd zeker met een bezoek zal vereren.

  Het betekent niet dat de Nederlanders nog hoeven na te denken of ze Poetin, na de ramp met de MH17, een hand zullen geven als ze van hem een medaille krijgen. Zondag zijn de landenwedstrijden en daar doet Nederland niet aan mee. Onze judoka’s vliegen die dag naar huis.EINDE QUOTE.”

  Wat denk je van insinuerende leugens die in dit tekst fragment verborgen zitten?
  “BEGIN QUOTE: Het betekent niet dat de Nederlanders nog hoeven na te denken of ze Poetin, na de ramp met de MH17, een hand zullen geven als ze van hem een medaille krijgen.EINDE QUOTE.”

  Antwoord
  • Boudine

   Vili, er is in Nieuwsuur ook een serie over een idioot die naar Moskou reist, op zoek naar anti-Poetin! Van Stalin, via Hongarije 1956 en de Praagse Lente naar de KGB! Elke avond druipt dat van de buis. ‘t is ergernis… 🙁

   Antwoord
 3. Boudine

  ‘Kiev’s Western backers have their own agenda’

  Antwoord
 4. Vili Ross

  Als de realiteitszin van de Ukrainse fascisten, hun Ukrainse oligarchische financiers (dus meesters), de westerse financiële elite (dollar verliest macht t.o.v. BRICS en met name China als solo wereldcurrency), de winstbeluste oorlogsindustriebaronnen, en de de westerse politieke pinocchio’s, uit op langere termijn zelfverrijking na de politieke zelfopoffering, niet eerder terugkeert, zal het Russisch/ Ukraiens Vadertje Winter ze een onzacht handje helpen weer met beide benen weer op Moeder Aarde terug te keren. Zoals Alle Fransen en Duitsers ook door schade en schande (lees: miljoenen slachtoffers) hebben ervaren. Hoe strenger de hand van Vadertje Winter, hoe bereidwilliger de Ukrainse fascisten en hun Oligarchische meesters,gedwongen door hun eigen volk.

  Antwoord
 5. Vili Ross

  Sorry voor de taalfouten. Haastig getypt

  Antwoord
 6. Boudine

  Dit is ten zeerste de moeite van het kijken waard: Een persconferentie van twee legerleiders uit Donetsk. Engels ondertiteld.

  Press Conference – Formation of a state – 24 Aug 2014 duurt 31 minuten.

  Antwoord
 7. Boudine

  NATO is the Greatest Threat to Peace on the Planet – James Corbett on RT

  Antwoord
  • Boudine

   Dank je, Stekeldier. Even een Quote:

   Insinuations of aggression by Russian, this has been the dogma of the Western leadership since before the Sochi Olympics. Vladimir Putin, considering the vehemence with which every Russian construct has been attacked this last year, has been unbelievably calm. The West attacks Sochi and the Olympics – Putin puts on fantastic games. The McCains and Kerrys of America incite riots in Maidan Square – Putin watches and informs. The Russian language is brought down in Ukraine – Russian speakers beg for help. Then Russia takes back Crimea in a bloodless annexation – Washington and NATO use it, just like MH17, for another propaganda extravaganza.

   Most notably though, even despite a chorus of sabers clinking from Washington, London, and Warsaw, Putin only countered with counter strategy, not tanks and massive military force, and that is ‘defense’, not ‘offense’, my friends. Now it’s safe to ask: Who is the real aggressor here?

   Antwoord
  • Boudine

   En nog een quote:

   If Brussels does not come to its senses soon, hundreds of thousands more will lose their jobs in the next year. ING Group just reported the potential cost from these sanctions might exceed 6.7 billion euro and cost 130,000 jobs, conservatively.

   Antwoord
 8. DeGrijzeDuif

  Ik ben echt PISLINK!!!!

  Heeft u DIT over MH-17 op het NOS journaal gehoord? Niet hè?!

  “Nederland heeft als onderdeel van een vier-partijen overeenkomst met Oekraïne, België en Australië, op 8 augustus ondertekend dat informatie over het onderzoek naar de ramp van de Maleisisch “Boeing-777″ niet openbaar zal worden gemaakt.

  De resultaten worden bekend gemaakt NA afloop van het onderzoek (hoe lang dat ook mag wezen) en met de instemming van ALLE partijen die de desbetreffende overeenkomst hebben ondertekend.”

  YEAH RIGHT!!!!

  Gelooft u het zelf?

  Zelden heb ik de politiek met zulke koeienletters DOOFPOT op een dossier zien zetten, terwijl de media in alle talen zwijgt. Waar de media over elkaar heen tuimelden om moord en brand te schreeuwen na de fatale dag en met de vinger naar Rusland als schuldige wezen, blijft het nu stiller dan in het oog van een orkaan!

  Waar is de politiek om dit gedrocht van een verdrag te veroordelen, ongeldigheid te eisen en de schuldigen van dit verraad op de schopstoel te zetten?

  Het is te zot voor woorden dat dit essentiële nieuws niet gedeeld wordt met ons. Zouden ze bang zijn voor de vlam in de pan, omdat de Nederlander minder achterlijk is dan de politiek en media wenst?!!

  POTVERDOMME!
  200 van onze landgenoten werden in een klap van het leven beroofd. Talloze familieleden, vrienden en kennissen blijven achter met een gat wat nooit meer op te vullen is. Een oorlog met Rusland keek ons in de ogen. En dan gooien ze de boel op slot?!!! Een zwijgcontract aangaan met een stel rechts-extremitische Neo-nazis’s in Kiev en 2 andere samenzweerders?!!!

  Ze zijn ONS verantwoording schuldig. Het zijn WIJ die hen op het politiek pluche zetten en houden. Ook die 200 dode landgenoten en hun familie betalen voor HUN luxe. En dan willen ze hen en ons allen jaren lang in het ongewis laten, want reken maar dat het zo lang gaat duren, om vervolgens met het volgende gedrocht van een rapport de ware toedracht toe te dekken en onder in een la te doen verdwijnen?!!!

  Ik vind dat wij als Nederlanders het recht hebben op een open en transparant onderzoek. En als we dat niet vanzelf krijgen dan vind ik dat we dat recht moeten gaan halen! Zijn ze helemaal van de pot gerukt?!!!

  Ik ben werkelijk furieus!!!

  http://www.unian.net/politics/950394-dannyie-rassledovaniya-katastrofyi-boinga-budut-oglashenyi-pri-soglasii-storon-gpu.html

  Originele bron:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=565010706957832&substory_index=0&id=100003467243991

  Antwoord
 9. Vili Ross

  Het bovenste stuk van dat hierboven gelinkte artikel geeft feitelijk weer wat de inhoud van de overeenkomst is.
  Vertaald in het Engels staat er:
  “As part of the four-party agreement signed on August 8 between Ukraine, the Netherlands, Belgium and Australia, information on the investigation into the disaster Malaysian “Boeing-777″ will not be disclosed. REUTERS. According to an UNIAN correspondent, at a briefing in Kiev said Speaker prosecutor Yuri Boychenko, the investigation continued examining everything, considered as evidence. The results will be announced upon completion of the investigation and with the consent of all the parties who signed the corresponding agreement.”

  En met name dat laatste zinnetje creëert de politieke en juridische ruimte, nodig voor een doofpot in deze zaak.
  Daaruit kun je opmaken dat de aan het onderzoek deelnemende partijen de openbare publicatie van de waarheidsvinding voor dit onderzoek ondergeschikt maken aan het zogenaamd (kuch, vul zelf maar in wiens werkelijk belang) “groter politiek belang”. Dat impliceert dat de bij dit onderzoek betrokken partijen vooraf in meerdere of mindere mate weten, vermoeden, vrezen, vul maar in…..dat er iets verborgen zal moeten worden. En dat datgene (de waarheid) wat verborgen “moet” worden dusdanig onacceptabel zal zijn voor het rechtvaardigheidsgevoel (acceptatie dat het nou eenmaal zo is) van al die wakkere Nederlandse Henkies en Ingridjes, dat het voor “onze” politieke NL polderpinocchio’s niet uit te leggen valt aan Wakker Nederland. Lees: onze politieke NL polderpinocchio’s weten dat de echte waarheid inzake de MH17 crash niet meer zodanig te verdraaien is, dat die echte waarheid nog net moreel te accepteren zou kunnen zijn door Henk en Ingrid.
  Lees: zonder politiek stemmenverlies, langdurig gezichtsverlies na alle aanvankelijke retoriek, en nog meer vertrouwensverlies van Wakkere Nederlanders Henk en Ingrid onze huidige politieke polderpinocchio’s.

  Antwoord
  • They Knew

   Ondertussen staat de VVD in de peilingen op winst.

   Tot zover wakker Nederland.

   Antwoord
 10. yvonne

  George Carlin, forget the politicians……..en zo denk ik er ook over: bilderberg loopjongens, meer niet! Ben gelukkig wel wakker They Knew, nu moeten we de rest zien mee te kijgen….

  https://www.youtube.com/watch?v=07w9K2XR3f0

  Antwoord
 11. Boudine

  Nog een vals vlaggetje: er zijn Russische tanks in Oekraïne! Foei! Maar het leger van Kiev heeft in het verleden zijn wapens gekocht in Rusland, dus die Russische tanks kunnen even goed van Kiev komen!

  ‘Both sides of Ukraine conflict use Russian weapons’

  Antwoord
 12. Boudine

  Dit komt ook niet op het NOS-journaal:

  Putin urges humanitarian corridors in eastern Ukraine

  Antwoord
 13. Boudine

  Effe een Kleintje:

  Effe Apeldoorn bellen

  vrijdag 29 augustus 2014

  Eerder in de week verklaarden de gewapende groepen in het Oosten van de Oekraïne dat zij van guerrilla naar meer reguliere oorlogsvoering over zouden gaan. Dat ze het offensief van de Oekraïne hadden afgeslagen en nu zelf in opmars gingen. Losse groepen zijn verenigd en er zijn 2 tankbataljons, 2 brigades artillerie, 2 eenheden met Grads (raketartillerie), 1 bataljon gemechaniseerde infanterie, 3 brigades infanterie met de daarbij behorende logistiek steun. Blijkbaar is dat tegenoffensief nu gaande.

  Na de eerdere verklaring van het vernietigen van Russische militaire voertuigen, die een leugen bleek is er dan nu iets nieuws. Invasie van Russische troepen, aldus Petro Poroschenko, de “democratisch” gekozen president van Oekraïne. Dat bericht gaat snel de wereld rond en uiteraard springt de NATO op de bagagedrager. Satellietfoto’s van Russische artillerie (niet van een NAVO satelliet trouwens), meer troepen naar Oost Europa en meer van dat moois. Wat jammer dat die foto’s als datum 23 augustus hebben.
  Uiteraard is er ook weer een rattenstuk in de New York Times geschreven door Michael Gordon. Michael is een “journalist” die niet in zijn eerste leugen is gestikt. Samen met Judith Millar schreef hij sensationele op lucht gebaseerde verhalen over de Irakese biologische- en kernwapens. Die er dus niet waren en waar later van bleek dat de hele leugen-operatie vanuit het Pentagon was opgezet. Met Judith en Michael als “trouwe journalisten” alles opschrijvend wat hen gezegd werd. De publieke opinie klaar maken voor oorlog.
  Nu is Michael opnieuw aan het werk. De rest van de journalistiek ook, ze horen een claim en beschrijven het als feit. Als dan iemand contact opneemt met Paul Picard, hoofd van de OVSE missie in het grensgebied, dan zegt Paul dat er helemaal geen troepen en tanks vanuit Rusland de Oekraïne zijn binnengetrokken. Maar ja, dat is het soort nieuws dat “men” in de sfeer van oorlogspropaganda niet kan gebruiken.
  Trouwens. wat die “invasie” betreft: wat blijkt een uurtje of wat later … Poroschenko heeft helemaal niet over een invasie gesproken, dat was een vertaalvautje. Petro zit in een lastig parket, economisch, politiek, militair en diplomatiek.
  Niks aan de hand meneer, schade? U weet wat te doen.

  Antwoord
 14. Vili Ross

  Het waar verhaal van deze oorlog. Deze oorlog, gecreëerd in al zijn smerigheid, wreedheid, absurditeiten en waanzin. Deze oorlog, die nu gecreëerd kon worden als gevolg van een historische Russische fout. Oost Ukraine heeft een altijd overgrote Russisch sprekende meerderheid gehad. Oost Ukraine had na de communistische “wende” meteen bij Rusland gevoegd moeten worden.

  De Ukraiense tragiek. Dieven vervangen door moordenaars.

  Het waarom en de gevolgen.Verreweg de meeste (75 %) Ukrainers willen deze oorlog niet.

  Do Ukrainians Want War? Deputy Dnjepropetrovsk city council Victoria Shilova says – NO! – ENG SUBS
  http://youtu.be/yZMwPDdmB_o

  Antwoord
  • Boudine

   Dank je, Vili. Dat was indrukwekkend!

   Antwoord
 15. Boudine

  Op Herstel de Republiek staat een artikel met een wonderlijke video, Duits ondertiteld.
  VLUCHT MH-17 DE ONDERSTE STEEN BOVEN…..

  Ooggetuigenverklaring van lokale bewoner(s) – in het Duits vertaald.

  Deze getuigen waren binnen 20 minuten na de crash ter plekke.

  Er zitten schokkende beelden tussen.

  Een paar steekwoorden:

  het rook sterk naar ontbindende lijken en formaldehyde
  verreweg de meeste slachtoffers hadden een Aziatisch uiterlijk
  er waren vrijwel geen kinderen onder de slachtoffers
  alle slachtoffers waren op een enkeling na geheel naakt
  de bagage bestond uit met name winterkleding
  er was nagenoeg geen bloed aanwezig
  de paspoorten en papieren waren onbeschadigd
  de aangetroffen foto’s waren allemaal in het najaar van 2013 genomen.

  Hier de video:

  Antwoord
  • Boudine

   Dezelfde video kwam ik vandaag tegen op Niburu, nu Engels ondertiteld.

   18+ Horrific details of the MH17. The plane that never crashed.
   Video, recorded 20 minutes after “crash” of MH17

   Link even door naar YouTube en bekijk de video in groter formaat. Als deze video geen hoax is, dan is dat hele herdenkingsgedoe van de slachtoffers, inclusief de identificatie met DNA, een grote hoax! En dat zou me eigenlijk niet eens meer verbazen…

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën