Archief
Artikelen

De Amerikaanse journalist James Foley zou zijn onthoofd door de IS, zo vertelt ons de media, maar het bewijs is mager! De plaats van de misdaad is een onherkenbare zandwoestijn, de gemaskerde dader is gekleed in zwart en hij spreekt Engels met een Brits accent, Foley zegt braaf dat het allemaal de schuld is van de VS, maar het filmpje van de onthoofding dat door IS op YouTube zou zijn geplaatst, is snel weer verwijderd wegens schending van het een of ander. Die hele onthoofding kan een psy-op zijn, made in Ziocon Washington Hollywood! De onthoofding van Johannes de Doper, pakweg 2000 jaar geleden, spreekt ook nog altijd tot de verbeelding. Dat wil niet zeggen dat IS geen mensen onthoofdt, want dat doen ze wel degelijk! IS is inderdaad een weerzinwekkende groep terroristen, maar waar komen ze zo plotseling vandaan?

De leider van de IS is Abu Bakr al-Baghdadi, waarvan wordt beweerd dat hij eigenlijk Simon Elliott heet. Hij zou Joodse ouders hebben en door de Mossad zijn opgeleid tot terrorist. Zijn taak zou aanvankelijk zijn geweest om radicale moslims vanuit heel de wereld naar Syrië te lokken, om daar te vechten tegen president Assad. Zoals we weten, begon die strijd een beetje te mislukken, Assad was aan de winnende hand. Maar het eigenlijke doel is veel groter: men wil chaos scheppen in het Midden Oosten, om het daarna volledig te kunnen overheersen. Het eigenlijke doel is aardolie! Met IS in Irak en noord Syrië is de chaos inmiddels wel compleet!

Order Out of Chaos: The Global Elites Plan for a “Middle Eastern Union”

The Islamic State (IS) has hit the headlines in recent months due to their latest terror campaign in Iraq, which has led to US airstrikes in the North of the country. What has been omitted from mainstream circles though is the intimate relationship between US intelligence agencies and IS, as they have trained, armed and funded the group for years. Back in 2012, World Net Daily received leaks by Jordanian officials who reported that the US military was training ISIL (as it was then known) in Jordan, before being deployed into Syria to fight against Bashar al-Assad. Francis Boyle, a Law professor at the University of Illinois, has described IS as a “covert US intelligence operation” whose objective is to “destroy Iraq as a state”.

Plans for Redrawing the Middle East: The Project for a “New Middle East”

A relatively unknown map of the Middle East, NATO-garrisoned Afghanistan, and Pakistan has been circulating around strategic, governmental, NATO, policy and military circles since mid-2006. It has been causally allowed to surface in public, maybe in an attempt to build consensus and to slowly prepare the general public for possible, maybe even cataclysmic, changes in the Middle East. This is a map of a redrawn and restructured Middle East identified as the “New Middle East.”

De “strategen” van de VS zijn het Midden Oosten al jaren aan het “herverdelen”. Verdeel en heers, is het motto. En orde uit chaos! Het probleem is alleen dat chaos de neiging heeft om zich chaotisch te gedragen! ISIS was leuk in Syrië en Soennitisch Irak, maar toen IS opeens niet optrok naar Bagdad, maar naar het noorden, naar het olierijke Koerdistan in Irak, moest het worden teruggefloten. Gelukkig zat er toen net een zeldzame sekte op een berg, de Yazidi’s die men dan kan gaan redden. Aldus worden de bommen van Obama op de IS een humanitaire missie. Maar ook dat is niet helemaal waar. De Yazidi’s werden namelijk voornamelijk gered door de Syrische Koerden!

ISIS: Region-wide Genocide Portended in 2007 Now Fully Realized

As early as 2007, the stage was being set for the regional genocide now unfolding from Syria and Lebanon along the Mediterranean to northern Iraq. The “sudden” appearance of the Islamic State of Syria and Iraq, otherwise known as ISIS, betrays years of its rise and the central part it played in Western-backed violence seeking to overthrow the government of Syria starting in 2011 amid the cover of the so-called “Arab Spring.”

While the “Free Syrian Army” brand was created and used to obfuscate the hardcore, sectarian extremism that pervaded mercenary forces raised against Damascus, Syrian President Bashar al-Assad had warned starting in 2011 that it was neither a pro-democratic uprising, nor a moderate, secular rebellion – but rather hordes of foreign-backed terrorists with ties to Al Qaeda.

Staged Provocations Ahead Possible US-Syrian War

With the alleged brutal murder of American journalist James Wright Foley, a wave of anger and aggression across Western audiences has been generated. Upon that wave rides two objectives. One is to create plausible deniability for the West which created the Islamic State in Syria and Iraq (ISIS), the other is to create a further pretext to justify a resurgence of direct US military intervention across the region.

While the focus has been on ISIS in Iraq, there is still another war -linked directly to Iraq’s current conflict – being waged across the border in Syria. Syrian forces have continued making gains across the country, routing NATO-backed terrorist forces and restoring order in cities and towns that have been ravaged by war for years. ISIS strongholds in the eastern Syrian city of Raqqa, have until now long escaped the focus of Syrian forces occupied by more urgent campaigns around Hama, Homs, Damascus, Daraa, Idlib, and Aleppo. Now, the Syrian Army is shifting forces east.

While the West feigns an adversarial position regarding ISIS, it was the West itself that created it, specifically to confront the Iranian arc of influence stretching from Tehran, through Baghdad, Damascus and along the Mediterranean in Lebanon. The elimination of ISIS and other terrorist organizations fighting under or alongside its banner without first achieving regime change in Damascus would effectively mean defeat for the United States and its collaborators in the Middle East.

To intervene before the deathblow is delivered to NATO-backed terrorists in Syria and before the tide is turned against them in Iraq, the West may attempt to provoke, stage, or otherwise create a pretext to militarily intervene in Syria, and expand its operations in Iraq.

Wie al deze artikelen in hun geheel heeft gelezen, zal begrijpen waarom ik niet zo geloof in die onthoofding van Johannes de Doper James Foley. Het komt de VS wel gelegen! Zij willen chaos in het Midden Oosten en het is de taak van de zogenaamde moslim-jihadi’s om daarvoor te zorgen. Komt er vanuit het “vrije wilde Westen” teveel kritiek op deze politiek, dan moeten die jihadi’s even iets vreselijks de wereld in slingeren. Daarom stuurt de VS nu meer troepen naar Irak! Dat wil niet zeggen dat journalisten in oorlogsgebieden veilig zijn, maar alle aandacht gaat nu naar IS, terwijl men ons afleidt van Oekraïne.

Violence against journalists has ‘chilling effect on society’ — OSCE

In 2014, Ukraine has become the deadliest country for journalists, followed by Iraq, Syria and Pakistan

Aandacht dus voor IS. Wie zijn ze, wat doen ze, wat willen ze? De volgende documentaire laat zien wie ze zijn en het zijn allemaal mannen! Veel van hen zijn nog jong, ach, jongens toch! In dat opzicht doen ze denken aan de Taliban, ook dat waren mannen. De andere helft van de mensheid zit binnen en laat zich niet zien. De mannen en jongens in deze reportage zijn boos op het “wilde Westen” dat hun land heeft verwoest en hun religie heeft ontheiligd. Hun ideaal is beslist niet het mijne, maar begrijpelijk is het wel. Zij vallen terug op een religie die stamt uit de tijd van Karel de Grote en wie hun wetten overtreedt, wordt gestraft op een manier die stamt uit de tijd van Jezus Christus.

Ze zijn ook druk bezig om de grenzen te verleggen, want ze geloven niet in de het verdrag van Sykes Picot uit 1916, waardoor hun woongebied alvast werd verdeeld tussen Frankrijk en Engeland! Zij beschouwen dit als bijna een eeuw van onderdrukking door het Westen, en dat is het ook! Maar ik vrees dat ze slechts worden misbruikt door dat zelfde Westen, voor een oorlog waarin de wapenindustrie de winnaar zal zijn.

The Islamic State duurt 43 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

18 Reacties op “ISIS of IS, de Islamitische Staat is made in USA”

Laat een reactie achter