Archief
Artikelen

De bloedige strijd van Oekraïne tegen de bewoners van de oostelijke provincies Donetsk en Luhansk is zo weerzinwekkend! Op internet kan men de beelden en verhalen vinden, maar de Nederlandse media doen er het zwijgen toe. Nederland is namelijk zwaar medeplichtig aan deze massamoord! Op 25 februari van dit jaar zond Altijd wat, een actualiteitenprogramma van de NCRV, een item uit over een contract tussen de Shell en Oekraïne, dat neerkwam op vergunning om in Donetsk en Luhansk te boren naar schaliegas! De bewoners zijn daar niet blij mee, ze verzetten zich tegen het fascistische bewind in Kiev. Daarom kunnen ze nu nog slechts kiezen tussen vluchten of sterven. Premier Rutte, die deze deal heeft bekonkeld, heeft enige tonnen Hollandse boter op zijn hoofd!

Dankzij persoonlijke bemiddeling van premier Rutte heeft Shell een contract kunnen tekenen voor het winnen van gas in de Oekraïne. Gas dat met behulp van giftige chemicaliën en water uit de grond wordt gehaald. Op beelden die Altijd Wat exclusief in handen heeft, is te zien hoe deze chemicaliën in open bassins worden opgeslagen.

Oekraïense deal met een Nederlands luchtje duurt 10 minuten.

Maar het is erger. Toen president Janoekovitsj aarzelde over de samenwerking met het “vrije wilde Westen”, werd hij verjaagd door nog veel ergere fascisten. Zij werden (en worden!) gesteund door het Westen, dus óók door Nederland. Daarom mogen de media ons niet laten weten wat zich daar afspeelt. Heel Oekraïne is gemobiliseerd tegen de “pro-Russische separatisten” van Donetsk en Luhansk. Alle mannen van 18 tot 55 jaar worden naar het front gestuurd en wie dienst weigert, krijgt 15 jaar gevangenisstraf! Helaas zitten deze “soldaten” daar soms dagen lang zonder voedsel. Ze mogen geen contact onderhouden met hun familie of vrienden thuis en als ze gewond raken, worden ze soms zelfs levend begraven! Dit is nog erger dan de veldtocht van Napoleon naar Rusland. En dan te weten dat het straks ook nog winter wordt…

Dit “leger” wordt aangevoerd door een stel hardcore fascisten uit alle windstreken, veelal uit Polen, maar ook uit Scandinavische landen. En het wordt begeleidt door de huurlingen van Blackwater Academi, een Amerikaanse organisatie van vechtjassen die zich in Irak dusdanig onmogelijk heeft gemaakt, dat ze hun naam hebben verloren, maar niet hun streken! Dit leger schiet (vaak zonder dat de soldaten weten waar zo op schieten!) op ziekenhuizen, bejaardenhuizen, flatgebouwen, waterzuiveringsinstallaties en zo voort. En de neofascistische hooligans schieten gewoon voor de pret op alles wat beweegt.

Net als indertijd in Fallujah en daarna in Gaza trakteert men de burgers ook op witte fosfor!

Ukraine Atrocities: The Illegal Use of White Phosphorous Fire Bombs Against Donetsk Civilians

Nazi Safaris in Ukraine: Militiaman Fighting Against Government Forces Speaks Out – “Some Are Willing to Pay to Hunt Insurgents”

Interrogation of a Ukrainian POW conscript – ENG SUBS duurt 8 minuten.

Ukraine needs western military assistance — speaker

“We need modern armaments, aircraft and air defense equipment,” Ukrainian parliament speaker says

Intussen staat er een Russisch konvooi met humanitaire hulpgoederen aan de grens te wachten op toestemming om het land binnen te mogen trekken. Op vrijdag j.l. beweerde de Engelse Telegraph dat Russische tanks Oekraïne waren binnen gevallen, maar dat was niet waar! Ze zouden vervolgens zijn vernietigd door het leger van Oekraïne, maar ook dat was niet waar! Kijk eens naar de winsten van de oorlogsspeculanten, want zodra het bericht verscheen, kelderden de aandelen. De slimmerik die een journalist heeft omgekocht om dat bericht te verspreiden, knijpt nu zijn handen dicht! Oorlog is leuk, heel leuk, zolang je er goed aan kan verdienen.

Fake News and the “Annoucement” of World War III, A Multibillion Bonanza for Wall Street Speculators

Of dat hulpkonvooi al in Oekraïne is, blijft vooralsnog onduidelijk, maar zelfs dan is het slechts een druppel op de gloeiende plaat!

De volgende video is niet leuk, hij bevat afschuwelijke beelden! Maar hij maakt wel duidelijk wat er in Oekraïne aan de hand is. Beatrix, Alex en Maxi, dit is de prijs die wordt betaald voor jullie winsten van de Shell! Israël en USA, dit is het resultaat van jullie winstgevende wapenindustrie! Oekraïne is een puinhoop en een bloedbad, een mensenvlees-fabriek!

Ukraine Crisis: Donbass. Chronicle of Genocide [ENG SUB] duurt een uur en 37 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

33 Reacties op “Intussen in Oekraïne: kroniek van een genocide”

Laat een reactie achter