Selecteer een pagina

Archieven

Intussen in Oekraïne: kroniek van een genocide

De bloedige strijd van Oekraïne tegen de bewoners van de oostelijke provincies Donetsk en Luhansk is zo weerzinwekkend! Op internet kan men de beelden en verhalen vinden, maar de Nederlandse media doen er het zwijgen toe. Nederland is namelijk zwaar medeplichtig aan deze massamoord! Op 25 februari van dit jaar zond Altijd wat, een actualiteitenprogramma van de NCRV, een item uit over een contract tussen de Shell en Oekraïne, dat neerkwam op vergunning om in Donetsk en Luhansk te boren naar schaliegas! De bewoners zijn daar niet blij mee, ze verzetten zich tegen het fascistische bewind in Kiev. Daarom kunnen ze nu nog slechts kiezen tussen vluchten of sterven. Premier Rutte, die deze deal heeft bekonkeld, heeft enige tonnen Hollandse boter op zijn hoofd!

Dankzij persoonlijke bemiddeling van premier Rutte heeft Shell een contract kunnen tekenen voor het winnen van gas in de Oekraïne. Gas dat met behulp van giftige chemicaliën en water uit de grond wordt gehaald. Op beelden die Altijd Wat exclusief in handen heeft, is te zien hoe deze chemicaliën in open bassins worden opgeslagen.

Oekraïense deal met een Nederlands luchtje duurt 10 minuten.

Maar het is erger. Toen president Janoekovitsj aarzelde over de samenwerking met het “vrije wilde Westen”, werd hij verjaagd door nog veel ergere fascisten. Zij werden (en worden!) gesteund door het Westen, dus óók door Nederland. Daarom mogen de media ons niet laten weten wat zich daar afspeelt. Heel Oekraïne is gemobiliseerd tegen de “pro-Russische separatisten” van Donetsk en Luhansk. Alle mannen van 18 tot 55 jaar worden naar het front gestuurd en wie dienst weigert, krijgt 15 jaar gevangenisstraf! Helaas zitten deze “soldaten” daar soms dagen lang zonder voedsel. Ze mogen geen contact onderhouden met hun familie of vrienden thuis en als ze gewond raken, worden ze soms zelfs levend begraven! Dit is nog erger dan de veldtocht van Napoleon naar Rusland. En dan te weten dat het straks ook nog winter wordt…

Dit “leger” wordt aangevoerd door een stel hardcore fascisten uit alle windstreken, veelal uit Polen, maar ook uit Scandinavische landen. En het wordt begeleidt door de huurlingen van Blackwater Academi, een Amerikaanse organisatie van vechtjassen die zich in Irak dusdanig onmogelijk heeft gemaakt, dat ze hun naam hebben verloren, maar niet hun streken! Dit leger schiet (vaak zonder dat de soldaten weten waar zo op schieten!) op ziekenhuizen, bejaardenhuizen, flatgebouwen, waterzuiveringsinstallaties en zo voort. En de neofascistische hooligans schieten gewoon voor de pret op alles wat beweegt.

Net als indertijd in Fallujah en daarna in Gaza trakteert men de burgers ook op witte fosfor!

Ukraine Atrocities: The Illegal Use of White Phosphorous Fire Bombs Against Donetsk Civilians

Nazi Safaris in Ukraine: Militiaman Fighting Against Government Forces Speaks Out – “Some Are Willing to Pay to Hunt Insurgents”

Interrogation of a Ukrainian POW conscript – ENG SUBS duurt 8 minuten.

Ukraine needs western military assistance — speaker

“We need modern armaments, aircraft and air defense equipment,” Ukrainian parliament speaker says

Intussen staat er een Russisch konvooi met humanitaire hulpgoederen aan de grens te wachten op toestemming om het land binnen te mogen trekken. Op vrijdag j.l. beweerde de Engelse Telegraph dat Russische tanks Oekraïne waren binnen gevallen, maar dat was niet waar! Ze zouden vervolgens zijn vernietigd door het leger van Oekraïne, maar ook dat was niet waar! Kijk eens naar de winsten van de oorlogsspeculanten, want zodra het bericht verscheen, kelderden de aandelen. De slimmerik die een journalist heeft omgekocht om dat bericht te verspreiden, knijpt nu zijn handen dicht! Oorlog is leuk, heel leuk, zolang je er goed aan kan verdienen.

Fake News and the “Annoucement” of World War III, A Multibillion Bonanza for Wall Street Speculators

Of dat hulpkonvooi al in Oekraïne is, blijft vooralsnog onduidelijk, maar zelfs dan is het slechts een druppel op de gloeiende plaat!

De volgende video is niet leuk, hij bevat afschuwelijke beelden! Maar hij maakt wel duidelijk wat er in Oekraïne aan de hand is. Beatrix, Alex en Maxi, dit is de prijs die wordt betaald voor jullie winsten van de Shell! Israël en USA, dit is het resultaat van jullie winstgevende wapenindustrie! Oekraïne is een puinhoop en een bloedbad, een mensenvlees-fabriek!

Ukraine Crisis: Donbass. Chronicle of Genocide [ENG SUB] duurt een uur en 37 minuten.

33 Reacties

 1. Boudine

  Dit is een soort gedicht dat ik ooit schreef omdat mijn vriendin Lidwien me vertelde van haar boze droom:

  Ga plat voorover liggen
  Laat ze over je heen komen
  sta dan op, verzorg je wonden
  en vervolg je weg.

  Deze BOUblog post gaat me dus niet in de koude kleren zitten. Het is zo afschuwelijk wat hier gebeurt. Ik heb daar geen woorden voor, maar tranen mogen misschien ook…

  Antwoord
 2. Boudine

  Gelukkig ben ik niet de enige. Hier Kleintje Muurkrant:

  Van het westelijk front geen nieuws

  woensdag 20 augustus 2014
  In het oosten van de Oekraine zijn “onze troepen” aan de winnende hand, als je de leugenfabriek mag geloven. Ondertussen zijn de verliezen van het regeringsleger en de losse paramilitaire horden aanzienlijk: 549 gepantserde voertuigen vernietigd, 307 tanks, 31 vliegtuigen, 20 helicopters, 14.378 dode en gewonde militairen, 158 krijgsgevangenen en 8972 deserteurs. Als je tenminste de gegevens van de regering in Kiev mag geloven. Burgerdoden worden niet geteld, want dat zijn toch “untermenschen”. Maar in het westen van de Oekraine (Transkarpatië) rommelt het, nog geen schoten maar toch. Daar zijn aan de Hongaarse Jobbik partij gelieerde activisten aan de slag. Jobbik staat, u raadt het al, ietsje rechts van Attila de Hun. Tot 1919 behoorde dat deel van de Oekraine tot het Oostenrijks Hongaarse rijk en er wonen nogal wat Hongaars-sprekenden. Wellicht willen die “Heim ins Reich” en lijkt het moment daar om wat ultra nationalistisch gebral los te laten. Afwachten of de EU en de NAVO dat zullen steunen.
  Verder gaat het allemaal geweldig in de Oekraine. Tenminste als we zaakjes als de brandstichting van een bank in Dnepropetrovsk, de hinderlaag op Poolse huurlingen en de sabotage van wat militaire gebouwen in Kharkov buiten beschouwing laten.
  Terwijl in Den Haag gefluisterd wordt over een parlementaire enquete naar de MH17 is er in de vergadering van de VN-veiligheidsraad -maandag jongstleden- gesproken over deze zaak. En wie wordt er nu naar voren geschoven als waarnemer: Jeffrey Feltman. Jeffrey is bepaald geen onbekende in de kringen van neo-conservatieven zoals Nuland en Pyat. Iets te verbergen in Kiev?

  Het is dus echt om te huilen! Of is dit een grap???

  Antwoord
 3. yvonne

  Ik snap werkelijk niet dat mensen de mainstream media nog geloven, en zeker niet met het aantal werkelozen die we momenteel hebben, dus tijdsgebrek kan het niet zijn………….

  Een vrije (Duitse) journalist, maar niet toch een beetje bevooroordeeld?

  Jazeker.

  Een noodzakelijk tegenwicht, hoe gering ook, is bittere noodzaak om te weten wat zich in het oorlogsgebied in Oost-Oekraïne afspeelt.

  Het is geen burgeroorlog, het zijn geen terroristen, het zijn geen gangsterbendes en het zijn geen avonturiers.

  Waar wij het over hebben is een ONAFHANKELIJKHEIDSOORLOG.

  Donbass Underground

  Volg het nieuws van deze man op onderstaande link, voor wat tegenvuur voor het standaard geleuter in de gelijkgeschakelde vaderlandse pers, als u de propaganda zat bent.

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/08/20/mark-bartalmai-journalist-in-de-donbass/

  Antwoord
  • Boudine

   Goede morgen, Yvonne, en dank voor de link.
   Nederland gaat dit weekeinde VOETBALLEHHH in Kiev. Leuk!
   En waar wij het over hebben is GENOCIDE. Ik heb bovenstaande reportage helemaal bekeken, een anderhalf uur durend bloedbad. Op 1 uur 31 minuten komt er een Joodse man aan het woord op de tv van Oekraïne. Let op! Hij zegt: “Het probleem in Donbass is dat er daar een grote hoeveelheid absoluut overbodige mensen wonen! In Donetsk wonen 4 miljoen mensen en meer dan 1,5 miljoen zijn overbodig. Er is een bepaalde categorie mensen die gewoon moet worden gedood.”
   Vanaf minuut 15 blijkt dat de media zegt dat de separatisten ZICHZELF beschieten! De media van Oekraïne is volledig in handen van de fascisten. Een ander verhelderend moment volgt direct daarna: twee krijgsgevangen soldaten van het leger van Oekraïne vertellen hun verhaal! Tot minuut 23.
   Bekijk alleen even deze twee fragmenten, dan kun je het bloedbad overslaan.

   Antwoord
 4. yvonne

  En daar hebben we de niet gekozen EU voor, voor dit soort smerige ongein!

  Het stond op een Engelstalig blog en heeft voor zover ik weet de Main Stream Media in het Westen (nog) niet bereikt.

  Het bericht is, indien waar, zeer opzienbarend:

  Een viertal, en mogelijk vijftal betrokken landen, heeft een overeenkomst getekend waarin is vastgelegd dat het officiële rapport over de crash van MH17 alleen naar buiten zal komen als die landen daar ieder afzonderlijk toestemming voor hebben gegeven.

  Elk land heeft dus vetorecht.

  Die landen zijn: Nederland, België (!?), Australië en… Oekraïne. Ook heeft mogelijk Maleisië op het laatst nog getekend. Maar in eerste instantie weigerde Maleisië principieel dit te ondertekenen.

  Dat de naam van Oekraïne onder de ondertekenaars staat, is natuurlijk heel opmerkelijk. Dit land vormt een direct betrokken partij. Volgens Rusland en een flink aantal onafhankelijke analytici is juist het regime in Kiev verantwoordelijk voor het neerstorten van het toestel. Mocht het rapport dus informatie bevatten die negatief is voor Oekraïne, dan kan dit land openbaarmaking verhinderen.

  http://joostniemoller.nl/2014/08/officieel-onderzoek-naar-mh17-gaat-in-doofpot/

  Antwoord
 5. Boudine

  Ukraine Crisis Continues

  By Paul Craig Roberts

  August 20, 2014 “ICH” – Having served Washington’s propaganda purposes, the downed Malaysian airliner and the alleged Russian armored column that entered Ukraine and was allegedly destroyed have dropped out of the news even though both stories remain completely and totally unresolved.

  Washington’s stooge government in Ukraine has not released the records of communications between Ukrainian air traffic control and Malaysian flight 17, and Washington has not released the photos from its satellite which was directly overhead at the time of the airliner’s demise.

  We can safely and conclusively conclude from this purposeful withholding of evidence that the evidence does not support Washington’s and Kiev’s propaganda.

  Antwoord
 6. Boudine

  Ukraine Overnight Interest Rates Soars to 17.5%; External Debt Cannot Be Paid Back; Ukraine Demands Rebels Surrender

  The conflict has cost Ukraine $8 billion, Prime Minister Arseniy Yatsenyuk was quoted as saying today by the Unian newswire. Ukraine’s central bank raised its overnight refinancing rate to 17.5 percent today from 15 percent as it seeks to support the hryvnia. The Ukrainian currency fell as much as 1.6 percent before trading little changed at to 13.03 per dollar, taking its decline for the month to 5.8 percent.

  Read more at http://globaleconomicanalysis.blogspot.com/2014/08/ukraine-demands-rebels-surrender.html#zikSajT35La0o3yZ.99

  Antwoord
 7. veryworried

  De grootste aandeelhouder van Shell is onze koningin.
  Boren naar olie op de Noordpool? Geen probleem
  Vervuiling door Shell in Nigeria? Geen probleem
  Boren naar schaliegas in Oekraine? Geen probleem

  Antwoord
 8. Boudine

  Kleintje is altijd zo relativerend:

  Sancties (10)

  donderdag 21 augustus 2014

  Wordt een gezellig wintertje daar in de Oekraine. Daar kunnen straks meloenen havenots simpelweg de douche openzetten om die ALS-actie te steunen. Geen gas. Vlad heeft de kraan dichtgedraaid en van die schalierommel hoeven ze weinig te verwachten. Verder kan Rob de Nijs rond de Kerst een revival verwachten van zijn nummer “Zet een kaars voor je raam vannacht”, want electriciteit wordt voor het grootste deel uit steenkool geperst. En waar zitten die kolenmijnen? In het stukkie land dat de Nationale Garde en de jongens van Kolomoisky momenteel in puin gooien. Wordt dus een karige Kerst. Want je kan wel een paar blikkies openscheuren uit de riante voedselpakketten die tegen die tijd worden uitgedeeld, maar je wil daar toch graag een warme prak van maken.
  Volgende week moet het IMF besluiten of de volgende tranche van 1,9 miljard dollar naar Kiev kan worden overgemaakt. En premier Yats ziet de bui al hangen. Hij heeft inmiddels wel de gasprijs omhoog gekrikt (hihi). Zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. Maar dat is nauwelijks voldoende om de verliezen te dekken die zijn ontstaan doordat buurman Vlad de grenzen heeft gesloten voor Oekrainse etenswaren. In antwoord op de sancties die Yats in de voetsporen van zijn nieuwe uitbaters heeft moeten instellen tegen Moskou. Gevoegd bij de wapper die de Oekrainse munt heeft gekregen en we mogen zeer binnenkort Griekse toestanden verwachten in Kiev en omgeving.
  Trouwens, bij de buren in Bulgarije gaat het ook heel lekker. De minister van Economische Zaken heeft de aanleg van de South Stream weer stopgezet. Goddank dat daar nog wat tegenover stond. De USSA dirigeert binnenkort 12 F-15 toestellen naar het land van de yoghurt plus 200 man ondersteunend personeel. En da’s voor de plaatselijke horeca geweldig nieuws. Zo komt Jan Splinter door de winter. U nog een ideetje voor nieuwe sancties? Mooi. Stuurt u die dan naar het ministerie van Algemene Zaken of naar de outfit van Jeroen-poep-aan-je-schoen. Daar weten ze er wel raad mee. En misschien krijgt u nog wel een bonus met de Kerst. Stay tuned.

  Antwoord
 9. Boudine

  ‘We need this help’: Starving Lugansk people in desperate expectation of Russian aid trucks

  Antwoord
 10. Fleur

  EU burgers worden verd*mme door de criminelen gedwongen om mee te betalen aan de genocide in Oekraíne! The economic hitman heeft uitgelegd hoe het werkt in landen die geconfisceerd worden door de VS.
  In Oekraïne zie je het voor je ogen gebeuren…
  Leningen verschaffen die nooit terugbetaald kunnen worden en t.z.t onder zéér gunstige eisen voor de geldschieter, gedeeltelijk worden kwijtgescholden aan Oekraïne.
  Het land wordt in puin geschoten waarna de heropbouw in handen komt van voornamelijk Amerikaanse bedrijven.
  En uiteraard komt eveneens de olie van Oekraïne grotendeels in het bezit van de VS.
  De psychopaten herhalen zich onophoudelijk!!

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/22/zahlungsunfaehig-ukraine-verwendet-eu-steuergelder-fuer-den-schuldendienst/

  Antwoord
 11. Boudine

  US, German policies on Russia are bankrupt: Wayne Madsen

  “So basically Obama and Merkel are trying to increase tensions. They are saying Russia has no right to send humanitarian supplies to the besieged people in eastern Ukraine, who are being starved just like the Israelis starved the people in Gaza,” he added.

  “Basically, the authorities in Kiev and those in Tel Aviv, Jerusalem are no different; they are of the same religion and in many respects of the same Zionist ideology. And that’s what this is all about. It’s about treating eastern Ukraine just like Gaza,” Madsen noted.

  “I think the fact is that Obama and Merkel and [British Prime Minister David] Cameron and the fascist regime in Kiev; their policies are bankrupt,” he concluded.

  Antwoord
 12. Boudine

  “The Russian Aggression Prevention Act” (RAPA): A Direct Path to Nuclear War with Russia

  RAPA requires the Obama administration to

  “use all appropriate elements of United States national power…to protect the independence, sovereignty, and territorial and economic integrity of Ukraine and other sovereign nations in Europe and Eurasia from Russian aggression.” This includes “substantially increasing United States and NATO support for the armed forces of the Republics of Poland, Estonia, Lithuania, and Latvia,” and “substantially increasing the complement of forward-based NATO forces in those states.”

  Consequently, RAPA would produce significant buildups of US/NATO forces into Poland and the Baltic States, accelerate the construction of US BMD systems in Eastern Europe, and authorize substantial U.S. intelligence and military aid for Ukrainian military forces that continue to lay siege to the largest cities in Eastern Ukraine. If RAPA did not result in the deployment of US forces to Ukraine, it would certainly position them for rapid deployment there, in the event that the Ukrainian civil war escalates into a Ukrainian-Russian conflict.

  Peer-reviewed scientific studies predict the environmental consequences of a war fought with only a fraction of US and/or Russian strategic nuclear weapons would likely wipe out the human race. Scientists predict that even a “successful” US nuclear first-strike, which destroyed 100% of Russia’s nuclear forces before they could be launched, would create catastrophic changes in global weather that would eliminate growing seasons for years. Most humans and large animals would starve to death.

  Nuclear war is suicide for humans, but our leaders still have their fingers on the nuclear triggers. There seems to be absolutely no awareness, either in our Federal government or in the American public, of the existential danger posed by nuclear war. Such ignorance is embodied by The Russian Aggression Prevention Act, which if enacted will put us on a direct course for nuclear war with Russia.

  Antwoord
 13. Boudine

  Gisteren was er een Kiev een gigantische militaire parade ter ere van een of andere feestdag. Maar in Donetsk was er een andere parade: van krijgsgevangen soldaten van Oekraïne:

  ‘Fascists!’ Captured Kiev soldiers, military hardware on display in Donetsk

  Antwoord
 14. Ingrid

  Operation Atlantic Resolve (Operation Atlantic Resolve is a series of actions designed to reassure NATO allies and partners), aldus Dept. Defence van de US(DoD).
  Onder deze paraplu vallen diverse NATO “oefeningen”, waaronder Exercise Rapid Trident 14: Originally planned for July in Ukraine, is tentatively moved to 14-25 September. Zie verder hier: http://www.defense.gov/home/features/2014/0514_atlanticresolve/FactSheet_OperationAtlanticResolve_3Jul14.pdf

  Veel “oefeningen” in Oost Europa in de planning.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën