Archief
Artikelen

President Poetin van Rusland kan in de ogen van het “vrije Westen” geen goed doen! Als hij een konvooi met hulpgoederen stuurt naar het door oorlog getroffen rampgebied in oost Oekraïne, dan is dat een verkapte invasie van een “onafhankelijk” buurland. Dat hij legervrachtwagens wit liet spuiten, is het bewijs van zijn duivelse sluwheid. Dat dit konvooi met militaire discipline is georganiseerd, bewijst dat het een aanval is! Als blijkt dat sommige vrachtwagens leeg of half vol zijn, dan is dat geen foutje in de Russische organisatie, maar een bewijs van Poetins kwade wil. Intussen is de NATO bezig met “humanitaire bombardementen” op de IS (voorheen ISIS) in noord Irak. Maar wat lijkt nou beter en wat zien we liever, humanitaire bommen of militaire voedselhulp?

Toen in 2011 de “wrede dictator Gadaffi” van Libië werd uitgeschakeld, heeft Rusland in de veiligheidsraad van de VN geen veto uitgesproken. Gadaffi voorzag de bevolking van Libië van voedsel, huisvesting, schoon drinkwater, een moderne infrastructuur, gratis onderwijs en gezondheidszorg voor iedereen. Maar het “vrije Westen” stuurde wat “Allah-akbar-hooligans” naar Libië en beweerde vervolgens dat Gadaffi zijn eigen bevolking bombardeerde. Onder het mom van “Responsibility to Protect” (R2P) kreeg Gadaffi een “No Fly Zone” over zich heen, waarna Libië volledig in puin werd gebombardeerd. Het is er nog altijd een chaos! Men noemt dat “vrijheid en democratie”.

Vervolgens werd de “wrede dictator Assad” van Syrië op hetzelfde recept getrakteerd, maar ditmaal wist Poetin er een stokje voor te steken! Hij was in 2012 nogmaals tot president verkozen, na een periode van 4 jaar als premier. In Syrië heerst nog steeds chaos, dank zij de “bevrijding” door het “Free Syrian Army”, een bonte verzameling van groepen terroristen afkomstig uit ruim 40 verschillende landen en getraind en bewapend door het “vrije Westen”. Zij worden tevens gefinancierd door Saoedi Arabië, want ook dat is een land van “vrijheid en democratie”! Alle gekheid op een stokje! Luister liever naar Poetin.

Putin: Who gave NATO right to kill Gaddafi?
Geüpload op 26 apr. 2011

Net als Gadaffi is Poetin dusdanig geliefd bij zijn eigen bevolking, dat hij zonder lijfwachten naar de kerk gaat! Als hij wordt aangesproken door de burgers, dan maakt hij gezellig een praatje. Dat zien we Obama niet doen…

Putin Speaks About His Baptism
Geüpload op 27 jan. 2012

Poetin wordt voortdurend aangevallen op het vermeende feit dat hij homoseksualiteit wil verbieden. Niets is minder waar. Hij wil alleen niet dat er propaganda wordt gemaakt voor die zogenaamde alternatieve relaties. In Rusland bestaat geen enkele wet tegen homoseksualiteit en aan homo’s en lesbiennes wordt geen strobreed in de weg gelegd. Poetin wil alleen voorkomen dat vrouwenhandel en kinderverkrachting in Rusland even normaal worden als bij voorbeeld in Nederland. Als het aan Poetin ligt, dan wordt Joris Demmink strafrechtelijk vervolgd! En niet alleen Joris Demmink…

What Putin really thinks about gays – BBC NEWS
Gepubliceerd op 20 jan. 2014

Wie Poetin durft te beschuldigen van oorlogsplannen, moet eens even in de spiegel kijken!

Putin: US wars in Afghanistan, Iraq, Libya distorted intl law
Gepubliceerd op 4 mrt. 2014

Toen kwam opeens een “burgeroorlog” in Oekraïne, maar achteraf blijkt deze zorgvuldig georganiseerd en geregisseerd door het “vrije Westen”. Demonstranten kregen betaald, snipers schoten zowel op demonstranten als op de politie, de VS heeft 5 miljard geïnvesteerd in deze coup! In februari 2014 sloot de Krim zich weer aan bij Rusland, wat leidde tot de Krimcrisis. Twee oostelijke provincies wilden eveneens onafhankelijk worden van de fascistische coup-regering in Kiev, al zochten ze niet naar hereniging met Rusland. Vanaf dat moment was Poetin vervloekt. Prins Charles vergeleek Poetin zelfs met Hitler!

Putin: Prince Charles’ Hitler remark unacceptable, unroyal behavior

De relatie tussen de NATO-landen van het “vrije Westen” en Rusland werden steeds meer gespannen. In het volgende filmpje praat Poetin over de relatie tussen Rusland en de VS. Hij wijst op de culturele verschillen, die voortvloeien uit de geschiedenis van beide wereldmachten. Poetin wijst daarbij op het feit dat de VS is ontstaan door immigratie vanuit Europa, gevolgd door een grootscheepse genocide op de oorspronkelijke bevolking van Amerika.

Ukraine Crisis | Putin: East and West
Gepubliceerd op 25 jun. 2014

Op 17 juli j.l. werd er een lijnvliegtuig neergeschoten, waarna heel Nederland rouwde. Onmiddellijk kreeg Poetin de schuld, al bleek dat al snel volkomen ten onrechte. Twee straaljagers van het leger van Kiev hebben de cockpit van het vliegtuig beschoten met machinegeweren en de piloten gedood. Alle passagiers gingen toen naar God. De straaljagerpiloten waren waarschijnlijk Polen, opgeleid door de Israëlische luchtmacht! De beschuldigingen waren in elk geval vals, maar Poetin bleef rustig en ernstig.

Vladimir Putin talks about Malaysian MH 17 plane crash in Ukraine
Gepubliceerd op 21 jul. 2014

Mocht u nog niet overtuigd zijn van de goede bedoelingen van deze onkreukbare president, dan is hier nog een lang artikel van een Amerikaanse zakenman die Poetin al sinds begin jaren ’90 kent! Is Putin incorruptible? U.S. insider’s view of the Russian president’s character and his country’s transformation. Want het “vrije Westen” maakt zich schuldig aan een lastercampagne over een man die oprecht probeert om oorlog te voorkomen, om oorlog te stoppen en om de gevolgen van oorlog te helen met humanitaire hulp. In zijn eigen land verhoogt hij de lonen en pensioenen, hij zorgt voor een toenemende welvaart en is daarom bij zijn eigen bevolking zeer geliefd.

Toegift: Singing PM: ‘Fats’ Putin over the top of ‘Blueberry Hill’ with piano solo

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

13 Reacties op “Luister nou toch eens naar president Poetin!”

 • Een gewéldige analyse van Karel van Wolferen!

  ” The Ukraine, Corrupted Journalism, and the Atlanticist Faith ”

  http://www.unz.com/article/the-ukraine-corrupted-journalism-and-the-atlanticist-faith/

 • Boudine:

  In mijn mailbox ontving ik de volgende reactie:

  Onderwerp:
  propaganda

  Bericht:
  Dag Boudine, ik volg je site al een tijdje. Ik ben het eens met jouw artikels over Rusland. Ik wou je even wijzen op een flagrante zaak van anti Russische propaganda. Deze morgen staat er op hln.be de foto van een bijna lege convooivrachtwagen als zouden de Russen er vlug oorlogsmateriaal hebben uitgehaald. Maar als je wat googelt valt het op dat dit waarschijnlijk weer een propagandastuntl is van Kiev. De kledij en vnl de kleur van de broek komt niet overeen. Deze is bij de Russische chauffeurs veel geler. Bij de propaganda foto is petje, t shirt en broek allemaal in dezelfde kleurtoon. De westerse MSM blijven dus oorlogsstoken.

  Zelf had ik ook al gelezen dat die lege vrachtwagens FAKE waren. Nog erger is, dat Oekraïne beweert dat ze vannacht Russische tanks hebben gebombardeerd die Oekraïne binnen waren getrokken. Maar Poetin zegt: “Dat kan niet, we zijn Oekraïne niet binnen getrokken.” Zelfs Washington zegt dat het niet waar is. We moeten echter rekening houden met de mogelijkheid dat Oekraïne een zooitje tanks van Russische makelij heeft gebombardeerd die werden bemand door hun eigen soldaten!

  Het spel wordt echt heel smerig gespeeld. Als de NATO oorlog wil, doe dat dan niet hier!!!

 • Boudine:

  Washington Chokes Truth With Lies

  By Paul Craig Roberts

  August 14, 2014 “ICH” – Are Western propagandists fooling anyone but themselves?

  The latest absurdity coming out of Ukraine, the EU and Washington is that the humanitarian aid that Russia and the Red Cross are trucking into the former Russian territories that comprise eastern Ukraine is a trick, a deception, a pretext for Russia’s invasion forces. Such a preposterous lie tells us that Western propagandists have no respect whatsoever for the intelligence of Western peoples.

  Even a moron should understand that if Russia wants to send military forces into Ukraine, Russia doesn’t need any pretext, much less a joint humanitarian venture with the Red Cross. The eastern Ukraine, following Crimea’s lead, has already voted both independence from Kiev and in favor of rejoining Russia. If Russia needed an excuse, the decisions by the eastern Ukrainians made months ago suffice. But Russia needs no excuse to rescue Russians from being slaughtered by Washington’s stooges like Palestinians in Gaza.

  By its inaction, the Russian government is providing Washington’s vassal states in Europe time to comprehend that Washington, not Russia, is the problem, and that Washington intends for the cost of its conflict with Russia to fall on Europeans.

  One day the Europeans will wake up. When they do, they will realize that Washington does nothing for them except to protect them from a non-existent “Russian threat,” while imposing dramatic costs upon them by employing Europeans as levies in Washington’s war for hegemony over the world. Sooner or later Europeans must realize that this role assigned to them by Washington is not in their interest and leads directly to World War III in which Europeans will be the first casualties.

  • Paul Craig Roberts Aug 10, 2014 – 55 min.

   https://www.youtube.com/watch?v=_lPeeGT8uVI

   US Russia Nuclear War, Gold and Dollar, Failing Economy and Debt-Economist Dr. Paul Craig Roberts thinks the economy is running on borrowed time. Dr. Roberts says, “Whatever blows, it has to be something the government can’t rig. The only way it could stop means the government can no longer rig it. It is such a huge pile of cards that if they can’t keep it rigged, a lot is coming down in a hurry.” So, what’s going to be the trigger? Roberts thinks it will be when the world abandons the U.S. dollar. How long can the economy be propped up? Dr. Roberts says “It will continue as long as it is tolerated. When will it cease to be tolerated? I think it will be when there is a general flight from the dollar. . . Once the general mood changes, and not just by gold investors, and people cease to hold dollars, then this won’t work. It will fail, and at that time, it will be almost impossible to get into gold. There just isn’t enough to absorb a major flight from a currency as large as the dollar. The dollar is just a huge currency.”

   About the 4% GDP growth in 2nd quarter, Dr. Roberts says, “There is a lot of pressure on them because that can be a black swan event. You get a second negative quarter and you are talking about recession, and then you got people asking why are stocks so high? Then, people start bailing out of stocks, and since it’s rigged, you don’t know how big the crash will be.”

   Join Greg Hunter as he goes One-on-One with former Assistant Treasury Secretary in the Reagan Administration, Dr. Paul Craig Roberts.

 • Het lijkt erop dat de mensheid niet door een atoomoorlog ten onder zal gaan maar door de ramp in Fukushima..

  “We’ve Opened the Gates of Hell: Fukushima Spews Radiation World-Wide”

  http://www.globalresearch.ca/weve-opened-the-gates-of-hell-fukushima-spews-radiation-world-wide/5395912

 • Boudine:

  Dit is een waar woord:
  Putin: Measure your success by non-fired missiles!
  Geüpload op 27 apr. 2011

 • Boudine:

  Twee artikelen over die Russische tanks die zouden zijn vernietigd door het leger van Oekraïne.

  Did Ukraine Attack Its Own Tanks?
  White House “Can’t Confirm Russian Convoy Was Destroyed By Kiev”

  By Tyler Durden

  August 16, 2014 “ICH” – “Zero Hedge” — August 15, 2014 – While today’s trading session was marked by news which at first blush correlated with what may be the 2014 equivalent of the Archduke Ferdinand shooting, in retrospect the newsflow made painfully little sense. Let’s recap:

  Yesterday afternoon, two UK reporters working for the Guardian and Telegraph, supposedly located by the border in east Ukraine, reported that they were “eyewitnesses” as a convoy of military trucks crossed the Russian border into the breakaway Donetsk republic, aka Ukraine. While there have been photos of the military trucks that have accompanied the Russian humantiarian convoy on Russian territory, there has so far been no proof, aside from said eyewitness reports, confirming Russian military vehicles entered or were in Ukraine.
  This morning Ukraine military’s spokesman, Andriy Lysenko, shocked the world when newswires reported that Ukraine forces had attacked an armed convoy from Russia, and “destroyed” a part of it.

  Poroshenko vs Carl Sagan: The “Destroyed Russian Armor Column”

  By The Saker

  August 16, 2014 “ICH” – I cannot prove a negative. But then, I am not the one making the claim. The Ukies and a few British reporters did. And they presented ZERO proof. As Carl Sagan so well put it “extraordinary claims require extraordinary evidence” and the notion that Russia would send in only 23 armored vehicles, with no protection, in broad daylight is quite extraordinary. As is the notion that in a region chock-full of Russian military units nobody would have taken any action to save the column. So even if a Russian unit got into the Ukraine by mistaken (at the age of GPS and GLONASS, yet another extraordinary claim!) the notion that those who sent it did nothing to protect or extract their own men is also extraordinary. As for the British reporters, they don’t even have a cell phone to show even bad images, maybe taken from far away? They have nothing at all? Quite extraordinary again. Last, but not least, there is one more extraordinary element to this story, but one which I do believe. I just heard that the British Foreign Office summoned the Russian ambassador to the UK over this Russian incursion. Excuse me -but since when is the Ukraine part of the British Empire of Commonwealth? What business does the Foreign Office have in this matter?

 • Matt:

  Nog een heel groot pluspunt voor Putin: hij heeft alle GMO’s , zowel zaaigoed als proeven hiertoe verboden in Rusland. Zo beschermd hij zijn eigen bevolking tegen ziekmakende en kankerverwekkende rotzooi en sluit de deur voor moordenaars als monsanto.
  Goed zo Putin!

  • Boudine:

   Dank je wel, Matt, en welkom op BOUblog. Er volgen hier nog veel meer pluspunten over Poetin. Ik begin deze president echt graag te mogen. Daarentegen krijg ik een grote hekel aan Obama, die lijkbleke White House nigger! Meer over Poetin volgt!

 • Cool Memories:

  Probleem van de VS en EU is dat ze in hun expansie-, annexatie- en unificatiedrift nu in Oost-Oekraine de grenzen van de Russische entiteit zelf bereiken en die is, zoals de geschiedenis bewezen heeft, onverslaanbaar…! Geen land of macht kan Rusland met zijn zelfbewuste en typisch Russische cultuur onderwerpen…laat staan bezetten…! Einde expansie van het Westen dat zelf desintegreert en wel moet annexeren en veroveren om het westerse systeem van nieuwe realiteit te voorzien en voor implosie te behoeden.
  Het meest kwetsbare en zwakke systeem zal het Westerse blijken te zijn dat ‘een rode lijn heeft overschreden’ en de kritische massa heeft bereikt.

Laat een reactie achter

Recente reacties