Archief
Artikelen

Gerald Celente is op BOUblog geen onbekende. In zijn weekblad Trends Journal volgt Celente het nieuws nauwgezet en aan de hand daarvan voorspelt hij wat er gaat komen. Begin januari van dit jaar voorspelde Celente dat 2014 geen rustig jaar zou worden. Volgens Celente konden we een economische crash verwachten rond het einde van het tweede kwartaal, dus pakweg eind juni. Deze crash kon alleen worden voorkomen door een oorlog… Pakweg eind juni begonnen er DRIE oorlogen! In Oekraïne en Gaza vliegen de producten van de Amerikaans/Israëlische wapenindustrie zo laag over, dat bukken niet langer helpt. Ook voorspelde Celente dat de toestand in Irak zou verslechteren. We gaan dus even terug in de tijd.

Celente: Iraq’s endless war to get much worse
Gepubliceerd op 7 jan. 2014

Gerald Celente – RTTV – February 20, 2014

In mei voorspelde Celente het een en ander voor Oekraïne. De valse vlag aanslag op de NH17 kon Celente natuurlijk niet voorspellen, maar de totale oorlog in oost Oekraïne werd door hem wel voorzien.

GERALD CELENTE: Dark Future For The Ukraine duurt 15 minuten.
Gepubliceerd op 14 mei 2014

Gerald Celente reveals his forecast for Ukraine – The Ukraine is in a state of confusion, as fighting continues in eastern parts of the European nation. Since the invasion of Crimea by Russian forces, Kiev has started to lose control of large parts of their country. Small bands of gunmen have taken control of city halls and government offices. No one knows who is controlling these forces, and Vladimir Putin has denied any involvement.

En dan komt 17 juli, de MH17 werd neergeschoten. Op 17 juli begon Celente zijn (vrijwel) wekelijkse show met dat onderwerp. Maar het gaat ook over Gaza en vooral over de leugenachtige manier waarop de Amerikaanse media het nieuws brengen. Vanaf dat moment werd Celente steeds feller en bozer! Zijn eigen voorspelling dat er halverwege 2014 een oorlog zou uitbreken, omdat anders de dollar zou vallen, is volledig uitgekomen. Maar de manier waarop dit satanische Zionistische monopoliespel wordt gespeeld, ten koste van duizenden doden, is inderdaad om woedend van te worden! De dollar en de Euro zullen toch wel vallen, maar misschien was dat wel de bedoeling, want beide munten drijven op een ijsberg van schulden! Als de dollar opeens niets meer waard is, dan smelten die schulden als sneeuw voor de zon. Wat de toekomst zal brengen, weet zelfs Gerald Celente niet, maar hij heeft een heldere kijk op de gebeurtenissen van de afgelopen maand! Vooral zijn laatste aflevering is een knap staaltje van creatief schelden. Laten we dus maar gewoon blijven lachen! 🙂

Gerald Celente – Trends In The News – “War Drums Beating!” – (7/17/14)

Gerald Celente – Trends In The News – “Make Love Not War!” – (7/29/14)

Gerald Celente – Trends In The News – “Elie “Weasel” Wiesel – (8/5/14)

Gerald Celente – Trends In The News – “Sell Outs For Israel” – (8/11/14)

Toegift: Deek Jackson:

WAR IS PEACE – IGNORANCE IS STRENGTH – FREEDOM IS SLAVERY

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

5 Reacties op “Gerald Celente over het laatste nieuws”

Laat een reactie achter