Archieven

Gerald Celente over het laatste nieuws

Gerald Celente is op BOUblog geen onbekende. In zijn weekblad Trends Journal volgt Celente het nieuws nauwgezet en aan de hand daarvan voorspelt hij wat er gaat komen. Begin januari van dit jaar voorspelde Celente dat 2014 geen rustig jaar zou worden. Volgens Celente konden we een economische crash verwachten rond het einde van het tweede kwartaal, dus pakweg eind juni. Deze crash kon alleen worden voorkomen door een oorlog… Pakweg eind juni begonnen er DRIE oorlogen! In Oekraïne en Gaza vliegen de producten van de Amerikaans/Israëlische wapenindustrie zo laag over, dat bukken niet langer helpt. Ook voorspelde Celente dat de toestand in Irak zou verslechteren. We gaan dus even terug in de tijd.

Celente: Iraq’s endless war to get much worse
Gepubliceerd op 7 jan. 2014

Gerald Celente – RTTV – February 20, 2014

In mei voorspelde Celente het een en ander voor Oekraïne. De valse vlag aanslag op de NH17 kon Celente natuurlijk niet voorspellen, maar de totale oorlog in oost Oekraïne werd door hem wel voorzien.

GERALD CELENTE: Dark Future For The Ukraine duurt 15 minuten.
Gepubliceerd op 14 mei 2014

Gerald Celente reveals his forecast for Ukraine – The Ukraine is in a state of confusion, as fighting continues in eastern parts of the European nation. Since the invasion of Crimea by Russian forces, Kiev has started to lose control of large parts of their country. Small bands of gunmen have taken control of city halls and government offices. No one knows who is controlling these forces, and Vladimir Putin has denied any involvement.

En dan komt 17 juli, de MH17 werd neergeschoten. Op 17 juli begon Celente zijn (vrijwel) wekelijkse show met dat onderwerp. Maar het gaat ook over Gaza en vooral over de leugenachtige manier waarop de Amerikaanse media het nieuws brengen. Vanaf dat moment werd Celente steeds feller en bozer! Zijn eigen voorspelling dat er halverwege 2014 een oorlog zou uitbreken, omdat anders de dollar zou vallen, is volledig uitgekomen. Maar de manier waarop dit satanische Zionistische monopoliespel wordt gespeeld, ten koste van duizenden doden, is inderdaad om woedend van te worden! De dollar en de Euro zullen toch wel vallen, maar misschien was dat wel de bedoeling, want beide munten drijven op een ijsberg van schulden! Als de dollar opeens niets meer waard is, dan smelten die schulden als sneeuw voor de zon. Wat de toekomst zal brengen, weet zelfs Gerald Celente niet, maar hij heeft een heldere kijk op de gebeurtenissen van de afgelopen maand! Vooral zijn laatste aflevering is een knap staaltje van creatief schelden. Laten we dus maar gewoon blijven lachen! 🙂

Gerald Celente – Trends In The News – “War Drums Beating!” – (7/17/14)

Gerald Celente – Trends In The News – “Make Love Not War!” – (7/29/14)

Gerald Celente – Trends In The News – “Elie “Weasel” Wiesel – (8/5/14)

Gerald Celente – Trends In The News – “Sell Outs For Israel” – (8/11/14)

Toegift: Deek Jackson:

WAR IS PEACE – IGNORANCE IS STRENGTH – FREEDOM IS SLAVERY

5 Reacties

 1. Boudine

  Washington Has Placed The World On The Road To War

  Does the world have a death wish?

  By Paul Craig Roberts

  Ron Unz brings to our attention the important voice of a distinguished Dutch journalist, Karel Van Wolferen. Wolferen http://www.unz.com/article/the-ukraine-corrupted-journalism-and-the-atlanticist-faith/ and Unz himself http://www.unz.com/runz/american-pravda-who-shot-down-flight-mh17-in-ukraine/ are important offsets to what Unz regards, correctly in my opinion, as “the utter corruption and unreliability of the mainstream American media.”

  Wolferen’s article is long but very important. Readers will see analysis akin to my own.
  Wolferen shows how the Washington hegemon has captured Europe within an Atlanticist ideology that forecloses any independent thinking or foreign policy on the part of Europeans who are reduced to a state of vassalage. Wolferen concludes that as Washington drives Europe toward war, “Europeans cannot bring themselves to believe in the dysfunction and utter irresponsibility of the American state.”

  Antwoord
 2. DELO

  Wall of complaint

  Lichtend voorbeeld van wijsheid die niet verbonden is aan leeftijd

  THE ONLY WALL TO COMPLAIN IS THE CHOOSEN ONE,THE ONE WE BUILD OURSELFS

  https://www.youtube.com/watch?v=QLDE4mRwfSQ
  TO EARN A (LIV)ING MAKE WAR. TO BUILD A HOME MAKE LOVE

  UPON WHICH SCRIPT DO YOU ACT ?

  Antwoord
 3. Boudine

  Gerald wordt cynisch!

  Gerald Celente – Trends In The News – ” Obama’s Good Game Of Golf” – (8/21/14) duurt 20 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën