Archief
Artikelen

Op 30 juni van dit jaar werden drie ontvoerde Joodse jongens dood teruggevonden. Hoewel ze op 12 juni waren ontvoerd in de Westbank, kreeg Hamas de schuld, terwijl Hamas alleen in de Gazastrook actief is. Ook werden er in de Westbank ruim 300 arrestaties verricht onder Palestijnen. Drie vermoorde jongens en ruim 300 potentiële daders? Uit wraak werd er een Palestijnse jongen ontvoerd en deze werd levend verbrand. Er volgden geen arrestaties! Daarna volgde de wraak op Gaza, die nu al aan 1600 mensen het leven kostte.

In deze oorlog zijn alleen maar verliezers, want de Palestijnen worden gedood, gewond of dakloos, en hun hele infrastructuur ligt weer eens in puin. Israël profileert zich echter overduidelijk als een boevenstaat! Helaas heeft minister Maxime Verhagen dezelfde mentaliteit…

Israël scherp veroordeeld om aanval op VN-school in Gaza: ‘Een oorlogsmisdaad’

Nederlands verzet tegen VN-veroordeling Israël

Minister Maxime Verhagen (CDA) van Buitenlandse Zaken vindt de VN-resolutie eenzijdig tegen Israël gericht en dat het voorbij gaat aan het recht van Israël zich te verdedigen.

‘Nederland blokkeert EU-veroordeling Israël’

De lidstaten van de Europese Unie zijn sterk verdeeld over een veroordeling van het krachtige Israëlische offensief in Gaza. Nederland, Duitsland, Italië en Roemenië weigeren Israël te vermanen.

Het wonderlijke van dit discours is dat niet het geweld tegen een weerloze burgerbevolking wordt veroordeeld, maar alleen het geweld tegen bezittingen van de VN!

De volgende reportage van Russia Today geeft een overzicht van de gebeurtenissen in de maand juli, inclusief de gruwelijkheden, het geweld en de wanhoop in de Gazastrook, maar ook de demonstraties in de grote steden van Europa en de VS.

Uncut Chronicles: Gaza-Israel War. Deadly July 2014 duurt een uur en 17 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

18 Reacties op “De bloedige verwoesting van de Gazastrook door Israël”

Laat een reactie achter