Archieven

Artikelen

Free Baybasin NOW!!!

11 Reacties

 1. yvonne

  Deze link gaat dus zo veel als mogelijk verspreid worden, de Nederlandse burgers moeten weten, hoe corrupt Justitie is!

  Antwoord
 2. Netje

  prachtige compilatie, hoeveel meer is er nog nodig?????? Trouwens Boudine, ik dacht dat je vakantie aan het vieren was? Denk je ook nog een beetje aan jezelf? Het initiatief van Yvonne is prachtig, ik ga kijken of ik het ook kan delen op mijn Facebook en dan maar hopen dat men het echt leest en luistert.

  Antwoord
  • Netje

   ik heb het inmiddels gedeeld op mijn Facebook en de facebookpagina Regeringswaanzin, alle beetjes helpen

   Antwoord
 3. yvonne

  Dit is een hersenspinsel, maar mijn vertrouwen in het Nederlands justitieel apparaat is op een dramatisch dieptepunt beland, en ik geloof werkelijk niet meer in rechtvaardigheid in dit land. Ik ben al redelijk lang wakker, maar de zaak demmink, Vaatstra, Baybasin en vele andere zaken dwingen mij wel tot de conclusie te komen, dat ons land reddeloos verloren is………De media die al decennialang in handen is van de elites, ben inmiddels er ook van overtuigd dat je geen mens wakker kunt maken, zonder dat diegene dat zelf wil. Het werkt gewoon niet, de “wakkere mens” is angstaanjagend voor de slapenden, wij zijn de complotters, de aluhoedjes, de onheilsbrengers, de onruststokers en de gekkies, hoe je het ook maar noemen wil. Maar waren dat de intellectuelen, de schrijvers en de kunstenaars die waarschuwden voor de WOII ook niet, toen ze op tijd vluchtten naar de VS……

  Zomaar een overweging………

  Antwoord
 4. veryworried

  Deze week in weekblad Vrij Nederland een interview met Ton Derksen, die zich nu gestort heeft op de zaak Baybasin. Heeeel interessant artikel!
  Lezen zou ik zeggen

  Antwoord
 5. veryworried

  En wat eigenlijk heel belangrijk is: Ton Derksen heeft het in dit interview over manipulaties en bedrog door het OM door de jaren heen in verschillende zaken. Ook in de zaak Babaysin.
  Lezen dus. Ton Derksen is niet zo maar iemand die zo maar wat roept namelijk.

  Antwoord
 6. Bou Berkenbosch

  Lieve hemel, mensen! Baybasin is ernstig ziek. Hij ondergaat in deze periode gecompliceerde operaties vanwege jarenlang door de gevangenisartsen verwaarloosde infecties aan neus- en voorhoofdsholten. Maar ook de benauwdheid in de zeer verouderde cellen in Veenhuizen spelen Baybasin parten op dit moment.

  Kortom: wie stuurt hem een kaartje met: “Van harte beterschap”? Ik wel!

  Mr. Hüseyin Baybasin
  PI Veenhuizen, locatie Norgerhaven
  Postbus 39
  9330 AA NORG

  Ton Hofstede is nog steeds zeer actief met de zaak Baybasin bezig. Vandaag is de hoorzitting over de ontneming van het vermogen van de Baybasins. Er zal dan worden beslist of er getuigen ter verdediging van Baybasin mogen worden verhoord. Baybasin zelf kan niet komen en de zitting is min of meer pro forma, dus mr. Adèle komt ook niet. Maar Ton Hofstede is wel van plan om te gaan:
  http://www.hethaagsecomplot.nl/20140804-hoorzitting-ghshe.htm

  Antwoord
 7. yvonne

  Dit is het laatste nieuws over de misselijkmakende zaak tegen dhr. Baybasin, en kaartje is onderweg! Die arme man………

  Daarom eiste Baybaşin alsnog zijn recht op toegang tot het bewijsmateriaal op 5. Hij wilde die zogenaamde “getuigen” zelf wel eens verhoren en die zogenaamde “telefoontaps” zelf kunnen beluisteren. Over dat verzoek moest het gerechtshof gisteren beslissen. Een OM die dat niet wilde vrijgeven en aan de andere kant een justitieel slachtoffer die zijn recht opeiste. En het Gerechtshof deed het enige juiste: Ze wees het verzoek op een eerlijke verdediging toe. Een eerste overwinning!

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20140806-uitspraak-baybasin.htm

  Antwoord
 8. Bou Berkenbosch

  Gisteren op radio 1, duurt een kwartier, met mr. Adèle.

  ‘Herzieningsverzoek zaak Baybasin tergend langzaam’

  Al jarenlang strijdt advocate Adele van der Plas voor de tot levenslang veroordeelde Koerd Huseyin Baybasin. Al 16 jaar zit hij volgens haar, mede door toedoen van voormalig topambtenaar Joris Demmink, onschuldig vast. Het herzieningsverzoek dat er al bijna 4 jaar ligt, gaat volgens haar tergend langzaam.

  Van der Plas: ‘Ik lig er soms wakker van. Deze zaak gaat mij aan het hart, omdat ik ervan overtuigd ben dat mijn cliënt onschuldig is. Het feit dat hij al 16 jaar onterecht vastzit raakt mij. Ik doe ernaast nog wel andere zaken om mijn kantoor te bekostigen, maar eigenlijk steek ik al mijn tijd en energie in deze zaak.’

  Antwoord
 9. Bou Berkenbosch

  Er is ook een facebook pagina Free Baybasin.
  En er is een groep, maar die wordt opgeheven, las ik.
  Like en share de community pagina: https://www.facebook.com/freebaybasin

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën