Archief
Artikelen

Jennifer “Jen” Psaki is woordvoerster voor het United States Department of State en voormalig woordvoerster voor president Obama. Terwijl in de Oekraïne een “burgeroorlog” woedt van het nieuwe regime tegen de Russisch sprekende bevolking in Oost Oekraïne, moet Psaki het beleid van het Obama-regime verdedigen. Een eigen mening heeft ze niet en over menselijk gevoel lijkt ze ook niet te beschikken. Ze lijkt daarom de ideale persoon om een genocide te verdedigen.

Niet gehinderd door enige kennis van de werkelijke situatie, zegt deze dame echt de gekste dingen. Wat een ijspegel! Luister even naar wat ze zegt, dan krijg je er kippenvel van!

Jen Psaki dubs Ukraine military op that killed hundreds civilians – ‘moderate and measured’
Gepubliceerd op 3 jul. 2014
State Department spokesperson Jen Psaki is ice over civilian blood spilled in East Ukraine.

‘Kiev has right to use airstrikes to defend sovereignty’ – Psaki
Gepubliceerd op 7 jul. 2014
US State Department spokesperson Jen Psaki told reporters on Monday that the Ukrainian government using airstrikes that kill civilians to defend its own territory. Responding to RT’s Gayane Chichakyan question about civilian deaths after Ukrainian army’s airstrikes, Jen Psaki said that Kiev has right to do that as any sovereign state in the world.

Zie voor meer video’s van haar dagelijkse briefings: State Dept Sideshow: Jen Psaki’s most embarrassing fails, most entertaining grillings

Op dit moment is Israël weer eens bezig om de anderhalf miljoen Palestijnen in het openlucht concentratiekamp Gaza te bombarderen. Aanleiding was de ontvoering van drie Joodse jongens, hoewel de daders van deze ontvoering en moord nog steeds onbekend zijn. Het zou dus even zo goed een valse vlag kunnen zijn. Intussen steelt Israël wel de gasbel die voor de kust van Gaza ligt! Er zijn nu al ruim 100 doden gevallen, om maar niet te spreken van de honderden gewonden. Ook daar moet Jen iets over zeggen en de toon is hetzelfde.

‘Right to self-defense’ State Dept on Israeli airstrikes duurt 10 minuten.
Gepubliceerd op 10 jul. 2014
US State Department spokesperson Jen Psaki told reporters Thursday that the Israeli government was acting in self-defense in the airstrikes on Gaza. According to the State Department, Hamas is using the civilian population in Gaza as cover from Israeli warplanes and bombs.

Ons nieuws komt voornamelijk uit deze stijf bevroren bron! De Volkskrant schreef eergisteren: Gevechten in oosten Oekraïne

Oekraïense gevechtsvliegtuigen hebben vandaag luchtaanvallen uitgevoerd op opstandelingen in het oosten van het land. Dat gebeurde nadat pro-Russische separatisten de Oekraïense regeringstroepen hadden beschoten. Volgens het leger sneuvelden door de luchtaanvallen zeker duizend opstandelingen, maar de rebellen stellen dat de verkeerde plaatsen zijn gebombardeerd.

Laten we dus maar eens even kijken naar wat er werkelijk gebeurt. Allerlei civiele doelen, zoals waterinstallaties, scholen, ziekenhuizen en woningen, worden beschoten en verwoest. De slachtoffers zijn voornamelijk doodgewone burgers met als enige misdaad dat ze Russisch spreken en liever bij Rusland zouden horen, dan bij Europa. Ook de rijpe tarwevelden worden in brand geschoten, zodat er een hongersnood dreigt in de graanschuur van Oost Europa!

The Truthseeker: ‘Genocide’ in Eastern Ukraine duurt 14 minuten.
Gepubliceerd op 13 jul. 2014
‘Degeneration into genocide’ as President Poroshenko calls for the murder of ‘hundreds’ of rebels for each of his troops killed – more than Nazi Germany ordered as punitive reprisals in World War Two; eyewitnesses report Kiev death squads going ‘house to house’ executing all men under 35 on the spot, ‘crucifying’ babies and forcing their mothers to watch – unspeakable atrocities under a complete mainstream media blackout. On Sunday Ukraine’s missiles killed and injured civilians in the Rostov region, the latest bombing on Russia.

Seek truth from facts with leading war crimes prosecutor Francis Boyle; US Navy veteran Mark Sleboda; investigative journalist William Engdahl; and George Eliason, who lives with his Ukrainian family in the crosshairs of Kiev’s bombing near Lugansk.

Terug naar Jen Psaki, want het weinige nieuws over de toestand in Oekraïne dat in onze media komt, is afkomstig van deze kille woordvoerster! Russia Today laat vrijwel dagelijks zien wat er werkelijk gaande is, en nog wel in de Engelse taal. Jen zou dus beter moeten weten, maar dan wordt ze vervangen voor een ander leeghoofd. Hoe men over haar denkt bij Russia Today, is duidelijk! Maar er is meer te zeggen over de Oekraïne en de manier waarop de VS de “koude oorlog” opnieuw heeft gestart.

CrossTalk: Orwellian Jen Psaki duurt 23 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

15 Reacties op “Jen Psaki en de genocide in de Oekraïne”

Laat een reactie achter