Archief
Artikelen

De weerman noemt het nog altijd sluierbewolking, maar tegenwoordig is niets meer wat het lijkt. Sommige mensen geloven nog dat het alleen maar waterdamp is die wordt uitgestoten door straalvliegtuigen. Dat de lucht soms als een dambord geruit is, dat een strak blauwe hemel vrijwel nooit meer voorkomt, dat iedere stralende dag gepaard gaat met sluierbewolking, dat zou komen door het toegenomen vliegverkeer. Maar er wordt wel degelijk gesproeid met chemische troep om het weer te beïnvloeden.

Vorig jaar rond deze tijd stond er op BOUblog een video over de vraag WAT ze sproeien: Wat zijn ze in ‘s hemelsnaam aan het sproeien? Uit de reacties blijkt dat nog lang niet iedereen doorheeft DAT ze sproeien! Maar er wordt wel degelijk gesproeid en chemtrails zijn beslist geen contrails. Chemtrails bevatten zeer fijne deeltjes van de metalen aluminium, strontium en barium of hun oxiden. Deze glinsterende mist weerkaatst het zonlicht, waardoor het overdag minder warm wordt, maar ’s nachts ligt deze mist als een deken over de aarde, waardoor het minder afkoelt. De deeltjes dienen ook als condensatiekernen, waardoor het al dan niet gaat regenen. Chemtrails dienen dus om het weer te beïnvloeden. De volgende vraag is dan waarom? De vorige video gaf daar geen antwoord op, maar heeft intussen een vervolg gekregen. Daarin vertellen allerlei deskundigen waarom beïnvloeding van het weer kan leiden tot winst voor de grote corporaties, waaronder Monsanto. In de video wordt ook duidelijk waarom op bepaalde dagen op bepaalde plaatsen wordt gesproeid, maar vooral het financiële aspect vond ik een eye-opener!

Boeren, en met name de grote corporaties, sluiten op hun oogst soms een verzekering af die veel hoger ligt dan de normale opbrengst. Dan is het winstgevend als de oogst mislukt! Monsanto heeft een maissoort geknutseld die bestand is tegen aluminium en andere giftige metalen. Dan is het winstgevend als de grond wordt vergiftigd met deze metalen. Wie het weer beheerst, beheerst de voedselproductie. Dat deze gang van zaken leidt tot hoge voedselprijzen, ziektes en natuurrampen, dat zijn bijkomstigheden waar de grote corporaties niet om geven.

Op de website van de makers van deze documentaires staat een pagina met suggesties voor actie! De belangrijkste actie is op dit moment om de informatie aan anderen door te geven, want de meeste mensen geloven nog dat die witte strepen in de lucht onschuldige “sluierbewolking” zijn.

Why in the World are They Spraying? duurt een uur en 13 minuten en is Nederlands ondertiteld. Mocht deze ondertiteling niet in het Nederlands zijn, klik dan op CC in het balkje onder de video en selecteer de taal.

Met dank aan SoSeg van Zaplog.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

16 Reacties op “Waarom zijn ze in ‘s hemelsnaam aan het sproeien?”

 • yvonne:

  Peter Vereecke over chemtrails………hij is er al jaren mee bezig, is zelfs veroordeeld voor het feit, dat hij teveel mails verstuurt aan de politici en media. Daar ga je dan met je goede bedoelingen!

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P736

  • Boudine Berkenbosch:

   Yvonne, ik heb het even gelezen en ook de video bekeken. Maar als men chemtrails koppelt aan een satanisch plan van buitenaardse wezens die colloïdaal goud innemen om zichzelf te beschermen tegen de chemtrails, dan gelooft niemand dat nog.

   Chemtrails zijn ook niet bedoeld om de bevolking te vergiftigen of ziek te maken, dat is slechts een bijkomstigheid. Het gaat om het beheersen van het weer! De bovenstaande docu is enorm verhelderend, ook wat betreft de manier waarop ze sproeien.

 • Diewer:

  Hoi Bou, heel even off topic (haal dadelijk anders maar weg deze reactie): Bij de links op jouw site staat bij Steven Brown een link naar ‘de maffiajournalist’; deze loopt tot 2013. De meer courante site is deze: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/ weet niet of je ze allebei in het lijstje wilt?

 • Klaas:

  Luister maar eens naar ‘BNR-duurzaam’ van gisteren:

  http://www.bnr.nl/radio/bnr-duurzaam/237324-1406/bnr-duurzaam-vliegtuigstrepen-insecten-en-de-postcoderoos

  De ‘wetenschapper’ van het KNMI verklaart dat ‘vliegtuigstrepen’ meer invloed hebben dan CO2! Ze kunnen zogenaamd nog niet voorspellen wanneer de strepen ontstaan; en stellen voor dat vliegtuigen omvliegen om te voorkomen dat bepaalde gebieden te warm worden doordat s’nacht de warme niet weg kan: hahaha!

  Volgens de weermannetjes ontstaan de strepen door ‘vocht in de lucht’ of ‘weersverandering’: Bullshit natuurlijk! Dit zijn geen normale vliegpatronen! Ik heb zelf foto’s gemaakt van 180 graden bochten of chemtrails van 3 vliegtuigen die bijna vleugel aan vleugel vliegen.

  Zoek ook maar eens op ‘Het Rathenau-instituut’: deze adviseren onze overheid over geoengineering-expperimenten die op dit moment gaande zijn. In werkelijkheid is dit programma al tientallen jaren bezig: het kunstmatig vormen van wolken: de wereldbevolking gebruiken als proefkonijn!

  • Boudine Berkenbosch:

   Beste Klaas,
   Welkom op BOUblog, maar zou je een andere schermnaam willen kiezen? We hebben hier al een Klaas, dus dat kan verwarring wekken. Dank je wel voor de link, ik zit er nu naar te luisteren.

 • Theo:

  Bedankt voor de video. Ik ga hem doorsturen. Het werd wel genoemd, maar enigszins onderbelicht, dat er goudgeld wordt verdiend aan ziekten in de wereld. En meer ziekten, met name dodelijke ziekten zoals kanker – de helft sterft binnen 5 jaar; de rest kort daarna – moeten er toe leiden dat de gemiddelde leeftijd daalt, dat de toename van de wereldbevolking wordt omgezet in een afname. Er zouden immers teveel mensen op aarde zijn?!

 • Deva:

  Chemtrails zijn een all in one solution.Niet alleen het weer, maar ook bv ,als een van de toepassingen, een oorlogswapen.
  Dit door de ionensfeer continue te ioniseren, met behulp van Barium. Dit doet normaliter de zon, en dan het meest als hij zich in een zonnemaximum bevind, zoals nu.
  Maar momenteel is het maximum van zonnecyclus 24 en 25 nog lager dan een gemiddeld minimum.(En het zal ook de komende 30 jaar gaan afkoelen)
  Daarom word er momenteel zoveel gesproeid, om de ionensfeer steeds in paraatheid te hebben.
  De ionensfeer buigt, reflecteert radiogolven af onder de 30mhz, vandaar het kortegolf radioverkeer wat hier gebruik van maakt.
  De HAARP zenders kunnen “uitzenden” vanaf 1hz en dat met een ongelooflijk groot vermogen.
  Zij kunnen dus gericht enorme energie golven via de ionensfeer naar div plaatsen op de aarde transporteren.
  Energiebundels met een frequentie rond de 6hz zijn goed voor aardbevingen.
  Maar wat van Mindcontrol?
  De holtes in onze schedel resoneren op een frequentie tussen de 6 en 8 hz., net als de aarde.In deze holtes worden de hersengolven gevormd,resp alpha en Delta golven
  Alpha golven gedijen het best rond 7.4 hz.En de Alpha golven staan voor creativiteit, eigenheid en spiritueel wel bevinden.
  Wanneer je deze Alpha golven kunt blokkeren of verhinderen, storen, manipuleren of wat dan ook , zullen mensen dus meer destructief en slaafs geraken.
  Een goede toepassing van deze technologie kan dus de hele mentale staat van mensen overnemen.
  Toepassingsmogelijkheden zat dus.
  Dit is in te zetten tegen een “vijand”, maar ook natuurlijk tegen burgers, die eigenlijk de “vijand” van de elite is, omdat bij velen, en steeds meer de wekker aan het af gaan is.

 • Jasper:

  Door het weer te “beheersen” kan men ook agenda 21 ontvouwen (depopulatie) door b.v. extreme droogte op te wekken in gebieden in Africa of in het Midden-Oosten maar ook in Azie waar men best afhankelijk is van het weer voor de opbrengsten van voedsel om zelf te eten maar tevens ook economisch gezien, verder heeft ook gevolgen voor het drinkwater in die gebieden. Naast de hierboven omschreven mogelijkheid van inzet m.b.v. chemtrails door Deva, stuurt men ook de waterhuishouding van de planeet in de war door de natuurlijke regengebieden te ontregelen door gebruik te maken van chemtrails. Bij deze twee linken die ik in een kort onderzoekje tegen ben gekomen maar als men zoekt door de term — severe drought — te gebruiken i.v.m. 2014 of de voorgaande 4 tal jaren kan men nog veel meer feiten vinden die wijzen op dit verband die verbinding kent met agenda 21. Mvg. Jasper Is Water Scarcity Dampening Growth Prospects in the Middle East and North Africa?Early Warning : Food security worsens as drought looms in Somalia

 • Jasper:

  De mogelijkheid bestaat zelfs dat de geconcentreerde sterfte door droogte en voedselgebrek e.d op bepaalde plekken op deze wereld voor de aanstuurders slechts een gunstige bijwerking is aangaande hun agenda 21. Het kan ook zo zijn dat men via chemtrails en fracking het grondwater chemisch zo wenst te verontreinigen dat iedereen globaal gezien als het ware op den duur afhankelijk wordt van de door hun aangekochte en gestolen watervoorraden en de daarbij behorende belangrijkste distributie kanalen ervan. Vandaar ook die grote interesse voor het water o.a. door leden van de Bilderberg Groep zoals al eerder besproken ook in deze artikelen op Boublog. Dat kent vast en zeker ook verbinding met het plan de volledige controle over al onze fundamentele basisbehoeften volledig over te nemen en het uiteindelijk uitroepen van de NWO

 • ingrid:

  Een andere reden voor het sproeien is volgens Susan Rennisson, een beschermlaag te genereren om o.a. het electriciteits circuit in stand te houden, dat beïnvloed wordt door de enorme stormen die woeden in de cosmos. Een natuurlijk fenomeen dat niet bestreden kan worden, het is slechts een kwestie van tijd, de veranderingen zijn al gaande.
  De machthebbers weten hiervan en stellen alles in het werk om de macht te behouden. Een interessant interview van John Consemulder met Susan Rennison is hier te beluisteren.
  http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/john-consemulder/john-in-gesprek-met-susan-joy-rennison/

 • yvonne:

  Het countybestuur had een bijeenkomst belegd om het onderwerp te bespreken. Zo’n 300 aanwezigen spraken bijna vier uur lang over het idee dat de overheid het weer manipuleert door middel van stoffen die door vliegtuigen in de lucht worden gesproeid.

  Dane Wigington gaf een presentatie over chemtrails. “Het gevaar van besmetting heeft gevolgen voor de volksgezondheid,” citeerde KRCR-TV hem. “Wij zijn van mening dat er openheid van zaken moet komen. Dat is alles wat we vragen. Openheid van zaken over besmetting met zware metalen.”

  “Mensen die de chemicaliën in de vliegtuigen laden dragen beschermingspakken,” zei één van de aanwezigen. “Als dit niet schadelijk is, waarom dragen ze dan van die pakken?”

  http://www.ninefornews.nl/county-californie-stelt-onderzoek-naar-chemtrails/

 • Sander:

  Beste Boudine, U schrijft dat sommige mensen nog geloven dat het alleen maar waterdamp is die wordt uitgestoten. Naar mijn mening had u hier beter kunnen schrijven dat de meeste mensen dit geloven. De personen die in chemtrails geloven zijn namelijk nog altijd een hele kleine minderheid.

  • Boudine:

   Beste Sander,
   De meeste mensen zien volgens mij niet eens dat er iets is veranderd. Ze denken dat die witte strepen wolken zijn, als ze al denken. De weerman noemt het sluierbewolking! Maar formeel heb je gelijk. Van de kleine minderheid die bezwaar heeft tegen die “sluierbewolking” denken sommigen nog dat het alleen maar waterdamp is. Zelf heb ik dat ook heel lang gedacht…

   • Sander:

    Sluierbewolking bestaat vaak uit luchtvaartcirrus en smog, en dit zal ongetwijfeld niet goed zijn, maar ik geloof persoonlijk niet in chemtrails.

 • Boudine:

  Chemtrails: een piloot aan het woord

  Vertaling in het Nederlands door Irma Schiffers.
  Plus video met originele tekst.

Laat een reactie achter