Archief
Artikelen

Gisteren heeft Myra een gesprek gehad met de Rolodex Man, Richard-Carl Samson, die reeds in 1998 een proces verbaal (pv) over het pedo-circuit maakte en een kluisverklaring heeft afgelegd tegenover Fred Teeven. Pas in 2007 is deze verklaring uitgelekt naar journalisten van de telegraaf. Van zijn hand is ook een document van 24 pagina’s, waarover op BOUblog reeds een artikel verscheen. Het document bevat namen van mensen die eind jaren ’90 bekend waren in het criminele (pedo) circuit, zoals Alex Maasdam, Charles Geerts, Lothar Glandorf en Klaas Bruinsma. Daarnaast zijn er jongens die werkten als prostitué in Amsterdam en Rotterdam. Verder zien we de namen van Frits Salomonson en zijn vriend Oscar Hammerstein, van professor Ger van Roon, Jan Wolter Wabeke en Hans Holthuis, vaak in gezelschap van een zekere JD.

Op p. 14 van dat document staat de naam van Nico Langeveld, de man waar Angelique over spreekt. Hoewel Samson Angelique wel kende, wist zij niet wie Samson was. Hoewel sommigen zeggen dat Samson een oplichter is die doet alsof hij bij de AIVD werkte, vertelt hij zelf dat hij onderzoek deed naar het netwerk van pedofielen. Als zodanig werkte hij als belastingadviseur voor Karel Maasdam aka Alex Pet.

Samson zegt dat vele journalisten reeds op de hoogte zijn, maar dat niemand het aandurft om deze zaak naar buiten te brengen. Ook worden de grote organisatoren achter het netwerk nooit aangepakt. Op dit moment ligt Joris D. weliswaar onder vuur, maar het gaat niet alleen om hem, maar om talloze anderen. Pedofilie is een onderdeel van onze maatschappij en daarom moeilijk te bestrijden. Ook zijn de getuigen vaak bang. Alleen een grootschalig onderzoek waarbij de veiligheid van de getuigen wordt gewaarborgd, zou het netwerk kunnen oprollen. Het initiatief daartoe zou moeten liggen bij de politiek!

In dit interview wordt helaas niet duidelijk wie Samson zelf is, maar hij klinkt volgens mij oprecht en hij heeft zeer zeker informatie van binnenuit. Een aanrader is wel om de lijst van Samson te bekijken, voor men begint te luisteren.

Talk2Myra: De Rolodex Man spreekt duurt een uur en 5 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

172 Reacties op “Myra praat met de Rolodex Man”

 • Dion:

  Ontheffen van welke verplichtingen? Ik vind het maar vaag.
  Volgens MK had de familie Poot contact, maar liet hij het op het moment supreme afweten. Ik vermoed dus dat De Roestige Spijker hem niet benaderd heeft om te getuigen. Te onbetrouwbaar.

 • Eheu:

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/de_laffaire_rolodex_nl_la_hollande_de_zandvoort_cover-up_letouffement_de_la

  Eerste vertaling/samenvatting/bewerking van de info door diverse sites gegeven nav het interview van Myra met ‘Angelique’ en de ‘Rolodex-man’.

  Met permissie.

  Groetjes
  Eheu

  • Boudine Berkenbosch:

   Dank je wel, Eheu. Goed werk! Maar wees toch eens vriendelijk naar andere harde werkers! We komen immers niet verder zonder samenwerking… Ieder draagt een steentje bij en jouw edelsteentjes zijn wel bijzonder, maar dat is nog geen reden om de andere stenen tot waardeloos te verklaren! Laat dus je kritiek op anderen achterwege. Weet dat ik je waardeer voor je werk.

   • Boudine Berkenbosch:

    Beste Eheu, nog even dit: ik heb het artikel in het Frans gelezen, maar zou je me ook de Nederlandse versie willen doen toekomen? Want volgens mij leg jij wel goede verbanden, maar mijn Frans is niet te best.
    Bij voorbaat mijn dank!

    • Eheu:

     In de intro van het artikel kun je lezen beste Bou dat die versie er aan komt. En tevens dat ik anderen die het minder moeilijk hebben dan ik van harte uitnodig om die taak van me over te nemen.
     Later kan er dan vast gemakkelijk een Engelse, Italiaanse versie etc. van gemaakt worden.
     Ik stuur de Franse versie zo vast naar mijn contactpersonen.
     En nu eerst…
     BIER!
     Gr.
     Eheu

 • Catherine:

  @ VLUNK
  ” zij is de enige die MIJ WIST TE VERTELLEN
  wat er met de betaalcheques gebeurde, terwijl ik het zag.” etc

  Hier krijgt hij weer informatie. Zijn interview komt na dat van Angelique.

  Iets anders…. voor een interview is het relevant toch wat controle vragen van te voren uit te voeren. Wat dat betreft snap ik Micha wel.
  Als we de blog van RCS bekijken dan is hij op 52 een DOCENT IN RUSTE. VRAAG.. Waar heeft hij les gegeven ?
  Die beroepsmatige gag-order… Hij heeft dit recentelijk “meegemaakt” in de Utrecht-verhoren en
  ik ben bang dat als de rechter hem oproept hij……………….

  ( ik zit toch regelmatig te stoeien met die Captcha codes)

  • Begrijp me niet verkeerd, alles wat hij zegt moet tegen het licht gehouden worden. Alles gewogen. Maar dat doet niets af aan de intenties of het resultaat van Myra dat ze een audio interview met RCS heeft gedeeld met het publiek. Links om of rechts om heeft dit “document” veel waarde. Het interview an sich, niet specifiek de inhoud, dat kan achteraf waardeloos blijken.maar dat zijn aparte kwesties.

   Deze man, zijn rolodex pdf, zijn geschiedenis en zijn verleden met media maken een onmiskenbaar onderdeel uit van de Rolodex zaak en daarmee Joris Demmink. Ongeacht wie dit interview had gebracht, Myra, Micha of de MSM, ik was sowieso dankbaar geweest.

   • Catherine:

    Mijn bewondering voor Myra staat. Al menig maal getoond. Haar interview maakt de gedachtengangen.. de vragen mogelijk die worden gesteld. En die hopelijk leiden naar een resultaat.
    Links om of rechts om. Maar juist specifiek de inhoud. Dat wat RCS te vertellen heeft aan haar lijkt mij ook het doel van MYRA om mensen te interviewen, tegen haar te laten praten…..TALK TO MYRA.

 • vlunk:

  Beste Catherine,
  “terwijl ik het zag” is de crux. Hij had de bewijzen gezien van de manier waarop de boel financiëel geregeld werd met betaalcheques en Angelique bevestigde dat. Niet zo moeilijk te snappen, toch?

  • Catherine:

   Het was niet als corrigeren bedoeld.

   Het zou kunnen? Argumenten pro als contra.

   • vlunk:

    dat zei ik ook niet… *zucht*
    maar laten we er hier geen juridisch steekspelletje van maken aub.

 • vlunk:

  Maar ik laat me graag corrigeren in deze door de Rolodexman zelf in een volgend interview

 • vlunk:

  “Desnoods” door Myra…
  LOL

 • Zekers, en RCS sprak, ruim een uur langer dan ieder ander journalist de ether in heeft gekregen. Ga dr maar aan staan, zo’n interview…

  Voor mij heeft het interview 2 dingen opgeleverd. Een mondelinge bevestiging van verhalen die voorheen in most omhuld waren. Daarmee zijn ze voor mij overigens niets meer waarheid geworden. Verder de ernstige gevolgen van pedoseksualiteit in een brede context die eindelijk eens door iemand wordt belicht. Zeker dat laatste gedeelte, daar zat geen woord Spaans tussen.

  Daarnaast waardeer ik het dat er mensen zijn die zich richten op details uit het verhaal. Dit lees ik ook met plezier. 😉

 • Myra:

  Correctie: er is één bandopname van zijn verhaal. Die wordt nog niet vrijgegeven. Eheu, ontzettend fijn en bedankt voor de vertaling.
  Baybasin moet trouwens ook NU vrijgelaten worden. Het is een schande!

 • yvonne:

  George Carlin, willen we de waarheid horen…….of blijven we het kopje in het zand steken……..Details kunnen belangrijk zijn, maar het grotere plaatje is de inleiding.

  http://www.youtube.com/watch?v=6_zwB6GLpo4

  Groet Yvonne

  The Best of George Carlin: Exposing our government and fall of humanity one joke at a time duurt een uur en 2 minuten.