Boudine Berkenbosch en de rode baret

Onze gepensioneerde personeelsfunctionaris Lidy Laster heeft weer een nieuw artikel over mij gepubliceerd. Daarin draag ik een rode baret, hetgeen natuurlijk verdacht is, maar ook overigens schildert ze van mij een fraai portret. Voor de beschrijving die Lidy Laster van me geeft, geldt de volgende regel: Lidy kent me helemaal niet, dus iedere gelijkenis met mijn persoon berust op haar fantasie! En mijn rode baret is in feite slechts een zwarte alpinopet!

Lange tijd heb ik getwijfeld over Boudine Berkenbosch, niet in het begin maar later. Kennen deed ik haar helemaal niet en buiten dat ik haar blog af en toe bezocht, wilde ik geen contacten, ik denk tot haar spijt, want ze had me graag beter leren kennen, schat ik zo.

Welnee, schat! Met jou wil ik liever niets te maken hebben. Maar jij vindt mij kennelijk interessant genoeg om ellenlange lasterlijke artikelen over me te schijven!

Na een tijdje dacht ik dat ze gewoon een zeer onaangenaam mens was, die weinig rekening hield met gevoelens van anderen. Maar die vreemde band met Micha Kat, dat was een puzzel, met name omdat ze voorgaf dat zij een goede relatie had met Baybasin en voor hem streed en Baybasin moet helemaal niets van deze man hebben.

Die vreemde band met Micha bestaat uit het feit dat we elkaars blogs lezen. Op BOUblog heeft Micha echter een wacht-ban, net als Wim Dankbaar. Anders vliegen die twee elkaar op BOUblog om de haverklap in de niet aanwezige haren en hanenkammen. Met klachten over Kat moet men daarom niet op BOUblog zijn, maar op KLOL.

Ik kan mij niet voorstellen dat wanneer je gelooft in de onschuld van iemand en je strijdt voor hem, dat je het gedrag van Micha Kat, die opriep tot het verstoren van de rechtszitting rond de herzieningsaanvraag, dat je dat gedrag gewoon verder negeert. Als iemand dat bij mijn ‘vriend’ had geflikt dan was het oorlog, maar nee Boudine bleef weliswaar een beetje op afstand maar verdedigde Kat op haar site. Dat kan niet, dat klopt niet.

Baybasin is mijn ‘vriend’ niet en aan oorlog heb ik een hekel. Daar doe ik niet aan mee! Ook verdedig ik Kat niet, getuige deze 1 april grap.

We weten in feite heel weinig van deze Boudine, behalve dat ook zij banden heeft met Friesland, net als Ton Hofstede overigens. Maar ook heeft ze een boekje geschreven: “Hulpverlening als dwangmaatregel: een dilemma in de kinderbescherming?” Ik ken de inhoud niet en wellicht is het zeer kritisch, neemt niet weg dat ook zij blijkbaar weer connecties heeft in die wereld van het kind. Bovendien is ze net als Frides geinteresseerd in theologie en werkt ze hard aan een boek over deze materie, als ik dat zo lees op haar blog.

Mijn ouders komen uit Friesland, ik zelf uit Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in de kinderpsychologie. Het boekje is echter een scriptie in het kader van het vak Familie- en jeugdrecht, deel van mijn rechtenstudie. Verder bestudeer ik de Bijbel in relatie tot de Griekse mythen, de oude geschiedenis en de archeologie. Met theologie heeft dat niets te maken.

Ik heb lang het idee van controlled opposition van mij af gehouden, eigenlijk tot voor kort, maar ze is in haar gedragingen net als Micha Kat, ze zou gewoon zijn dienstmeid kunnen zijn, als ik die verhouding zo bezie, ze is ronduit heel onderdanig naar hem, kijk maar naar de vele smilies en knipoogjes in haar reacties naar hem.

De dienstmeid van Micha Kat! 😉 🙂 🙂 En dat terwijl Micha Kat bij mij in de wacht-ban staat! Hij kan niet eens vrij reageren! Net als Wim Dankbaar…

Bovendien is er dat vreemde verschijnsel van al die kopieen in mijn prullenbak, na het deleten van een emailbericht van haar, net als bij Ton Hofstede, dat duidt op het werken met blinde kopieen.

Die kopieën in je prullenbak wijzen slechts op een storing in jouw computer! Een blinde kopie (BCC) is bedoeld om iemand te informeren over correspondentie met anderen, zonder dat die anderen jouw e-mail adres krijgen. Dat is niet meer dan beleefd en discreet. Dat heet nettiquette!

Die beschaving en eruditie van Boudine Berkenbos is niet van binnenuit. Het is een dun vernisje, andermans kritiek is schelden, maar zijzelf grossiert er in. Recent noemde ze iemand kale neet en met graagte kopt ze ‘ministerie van vuiligheid en justitie’. Soms haalt ze het gauw weer weg, als blijkbaar het besef doordringt dat het niet helemaal strookt met haar performance als beschaafde erudiete dame.

Voor mensen die me kennen is dat wel de humor ten top! Ruzies worden meestal gewist op BOUblog. Reden is dat ik niet van ruzie houd. Verder ben ik bepaald geen beschaafde erudiete dame! Ik ben psychologe en juriste, mr. drs. BOU, maar men mag me gerust Boudine noemen.

Ik ben niet zo in die materie van Vrijmetselaars of Opus Dei, en meer van die namen van mysterieclubs die dan langs komen. Toch pik je hier en daar iets mee. Ze kwam naar de zitting van Baybasin pasgeleden met een rode baret. Zij mocht in de zaal, terwijl wij allemaal op de publieke tribune achter het glas moesten plaatsnemen. Ik vond het vreemd en eigenlijk ongepast die rode baret op je hoofd. Een normaal beschaafd mens doet dat niet, die gaat niet naar een rechtszitting met een rode baret op het hoofd, tenzij je daarmee iets wilt uitstralen. Mij beviel het niet. Met dat alles bij elkaar begin ik toch Boudine te plaatsen in die kring van mysterieclubs. Ook Frides met zijn achtergrond in theologie kan wel eens meer interesse hebben in de mysteriescholen dan de gemiddelde mens. Die Ton idem dito met dat verhaal van Pasen. Hij speelt het slachtoffer zowel van de Turkse-als de Nedrlandse staat, maar het fijne krijgen we er niet over te horen. Dat wil hij ons publiek niet aandoen. Heel bescheiden is die man, en dan toch ook weer niet als hij pronkt met een eruditie en de hele rechterlijke macht degradeert tot MBO/HBO niveau.

Lidy, ik droeg een zwarte alpinopet. Dat ik een zitplaats in de zaal kreeg, dat komt natuurlijk door die rode baret alpinopet, al zal zeker ook hebben bijgedragen dat ik door de juiste relatie via de juiste ingang werd binnengeloodst en daar keurig mijn visitekaartje heb afgegeven als zijnde schrijvende pers.

Ik sta altijd versteld hoe juist deze mensen zich zodra de zaken uit hun handen vallen, of out of control raken, zich het slachtofferschap eigen maken. Nu weer Dankbaar en Mauritz slachtoffer van het publiek, het kritische publiek wel te verstaan. De hulptroepen staan paraat en werpen een verdedigingslinie op, bewust als trol of onbewust als goedgelovige. Dat weet ik natuurlijk niet.

Dat weet ik natuurlijk ook niet.

En dat waren weer even mijn gedachten die ik graag met jullie deel. Ik ga nu naar de post een pakketje halen met een wonderpan, daar verwacht ik nou wonderen van 🙂 Ik ben inderdaad een lekkerbek en na mijn pensionering en het stoppen met roken behoorlijk wat aangekomen. Dat heeft Boudine goed opgemerkt. Hoe noemde Boudine me ook alweer, een domme heerszuchtige zeug. Ik was laatst op de verjaardag van mijn broer en ik vertelde dat een mevrouw op het internet mij zo had genoemd, waarop een lachsalvo uitbrak. Ik heb een beetje rare familie, wij vinden zulke dingen heel leuk.

Lidy Laster, meestal blijf ik vriendelijk, maar soms kan ik ook schelden. Veel plezier met je wonderpan en je rare familie, maar ik verzoek je om te stoppen met het bekladden van mijn naam. Mijn familie vindt dat namelijk niet plezierig! Door te lasteren op andere blogs, maak je de eigenaar van dat blog juridisch verantwoordelijk. Don Quijotte is dus aansprakelijk voor jouw laster en smaad!

p.s.: Inmiddels heeft Lidy me bevorderd tot een Verheven Uitverkorene, een hoge graad in de Vrijmetselaar! En dat allemaal vanwege mijn rode baret zwarte alpinopet!

Die rode baret, dat bleef me intrigeren, dus ik ben toch eens even op onderzoek uitgegaan en wat schetst mijn verbazing, bij de Vrijmetselarij bestaat een rode variant, de rode vrijmetselarij:

Tweede Klasse – Loge der Volmaking (Rode Vrijmetselarij):

Dit past wonderwel bij het profiel van Boudine Berkenbos met haar rode baret. En dan moet ik weer denken aan die kleine discussie die ze met jou had Don over de foto waarop zij haar vinger heeft gelegd op het getal elf, dat heeft inderdaad niet te maken met 9-11, zoals ze zei. Het heeft hier mee te maken, wat ik je brom. Dan hebben we te maken met een ‘verheven uitverkorene’.

Sommige mensen zijn echt gek! Maar volgens hen ben ik een Verheven Uitverkorene. Dat doet me dan toch wel weer goed. En nu wel te rusten!

22 Reacties

 1. Diewer

  Fileren heet dat toch? en gefileerd heb je het Bou!

  Jammer, de comments van Lidy waren voorheen soms nog wel eens het lezen waard…

 2. Boudine Berkenbosch

  Sommige mensen hebben altijd gelijk!

  lidy juni 9, 2014 om 1:25 pm · · Beantwoorden →

  Nee, de haas; Boudine had bij de eerste zitting -m.b.t. de ontnemingzaak van Baybasin – een rode baret op en de laatste keer een zwarte baret. Ik kan die twee kleuren, rood en zwart, uitstekend uit elkaar houden.

  En dan te weten dat ik me speciaal voor Baybasin kleedde in een gele trui met een zwarte alpinopet. Ik heb hem dat ook geschreven, opdat hij me kon herkennen. Maar als Lidy Laster zegt dat ik een link heb gelegd, dan heb ik een link gelegd. En als mijn zwarte alpinopet rood is, dan blijk ik een Verheven Uitverkorene.

  Lidy, stop toch eens met je laster en smaad! Het klinkt allemaal heel professioneel, maar het is in strijd met de wet. De eigenaar van het blog dat jouw onrechtmatige onzin plaatst, is verantwoordelijk, dus niet jij! Je hebt niet half in de gaten hoe Lidy LAF ik dat vind!

 3. Boudine Berkenbosch

  Nu even de gekte ten top:

  lidy juni 11, 2014 om 6:54 pm · ·

  Uiteraard heb ik mij niet vergist vwb de kleur van de baret, noch de eerste keer, noch de tweede keer.

  Boudine heeft gewacht met haar rodebarettenartikel tot na de tweede zitting, waar ze keurig een zwarte baret op had. Ze droeg dus de tweede zittingsdag een zwarte baret en uiteraard komt er dan weer het gelegenheidsargument dat Baybasin haar daarmee kon herkennen.

  Onomwonden antwoorden zul je niet tegen komen in dat artikel. Ze zegt niet: ‘Nee, ik had die eerste zitting geen rode baret op’ of ‘Ik had beide zittingsdagen een zwarte baret op.’ Of : ja ik had een rode baret op, maar je idee dat ik mogelijk lid ben van de rode Vrijmetselaarsbrigade kan ik ronduit beantwoorden met NEE. Zo eenvoudig is dat Boudine. En dat had gewoon hier gekund. Direct onder de reactie van mij. Je hebt bij DonQuijotte geen ban en hij modereert je reacties ook niet.

  Ik ga uiteraard niet op de ‘uitnodiging’ in om bij jou te reageren, want jij modereert mij iets teveel. Als de reactie je niet bevalt dan is ie binnen no time in de spambak. In alles ben je zo volstrekt doortrapt, als ik dan weer je suggestie lees dat ik niet bij je durf te reageren, terwijl ik niet eens wist dat je de ban weer had opgeheven. En dan de suggestie aan het publiek meegeeft dat ik een eigenlijk een gek ben die het allemaal niet zo goed ziet, zelfs zwart voor rood aan ziet.

  Wie wil je nu iets wijsmaken beste Boudine. Mij? Echt niet! Je bent er maar druk mee om alles weer recht te breien. Artikelen plaatsen, dan weer laten verdwijnen, dan weer terugzetten, zo als je doet met reacties, net als Dankbaar, die ook zo druk is met modereren. En dan het rode baretten artikel eerst afschermen voor de recherche???? Ik kan het niet bevatten die flauwekul. En dus ook wisseltrucs toepassen: “de rode baret is een zwarte baret, die Lidy Laster heeft aangezien voor een rode baret en daaruit de voorbarige conclusie heeft getrokken dat ik een verhevene etc. ben. Wat een gek he, die Lidy laster”

  Conclusies heb ik niet getrokken, en ik vind jou uiteraard niet zo verheven, wel heb ik een gedachtegang gegeven. Jij weet hoe het zit. Maar het feit dat je mij en het lezerspubliek wilt inprenten dat ik me vergist heb in de kleur van je baret en er zoveel moeite voor doet het op zo’n omslachtige manier te ontkennen, dat geeft mij te denken.

  En dan te weten dat ik gewoon een zwarte alpinopet droeg! Ooit gekocht op de markt in Frankrijk, voor slechts FF 10 en nog wat centimes terug. Maar volgens Lidy is die pinopet ROOD!!! Lidy Laster en smaad doen zoveel kwaad!

 4. Pablo El Campecino

  Lidy schrijft: Conclusies heb ik niet getrokken

  Lidy’s gehele reactie bestaat uit zijn/haar eigen conclusies(aannames).
  Althans die indruk krijgt mijn persoon van haar/zijn reactie.

 5. yvonne

  Ach wat een gebrek aan zelfvertrouwen, al niet kan doen………..sommige mensen hebben wat meer lessen nodig, en dat mag en kan! Maar ga elkaar niet onderuit halen, om er zogenaamd zelf beter van te worden. Qua ego-vorming.

  Zie het grotere plaatje, dat is denk ik het allerbelangrijkste, en zie jezelf niet zo groot, je bent maar een ontworpen slaaf,en nederigheid is moeilijk maar kan je tot grote hoogte brengen. Wedijveren en bekvechten is zo gemakkelijk, je mond eens een keer houden, voor veel mensen moeilijk. Maar ja, heb de waarachtigheid ook niet bedacht…

 6. Boudine Berkenbosch

  Beste Yvonne,

  Op BOUblog heb ik steeds geprobeerd om ruzie te voorkomen. Onaangename reacties worden daarom meestal gewist. Wie toch doorgaat met schelden, verdwijnt in de spambox.

  Nadat Frides Lameris het dagboek van Maaike online had geplaatst en Vuur het ook had geplaatst, begon Lidy op mij te schelden omdat ik volgens haar naar dat dagboek linkte, zonder het zelf te uploden. Ze noemde me laf en hypocriet, volgens haar moet ik mijn titels inleveren, want ik had behoren te voorkomen dat Frides dat dagboek plaatste. Ik heb haar gemaild dat Vuur die link zelf had geplaatst en dat ook de link naar Lameris verscheen in een reactie, dus evenmin door mij geplaatst. Ze antwoordde met scheldpartijen op BOUblog, maar haar reacties verdwenen stilzwijgend in de spambox. Mailen mag namelijk niet van Lidy!

  Vervolgens begon “Sancho Panza” te zieken, dus ook hij kreeg een spamban. Daarna ging “Don Quijotte” mijn goede naam bekladden! En Lidy lasterde over mij op andere blogs, waaronder dat van Wim Dankbaar. Ik heb me daartegen verzet door mezelf bij mijn volle naam te noemen, door er artikelen over te schrijven en door aangifte te doen. Die aangifte loopt nog steeds, maar de traagheid waarmee het OM te werk gaat, is tergend!

  Op Google zie ik er nu zo uit:

  https://www.google.nl/search?q=Boudine+Berkenbosch&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=31iZU_CHOMaX-AaVvoCoBA

  En Lidy lastert lustig voort! Juridisch is “Don” daarvoor aansprakelijk, want het gebeurt op zijn blog. Voor haar smadelijke uitlatingen draagt Lidy dus geen enkele verantwoordelijkheid!

  lidy juni 12, 2014 om 8:37 am · ·

  Ik ben weer helemaal uitgerust. Een goede nachtrust doet wonderen. Ik wil nog wel een laatste visie geven op wat er gebeurt beste De Haas. Wat Boudine daar doet op haar blog gaat veel verder dan het wellis nietis gedoe om de kleur van een pet. De kleur van die pet is de kapstok op basis waarvan zij de aanval op mij kan openen en ook volop doet. Je ziet gewoon dat ze daar in haar ‘analyse’ een psychologisch spel speelt, mij uit mijn evenwicht wil brengen en wil bewijzen aan het lezerspubliek dat de mensen geen vertrouwen kunnen hebben in mijn visie, want mijn geheugen laat mij volgens Boudine in de steek. En dat toont ze bijvoorbeeld aan door citaten van mij waarin ik dan zeg: ” idd die eerste reactie over die link heb ik niet gezien” en “correctie omdat ik dacht dat ze een artikel had gewist, maar die even later er weer stond, om die citaten er bij te halen. Heel uitgekookt doet ze dat. Hoe dan ook in die tijd dat ik die uitspraken deed, dacht ik ook even: Hee ben ik nu aan het hallucineren? Begrijp je. Maar het is Boudine die artikelen en reacties laat verdwijnen dan weer terugzet en dan weer laat verdwijnen, zodat een normaal mens met een gezonde dosis zelfreflectie die gedachtes krijgt. Immers ieder mens kan zich vergissen, ik ook. Laat daar geen twijfel over zijn. Maar aangezien ik dat al in het snotje had gekregen was ik voorbereid op een dergelijke aanval. En ben ik dus niet zo snel geneigd te denken dat ik me wel eens vergist kon hebben. Begrijp je, Beste De Haas. Soms laat ze de reacties op een verdwenen reactie staan, zodat het een totaal andere betekenis krijgt immers de context is verdwenen. Datzelfde doet Dankbaar en ik heb hem er een aantal keren op gewezen. Het is manipulatie. Datzelfde doen Mauritz en Dankbaar nu ook met hun Vaatstraboek en met de kritieken daarop.

  Het vervelende is, dat sommige mensen haar geloven. Vandaar dat ik dit artikel heb geplaatst. En het ergste is, dat mijn plezier in BOUblog deze winter tot de draad is versleten. Laster en smaad doen zoveel kwaad!

 7. Boudine Berkenbosch

  Lidy lastert nog even door:

  Ik las daarnet nog eens even dat rode barettenverhaal bij Boudine, waarin ze zichzelf bevrijd van haar bloggersactiviteiten en van een alibi voorziet. Ze geeft overigens niet 1 keer antwoord op de vragen die ik haar stel. Echt alles ontwijkt ze en verdraait ze, maar dat even terzijde. Ik zie daar het antwoord van de, ik mag wel zeggen inmiddels gehersenspoelde Yvonne. Ze schrijft dit over mij:

  Lidy, stop hier toch eens mee! Jij stelde me helemaal geen vragen! Volgens jou had ik een link gelegd, dus was ik hypocriet en zo voort. Die link had ik niet zelf gelegd, hij was op BOUblog geplaatst door de eigenaar van die site. Dat is nu al zo’n 8 maanden geleden. Sindsdien heb je geprobeerd om mij op andere blogs onmogelijk te maken!
  Je schrijft een heel verhaal dat ik een rode baret droeg en je verbindt daar verstrekkende conclusies aan. Als ik zeg dat het een zwarte alpinopet is, dan ontwijk ik niets, ik verdraai niets en ik geef geen antwoord op een vraag. Ik corrigeer slechts jouw laster en smaad, want met die rode baret alpinopet ging je wel erg ver!

  Helaas schrijf je op een zelfde negatieve en lasterlijke manier over anderen…

 8. yvonne

  Ik ontleen mijn eigenwaarde niet aan woorden, maar aan daden……

  Groet Yvonne.

  • Boudine Berkenbosch

   Lidy ontleent haar eigenwaarde niet aan daden! Toen ze met haar laster begon, hoopte ik nog oprecht dat zij een weblog zou willen maken voor de zaak Baybasin. Daarop konden dan al mijn artikelen komen te staan, plus alle jurisprudentie, plus alle schilderijen en zo voort! Op BOUblog raakt deze zaak ondergesneeuwd onder allerlei andere zaken. Een apart weblog voor Baybasin zou hem kunnen helpen.
   Maar Lidy wil geen weblog, geen werk, geen verantwoordelijkheid, ze wil slechts de baas spelen. Een personeelsfunctionaris die na haar pensioen van haar beroep een hobby heeft gemaakt. Ze stelt ook geen vragen, ze fantaseert maar wat. Als ik zeg dat het een zwarte alpinopet was, of dat ik die link niet zelf heb gelegd, dan is de boot aan! “Was die alpinopet echt niet rood?” Nee, Lidy, een echte en doodgewone Franse alpinopet is per definitie ZWART!!!
   Yvonne, ik heb zeven jaar hard gewerkt voor de waarheid. Stel me een vraag en ik beantwoord die zo goed mogelijk naar waarheid. Maar volgens mij wil Lidy graag het naadje van de kous weten, zonder zich ooit af te vragen of ik soms kousen draag! Ik heb daar echt last van. Ze doet dit ook naar anderen op dat anonieme trollenblog van “Don Quijotte”, aka Sancho Panzo, aka Pipo de Clown uit Amersfoort, aka en zo voort. Deze man heeft me echt bedreigd. Hij liegt en hij lastert en hij spooft! Hij heeft mijn naam, adres en telefoonnummer gespooft op het overheids-trollenblog Barracuda. Ik schrok me echt kapot! Hij ging me bellen en een andere trol beloofde om deze zomer even langs te komen. Dit alles is bewijsbaar en ligt nu bij een hulp-OvJ. Maar Lidy Laster vertrouwt die trol!
   Wat een geschifte stoorzender!!!
   Morgen weer een dag. Mr. Aben zou dan met een advies komen…

 9. Boudine Berkenbosch

  Lieve Yvonne, morgen komt mr. Aben met een advies. Het schijnt Lidy Laster niet te deren, maar op een of andere manier zitten mijn zenuwen in de knoop.
  Ik zal dit advies zeker bekijken en bespreken! Tot zover mijn alibi!
  Spannender dan Spanje-Oranje!!! Ik hoop op 1-5!!! Voor Baybasin een dikke 5 en tegen Aben niet 1!

  • Boudine Berkenbosch

   Google nu eens op mijn naam:
   Boudine Berkenbosch
   En dan te weten dat deze trol nog steeds anoniem is, vanwege de wet op de privacy!!!

 10. yvonne

  Misschien dat dit iets van ontspanning brengt dan, Leonard Cohen, The Anthem, there is a crack in everything……….ben benieuwd naar morgen!

 11. Boudine Berkenbosch

  En jawel hoor! Op het anonieme trollenblog van Don Quijotte staat nu weer een nieuw artikel over mij:

  De leugenachtige tactiek van Boudine Berkenbosch….

  Boudine Berkenbosch heeft nadat ze door de mand is gevallen als controlled opposition niet meer het lef op mijn blog te reageren. Wel meent ze zich te moeten en kunnen verdedigen met het verspreiden van glasharde leugens. Het geeft eens te meer aan wat voor vals kreng het is. Ik heb Boudine nimmer gespoofd. Ik weet niet eens wat het is. Ik heb het leugenachtige kreng nimmer gebeld want weet haar nummer niet eens. Dat mocht ze willen ook. Pipo de Clown is mij volledig onbekend en ik ben blij dat ik woon waar ik woon en dat is beslist niet in Amersfoort. Op het blog Barracuda heb ik haar naam ook nooit genoemd. Daarvoor heb ik mijn eigen blog wel. Kortom een aanval louter gebaseerd op leugens. En Boudine Berkenbosch heeft het over laster en smaad. Het KRENG!!!

  Deze anonieme trol “Don Quijotte” deelt zijn e-mail adres met zijn buurvrouw “Sancho Panza”, want dat is goedkoper! Hij deelt ook zijn DRIE IP-nummers met zijn buurvrouw en de hele buurt. Kortom een aanval louter gebaseerd op leugens.

  Boudine Berkenbosch wat laat je je toch kennen nu we weten dat je een vrijmetsel vrouwtje bent. Het kleine beetje respect dat ik voor je had is door je huidige gedrag als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat je stopt vind ik niet spijtig omdat er al genoeg trollen en gecontoleerde oppositie is. Leer er maar mee omgaan dat je doorzien bent en dus minder kwaliteiten op dat gebied hebt dan je jezelf had toebedacht. Ik hoop dat je boekjes in de smaak vallen zodat je een graad mag stijgen binnen dat enge clubje van je.

  Dat ik een vrijmetselvrouwtje ben, dat komt door die rode baret! Lidy, laster en smaad doen zoveel kwaad!

  • Diewer

   Ongelooflijk Bou, het gaat maar door! Ze hebben wel een obsessie met jou… Hopelijk gaat die nog over! Zou voor alle partijen beter zijn.

 12. Nan

  Bou: ik kan me voorstellen dat dit voor jou ontzettend naar is en zeker bedreigend voelt, maar het is niks, nada, het is alleen maar kwaadsprekerij. Negeer die vrouw!
  Heb je overwogen om #aangifte te doen?
  Nee, natuurlijk.
  Doen!
  Stuur een paar dienders naar dat mens (Hier in BE komen ze altijd met zijn tweeen). Dat zal haar leren!

 13. wim dankbaar

  Ik had me nooit zo verdiept in Lidy Laster, en nu nog niet eens, maar genoeg om te zien dat ze compleet gestoord is.

  • Boudine Berkenbosch

   Beste Wim, hoewel ze nu ook jou en Hans belastert, moest ze vooral mij hebben! Ik heb geen idee wat haar bezielt, maar ze is echt destructief.

 14. Boudine Berkenbosch

  Beste Nan,
  Natuurlijk heb ik aangifte gedaan. Die ligt nu op het bureau van een hulp-OvJ. Maar hoewel ik alle drie de IP-adressen heb ingeleverd, met de gegevens van welke provider en welk abonnementsnummer, weet ik nog steeds niet wie die “Don” aka “Sancho” is. Zodra ik dat weet, kan ik naar een advocaat stappen, want niet alleen is laster strafbaar, het is ook een onrechtmatige daad. Een advocaat kan er in kort geding een einde aan maken, maar hij kan niet de identiteit van “Don” achterhalen. Dat recht heeft alleen de politie, of liever het OM.
  Het is wel een ervaren stalker, hij heeft al eens eerder een slachtoffer gemaakt. Hij is ook zeer bedreven in het boven halen van ALLES wat van of over mij op Internet staat. Zo heeft hij mij in het telefoonboek gevonden, waarna hij de link op Barracuda plaatste, met de nodige hatelijkheden en onder alweer een andere naam. Daarna ging hij me bellen, dus heb ik nu een geheim telefoonnummer.
  Aangifte tegen Lidy heeft echter geen zin. Zij plaatst haar laster (ook over anderen!) op het blog van “Don”. Daarom is niet zij, maar “Don” juridisch aansprakelijk! En dan noemt ze mij laf, omdat ik een link zou hebben geplaatst!
  Het is ook niet alleen maar kwaadsprekerij, het is karaktermoord! In de titels van zijn lasterblogs plaatst deze trol mijn volledige naam, terwijl ik zelf liever Bou of Boudine heet. Als ik Google op mijn eigen naam, dan komt die laster boven. Daarom plaats ik nu alles op BOUblog onder mijn volledige naam. Dan staat BOUblog ten minste bovenaan.
  Natuurlijk is mijn identiteit wel bekend, vanaf het eerste begin! Kijk maar bij SIDN: https://www.sidn.nl/home/ en vul daar BOUblog in. Het probleem met trollen is dat ze ANONIEM wensen te blijven!

 15. Nan

  Never mind, Bou, kalm blijven! De politie (inderdaad: niet altijd onze vriend), kan haar IP-adres achterhalen, en daarmee haar identiteit. Fluitje van een cent.
  Dit moet je nu gewoon even doen. Aangifte van laster, verzoek tot opsporing en openbaarmaking identiteit. Come on, zet ‘m op!

  • Boudine Berkenbosch

   Heb ik in februari al gedaan. Het is nu juni! Dat fluitje ligt nu bij een hulp-OvJ. Als ik echt mijn geduld verlies, dan zal ik zijn IP-nummers publiceren, met een oproep om zijn identiteit te achterhalen. Want die trol pleegt systematisch karaktermoord!

   • Nan

    @Bou Aandringen! Je bent een jurist, je weet hoe dat moet. Kom op mr. drs. Bou!

    • Boudine Berkenbosch

     Nan, dat deze aangifte nog steeds niet is geseponeerd, komt omdat ik aandring! Daarom houd ik dat blog van “Don” ook steeds in de gaten. Ik zou er het liefst niet meer komen, want het is daar allemaal laster en smaad wat de klok slaat. Maar ik ben niet de enige die last heeft van het duo Lidy en “Don”.

Categorieën