Archief
Artikelen

De heren Van Huet en Molenkamp, de gepensioneerde gevangenisdirecteuren die in Utrecht tegen Demmink getuigden, hebben een brief gestuurd naar de Tweede Kamer, waarin ze aandringen op een parlementaire enquête over de kwestie Demmink. Een duidelijk artikel daarover staat op Katholiek Nieuwsblad, maar in alle overige media wordt deze oproep doodgezwegen. Alleen op internet schrijft men er over, zoals op Waar in Holland en Het Haagse Complot. De politiek reageert echter niet, want de media zwijgen. Op KLOL roept Micha Kat daarom op tot actie, maar wat kunnen we doen?

In de brief van Van Huet en Molenkamp wordt gewezen op het feit dat Demmink als SG van “Vuiligheid en Jus” een scharnierfunctie bekleedde. Deze topambtenaar had feitelijk meer macht dan de minister! Tien jaar lang zat de huidige verdachte van kinderverkrachting Joris D. op de meest invloedrijke positie in ons rechtssysteem. Van Huet en Molenkamp vragen zich af hoe hij ooit in deze positie benoemd kon worden. Deze vraag kan het beste worden gesteld aan de huidige vicepresident van de Raad van State, Piet Hein Donner, die als minister van Justitie Demmink in 2002 heeft benoemd als SG.

Als aan de top van Justitie tien jaar lang een pedocrimineel de macht heeft uitgeoefend, dan is dat van invloed op ons hele rechtssysteem. Men kan de naam van het departement dan wel veranderen in het Orwelliaanse “Veiligheid en Justitie”, maar dat is nieuwspraak die versluiert dat de top rot is! Vraag twee is daarom welke invloed Joris D. gedurende al die jaren heeft gehad op ons rechtssysteem. Welke wetten en regels zijn onder zijn bewind tot stand gekomen? Welke politiemensen, rechters en officieren van justitie zijn door hem benoemd of gepromoveerd? Welke aangiftes zijn ten onrechte geseponeerd? Welke onderzoeken zijn in de doofpot gestopt?

Een parlementaire enquête kan uiteraard niet alles goed maken, zoals is gebleken uit de IRT-affaire. Er worden wat zondebokken geslacht of de woestijn in gestuurd en als de voorzitter te dicht bij de waarheid komt, dan wordt hij verongelukt. Maar een parlementaire enquête maakt wel dat de pers er over schrijft en dat mensen vragen gaan stellen. Het is weliswaar geen wondermiddel en het zal niet leiden tot revolutionaire veranderingen, maar het kan wel een schoonmaakproces in werking stellen.

Wat kunnen we doen om druk uit te oefenen, zodat die parlementaire enquête er komt? Ten eerste de link naar de brief zo veel mogelijk verspreiden! Vraag de dagbladen daarbij waarom ze er niet over schrijven! Belangrijk is ook dat iedere politieke partij tegenwoordig een website heeft. Daar kan men de leden en de politici oproepen om de brief te lezen en te vragen om een grondig onderzoek. Wat het is toch te dwaas dat ons rechtssysteem gekaapt is door een verdachte pedocrimineel! Als we dit toelaten, dan is dat het einde van de rechtsstaat.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

66 Reacties op “Een parlementaire Demmink enquête”

 • kernreactor:

  En hoe kan het dan bestaan dat iemand die aantoonbaar een moord heeft gepleegd, V.vd G., alweer na 12 jaar vrij rond loopt? En iemand met wie NL weinig of niets van doen heeft, Baybasin, en misschien alleen voor drugsdelicten en fraude verantwoordelijk gehouden kan worden. En dat dan alleen nog maar op grond van hearsay van Turkse autoriteiten, meer dan 20 jaar vast kan zitten. Er wordt nog niet zo hard geroerd, maar dit zaakje stinkt nu al op mijlen afstand…

 • Goedemorgen.
  Onbewust vliegen bij mij -bij de naam De Mink- de gegevens rondom Kollum, Veenklooster en Kollumerzwaag weer om de oren, omdat deze naam telkens ergens weer opduikt. Centraal staat dan opnieuw dat er sprake is van de onverklaarbare moord op jonge mensen. Maar ook hetzelfde gedrag bij het OM en Politie/Recherche die de rechtsgang belemmeren en er niets wordt opgelost.
  Er heerst een sfeer van angst. Waarschijnlijk daarom liep ook het contact wat ik had “dood”.
  Gelukkig weet ik dat over dit alles contact met Vervloesem werd gezocht.
  Dit edel mens schijnt wel van alles te mankeren en te overkomen aan tegenslag. En toch zet hij telkens moedig en vastberaden door!
  Ik wens hem en de zijnen alle sterkte toe.

  Ongeacht de zwijgende houding van de MSM, vermoed ik dat het -op zekere dag- tot een helse chaotische losbranding in het nieuws komt.
  Maar het worde duidelijk dat deze De Mink (zoals ik ‘m altijd noem) op de achtergrond zich schuil houdt als een wurgslang, zoekend wie hij verslinden kan. Een levensgevaarlijke psychopaat!

 • yvonne:

  Zo, brief staat inmiddels op twitter, en verstuurd naar verschillende, tot nu toch zwijgende media! En woensdag a.s. om 18.15 uur op eenvandaag, o.v. van natuurlijk de hoogste bazen, item over boek van Hans Mauritz en Wim Dankbaar…..Goed opletten dus!

  Groet Yvonne

 • Harm:

  de clou van de brief is volgens mij dat er adviezen op het ministerie blijken te zijn (geweest ?) die een benoeming van Demmink ontraadden.

  dat betekent dat Demmink nooit benoemd had kunnen worden en op zijn minst gedurende onderzoek geschorst had moeten zijn.

  er is geen schorsing geweest en nader onderzoek is er ook nooit geweest.

  vraag is dus: van wie waren die adviezen die de benoeming van Demmink ontraadden ?

  • Boudine Berkenbosch:

   Harm, dat moet ik opzoeken, want ik herinner het me slechts vaag. Misschien kun je er zelf even naar spitten of weet iemand anders het nog.

   • Jasper:

    Beste Harm en Boudine ik heb het antwoord op die vraag inmiddels gevonden.

    Op 1 november 2002 werd Joris Demmink benoemd tot Secretaris-Generaal door minister Piet Hein Donner.

    Bron: http://www.leugens.nl/2011/12/23/demminks-termijn-verlengd-tot-1-november-2012/

    • Jasper:

     mijn excuus ik heb het verkeerd gelezen ik dacht dat de vraag ging om de benoeming en niet degenen die het ontraadden, maar dat waren verschillende partijen. Ik neem even wat rust ook. Mvg.Jasper

   • Harm:

    beste Bou, ik zal spitten, maar ik heb nog nooit bevestigd gekregen dat er inderdaad officieel bezwaar was binnen het MvJ en ook niet door wie.

    de heren Van Huet en Molenkamp zeggen daarover te beschikken, dat is groot nieuws, want dat betekent dat Demminks benoeming illegaal was.

 • Pablo:

  Pedofiel van Oranje (deel 1)

  https://www.youtube.com/watch?v=ITMtVKbAvEM

  Geupload op 29 apr. 2011

  Deze reportage ontmaskert de criminele betrokkenheid van de Nederlandse overheid bij een kinderporno en ontvoeringsnetwerk met landelijke en europese uitlopers tot in de hoogste regionen van de Nederlandse machtstructuur – Hoewel de landelijke Media de zaak aanvankelijk diepgaand onderzocht en gedegen versloeg is de Demmink-Doofpot (waarover inmiddels een indrukwekkend boek is verschenen met dezelfde titel aan de hand van Jan Poot) verworden tot een moedige eenmansstrijd van journalist Micha Kat, die uiteindelijk zelfs moest onderduiken om zijn leven zeker te stellen. Een ontluisterend relaas dat uw vertrouwen op de politiek niet alleen scherp op de proef zal stellen, maar hopelijk voor eens en altijd onderuit haalt …

 • Eheu:

  Ik las in het buiten het uiteindelijke boek van Dankbaar etc. gehouden hoofdstuk via de site van Wim.
  Daarin komt een passage voor waarin Wim c.s. verweten wordt dat ze ‘levensgevaarlijk bezig zijn’.
  Ik kan Wim c.s. absoluut niet kwalijk nemen dat ze dit boek hebben geschrevenm intégendeel!
  Neemt niet weg dat ze m.i. de ‘dreiging’ van geciteerde uitspraak niet serieus genoeg nemen of goed begerpen hebben, hoewel ze daar zelf (voor die dreiging dus) absoluut niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden.
  Toch lijkt het me heel belangrijk te beseffen in welke zin die ‘dreiging’ reeël is.
  Dat moge blijken uit nog weer eens een artikel van mijn hand, – en de hele serie waar het een deel van is: Ik bedoel : als je zo iets ‘surreeëls’ voor elkaar kunt krijgen, is er iets heel heel gevaarlijks aan de hand dat bovendien verder rijkt dan de Nl grenzen en haar rechtssysteem, – en dan kun je je maar beter goed inlichten over de machten waarmee je van doen hebt.
  En daarom is het iig nodig om internationaal info uit te wisselen over de verbanden van deze zaak. Dan weet je tenminste met welke krachten je hier van doen hebt.

  Want hoe tegengesteld ook, delen van die intern. machten zullen niet aarzelen om goedwillende Nl’ers soortgenoten elders (event. mbv hun tegenstanders de Nl’se of welke andere staat dan ook) terwille van de algehele doofpot, het zwijgen op te leggen. En als je daar niet goed van doordrongen bent, van die ‘dreiging’, kun je wel eens ondanks al je goede bedoelingen en je onmiskenbare gelijk heel vervelende reacties oproepen.

  Hark, hark!

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/de_vaatstra-zaak_de_vrijmetselaars-methode

  Groet
  Eheu

 • Wils:

  Aart Zeeman op twitter 08:25 – 15 mei 2014:
  “Gesprekken gevoerd over de zaak tegen Joris Demmink. Niets is (nog) bewezen maar ‘k sta wel met m’n oren te klapperen. Zondag in #Brandpunt.”
  “Voor alle duidelijkheid: verwondering in zaak #Demmink betreft zowel complottheorieën als feiten in onderzoek naar verondersteld misbruik.”
  “Mevrouw, het gaat om feiten in onderzoek. Ik zie niet in wat daar onzinnig aan is.”

  Deze uitzending is te zien op 18 mei 2014 om 22:40 uur op Nederland 2.

 • Jasper:

  Op het Haangse Complot een uitstekend artikel genaamd Staatsgeheim Storm betreffende de nalatigheid van de overheid met name de politiek laat hier een belangrijke taak liggen, maar de werkwijze van de justitie laat ook zeker te wensen over en dat is een milde uitlating gezien de huidige omstandigheden en de beschuldigingen die richting demmink uitgaan te zien in dit laatste persbericht van stichting De Roestige Spijker.
  De getuigenverhoren in Utrecht

 • Jasper:

  Op HHC een artikel over de verloren rijkspas van voormailig SG demmink
  De verloren Rijkspas | Het Haagse Complot

 • Jasper:

  In de serieuze media wordt de vraag gesteld waarom mr. Joris Demmink benoemd is tot secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie, terwijl de BVD gewaarschuwd was voor de chantabele Demmink. Het antwoord is: Irak. Mr Joris Demmink is aangesteld om in vereniging met Donner en andere topjuristen, de legitimatie voor het gewapend optreden in Irak te verzorgen. Denk daarbij aan de juristen van de Universiteit van Leiden.

  Bron :
  het goedenieuws.nl

 • Jasper:

  Op crimesite een artikel over de uitbreiding van het onderzoek demmink door het Openbaar Ministerie hetgeen woordvoerder Wim de Bruin van het Landelijk Parket vanavond in KRO Brandpunt zal bevestigen.
  Justitie breidt onderzoek naar Demmink uit

  Met dank aan Micha Kat

 • Jasper:

  Ton Hofstede verzamelt op zijn manier via wet openbaring en haarscherpe analyses taloze bewijzen op zijn blog zoals ook nu weer te zien is in onderstaand artikel. Prima werk beste Ton!
  Grensoverschrijdende misdaad | Het Haagse Complot

 • Jasper:

  Heb de reportage van KRO Brandpunt bekeken en zag naast een paar nieuwe feiten die mogelijk nog het gevolg waren van de civiele rechtzaak van De Roestige Spijker jl., verder geen zaken die eruit sprongen. Wel constateerde ik een poging om het feitelijk misbruik van minderjarigen te doen overkomen alsof er door mensen niet zo pietleuterig naar leeftijden gekeken moest worden , want ja dat ze net bijna geen 15, 16 of zeventien zijn ja dat zie je toch niet meteen. Dat terwijl er zeker sprake is van 14 a 15 jarige jongens (Turkije) waarvan er inmiddels al jaren (vanaf 2007) aangiftes liggen maar ook in Nederland en misschien zelfs nog jonger en wie weet nog meer die als gevolg van deze openbaringen eventueel zouden kunnen volgen. En het zijn niet de enigste zaken waar de naam demmink valt en dat in verbinding met strafbaar ambtsmisbruik.

  Verder viel het me op dat er na de korte clips van JDTV en de confrontatie van oud SG demmink bij zijn woonadres met Micha Kat, gesproken werd van een onderzoek die normaal een paar dagen duurden maar bij demmink echt veel langer en zelfs maanden aanhield terwijl het bij gewone mensen niet zo lang zou duren. Dat zou plaatsgevonden hebben vanwege het feit dat demmink in opspraak was gekomen. Er is nog nooit een grondig onderzoek verricht, want ook in de Rolodex zaak en andere zaken werden de zaken gewoonweg gefrustreerd. Dat is dus niet conform de waarheid zoals Aarend Zeeman het in de reportage wil doen overkomen of hij heeft zich slecht voorbereid maar dat zou men niet mogen verwachten van een professionele journalist in dienst van het Nederlandse volk voor een publieke omroep.

  Verder als men het intervieuw van 30-01-2014 van Een op Een van Henk Krol met Eva Jinek bekijkt geeft Henk Krol in dat intervieuw aan dat ook het onderzoek m.b.t het Anne-Frank plantsoen terzijde is geschoven. Al met al een redelijke stap voorwaarts omdat er wederom in de MSM berichtgeving over is geweest en ditmaal toch wel redelijk breed en het duidelijk is geworden dat er ook chauffeurs wel degelijk hebben gezien dat demmink seks heeft gehad met een jonge jonge op de achterbank tijdens een van de ritten. Maar dat is niet te danken aan het bijzondere werk van Aarend Zeeman want dat kan stukken steviger als men aan echte waarheidsbevinding doet als ware journalist.

  Conclusie een milde poging tot afzwakking van ware voltrokken feiten en een overdrijving m.b.t. de modus operandi van het Openbaar Ministerie want volgens de officieele waarheid kan men spreken van grove nalatigheid en daar is in de reportage geen woord over gerept en zodoende verzaakt als een ware journalist de ware waarheid boven water te krijgen . Mvg. Jasper

  • Boudine Berkenbosch:

   Dank je wel, Jasper, voor de bespreking.
   De uitzending staat hier: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1417761
   Hij duurt tot minuut 14.
   En je hebt gelijk: dit is geen onderzoeks-journalistiek, maar een samenvatting van wat anderen boven water hebben gehaald. Toch is het belangrijk dat dit nu wordt uitgezonden door Brandpunt, voor een breed publiek. En het is belangrijk dat het strafrechtelijk onderzoek naar Demmink zich nu ook uitstrekt tot Nederland. Het heeft er alle schijn van dat Demmink nu een pion is die mag worden geofferd.

   • Jasper:

    Nog even inhaken op de uitzending van Brandpunt achter het item over demmink volgt er ook een reportage genaamd de Arabische herfst. Toch zou ik graag willen wijzen op het moment dat er terug gegaan wordt in de geschiedenis waar men bericht doet van de overal in het land ontstane rellen. De ware achtergrond van die ontstane rellen ook wel de Arabische Lente genaamd kan men tot zich nemen vanuit deze youtube video De Revolutie-Professionals: Otpor, de Westerse regisseur v.d. Arabische Lente een video die Eheu ondertiteld en vertaald heeft.

    De Servisch-Amerikaanse organisatie Otpor als regisseur van de Arabische Lente.
    Een Oostenrijkse tv-documentaire die aannemelijk maakt dat de ‘spontane’ democratische revoluties die we de afgelopen 10 jaar in allerlei landen op de wereld hebben zien gebeuren , -hoewel geweldloos, in werkelijkheid met heel veel geld vanuit de VS georganiseerde ‘producties’ (en zachte staatsgrepen) zijn, en dat ze weliswaar de installatie van een democratisch bewind tot doel hebben, maar dan wel een dat vooral ook de Westerse commerciële belangen dient.

    Bron:

  • Boudine Berkenbosch:

   Beste Harry,
   Welkom op BOUblog. Ik heb even de link gevolgd, prima bespreking van Brandpunt!
   Ik was van plan om er zelf een artikeltje aan te wijden, maar beste lezers, link even door!
   Alleen jammer dat jouw site geen perma-links geeft.

 • Jasper:

  Een interessant artikel op de site AIRVD , de schrijver geeft aan in zijn artikel dat demmink mogelijk onschenbaar is en was vanwege zijn connecties met het koningshuis.
  Demminkgate en het Koningshuis

 • Myra:

  Daar zou ik nou wel eens meer van willen weten want de geruchten over onschendbaarheid van Demmink hoor ik al een tijdje. Als dat zo is dan zitten we werkelijk naar een poppenkast te kijken.

  • Jasper:

   Misschien gold dat slechts tijdens zijn functie als SG i.v.m. de daaraan verbonden diplomatieke betrekkingen, maar of dat nu nog zal gelden of zogezegd een soevereiniteit voor het leven zou kunnen zijn Myra dat durf ik niet te bevestigen. Wellicht iets om verder uit te gaan pluizen. Mvg.Jasper

  • Boudine Berkenbosch:

   Lieve Myra, in het geval van de Vaatstra-zaak zitten we al sinds 1 mei 1999 naar een poppenkast te kijken. De ware gang van zaken was al op 1 mei 1999 bij de politie bekend!
   In het geval van de Baybasin-zaak is het niet anders. Ik lees nu het boek van Ton Derksen over het bewijs in de zaak Baybasin. Schrikbarend! Want er is geen enkel bewijs, alles blijkt gefabriceerd. En daarop wordt een respectabele Koerdische zakenman veroordeeld tot LEVENSLANG!!!
   Alleen de waarheid kan ons nog redden van dit systematische bedrog door het OM. Daarom ben ik blij met internet!
   Een bespreking van het boek van Ton Derksen volgt.

 • Jasper:

  Ik heb een artikel gevonden betreffende internationaal publieksrecht van het Rechten forum.nl ik neem aaan dat immuniteit ook verklaard kan worden als onschenbaarheid.
  In deze pdf staat een onderdeel betreffende Immuniteit, staatsimmuniteit of Sovereine Imunniteit.

Laat een reactie achter

Recente reacties