Archief
Artikelen

Vanmorgen ontving ik een mail van Micha Kat:

Toen 3 maanden geleden het Hof het OM opdroeg Demmink te vervolgen, lag mijn site er bijna 2 dagen uit. Thans is bekend geworden dat Demmink geen contra-getuigen zal laten oproepen in de Utrechtse verhoren en opnieuw is de site langdurig down.

Ik had dit zeer belangrijke filmpje gepland en vraag jullie nu dit te plaatsen op jullie sites en op faceboek onder kop

MSM veel dieper in Demmink-complot dan gedacht (of iets vergelijkbaars als jullie dat beter vinden)

Groet en dank,
Micha

Micha, hoewel ik het niet eens ben met alles wat je zegt, heb ik een hekel aan deze censuur! Bij deze dus:

msm demmink 001 duurt 7 minuten.

En nu maar hopen dat KLOL snel weer online is!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

53 Reacties op “Klokkenluider Online ligt weer plat”

 • yvonne:

  Hoi Boudine, hoop dat het weer wat beter is met je arm, en vind het fijn dat je deze link geplaatst hebt. Ik houd ook niet van censuur, en ben voorstander van samenwerken. Ego’tje aan de kant, en gaan met die banaan!

  Groet Yvonne

 • Boudine Berkenbosch:

  Dank je wel, Yvonne. Mijn arm wordt langzaam beter, maar surfen gaat nog moeizaam. Ik schrijf aan mijn boek, dat gaat wel. Het zijn vooral de muiskliks die pijn doen.

  En KLOL is weer online, zo meldde Micha. 🙂
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/sitalsing-van-volkskrant-in-demmink-complot/
  (hij is nog wel erg traag!)

 • Dick:

  Als er problemen zijn met een site, dan lijkt het mij normaal dat de provider verslag maakt, hoe, vanwaar en hoe te voorkomen deze incidenten hebben kunnen plaats vinden.
  Als gastheer doe je dat toch, of ben ik naïef?

 • toeschouwer:

  Ook bij Stan van Houcke is Sitalsing uitgebreid doorgelicht:

  https://duckduckgo.com/?q=site%3Astanvanhoucke.blogspot.com+sitalsing

 • Misschien is een “muis pen” iets voor u Boudine. Die is speciaal ontworpen voor dit soort klachten. Het geeft de arm een meer ontspannen en natuurlijke houding.
  Het is wel even geduldig zoeken naar een redelijke prijs en winkel.

 • gerrie:

  @dick. Yes you are a Dick als je je ogen open had gedaan en je verstand op 0.5 had gezet had je kunnen zien dat hij dat al gedaan had t gaat om een synflood aanval.ik heb de tijd en zin niet om dat nu allemaal uit te leggen maar met een beetje verder kijken als uw neus lang is hoeft u de gastheer niks te verwittigen en had u tijd gehad om iets leuks te schrijven en mij daarbij blij gemaakt.mvg Gerrie oh en boudine thumbs up Ik ken jou site maar pas maar vind m leuk om te lezen en zeker met een actie als nu vind ik goud waard t gaat om nieuwsvergaring en niet om de poen zoals je de laatste tijd ziet gebeuren op dit soort sites

  • Boudine Berkenbosch:

   Beste Gerrie,
   Kijk gerust eens rustig rond, maar wees in je reacties voortaan iets beleefder naar anderen. Wat je zegt, snijdt wel hout, maar de manier waarop is zeer onaardig naar Dick. Let ook op de punten en komma’s, want slordig schrijven is lastig lezen. Schrijf dus duidelijk, met hoofdletters en punten en zo.

   • Dick:

    Boudine bedankt voor je reactie. Heel terecht dat je op let hoe er geschreven wordt.
    Eerlijk gezegd vind ik het best vreemd, dat Gerrie de open deur ontgaan is.

    • Boudine Berkenbosch:

     Dick, we houden hem wel in de gaten, maar soms komt een trol hier toch binnen, tot mijn spijt!

 • Boudine Berkenbosch:

  Toch wel blij dat KLOL het weer doet!
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/tweede-journalist-vermoord-om-demmink/
  BREAKING: NAAST FRED DE BROUWER WERD OOK GERARD LEGEBEKE OMGELEGD DOOR DE DEMMINK-SQUADS, ZO MELDEN BRONNEN AAN DEZE SITE * LEGEBEKE ZAT DEMMINK OP DE HUID NA ONTHULLINGEN OVER ZIJN PEDO-GODFATHER ROLPH GONSALVES * GONSALVES NAAST FRITS SALOMONSON GRONDLEGGER VAN DE ZWARTE MAFIA-PEDONETWERKEN

  Of het waar is? We wachten maar af… Want Kat haalt veel boven water, maar soms is het ook wel eens een dode rat!

  • Geus:

   Ik las het zojuist ook lieve Boudine.
   Ben ook naar de VPRO pagina gegaan om te kijken waar die journalist mee bezig was. Na ongeveer 4 minuten van zijn verslaggeving over de Bende van Nijvel had ik het wel gezien, met die “de kogel komt van ultra rechts” propaganda. Ik weet verder niet waarom die Nederlandse journalisten als maar door gaan om de bevolking tegen elkaar op te zetten. In ieder geval, het is wel erg goede journalistiek, maar des te beter werkt de propaganda ook, typisch en typisch en typisch.

   Een maat van mij is eindredacteur bij Sanoma media.
   Ik plaatste op hun zie.nl vorig jaar enkele fimpjes die ik maakte, maar raakte vanaf het begin al geirriteerd door hun monddood maken van de burger op die website, met hun agressieve propaganda op de voorpagina. Nou vroeg ik aan die maat van mij, die ik vorig jaar na lange tijd weer eens zag, “geloof je dat Hitler zelfmoord heeft gepleegd?”, Zegt ie, “ja”, zonder twijfel. Na een gesprek over boeken die we lazen vertelde ik, dat ik de afgelopen 10 jaar bijna alleen boeken heb gelezen die in Nederland gecensureerd zijn, zegt die Sanoma eindredacteur: “Ik lees geen boeken die in Nederland gecensureerd zijn, want dat is niet legaal.” Nou, behalve het feit dat dit niet waar is, want die boeken worden net gecensureerd door onze overheid of door onze wetten, vraag ik me ook nog af waar die lui hun arrogantie vandaan te halen ons dagelijks te besotemieteren, verzuilen, tegen elkaar op te zetten, dan te liegen over alles wat significant is in wereld gebeurtenissen. 9/11 was een inside job, maar lieden die lulverhalen vertellen over Tim Osman, oja, Osama Bin Laden en Al Quaida, dat zijn vet betaalde complotdenkers voor de krant!

   In mijn optiek was Gerard Legebeke geen journalist, maar een propagandist. Men gebruikt in Nederlnd ook wel het woord hoernalist, maar propagandist is toch de reden dat ze betaald krijgen, niet vanwege pijn aan hun aars voor die duiten. Misschien ook wel, maar daar heb ik geen informatie over. Spijtig dat de man overleden is, tijdens vakantie, maar ik heb de doodsoorzaak nog niet gevonden. Micha schreeuwt zoals gewoonlijk vanalles zonder enige afdoende documentatie erbij. Maar Micha doet het in ieder geval nog op een humoristische manier.

   “DE DEMMINK SQUADS”.
   Tsja. Kijk, er zit wel waarheid in, maar het is niet de waarheid. Wat wel de waarheid is, Gerard Legebeke heeft veel invloed gehad op dit artikel, waar Micha ook over poogt te informeren, maar de kogel komt niet van “ultra-rechts”. Ik ken zelfs een slachtoffer van dat netwerk in de VS die het tegendeel beweert, en verteld dat de mannen die hem verkracht hebben allemaal links georienteerd waren. Zowiezo, meer publicaties in de VS die ik ken van slachtoffers die vertellen over een politieke stroming hebben het over links georienteerde politieke daders. Gewoon gelul van hoernalisten, zoals gewoonlijk. Links en rechts is psychologie om het volk te verdelen in twee kampen, verdeel en heers, ik ken geen enkele journalist in Nederland die zich daar net aan schuldig maakt. Oja, Theo van Gogh wel, die kon nog wel neutraal blijven. En ze werken net voor Koning Willem Aleaxander, de propagandisten, integendeel, want die irriteerd zich evenzo aan de pers attitude als ik, ze werken voor de paus. Dat laatste begrijpen ze niet, want ze lezen geen boeken die ze niet mogen lezen van de paus.

   • Jasper:

    @ Geus
    Quote Geus “Micha schreeuwt zoals gewoonlijk vanalles zonder enige afdoende documentatie erbij.”

    Daar trek je wel een erg brede conclusie Geus over het algemeen leverd Micha genoeg linken aan op zijn blog bij zijn beweringen en uitspraken betreffende zijn bevindingen, dat is te lezen in zijn artikelen waardoor zijn beweringen ook gestaafd kunnen worden.
    Wel is het zo dat Micha zich soms in zijn emotionele betrokkenheid laat verleiden tot wat boude uitspraken die anderen niet vlug zouden durven te maken dat is wat ongeremd en soms is het wat over the top of zo komt het over. Maar zeer vaak slaat hij de plank volledig raak en zit hij wel degelijk op goede gedachten betreffende bepaalde verbindingen. Geloof dat de vuiligheid die Micha heeft gezien ook wat los kan maken in een mens met een oprechte sturing en goed hart voor kinderen. Wat betreft de journalisten zou je je eens kunnen verdiepen in de Nieuwspoortcode , das een goede aanrader. Je hebt gelijk betreffende die verdeling die gezaait wordt op verlerlei wijzen. Van de ene kant wordt het nationalisme benadrukt en anderzijds worden onze verschillen vaak negatief uitvergroot en dat wordt vooral ingezet om het nationalisme aan te wakkeren. Nationalisme schept op zich weer verdeling richting het globale of europese zijn. Het mes snijdt aan vele kanten.. Men zou vele zaken op korte termijn op kunnnen lossen maar het lijkt alsof men meer gebaat is bij de angst van velen voor een kleine minderheid, die angstigheid maakt volgzaam en dat komt hen zeer goed uit. De criminaliteitcijfers dalen al jaren, toch krijgt het thema misdaad op allerlei manieren aandacht op vele media zenders, ook via apps e.d. dat heet uitvergroten. Ook is het aanbod per thema vergroot dat is een bijwerking van deze tijd maar men misbruikt het of maakt er ook gebruik van.
    Dat uitvergroten gebeurd ook door hardere criminaliteit wat meer en wat feitelijker naar voren te brengen in de berichtgeving, eerder hield men dat wat meer op de achtergrond. Als men dan als bevolking ter vermaak ook nog allerlei misdadige films en docu’s en handleidingen zoals b.v. CSI laat zien en nog meer van dat ‘goeds’ laat zien, dan neemt het onveiligheids gevoel bewust danwel onbewust zeker toe. Daardoor is men of wordt men des te volgzamer of zelfs overtuigt als de regering van allerlei zaken ter bescherming van de burgers wettig gaat maken die eigenlijk totaal ongegrond zijn. De realiteit ligt daar heel wat verder van af. Mijn reactie is overigens niet verwijtend bedoeld ik heb het idee dat we dezelfde uitkomst wensen richting een doel. Mvg.Jasper

 • Boudine Berkenbosch:

  Helaas: KLOL ligt weer plat. Zaplog ligt plat, Waar in Holland lag laatst ook plat. Toeval? Bestaat niet! 😉

 • Boudine Berkenbosch:

  Nou, KLOL doet het weer. Maar Martin Vrijland heeft een ander verhaal:
  http://www.martinvrijland.nl/2014/04/29/het-demmink-boek-gaat-zachtjes-dicht-het-micha-kat-boek-gaat-open/
  Daarop staat een filmpje van Micha die zijn fotoalbum bekijkt. Gewoon leuk. Maar volgens Martin is het reuze verdacht. Laten we dus vooral elkaar wantrouwen! Want dat is pas echt spannend. 😉

 • Boudine Berkenbosch:

  En onze trouwe JDTV doet het nog steeds!
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/04/demmink-hoeft-geen-getuigenverhoor.html
  Dank je wel, Donkey! Ooit was je even de ezel van Kat, maar nu ben je gepromoveerd tot de ezel van de vrijheidsstrijd! Dank je wel voor je geweldige draagkracht!

 • Dank voor het plaatsen, Bou!
  Maar ik heb nog nooit een ‘dode rat’ naar boven gehaald! Dus dan moet je dat ook niet schrijven!

 • Jasper:

  KLOL blijft de hele dag al moeilijk bereikbaar zeer zeer traag, volgens mij heb je ergens in je laatste artikelen vol in de roos geschoten Micha en mocht dat niet in het daglicht en de kijker komen. Reden te meer om de laaste artikelen nog even wat aandachtiger te bekijken 🙂

 • jan-47:

  Boudine
  Ik lees gewoon beide sites
  Ze geven voor mij beiden informatie
  Bedankt voor je artiekel

 • Hendrik:

  Vreemd dat Joris Demmink de zaak afdoet als een media evenement,ten eerste een belediging voor de mensen in de rechtszaal, en ten tweede voor de journalistiek. Demmink had blij meten zijn met zoveel media aandacht, door het horen van zijn getuigen en de aandacht van de media had hij een prachtig podium om aan te tonen dat zijn vriendje Opstelten gelijk had: van er was niks, het is niks en het wordt niks. Nu blijft het terechte vermoeden dat er heel wat aan de hand is terecht in stand.

  • Diewer:

   Terechte tweet vanmorgen – Peter r had nu toch de kans kunnen hebben om als getuige zijn diepgaande onderzoeksresultaten te vertellen!!

   Johnerous ☺ @Johnerous · 4 uur
   Laat @peterrdev zijn maatje in de steek? #Demmink ziet af van horen getuigen. http://s.ad.nl/3644216

 • Hi Bou: even voor de goede orde: ik maak er ernstig bezwaar tegen als je de verklaringen van de Supergetuige tot ‘de mijne’ maakt. In juridische termen zeg je in feite dat ik me de verklaring ‘eigen zou hebben gemaakt’; in normaal Nederlands: wat de supergetuige zegt, zegt Micha. Dat is totaal bezijden de waarheid. Ik heb me slechts verzet -en dat doe ik nog- tegen mensen die deze getuige reeds bij voorbaat en zonder deugdelijke argumentatie e/o bewijzen zoals psychiatrische rapporten terzijde schuiven als ‘krankzinnig’. Ik vindt dat je -zeker in deze krankzinnige tijden- verklaringen niet kunt afdoen omdat ze ‘krankzinnig’ zouden zijn. Bou, de wereld IS ZELF krankzinnig dus dan krijg je automatisch ook verklaringen die ‘krankzinnig’ zijn!!!

  • Boudine Berkenbosch:

   Beste Micha,
   Naar de achtergrond van de verhalen van de Supergetuige is wel degelijk onderzoek gedaan. De broers die zij beschuldigt van ernstig crimineel gedrag, blijken zonen van een molenaar en normale burgers. Zelf ben ik begonnen met een vraag aan Steven Brown: Ken jij die lieden? Antwoord: Nooit van gehoord!
   Wim Dankbaar heeft contact met hen opgenomen en ook ik heb een korte mailwisseling met een van hen gehad. Hij bleek een drukke werkkring te hebben, o.a. als landelijk bekende concertpianist. En dat kon ik gemakkelijk controleren!
   Maar ook inhoudelijk klopten de verhalen van de Supergetuige niet. Ik moest er soms ontzettend om lachen! Maar het was voornamelijk triest. Omdat ze zo goed geïnformeerd was over vrijwel iedere cold case, vermoed ik dat de AIVD haar waanzin heeft misbruikt om verwarring te zaaien. Het was allemaal laster en smaad.

   Op dit moment zijn wij beiden het slachtoffer van laster en smaad, jij o.a. van “Martin Vrijland” en ik o.a. van “Don Cachot”. De voornaamste drijfveer voor dit soort gedrag is meestal jaloezie. Je weet niet half hoeveel jaloerse mensen er zijn! Probeer die Supergetuige dus te zien voor wat ze is: een ex-echtgenote die ziek werd van jaloezie. Zulke mensen bestaan nou eenmaal.

 • Boudine Berkenbosch:

  Ton Hofstede heeft de laatste artikelen op KLOL een op een overgenomen:
  http://www.hethaagsecomplot.nl/20140430-klol-under-attack-of-ddos.htm

  Prima, want censuur op internet werkt niet!

  En KLOL doet het nu weer:
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/de-affaire-gonsalves-baarde-de-affaire-demmink/

  Micha, ik denk dat je met de affaire Gonsalves geen dode rat naar boven haalt, maar een levende rattenkoning!

 • Dick:

  @Hendrik
  Ik denk dat het anders is.
  Ivo vertrouwd er op dat Joris alles goed opgeruimd heeft.
  Want waarom zegt hij anders dat het nooit wat wordt?

  Maar die Ddos aanvallen hebben bij Ton ook weer een goed item gekregen.

 • Myra:

  Nog even over de Supergetuige. Zij blijkt iets gezegd te hebben wat niemand weet maar toch klopt als een bus. Soms spreken “gekken” dus ook de waarheid. Tegenwoordig hebben we een heuse “uitzending gemist” site bij Censuurland dus alles komt vanzelf weer voorbij 🙂

  • Jasper:

   Beste Myra dat bevestigt ook hetgeen Boudine in haar reactie richting Micha naar voren brengt ze is gewoon goed geinformeerd voor ze als het ware als een pion naar voren geschoven is geworden om desinfo te spuien. Een verdraaide waarheid brengt tenslotte ook desinfo. Soms is het zeer moeilijk filteren, persoonlijk voor wat het waard kan zijn, ik heb geen goed gevoel bij die getuige richting de waarheid maar ook haar verhaal rammelt.. die supergetuige lijkt me toch niet zo super te zijn en lijkt mij slechts een pion om een dwaalspoor aan te leggen.

  • Boudine Berkenbosch:

   Nog even over de Supergetuige. Zij blijkt iets gezegd te hebben wat niemand weet maar toch klopt als een bus.

   Myra, wat heeft ze dan gezegd wat niemand wist en toch klopt als een bus?

 • Nan:

  De misdaden van de broer Sisaltingh zijn niet die van de zus!

 • Jasper:

  Dit is overigens het artikel waarnaar Micha verwijst in bovenstaande youtube video / uiteenzetting :
  Demmink, het SCP-rapport, Sheila Sitalsing en een ‘ernstig verwarde man’
  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nl/commentaar/item/5583-demmink-het-scp-rapport-sheila-sitalsing-en-een-ernstig-verwarde-man

Laat een reactie achter