Selecteer een pagina

Archieven

Persoonlijk: Boudine Berkenbosch

Omdat de trollen nog steeds mijn naam bekladden, heb ik speciaal voor hen een nieuwe categorie aangemaakt. Deze staat helemaal onderaan: Persoonlijk: Boudine Berkenbosch. Hoewel ik mezelf niet zo belangrijk vind, vinden zij dat kennelijk wel. Volgens de een lieg ik, volgens de ander ben ik laf en hypocriet of zelfs lid van de “Poot-maffia”! Men noemt me daar een Babylonische hoer met zeven hoofden!! Helaas heb ik er maar één! Zeven hoofden lijkt me wel handig als ik weer eens teveel aan mijn hoofd heb, maar één hoofd heeft als voordeel dat ik geen zeven monden hoef te voeden. En als ik tegen mezelf praat, valt niemand me in de rede. Eigenlijk vind ik één hoofd wel genoeg.

Mijn naam is nooit geheim geweest, dit blog staat gewoon op mijn naam. Het is beslist geen anoniem trollenblog, waarvan er volgens mij al teveel zijn. Een van de trollen die me belasteren op die anonieme blogjes, heeft net zo lang op internet gespit naar mijn naam, tot bleek dat ik gewoon in het telefoonboek sta! Nou ja! Gezien de reclame die ik soms maak voor mijn buurvrouw van Nummer 11, is ook mijn woonplaats niet echt geheim. De AIVD en de belastingdienst weten toch wel waar ik woon.

Zeer storend vind ik het echter om te worden gestalkt per telefoon. Reeds enkele dagen na het gedreven spitwerk van die anonieme trol, had ik een stalker aan de lijn, zo’n onduidelijke telefoontrol zonder nummermelding! Na drie maal te hebben gevraagd naar zijn naam, stelde hij zich voor als Pipo de Clown. Ik vond dat niet grappig en ik heb hem verzocht om me niet nogmaals te bellen, hetgeen hij minzaam beloofde, maar een half uur later belde hij weer. Dat storende gerinkel! Ik heb de telefoon uitgeplugd, want ik wil rustig kunnen werken.

Intussen beloofde een andere trol me per e-mail om binnenkort eens bij mij langs te komen. Aardige mensen zijn altijd welkom, maar deze uitnodiging van zichzelf stond weer eens helemaal stijf van zijn superieure geslachtsdeel. Het was een soort trollendans onder de gordel! U begrijpt wel dat me dat niet echt gezellig leek. Vandaar dat ik mezelf vogelvrij heb verklaard. Inmiddels heeft deze onder de gordel trol ingezien dat ik niet dik bevriend ben met de door hem zo vervloekte Micha Kat. Daarom komt hij niet meer langs. Dat is wel zo rustig! Ook heb ik een nieuw telefoonnummer dat niet in het telefoonboek staat. Vrijwel niemand kan me nog bellen, ook dat is wel zo rustig. Zelf kan ik gelukkig nog wel bellen, bij voorbeeld 112.

Om mijn naam op Google te rehabiliteren, gebruik ik nu mijn volledige naam: Boudine Berkenbosch. Ik vind het wel een hele mond vol, ik heet al vele jaren Bou of Boudine en met die voornaam heb ik echt geen achternaam nodig. Daar komt bij dat de Naam van de Vader me niet zint. Het is de kern van een verwantschapssysteem waar mensen gek van worden! Dat fenomeen bestudeer ik al jaren. Dat vaderrecht blijkt een rampenplan! Deze rampen zijn vergeten, verdrongen zoals Freud dat noemt. Men vindt ze niet terug in de geschiedenisboeken, maar wel in de overlevering van alle volkeren wereldwijd. Langzaam maar zeker groeien mijn boeken, die ik pas wil publiceren als het werk voltooid is. Intussen groeit en bloeit mijn tuin, waaraan ik veel plezier beleef en waarin ik rust en stilte vind. Heb daarom tot slot een foto van deze heerlijke lente!

“Boudine, mag ik iets vragen?” “Jawel, hoor! Vraag maar!” “Waarom heb jij kerstballen in de boom? Het is toch geen Kerstmis?” “Nee, het is Pasen, maar vind je het niet mooi?” “Ja, maar ik vind het gek! Waarom doe je dat?” “Het is tegen de mussen. Die eten de bloesems en dan komen er geen appels aan de boom. Maar die kerstballen glinsteren en daar zijn de mussen bang voor.”

“Mamma! Boudine heeft kerstballen in haar boom tegen de mussen!”

13 Reacties

 1. Hendrik de Vries

  Boudine, heel mooi beschreven! Laat je niet uit het veld slaan, door een paar gekken! Jouw site is keurig en netjes. En bedenk er zijn altijd meer goede mensen dan slechte mensen. En de natuur is sterk!

  • Boudine Berkenbosch

   Beste Hendrik,
   Dank je wel voor je vriendelijke woorden. Zij hebben het over mij, terwijl ik het eigenlijk niet graag over mezelf heb. Omdat ik mijn achternaam niet vaak gebruik, komt hun laster en smaad bovenaan in Google te staan als men mijn naam intypt. Een van de dingen die ik daartegen kan doen is eveneens artikelen schrijven met mijn volledige naam in de titel. Maar het is wel een raar gevoel dat ik mezelf en mijn naam op deze manier moet promoten om me te beschermen tegen de laster en smaad van die trollen!

   • Boudine Berkenbosch

    Er is nog een andere consequentie van deze trollen-affaire: die “oppertrol” Don reageert op andere blogs onder verscheidene namen en daarbij schuwt hij geen identiteitsfraude! Wellicht reageert hij ook onder mijn naam. Op andere blogs zal ik daarom niet reageren. Komt er toch een reactie op uw blog, zogenaamd van mij, dan is deze afkomstig van die trol!
    Zijn IP nummers zijn bij mij bekend en opvraagbaar. Trap er dus niet in, want deze reacties zijn niet van mij!

 2. Douwe Beerda

  Het is een basisstrategie van trollen om op de persoon te spelen en dus jouw in het midden van de aandacht te plaatsen inplaats van de inhoud waar je over schrijft. Dat komt momenteel vooral omdat het hele Demmink dossier inclusief Baybasin volledig in de openheid is gekomen en dat is met dank aan mensen zoals Micha en jij. Mijn petje af voor jullie en blijf vooral doorgaan met waar jullie zo goed in zijn. Blijf op de inhoud spelen en laat je niet teveel afleiden door dit soort nare trucs.

  Ik vond dit wel een mooi filmpje hierover.
  https://www.youtube.com/watch?v=JDS1ccpS7c0

 3. Geus

  De kinderen waar Marcel Vervloesem over schrijft, die hebben het in ieder geval heel wat slechter dan wij. En zonder Micha Kat, zou niemand in Nederland Marcel Vervloesem kennen. Ik heb zelfs ooit in Nederland blogs aangeschreven met de vraag aandacht te geven aan Werkgroep Morkhoven, wat ook gelukte, maar ik kende die werkgroep middels KLOL.

  Ik kan het dan vaak niet met je eens zijn Boudine, ik ben dankbaar voor je publicaties. Ik volg je blog al sinds deze NWO-info heette en vond er altijd wel interessante nieuwe dingen, die op andere websites niet te vinden zijn.

  Ik verschil heden wel van mening, zoals dat gebruik van een naam in de registratie-banken van de Nazi’s van de Europese Unie betrouwbaarheid zou geven. Mijn mening is, dat iedereen in Europa een nieuwe naam moet kiezen, om zo het systeem ten gronde te richten, waarbij de samenleving daarna wordt gebaseerd op naastenliefde. Bijstand heet dan armenzorg inplaats van socialisme.

  Historisch gesproken, de minderheid heeft gelijk, de massa heeft ongelijk. The masses are asses. Dus al ben ik de enige op de planeet die geregistreerde namen als valse namen beschouwt, al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel.

 4. Pablo

  Estimada señora Bou,

  Heel inventief hoe jij reageert op de nog luier dragende trollen. Wat onbeschoft en laf dat ze je thuis gaan bellen en ook nog eens dreigen om bij je langs te komen.

  En beste Bou, woorden doen uiteindelijk geen pijn en blijf altijd glimlachen tegenover dit soort lui, want dat vinden dit soort pubers totaal niet leuk.

  En dank voor de kijktip m.b.t. de docu Off The Grid. Ken jij deze docu over hoe de gevangenissen in de VS verworden zijn tot industriële complexen en hoe de “war on drugs” in de vs faliekant mislukt is met desastreuze gevolgen voor de bevolking? De docu is NL ondertiteld.

  War On Drugs_ The Prison Industrial Complex.flv

  https://www.youtube.com/watch?v=ASOqIxXbvCU

  Saludos cordial Pablo

  • Pablo

   addendum

   Beste señora Bou,

   De trollen met een te hoog testosteron gehalte zouden eens de onderstaande Hopi traditie moeten uitproberen.

   (Alleen voor vrouwen, mannen kunnen dit niet versmaden, vooral de Machos!!)

   De Hopi traditie is dat de mannen alles voor de vrouwen mogelijk maken. Zij moeten aantrekken, maar de vrouwen moeten kiezen. De reden voor lang haar is aanmoediging van schoonheid, en de “Indiaanse liefdesbehandeling”- hij bracht ter sprake dat de holbewoners hun vrouwen aan hun haren heen en weer trokken. Hij zei dat dat verkeerd was, dat de Indiaanse vrouwen hun mannen aan de haren trokken! Mannen moeten de wereld zien door de ogen van vrouwen.

   Saludos cordial Pablo

  • Boudine Berkenbosch

   Beste Pablo,

   Die docu ken ik en hij staat ook ergens op BOUblog, maar ik ga er niet naar zoeken. Klik op Drugs en gij zult vinden.

   Wat betreft die trollen: Het zit anders dan je denkt. Ik werd deze winter achtervolgd door drie trollen plus een zogenaamde Frides Lameris!

   De maffe trol die me bedreigde met zijn kippenneukerij, heeft inmiddels zijn excuses aangeboden: http://nieuwsbreker.wordpress.com/2014/04/09/nieuwsbreker-bied-zijn-excuus-aan-bij-boudine-van-boublog/ Hij is echt niet de ergste! Maar sinds wanneer is een beroep op dronkenschap een excuus? Men behoort eenvoudig niet te surfen op de elektronische snelweg, als men wat glaasjes heeft genuttigd.

   Onze trol Lidy Laster verkondigt nu overal dat zij niet meer terug komt. Moge ze wegblijven!

   Maar onze Don Cachot is nog steeds met verve bezig om mijn naam te bekladden. Dat is toch wel uiterst onrechtmatig gedrag. Ach, daar heb ik het nog steeds druk mee, want de politie snapt er niets van, laat staan het OM. Extra werk om deze lieden te wijzen op onze rechtsstaat, want vanwege het opportuniteitsbeginsel doen ze hoegenaamd niets. Maar in feite snappen ze het niet en dat willen ze liever niet laten merken. Tegen die Don ga ik wel door, want ik ben niet zijn enige doelwit en hij maakt slachtoffers! Die trol is een serial mind killer! En dat alles voor de aandacht en de kijkcijfers. Hoe armzalig kun je dan zijn?

   • Pablo

    Beste señora Bou,

    Hartelijk dank voor je eerlijk en open antwoord. Ik sta volledig achter je visie. Ik ben wel verheugd dat je weer de draad hebt opgepakt en weer ouderwets van je laat horen zoals voorheen. chapeau.

    Ik wens je naasten en jouw persoon veel verkenningsplezier toe tijdens jullie tijdelijke verblijf hier op pacha mama/moeder op weg naar het eeuwige oneindige, waarin wij ons nu ook bevinden zoals altijd.

    Pachamama (HD) Musica BOLIVIANA

    https://www.youtube.com/watch?v=xcqcxGRLD1E&feature=youtu.be

    Saludos cordial Pablo

 5. Nan

  Wat je misschien wel kunt doen: werkelijke naam en mailadres of -adressen publiceren. Dat zal ze leren!

  • Boudine Berkenbosch

   Nan, deze man laat niemand weten hoe hij heet. Hij belt zonder nummervermelding, hij post reacties op naam van anderen, hij heeft op Barracuda twee identiteiten en hij spooft zelfs op zijn eigen site! Hij weet best dat zijn gedrag onrechtmatig is, maar hij rekent er op dat ons rechtssysteem niet werkt.

   • fanciscapelle

    Als ons rechtsysteem wel zou werken, hoe verklaar je dan Demmink? Het is toch overduidelijk dat er al vele jaren in Nederland niets meer werkt?

    • Boudine Berkenbosch

     Beste Francis,
     Ieder rechtssysteem werkt altijd maar tot op zekere hoogte. Het werkt zolang mensen zich houden aan de rechtsregels. Demmink is een spookrijder! Maar dat betekent niet dat de verkeersregels niet meer werken. Zolang iedereen zich aan die regels houdt, gebeuren er geen ongelukken. Spookrijder Demmink is nu helaas voor velen het excuus om zich niet langer aan de regels te houden. Men noemt dat dan burgerlijke ongehoorzaamheid, maar in feite negeert men gewoon het stoplicht. Het resultaat is dat er ongelukken gebeuren.
     Corruptie aan de top leidt tot ongedierte aan de wortels! Dat knaagt…

Categorieën