Selecteer een pagina

Archieven

Boudine Berkenbosch is vogelvrij

De naam van Boudine Berkenbosch wordt op dit moment beklad en bescheten. Daarom vlieg ik hier liever weg! De komende dagen, maanden of jaren wil ik graag zo vrij zijn als een vogel. Dat lijkt me dolfijn! Deze hele winter heb ik hard gewerkt, maar nu ben ik moe. Ik wil weg van BOUblog, ik wil naar buiten en genieten van de vogels die fluiten. De lente is zo mooi! Het is nu echt niet de juiste tijd om te vechten tegen trollen en andere viespeuken die mijn naam bekladden en me bedreigen met hun e-mails en internet stalking.

Natuurlijk kom ik nog wel eens terug, maar ik weet nog niet wanneer. Ik heb geaarzeld: zal ik de reacties sluiten? Of laat ik ze open staan? Ik heb besloten om ze niet te sluiten, maar als ik op mijn vlucht ergens een computer tegen kom, dan zal ik ze bekijken. Wat me niet aanstaat, vliegt er uit! Dat is mijn goed recht, want dit blogje is een verlengstuk van mijn privé domein. U behoort zich te houden aan de gedragsregels: vriendelijk, informatief en gaarne met een link naar de bron.

Ik hoop dat u geniet van mijn oudere artikelen. Nieuwe artikelen zal ik voorlopig niet schrijven, want ik ben vogelvrij verklaard door de trollen! Zij kunnen niet vliegen, daarom zijn ze jaloers. Zij doen daarom de trollendans, maar ik houd meer van zwemmen en vliegen.

Dolphins jumping and playing in front of the boat.

birds flying at 240fps slow motion – grace and beauty

ShaMoDo It in De Trollendans (David Vandyck)

47 Reacties

 1. Jasper

  Natuurlijk bent u vrij om te doen en laten wat u wilt met uw blog beste Boudine maar zou u dat nu wel doen? Waarom niet een paar dagen wachten tot na de verhoren? Ik begrijp uw vermoeidheid van het vele werk dat er achter het blog bijhouden zit en ook de vervelnde strijd met de trollen daarvan geloof dat dat niet in de koude kleren gaat zitten. Weet u dat de 11 de een esoterische belangrijke datum is en een wisseling van de macht voorstelt? De sterren zijn ons gunstig gezind de kracht van het Unversum manifesteert zich in deze. Ik weet dat het moeilijke tijden zijn en ik wens u nog meer kracht toe dan u al bezit.
  Probeer onvoorwaardelijk te geloven in de kracht van Goede intentie, we zijn met velen en die collectieve kracht draag ik u aan in deze woorden.
  Unity is Strenght!

 2. Pablo

  Beste Bou,

  Geniet van je vlucht en dat al je zorgen en vooral die trollen zullen wegwaaien in de lucht. Long life the freedom of choice, echter laat die keuze niet beïnvloedt worden door een paar op hol geslagen trollen, want ander is je keuze niet echt FREE. Onthoudt jij ook, dat er zo veel mensen zijn die van jouw bijdragen genieten en/of informatief vinden en hopelijk weegt dat veel meer op voor je dan die paar op hol geslagen trollen. Wees als de meeuwen en poep waar je wilt 😉 Maar het is aan jou de keuze, hoe lang de vlucht zal zijn. Ik wens je veel verkenningsplezier toe tijdens je vlucht en hopelijk zullen de sterren je op de 11de veel energie toedienen zoals de sterren in wezen elke dag doen.

  Saludos Pablo

 3. Micha Kat

  Je wordt alleen aangevallen als je aan de bal bent, Bou…..

  • Douwe Beerda

   Precies wat Micha zegt, de oude machten staan te schudden op hun grondvesten en wat ze nu doen is een teken dat ze totaal instorten, ze proberen namelijk gewoon nog meer te intimideren, nog meer te liegen en nog meer te bedriegen en te bedreigen. Inplaats van dat ze hun fouten toegeven en zichzelf corrigeren gaan ze meer doen van datgene wat ze in de eerste plaats in de problemen heeft gebracht. Maar die trucs werken niet meer. De kat zit in het nauw en ze signeren momenteel hun eigen doodvonnis door zo raar om zich heen te slaan.

   Zie het als een overwinning. Hou de ogen op de bal en ga rustig door met al het goede werk waar je mee bezig bent! Sterkte en succes gewenst.

 4. harenaar

  Is de persoonlijke strijd tegen het onrecht dat jezelf wordt aangedaan al loodzwaar, die voor anderen is dat in kwadraat. Oprecht hoop ik dat mijn reacties van vanmiddag niet tot uw besluit hebben geleid danwel daaraan hebben bijgedragen.
  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.
  De meimaand komt verlieverlee in zicht!

 5. Diewer

  Ik zal je missen Bou! maar ik wens je een goede vlucht en wie weet krijg je je boek af tijdens de landingen?.. Sterkte en vrijheid en hopelijk tot later weer! Het ga je goed!

 6. J. Hans Mauritz

  Het bloed der martelaren is het zaad der kerk

  • Adrie

   De ‘inkt’ van de geleerde is heiliger dan het bloed van de martelaar. (Mohammed)

 7. Akky van der Veer

  Wat verschrikkelijk jammer, Bou. Ik zal jouw visie heel erg missen, vooral nu het er op aankomt en er een doorbraak geforceerd wordt, wat betreft Demmink en de Marianne Vaatstra-zaak. We zijn er BIJNA en jij haakt – onder druk – af? Blijf alsjeblieft bij ons, we hebben je NODIG!

 8. yvonne

  Hé Boudine, wilde je even een opstekertje meegeven, heb hier zoveel geleerd, meer dan op school! En ik voel, dat er iets gaat veranderen, dit kan zo niet doorgaan….Verder sluit ik me helemaal aan bij de rest.

  Dan dit prachtige lied maar, van Leonard Cohen, The Anthem, there’s a crack in everything…………

  http://www.youtube.com/watch?v=2HfvV5CDiiI

  Tot gauw, en laat je niet trollen,

  Groet Yvonne

 9. dirk

  Ik zal je scherpe analyses missen!
  Jammer.

 10. jan-47

  Boudine
  Geniet er van en kom tot rust
  Hoop dat je een fijne tijd hebt
  Misschien tot ziens op internet

 11. DeGrijzeDuif

  Ai Bou, ben ff sprakeloos, en dat ben ik niet snel… Take it easy!

 12. veryworried

  Bou,

  Een mooie reis wens ik je: een reis ver weg van alle lelijke trollen, trollen met een inktzwarte ziel.
  Geniet, rust uit en dank voor je mooie gedachten die je met ons deelde tot nu toe.

  Kom gauw en gesterkt weer terug

 13. Markus

  Beste Bou, geen nood, de beerput is al zover open dat ze een 3de W.O. nodig hebben om alles wederom te “coveren”, net zoals ze de 1ste en 2de W.O. nodig hadden om de schapen onder de duim te houden!
  Maar gelukkig wordt elk schaap aan z’n eigen poten opgehangen!
  En voor al die schapen hebben ze het volgende scenario klaarliggen;
  http://intellihub.com/alien-invasion-operation-blue-beam/
  Gelukkig voor de vrije vogels onder ons; na de storm die komt zal er weer een nieuw begin zijn! (good over evil)
  Speciaal voor U; http://www.youtube.com/watch?v=JOIBqzCpUow

 14. Myra

  Beste Bou,
  Woorden schieten tekort.
  Hou je taai en keep in touch!

 15. Theo

  Spijtig maar begrijpelijk. Het is vaak bagger. Er wordt dikwijls impulsief met modder gegooid, inclusief spel- en schrijffouten. Het omgekeerde komt ook voor. Herhaaldelijk moet ik constateren dat mijn fatsoenlijke, onderbouwde reacties op artikelen in Trouw en Volkskrant niet worden geplaatst. De waarheid mag blijkbaar niet gelezen worden. Het is slecht gesteld met de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting. Wiens brood men breekt, diens woord men spreekt.

 16. Klaske

  Lieve Bou,

  Ik begrijp je helemaal en laat alles maar even de boel de boel en ga idd genieten van alle wel mooie en prachtige momenten die er nog volop zijn.
  De mensen kunnen hier nog zoveellezen en misschien komt er strakkies weer een moment dat je denkt ..zo ik ga der weer tegen aan..het bloed kruipt vaak toch waar het niet kan gaan. En alles waar jij je in het onderzoek naar de moordenaar van Marianne hebt voor ingezet. Dat zal straks als een bom inslaan, beste Bou en ook door jou vastberadenheid en jou gevoel voor eerlijkheid engerechtigheid zal ook worden beloond.
  Jij hebt altijd jou tijd er in gezet en met daar voor moest jij ook zelf onderzoek er naar doen voor dat je ging schrijven. We gaan weer de tijd van het Pasen tegemoet Bou en daar in word voor mij altijd duidleijk waar het om gaat en eigenlijk leven we nog steeds in diezelfde tijd waarin onschuldige mensen ervoor worden opgehangen om zo door te gaan met hun vuile praktijken.
  Wens je alvast een heel mooi en gezegend Pasen toe Bou.

  Groeten ut Fryslan Klaske Ferwerda

 17. Mb

  Altijd diepe respect en bewondering voor je (artikelen) gehad. Kan je beslissing begrijpen, succes met je vlucht, waar deze ook heen moge gaan!

  Samen zijn we één geheel,
  niet ik, niet jij,
  maar wij..

  Marc

 18. Jos

  No worries Boudine,

  De modder die naar jou wordt gegooid, krijgt de gooier in veelvoud terug.
  Maar ik begrijp wel dat je je afvraagt waar je het dan allemaal voor doet.
  De antwoorden liggen in de spiegels die het leven ons voorhoudt.
  En die antwoorden zijn net zo persoonlijk als universeel.
  Tot nu toe heb ik geen redenen gehad aan jouw integriteit te twijfelen.
  Maar dat je nu even ruimte voor jezelf nodig hebt lijkt mij een logisch gevolg van al jouw inspanningen.
  Je hebt goede zaden geplant, net zoals wij doen in onze moestuinen.
  Tijd om ze tot ontwikkeling te laten komen.
  De Lente toont ons de terugkeer van het leven in het leven.
  Geniet ervan, elk moment weer.
  Voor iedereen geldt, wie zaait zal oogsten.
  Of je nu goede of minder goede zaden plant, uiteindelijk creëer je zo je eigen wereld.
  Aan eenieder de keuze.
  Stay Human,
  Jos.

 19. luca; van dinter

  Als je pakweg 40.000 km rechtuit zwemt of vliegt, zou je weer ongeveer hier arriveren. Daar hoop ik op, want ik sluit me direct aan bij alle bovenstaande reageerders/sters. Diep respect!!!
  Behouden vlucht/vaart Boudine.

Categorieën