Selecteer een pagina

Archieven

Kevin Annett klaagt de Paus aan wegens misbruik van kinderen

Kevin Annett is een Canadese antropoloog, politicoloog en theoloog die in 1992 werd aangesteld als dominee in Port Alberni op Vancouver Island. Hij ontdekte dat er onder de inheemse bevolking een ware genocide had plaatsgevonden. De kinderen van indianen werden tot voor kort ontvoerd naar kostscholen, die werden gerund door christelijke priesters en nonnen. Vervolgens ging Annett onderzoek doen naar ritueel seksueel misbruik van kinderen.

Op zijn website staan verhalen waardoor men het verband begrijpt tussen de christelijke kostscholen voor indiaanse kinderen en het seksueel misbruik van kinderen. Zie ook dit bericht op de ITCCS-website:

1. The Trial of Pope Francis, the Jesuits and the Anglicans to commence April 7 with Opening Presentation by the Prosecutor’s Office – The Court establishes tighter security after a Vatican-sponsored “black ops” disruption team is dispatched to Brussels.

2. A Public Information Agency is established to publicly disclose the Prosecutor’s evidence during the trial – The first report of the Agency follows.

3. Children’s remains and records ordered destroyed by Archbishop of Canterbury Justin Welby, acting for Queen Elizabeth – Mass graves of trafficked children are identified in Canada, Holland and the United States, and are linked to the Ninth Circle sacrificial cult.

Kevin Annett richtte een organisatie op, International Tribunal into Crimes of Church and State, en deze organisatie zal vanaf vandaag in Brussel een tribunaal houden waarin o.a. de Paus wordt aangeklaagd. Deze internationale organisatie verzet zich tegen het seksueel misbruik van kinderen door priesters, de systematische cover up door de Roomse en Anglicaanse kerk en het stilzwijgen van de overheid. Een pagina in het Nederlands staat hier op hun website. Op YouTube staat een reeks van video’s waarin Annett uitlegt hoe en waarom men de Paus moet vervolgen. Via Common Law en het tribunaal waarin mensen zich kunnen uitspreken over deze misdaden hoopt Annett te bereiken dat de VN en regeringen hun contact met het Vaticaan verbreken. Uiteraard is het slechts het resultaat dat telt, maar deze ontwikkeling zou hoopvol kunnen zijn. De volgende video’s vond ik het meest duidelijk.

Kevin Annett: Roman Cathoic Church is declared a Transnational Criminal Organization duurt 19 minuten.
Gepubliceerd op 23 jul. 2013

Kevin Annett: Argentine official to testify against Pope Bergoglio’s child trafficking duurt 27 minuten.
Gepubliceerd op 15 jan. 2014

Kevin Annett: Genocide affirms Republic of Kanata; Vatican’s coverup of genocide now public duurt 34 minuten.
Gepubliceerd op 2 apr. 2014

The Downfall of the Vatican The Queen & The System duurt een uur en 24 minuten.

30 Reacties

 1. Jasper

  Interessant om te weten verder is dat kort nadat deze arrest warrants waren uitgevaardigd er in 2013 voor het eerst in de geschiedenis van de rooms katholieke kerk een paus vroegtijdig de ‘heilige city’ heeft verlaten en afstand heeft gedaan van zijn pauselijke ambt. http://en.wikipedia.org/wiki/Resignation_of_Pope_Benedict_XVI Bovenstaande eerste zaak van ictts.org is dus de werkelijke reden van zijn terugtreden. Nu kunt u zich afvragen ja maar waarom is er dan rondom de koningin Engeland niks gebeurt? Die reden ligt hem daar waarschijnlijk in omdat de koningin een betere beschermde positie heeft en er een ‘schijn-heilige’ machtswisseling nodig was om tot een satanische one-world religie / orde te kunnen komen het geloof in de kerk behoort daarom aangevallen te worden en het vertrouwen van de mensheid in dat instituut behoord daarom als eerste te verdwijnen. Men kan dat beamen na enig onderzoek ook dat de movers en de shakers van deze wereld er weet van hebben dat bij abrupte veranderingen de bevolking kan overgaan tot revolutie en opstanden maar dat er bij geleidelijke verandering mede door de semi-hypnotische staat er een stilzwijgende acceptatie volgt.
  Vooral de moderne media zorgt voor die semi-hypnotische staat de t.v zorgt er b.v. voor dat er bepaalde hersengolven in mindere mate geactiveerd worden en de amusements gerichte media zorgt ervoor dat de eigenlijke belangrijke zaken op de achtergrond verwdijnen. Mensen geven dan gewoonweg geen prioriteit aan de belangrijke zaken omdat een mensen nou eenmaal ingesteld is dat men pas iets gelooft als het zich pas daadwerkelijk in hun persoonlijke leven manifesteerd en hun persoonlijke leven raakt. Eerst zien dan geloven… Dat is o.a. te wijten aan de conditionering van de mensheid door de psychologische beleidsvorming die men ten uitvoer brengt via de media. Zoals men ook kan weten na enig onderzoek dat de aansturende cabal de wereld in handen heeft gekregen via een sluw uigevoerd plan en men heeft ook alle media die de mensen in hun huiskamers bereikt in handen. Het enigste wat nog niet volledig in handen verkregen is is het internet. Wel heeft men de controle over de meeste providers maar nog geen macht over het vrije woord. Eigenlijk zou men hieruit kunnen concluderen dat men zich meer zouden moeten / willen gaan manifesteren en richten om die semi-gehypnotiseerde medeburgers uit die hypnose te laten doen ontwaken. Dus vele (met klem genoemd in deze) vreedzame wakkerschuddende openbare protesten die ook ‘hun’ media of hun huiskamers zal doen bereiken.
  The Clock is Tikking….. Mvg. Jasper

  Antwoord
  • Dagaz

   Het is in en in triest om te lezen dat er nog op KLOL mensen reageren die K. Annett afdoen als zijnde een hoax.

   Antwoord
  • Jasper

   Omdat pedofiele activiteiten vaak vanuit seksuele scheve gevoelens gerechtvaardigd wordt voor satanische rituele activiteiten en overtuigingen komend uit de ordes, wens ik graag te attenderen op een youtube film genaaamd
   The Evil King Zion. http://youtu.be/ZAnUS3GHfMk Het is een lange zit is 3 uur maar take your time, doe er voor mijn part 3 dagen over bekijk het en connect the dots. Lees eerst de volgende achter deze onderstaande zinnen geplaatste link aandachtig, neem de informatie die daarin aangedragen wordt in het achterhoofd mee. We zijn aangekomen in het hebreeuwse jaar 5774 onze jaartelling 2014 we gaan naar 2015 dus het hebreeuwse jaar 5775 als men daar vervolgens esoterische nummerologie op loslaat komen we in 2015 dus uit op 5+7 + 7+5 = 12 12 = 6666 marks the number of the beast.
   Zijn we op weg naar een nieuwe wereld orde waarin satanisme de nieuwe wereld religie zal zijn en leven we dan eerst een aantal jaren in een hel voor we het ware Licht gaan zien? http://weeklyworldnews.com/headlines/48866/queen-elizabeth-to-give-up-the-throne/

   Antwoord
   • Jasper

    Wetenswaardigheden over de nieuwe paus Jorge Bergoglio http://www.vaticancrimes.us/2013/03/francis-first-jesuit-pope-facts-you.html
    Als u het een en ander met elkaar in verbinding brengt zou u het zich toch kunnen afvragen. Zou het niet heel goed uitkomen dat het zogenaamde vanuit de oudheid leidende allerheiligste huisje ter aarde in de westerse wereld ten val zou komen voor die satanische koning zou kunnen regeren over die nieuwe wereld en hun ordes ?

    Antwoord
 2. Adrie

  Een ‘Klokkenluider’ die vervolgd en verbannen werd door de Ottomaanse en Persische heersers van zijn tijd, schreef:

  O GIJ DWAZEN, DIE BEROEMD ZIJT OM UW WIJSHEID!
  Waarom draagt gij de kledij van herders, wanneer gij innerlijk wolven
  zijt geworden, belust op Mijn kudde? Gij zijt gelijk de ster die vóór de
  dageraad verrijst en die, hoewel ze stralend en helder schijnt, toch de
  reizigers naar Mijn stad van het spoor afbrengt en naar de ondergang
  leidt.
  Verborgen Woorden (24) Bron

  Brief aan de Paus Lawh-i-Pap 1869

  Antwoord
 3. Pablo

  Watch Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God – Version 1

  http://putlocker.bz/watch-mea-maxima-culpa-silence-in-the-house-of-god-online-free-putlocker.html

  Overview: This documentary investigates the secret crimes of Father Lawrence Murphy, a charismatic Milwaukee priest who abused more than 200 deaf children in aDoc logo2 school under his control. The film documents the first known public protest against clerical sex abuse in the U.S., which led to a case that spanned three decades and ultimately resulted in a lawsuit against the pontiff himself. At the heart of the film is a small group of heroes –Terry Kohut, Gary Smith, Arthur Budzinksi and Bob Bolger. These courageous deaf men set out to expose the priest who had abused them and sought to protect other children, making their voices heard. The filmmaker uses the voices of actors Chris Cooper, Ethan Hawke, Jamey Sheridan and John Slattery to tell the stories of men abused by Murphy. However, it is the faces and expressions of the courageous deaf men that illustrate the indelible effect Murphy continues to have on their lives. In addition to the Father Murphy case, this Alex Gibney Film spotlights similaMeaMaxima Posterr sex abuse cases in Ireland and Italy.

  Expectations: Pedophilia by clergy; that is one serious hot topic. Though this documentary will try to look at the large scale problem as it traces all the way to the top echelon to lay blame it has to be broken down. It has to be told to us by citing examples. The main example as mentioned in the paragraph above is a powerful one. 200 molested children are at the heart of the matter. I expect this examination of the problem to really only scratch the surface but stir up emotions.

  I also know that those emotions will be the ones Gibney expects from viewers. Also what will remain is the burning question – why was…no, why is this allowed to happen?

  Review: It is a gripping 107 minutes indeed. The emotions do easily well up. My own ran the gamut but I leave the emotional impact you feel up to you. It is also a scathing criticism of the Catholic Church. The only problem is the Catholic Church is not present to defend itself or explain what efforts it has spent on preventing crimes as depicted here. Is this truly the behavior of the Church? I’m still left wondering. Mr. Gibney ( at right) leaves us with information that warrants follow-up or expertise and it is just not there.Gibney documentarian

  Lastly, to me this documentary is a study of the word “silence.” It causes one to reflect on the silence that seems to settle on a sanctuary; it is about the silence the victims experience, they hold their trauma in silence and they are silent as they are deaf. It also explores the seeming silence of the Church as it seems to turn a deaf ear. The question of why this happens, due to the telling from only one side of the issue, still goes unanswered.

  In Conclusion: This documentary could and perhaps should have been about any seat of authority that abuses that allows persons to inflict sex abuse upon another. It could have been about the football coach and the camp counselor as well. Yet, it attacks only the Catholic Church.
  I’m not here to debate the issue just to tell you about the approach this documentary takes in addressing the issue. It is a one-sided approach and, it seems, that the filmmaker does not take the task very objectively. The best thing to say is to watch it and decide for yourself.

  Antwoord
  • Pablo

   Hola Jasper,

   mijn excuus voor de late response, maar ik had je vraag over het hoofd gezien. Maar de docu “Mea Culpa Silence In The House Of God” staat niet meer volledig op youtube, wat eerst wel zo was, want daar heb ik de docu vorig jaar gezien. Echter inventief zijn en wie zoekt zal vinden. En jij bedankt voor al je links, voorlopig genoeg te verkennen beste hermano/broeder.

   Saludos Pablo

   Antwoord
   • Jasper

    Dank je Pablo , geen excuus nodig hoor, dat kan gebeuren ook ik merkte deze reactie nu vandaag pas op beste broeder. Het gaat om de boodschap toch. Jij ook bedankt voor de aangevoerde linken en verwijzingen. Unity is Strenght!
    Er is goede hoop 🙂 Keep up the good work! Mvg.Jasper

    Antwoord
 4. localmc

  “Unbelievers deserve not only to be separated from the Church, but also… to be exterminated from the World by death.” – Thomas Aquinas (Summa Theologica, 1271). Christian civilization, by virtue of its exclusivist heresy and monotheism, became the self-justifying destroyer of all non-Christian culture.

  5 part lecture series, delivered in New Westminster, BC, based on two books written by K. Annett, Hidden From History: The Canadian Genocide and Love and Death in the Valley.

  The Kevin Annett Lectures Full.

  Listen Part 1 00:00
  Listen Part 2 48:12
  Listen Part 3 80:48 – 1:20:48
  Listen Part 4 117:00 – 1:57:00
  Listen Part 5 152:12 – 2:32:18

  http://www.youtube.com/watch?v=83iNcYdqpH8

  Antwoord
  • Pablo

   Hola Jasper,

   Nog meer Oranje Pedofilie 🙁

   The pedophile House of Orange
   https://www.youtube.com/watch?v=LSVYvcP35Y4

   En zoals Santos Bonacci aan ons allen overdraagt in “The Downfall of the Vatican The Queen & The System”, we moeten met z’n allen het systeem openbaren en onderuit halen.

   Zoals hier in ons landje o.a. de DNB (De Nederlandse Bank), want die is net zoals de FED een privébank en hieronder staat een samenvatting van een artikel uit Frontier Magazine, 2009, over de DNB en die kennis wil ik met jou en iedereen delen:

   Van wie is De Nederlandse Bank (De Polder FED)

   Hieronder staat Info betreft De Nederlandse Bank A.K.A de Oranje Polder FED. Er staan enkele links naar mijnbestand.nl, want daar heb ik een artikel uit het tijdschrift Frontier magazine geplaatst/upgeload over deze Banksters en tevens ook drie links naar de site beursbox met soortgelijke informatie en is ook van dezelfde schrijver.

   En deze kennis wil ik met iedereen delen.

   De Nederlandse Bank is nog steeds in handen van de Oranjes, alleen worden ze nu niet omschreven als eigenaar maar als groot-aandeelhouder. Woordspelletjes en daar moet ik niks van hebben.

   Na de zogenaamde nationalisatie heeft ‘het volk’ dus nooit de zeggenschap over de geldcreatie in Nederland gekregen. De bedrijfsstructuur en bedrijfscultuur van de DNB is dezelfde als van de Amerikaanse FED.

   Naut Wellink is ook niet de echte hoofd bestuurder van de DNB, maar Mr. A.H. van Delden, hoofd van de raad van commissarissen/RvA bij de DNB. Hij bekleedde tot enkele jaren terug ook de functie van Rechtbank President te S’Gravenhage/Den Haag gelijktijdig met zijn functie als hoofd van de raad van commissarissen/RvA bij de DNB en ook bij de AIVD bekleedde betreffende heer een soortgelijke functie.
   Een rechter dient onafhankelijk te zijn volgens de wet.

   En zelfs dhr. W.A van Oranje had zitting in dezelfde Raad.

   Meneer Bolkestein, VVD en zogenaamd republikein, maar ja een politicus vertrouw ik nooit en te nimmer.

   Ook dhr Kleisterlee heeft zitting in de betreffende raad en tevens was hij ook CEO bij Philips.

   Een telg van de familie Fentener van Vlissingen, een van de rijkste families van Nederland, heeft ook een commissariat bij de DNB.

   CEO = Chief executive officer.
   En ze gedragen zich ook zoals officieren van een leger.
   Want het subsidiëren en geld verdienen aan oorlog voeren, drugs en big pharma is hun core business/hoofdzaak.

   De Nederlandsche Bank
   http://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/laatste-nieuws/de-nederlandsche-bank-dp2.html

   Wie bezit de Centrale Bank DNB
   http://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/laatste-nieuws/wie-bezit-de-centrale-bank-dnb.html

   Van wie is DNB? (2)
   http://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/laatste-nieuws/van-wie-is-dnb-2-dp1.html

   Update: Commissaris Datum laatste benoeming leden RvC De Nederlandse Bank Datum einde termijn

   Prof. dr. A.H.G. Rinnooy Kan (Voorzitter) 01-07-2012 t/m 01-07-2016

   Mw drs. A.M. Fentener van Vlissingen (Vice-voorzitter) 01-06-2011 t/m 01-06-2015

   Drs. W.J. Kuijken (Overheidswege) 01-04-2012 t/m 01-04-2016

   Drs. F. Sijbesma 01-09-2012 t/m 01-09-2016

   Mr. A.H. Van Delden 30-10-2012 t/m 30-10-2016

   Prof.dr. J.A. van Manen 01-01-2011 t/m 01-01-2015

   Mw prof.mr. H.M. Vletter-van Dort 01-10-2010 t/m 01-10-2014

   Prof. dr. K.P. Goudswaard 01-10-2012 t/m 01-10-2016

   http://www.dnb.nl/binaries/Leden%20RvC%20met%20data%20benoeming%20en%20einde%20termijn_tcm46-144500.pdf

   Antwoord
 5. Eeuwig September

  Beste Bou,

  voor je meer van ITCCS over neemt, kijk eerst naar wat Kevin Annett voor natives in canada heeft “gedaan”.

  Die site exopolitics waar je die ‘pope protest’ vandaan hebt neemt trouwens ook niet alleen berichten van Annett over maar ook van ontvoering van Obama door een time-portal ofzo.. Time-travel is voor mij altijd een red flag, dan ben je in QM en relativiteit lalalaland beland zeg maar.

  Ik geloof het ook graag, en heb dus deze meneer de Jesuit al even in de gaten gehouden, maar ik heb nog geen fotos van rallies gezien. Wel kelders ofzo, en wat interviews die niet goed aanvoelen (dat naast zijn authoritaire en dominante verschijning). Maar tot vandaag boven dit artikel, jawel een echt protest.. hah! Ja ze verdienen het wel, de ‘hol(e)y see’ en ook alle citizen arrests and seizures lijkt me puik plan, niet waar? Maargoed, eerder genoemde slachtoffers verdienen recht, geen flim-flam man met lege praatjes.

  Dus ja, het is maar hoe je kijkt naar Kevin Annett op zijn troon in de badkamer, berichtende van het ICLCJ oordeel over de paus! Daar laat ik het even bij.

  Het is ook verwarrend, maar nu het masker van kat is gevallen denk ik bij mezelf wel “okay welke aannames kan ik nu weer op terug komen”, en zo gaat het.

  Succes ermee, ook voor de andere readers here.. En jij ook met de time-off, is je gegund.
  Maar ik denk dat jij ook wel door je nieuwsgierigheid het niet zult nalaten weer terug te komen, om te lezen en uit te pluizen wat er nu weer voor ontwikkeling omtrent Baybasin is, oid.. 🙂

  gegroet!

  links

  http://aptn.ca/news/2012/10/15/aptn-investigates-unmarked-graves-part-1/
  http://aptn.ca/news/2012/10/15/aptn-investigates-unmarked-graves-part-2/
  http://aptn.ca/news/2012/10/15/aptn-investigates-unmarked-graves-part-3/

  En zo zijn er meer open boekjes over Kevin maar google doet daar niet echt geheim over.

  Antwoord
 6. Geus

  Blij dat je dit publiceerd, maar wel erg laat zeg.

  Argusoog was er op tijd bij, Benedictus #16 was afgetreden om het arrestatie bevel te ontduiken. Onlangs zag ik Theo Maassen op Olympic Zion eindejaarsconferentie, blijkt dat bijna niemand in Nederland weet waarom de romanistische antichrist is afgetreden.

  CRIMEN SOLLICITATIONIS
  Een wettelijk document uitgebracht door Kardinaal Ratzinger in 1962, waarin het Rooms Katholieken verboden werd te spreken over sexueel misbruik van hun kinderen door de priesters.
  ITCCS is met internationale samenwerking gestart voor een rechtszaak in Brussel, rond deze medewerking die heer Ratzinger gaf aan geheimhouding van de immorele perverse hobbies van celibataire priesters.

  Antwoord
 7. Boudine Berkenbosch

  Easter Proclamation Abolishes Papacy

  Gepubliceerd op 20 apr. 2014

  An Easter Proclamation issued today legally and spiritually disestablishes the Vatican and the Roman Catholic Church, under the laws of heaven and earth. It was issued jointly by The International Common Law Court of Justice and The Covenant of Free Congregational Christians (The Covenanters). The Proclamation was made in Rome, London, Maastricht and dozens of other centers, and was read by Rev. Kevin Annett at the oldest catholic church outside Italy, in Maastricht, Holland. It was accompanied by “the third and final spiritual exorcism of the dark spirit of Rome” held by spiritual elders across the planet. See accompanying texts at http://www.itccs.org and http://www.iclcj.com . Issued by The Court and The Covenant at Easter, April 20, 2014.

  Papacy Abolished at Easter, part two

  Antwoord
 8. Boudine Berkenbosch

  Wat ik moet denken van dat tribunaal, weet ik echt niet. De verhalen die naar buiten komen, zijn gruwelijk! De 800 kinderlijkjes die in Ierland zijn gevonden, zouden zijn vermoord in een bizar ritueel. Maar er is meer, veel meer! Als het niet waar is, maar slechts een bizarre fantasie gebaseerd op ware verhalen, dan is dat diep triest. Als het waar is, dan moet het worden gestopt.

  Mark Rutte jaagde op kinderen in Nederlandse en Belgische bossen

  Kevin Annett: Witnesses to 800 Irish children slaughtered; Dutch Prince, PM, Soros hunting children duurt 30 minuten.

  Antwoord
  • Netje

   Pffffff, erg heftig allemaal, de man komt bij mij toch betrouwbaar over, overigens las ik gisteren “toevallig” dat de paus al een paar keer zijn afspraken heeft moeten afzeggen, zou die wat mankeren of zo?

   Antwoord
 9. Eheu

  Ja , het klinkt allemaal te gek voor woorden. Maar we hebben al zo veel onbevattelijks haast voorbij zien komen.
  En dat wat deze Annett beweert een mogelijkheid wordt bevestigd in een Franse ‘verboden’ docu uit ’99 waarin NB een rechter eveneens over ‘massagraven van kinderen spreekt’ in de buurt van Parijs. De rechter werd tot zwijgen gebracht en de docu verdween uit alle media archieven.
  Iemand heeft hem echter gecopieerd en in het Engels (nogal rammelend hier en daar) ondertiteld.

  Hier deel 1 van 8:

  https://www.youtube.com/watch?v=TpEuTstCLI4

  Groet
  Eheu

  PS: trouwens, ik heb ook gelezen over die necrofilie van Savile, – was dacht ik in een serieuze publicatie. Maar ik kijk tegesweurig eigenlijk nergens meer van op.

  Antwoord
  • Netje

   het lijkt wel of alle doofpotten open willen en dan allemaal tegelijk, zo verwarrend allemaal, het wordt me soms echt even teveel, om dan maar niet te spreken van de mensen en kinderen die hier middenin zitten, afschuwelijk.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën