Archief
Artikelen


Zie ook dit bericht op KLOL Op 10 maart was het nog gezellig, maar de samenwerking is plotseling verbroken.

Interview met Micha Kat over Demmink-verhoren, dag 3
Gepubliceerd op 10 mrt. 2014

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

63 Reacties op “Interview met Micha Kat over situatie Martin Vrijland”

 • Ik vraag me af Bou, hoe MV in vredesnaam aan het geluid van het telefoongesprek tussen Nico van Dam en Rene de Brouwer kan komen!!!??
  Vrijland zegt dat het “gelekt” is, terwijl Van Dam zegt dat hij het heeft opgenomen en op USB-stick bewaard. Uitermate opmerkelijk…

 • Boudine Berkenbosch:

  Het gedrag van Martin Vrijland roept steeds meer weerstand op:

  Martin Censuurland n.a.v. Pateo duurt een uur en 8 minuten.

  Voor de modder waarmee Martin gooit, kunt u terecht op Pateo radio. Die uitzending duurt een uur te lang!

 • Jasper:

  Als het meningsverschil tussen Micha en Myra er enkel en alleen om zal draaien dat Myra van mening is dat als Micha zich minachtend / verwijtend over een gedeelte van de Joodse bevolking heet uitgelaten dan denk ik dat Myra in deze haar sensiblliteit betreffende antisemetisme best wel aan heronderzoek mag onderwerpen. Ik kan me echter voorstellen dat als Micha in woorden de term Joden in het algemeen gebruikt dat het een gevoelige snaar raakt bij sommigen mensen van Joodse afkomst.

  Maar ik geloof dat Micha in die opmerkingen zeer zeker wenst te refereren naar mensen die het extreme politieke zionisme naar alle waarschijnlijkheid aanhangen. Misschien zou hij daarom wat voorzichtiger kunnen zijn om dat woord te veralgemenen en dan eerder het woord zionist of zionisten kunnen gebruiken. De laatse maar in deze is dat er door de sluwe askhenazi vermening met het oorspronkelijke Joodse volk nu door de tijden heen ook gebedoelden die intentioneel goedheid zouden willen uitdragen ook geraakt worden, volgens mij doelt Micha in deze echt richting de slechterikken die over het algemeen nu extreme zionisten te noemen zijn. Wanneer gebruik je die term juist dan? Volgens mij als je intentioneel naar mensen verwijst die het Jodendom misbruiken om hun pedofillische praktijken en ander misdadig gedrag te maskeren, ik heb het idee dat daar Micha zijn intentie naar uit gaat

  Ik denk dat Myra daar best wel vanuit mag gaan en het zou van consequentie getuigen omdat Myra ervan in bovenstaande uitzending spreekt dat ze met iedereen over meningsverschillen in gesprek wenst te gaan dat ze Micha die kans ook zou geven. Dat is overigens niet verwijtend bedoelt ik geloof niet dat ik aan de integere bedoelingen van Myra zou hoeven twijfelen er niks te noemen wat richting dat wijst. Dus no offense 🙂

  Dat haakt gelijk in op het onderwerp wat Martin bespreekt over de babylonische verdeel en heers politiek ik vraag me oprecht af waarom de focus van iemand die deze gedachte aanhangt wegdraait in zijn artikelen van het oorspronkelijke onderwerp richting het in het licht brengen van pedofilie en mogelijk corrupt gedrag in de ambtelijke top, kan veranderen richting de focus op onderlinge persoonlijke bashing. Dat is in mijn ogen spreekwoordelijk te verwoorden in… de pot verwijt de ketel…

  En wederom wens ik aan te geven dat ik op geen enkele manier partij wens te kiezen maar dat het van professionaliteit zou getuigen de focus daar te houden waar de toekomst van de rechtstaat en onze kinderen mogelijk (wereldwijd) in de breedste zin van het woord het meest mee gediend zal zijn. Als we in eenheid samen stap voor stap gefocust eensgezind deze wereld gaan proberen te verbeteren zijn wij mensheid machtig en sterk en creëren we samen de wereld die wij in onze harten wensen.

 • Myra:

  Jasper, ik zou best willen reageren maar heb al zoveel gezegd.
  Wel grappig dat Bou ook door het lint ging van de week.
  Soms is het nodig en alles heeft een grens.

  • Jasper:

   Dank je voor je reactie Myra, jammer dat het niet een klein beetje inhoudelijk is. Als is het maar dat ik een goede of foute inschatting maak of conclusie uit alles trek.
   Misschien zijn er nog wel wat andere verwijtjes gevallen maar die kwamen ter sprake vanuit dat vermeende antsemitisme. Dan lijken me beide ‘partijen’wat gevoelig te reageren , logisch gevolg als men achteraf wat afstand kan nemen lijkt me. De snaar kan aan de ene zijde geraakt zijn en het werkt door bij de ander omdat men gaat twijfelen aan de persoonlijke menselijke integriteit. Zo werkt dat.
   Maar het ligt voor beide gevoelig omdat het persoonlijk raakt. Volgens mij hebben jullie beiden zeker een goed hart en goede intenties.

   Ik stel op zich niet zo veel voor ik maak deel uit van de mensen die een betere wereld voor ogen hebben dus in het collectief gezien dan weer wel. Dat om me even bescheiden op te stellen maar mezelf toch niet helemaal weg te cijferen zo te zeggen los opererend van het ego in het belang van wat nodig is… Maar Marcel Vervloesem heeft al eerder aangeven dat men beter samen moest gaan werken, laten we hier dan geen geweldige kans liggen?

   Dit waren chte oprechte niet verwijtende vragen beste Myra, ik vind het jammer dat het zo loopt. Het kan zoveel beter in deze wereld en het begint bij onszelf het is geven en nemen en achteraf na een goed gesprek blijken we allemaal dezelfde wens te hebben en willen we gelukkig zijn en elkaar zeker het leven niet moeilijk maken.
   Maar dat is altijd pas achteraf….Ik laat het los en wens jullie beide nog meer Liefde in het hart toe dan jullie al bezitten om tot elkaar te komen. Mvg.Jasper

   • Boudine Berkenbosch:

    Jasper, er volgt nog een gesprek met Micha Kat. Daarna zal ik er een artikel aan wijden. Maar er worden dingen gezegd die niet kloppen en ik begrijp donders goed waarom Myra boos is. Over de reden van haar controverse met Micha Kat weet ik niets, maar de mijne vloeit voort uit:
    1) De aanval van Micha op mr. Adèle – zeer pijnlijk, ook voor Baybasin.
    2) Het vertrouwen van Micha in de Supergetuige – ten onrechte volgens mij en zeer schadelijk voor de zaak Vaatstra, want Wim Dankbaar krijgt van de MSM deze onzin in de schoenen geschoven.
    3) Het vertrouwen van Micha in Maud Oortwijn – een onnavolgbaar raar verhaal.

    @ Myra, ik ging al veel eerder door het lint, o.a. mede en vooral wegens Lidy Laster! Maar ik kan wel relativeren, vandaar mijn trollen-grap. 😉

    • Wie is die supergetuige eigenlijk? Ik hoor de laatste weken de term wel vaker voorbij komen maar heb geen idee… Iemand een link of links?

 • Jasper:

  Ben benieuwd Boudine. Maar Micha Kat zit inderdaad soms erg in zijn ‘guerilla’ journalistieke rol. Waar gehakt worden vallen spaanders. Jammer dat sommige zaken dan lijken te leiden tot een soort van splijtzwam. Dank voor die toelichting. Komt goed! 🙂

 • Driepinter:

  link
  Ze schijnt tegenwoordig op herstelderepubliek te reageren als Jack

  • Ik kom er slechts met moeite doorheen zeg… Maar wil doorzetten gezien ik heb begrepen dat ook Vaatstra erin voor komt. Zucht…

   • Boudine Berkenbosch:

    Grijze Duif, als ik me goed herinner zit dat verhaal in deel 6.
    Maar in het begin, met die vrachtwagen vol cocaïne, was ik reeds uitgebarsten in een schaterend hoongelach! Marianne wordt volgens haar gespietst in een voorstelling op bestelling van prins Friso, die op het laatste moment zijn Koninginnedag niet wilde doorbrengen op het feestje van Ma Bea. Wat een onzin kan dat mens verzinnen!

    De heren waarover ze het heeft, blijken trouwens naast hun “criminele activiteiten” ook nog eens brave huisvaders met een full-time baan! De reden dat zij geen aangifte doen van laster en smaad (klacht-delict) is dat deze vrouw ook nog kinderen heeft.

    • Ik had tm deel 5 gezien, de rest volgt dan morgen. Nu eerst aan het werk… Dat ze “Super”-getuige werd genoemd moge duidelijk wezen. Ze lost binnen een paar minuten langslepende onopgeloste moordzaken op!

     De vermeende drugs drugs die ervoor heeft gezorgd dat ze niet eerder uit de school klapte deed me bijna verslikken in mijn glas drinken… Kom ff op zeg!

     En het feit dat ze anoniem in beeld is dat is natuurlijk helemaaaaal te bespottelijk voor woorden! Immers is ze (naar eigen zeggen) volop bekend bij de broers, die er overigens geen moeite mee gehad schenen te hebben aan de lopende band te moorden. Dus voor wie is ze anoniem? Voor de broers? Die kennen haar binnen 3 seconden… Het is voor de buitenwereld waarschijnlijk omdat ze zelf ook wel weet dat het de meest absurde ridicule nonsens is die ze probeert te verkopen.

     Als het satire was had ik er ook om kunnen lachen.

 • R3bel:

  Interessant wat ik zojuist tegenkwam over die veroordeelde oplichter en lobbyist Jack Abramoff.
  Hij zou ‘child sex rings’ hebben georganiseerd in Washington DC. om beleidsbepalers te chanteren.

  http://www.veteranstoday.com/2014/02/02/aipac-and-abramoff-operated-child-sex-blackmail-ring/

  Volgens Harry Lensink van Vrij Nederland zitten oa. Jack Abramoff en Robert Rubinstein achter de anti-Demmink campagne:

  http://www.vn.nl/Bladwijzers/Bladwijzer/Bladwijzer-De-jacht-op-Joris-Demmink.htm

  Dat Rubinstein en Abramoff elkaar kennen zagen we al eerder op deze foto:
  http://www.zimbio.com/photos/Jack+Abramoff/Robert+Rubinstein/Capitol+File+7th+Annual+White+House+Correspondents/YYODmncm1av

  Zou Martin Vrijland dan toch gelijk hebben als hij stelt dat de BV Nederland via de Roestige Spijker en figuren als Rubinstein met het kindermisbruik van Demmink gechanteerd wordt?

  Wie zal het zeggen…

 • Boudine Berkenbosch:

  Deze reactie kwam ik tegen op NuJij:
  (reactie 21)

  Voor wie de ontwikkelingen rond Chipshol in de afgelopen twaalf jaar heeft gevolgd, weet dat er heel veel aan de hand is. Veel zaken die voor niet-ingewijden nauwelijks te volgen zijn.

  Maar dan weet je ook dat de familie Poot wel de allerlaatsten zijn die zich als een maffiagroep hebben gedragen!

  De partijen die wangedrag verweten mag worden, zijn achtereenvolgens de Luchthaven Schiphol (Cerfontaine) en zijn advocaat (Koeman), de LVNL, Justitie (de liegende rechter), enkele staatssecretarissen (Schultz van Haegen en Eurlings), de Provincie N.Holland en de gemeente Haarlemmermeer.

  Of je daar het etiket maffia op plakt, weet ik niet, maar de draai die Vrijland er aan geeft is echt een gotspe! De wereld op zijn kop.

  De zaak Chipshol laat zien hoe overheidsinstanties tot in het oneindige kunnen blijven procederen, omdat de financiële reserves (om juristen te betalen) oneindig groot zijn.

  Nu blijkt de familie Poot ook over veel geld te beschikken en over nog meer doorzettingsvermogen. Daar heeft het Rijk dus een taaie tegenstander aan. Maar voor mij staat vast dat de familie Poot / Chipshol in haar recht staat.

  Of daar twee miljard mee is gemoeid?? Ik heb het nergens anders gelezen, dit lijkt op een slag in de lucht.

  • Ik las deze op Twitter:
   paul van dijk ‏@paul__van__dijk · 22 u
   @MartinVrijland Verdiep je eens in de chipshol affaire. Dan weet je dat je uit je nek kletst. Iets met klok en klepel.

   Maar Martin vind het volgens mij vooral belangrijk om aan eenrichtingsverkeer te doen om binnen zijn eigen denkkaders te kunnen blijven. Tegengestelde informatie past daar niet bij. Want ondanks dat ik vind dat bepaalde door hem aangehaalde punten prima zijn, is het doorspekt met ridicule nonsens en patronen.

   Zo probeer ik al dagen te achterhalen hoe hij aan de opname tussen vd Ham en de Brouwer komt. Volgens Nico is dat met niemand gedeeld, en toch heeft hij het. Ik ben benieuwd hoe dat kan en mogelijk door wie. Immers hebben we het hier over comptervredebreuk, iets dat strafbaar is. Maar MV zwijgt als t graf…

 • Myra:

  Met alles wat we meemaken, al die gestoorde hersenspinsels, aanzet tot hetzes, verraders en oplichters spant Martin Vrijland de kroon en lijken andere schatjes te zijn. Met intimi speculeren we erop los. Ik geloof namelijk niet dat enig controlled opposition zo een malloot zou inzetten. Volgens mij is het gebeurt in Utrecht. Niemand had interesse in Censuurland ook al vond hij toen al dat hij G-d was. Vitaliteiten maakte een filmpje en vroeg op beeld welgemeend wie hij was. Na een verhaaltje voor de camera vroeg Vitaliteiten: heb je ook een blog ofzo? Denk dat daarmee zijn ego 9 gekrenkt is, haha. Hij gebruikt Micha nu, heel uifgekookt, om zichzelf te profileren. Bb3csij Oldenkamp, die weigerde mijn wederhoor te geven, heeft hij willens en wetens, leugens verteld over de rug van mijn gehandicapte dochter. Deze man moet echt gestopt worden. Hopelijk heeft Rubenstein of Poot nog tijd over om hem juridisch aan te pakken. Het ergste is dat niemand kan reageren, behalve zijn rechterhand, de volksidioot Anti de Vries Maffia.

 • StekelDier:

  Ook bij de ‘anti-complotters’ is men helemaal klaar met Vrijland:

  http://swapichou.wordpress.com/2014/04/05/de-valse-aangifte-van-martin-vrijland/#more-2790

  Op de interactieve tijdlijn ook even zijn cv bewonderd. Wat een zootje.

Laat een reactie achter