Archief
Artikelen

Gisteren werd in de Demmink-verhoren Bart Molenkamp verhoord, de ex-gevangenisdirecteur die op 14 maart niet aan de beurt kwam, omdat het verhoor van Jacques van Huet uitliep. Beiden hebben een verklaring bij de notaris gelegd dat zij in 1992 reeds van mevrouw Storm hoorden dat Joris D. jonge jongens bij zich thuis liet komen. De verklaring van Bart Molenkamp was kort maar krachtig, dit verhoor liep niet uit, maar het sneed wel hout!

Micha Kat was aanwezig en deed als volgt verslag: VERSLAG VERHOOR BERT MOLENKAMP

MEGA-MEINEED VAN A. STORM VAN ‘S GRAVENSANDE * ALS STORM NIET VERVOLGD GAAT WORDEN IS HET TOTAAL CRIMINELE KARAKTER VAN HET MINISTERIE EENS TE MEER BEWEZEN * HET IJS BREEKT EN KRAAKT ONDER DE VOETEN VAN HARRO KNIJFF *

Getuigenverhoor Bart Molenkamp 25 maart 2014 duurt ruim 8 minuten.

Ook Ton Hofstede van Het Haagse Complot was aanwezig en ook hij deed verslag: Dutch Injustice day 6.

Vandaag was Bart Molenkamp aan de beurt. Zijn loopbaan bij het ministerie van justitie is als volgt:
• 1979 – PI Den Bosch, beleidsvorming en projectmanagement
• 1988 – Directeur PI de Koepel te Breda
• 1999 – Directeur PI Vught
• 2004 – Directeur PI Vught, Tilburg en Breda
• 2006 – Directeur Zuid-Nederland (8 PI’s, exclusief Grave)
• 1-1-2009 – Pensioengerechtigde leeftijd
• 1-3-2009 – Eervol afgezwaaid

Dat laatste is belangrijk, want mevrouw Storm verklaarde dat Molenkamp “onder diffuse omstandigheden” bij Justitie was weggegaan. Molenkamp ging gewoon met pensioen en heeft daarna nog twee maanden doorgewerkt! Vervolgens wijst Ton Hofstede op meer elementen in de verklaring van Molenkamp waaruit blijkt dat er ten onrechte veronderstellingen worden geuit die niet kunnen kloppen. Het Demmink-kamp is bij gebrek aan munitie met modder aan het gooien!

Zelf erger ik me nog het meest aan de complottheorie dat Baybasin de Turkse slachtoffers heeft omgekocht om Demmink in diskrediet te brengen. Deze absurde theorie wordt nog steeds geventileerd door de roddelende “anti-complotters”. Uit de verklaring van Molenkamp blijkt dat Demmink reeds in 1992 in kringen van Justitie over de tong ging in verband met jonge jongens, terwijl Baybasin nog nooit van Demmink had gehoord! Hetzelfde geldt uiteraard voor de stelling van Koen Voskuil dat Demmink in de jaren ’80 contact onderhield met een Haagse jongenspooier!

Een zeer belangrijk element in de verklaring van Molenkamp was volgens mij zijn oproep tot een parlementaire enquête! De status van de huidige verhoren is mij nog altijd volstrekt onduidelijk, al is iets beter dan niets. Deze verhoren doorbreken wel de stilte rond de door het Hof Arnhem bevolen “strafrechtelijke vervolging” van Joris D., maar de juridische implicaties blijven onduidelijk. Uiteraard ben ik nog steeds van mening dat Joris D. strafrechtelijk moet worden vervolgd, zoals ook Klaas Langendoen verklaarde, maar er zit nog zoveel meer in deze doofpot. Corruptie en seksueel misbruik van kinderen bij het ministerie van “Vuiligheid” en Justitie is een politieke zaak die een parlementaire enquête zeker rechtvaardigt en die alleen middels een dergelijke enquête aan het licht kan komen. De huidige “strafrechtelijke vervolging” van Joris D. is een farce en zijn medeplichtigen blijven buiten schot!

Het NRC kopte daarover: Getuige zaak-Demmink: alleen parlementaire enquête geeft duidelijkheid

Alleen een parlementaire enquête waarbij gezagsdragers onder ede worden gehoord, kan nog duidelijkheid verschaffen over de juistheid van beschuldigingen van pedofilie aan het adres van oud-topambtenaar Joris Demmink. Dat zei de voormalige gevangenisdirecteur Bart Molenkamp (67 jaar) vandaag in zijn verhoor bij de rechtbank in Utrecht.

Na 1992 kwamen er nieuwe verhalen over vermeende pedoseksuele contacten die Demmink zou onderhouden. Onder collega’s werd gezegd dat Demmink een bar voor pedofielen bezocht in Praag en dat hij met de dienstauto een homo-ontmoetingsplaats in Eindhoven zou bezoeken. Het “irriteerde” Molenkamp dat Demmink ondanks alle geruchten in 2002 werd gepromoveerd tot hoogste ambtenaar:

“De verhalen werden nooit goed uitgezocht, terwijl je voor zo’n belangrijke functie toch van onbesproken gedrag moet zijn.”

Vorig jaar beklaagde Molenkamp zich in een mail aan het Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) er over dat “er geen officieel recherche-onderzoek is gedaan naar de vermeende pedofiele contacten” van Demmink. De mail lekte uit via de website van De Roestige Spijker. Daarna ging Molenkamp met Huet naar de notaris waar op kosten van de stichting hun verhaal notarieel werd vastgelegd.

De twee Turkse mensenrechten-advocaten die ook op de lijst van getuigen stonden, zijn om onbekende redenen afgevallen. Op 11 april zullen de verhoren worden voortgezet met op dit moment nog onbekende kandidaten. Op 11 april speelt tevens in Den Bosch een rechtszaak omtrent het vermogen van Baybasin, dat in het kader van de “pluk ze” wetgeving in beslag is genomen. Baybasin heeft zelfs het geld niet om zijn advocate te betalen, laat staan dat hij in Turkije mensen kan omkopen! De accountants die de herkomst van het vermogen onderzochten, hebben echter geen spoor kunnen ontdekken van onrechtmatige verkrijging. Zowel de Nederlandse als de Turkse staat behoren dat geld terug te geven aan de rechtmatige eigenaars: de familie Baybasin!

p.s.: Lees ook het katholiek Nieuwsblad: Pedofiele topjuristen

“Ik werd zelfs op straat in mijn gezicht gespuwd.” Schrijfster Yvonne Keuls is erachter gekomen wat je als publicist overkomt, wanneer je in Nederland kritisch over Justitie schrijft. In 1985 schreef zij op basis van eigen ervaring een sleutelroman over de pedofiele Haagse kinderrechter mr. Theo Rueb. Ze was voor publicatie al bedreigd door de Haagse rechtbankpresidenten Blauw en Rosink en door procureur-generaal Van Randwijck.

Later maakte Peter R. de Vries bekend dat ook de vicepresident van die rechtbank, mr. Cornelis Stolk, een pedofiel was en voor de beruchte Koos H. onder andere een vrijspraakje had geregeld. Terwijl deze rechters jarenlang jonge delinquenten misbruikten en chantabel werden, keek Justitie liever de andere kant uit. Totdat het bekend dreigde te worden. Het is zo gênant voor de rechtsstaat, nietwaar? En de slachtoffertjes? Ach, dat zijn maar crimineeltjes.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

38 Reacties op “De Demmink-verhoren dag 6: Bart Molenkamp”

 • Jasper:

  Op de site van Martin Vrijland wordt de Roestige Spijker op dit moment onder de loep genomen en o.a. het opmerkelijke CV van Ben Ottens besproken, er komen de laatste paar dagen wat opvallende zaken in de artikels naar voren die de moeite waard zijn om toch wat verder en nader te gaan bekijken. Zie ook de commentaren ze zijn enigzins speculerend maar toch het geeft toch wat te denken..http://www.martinvrijland.nl/2014/03/26/de-opmerkelijke-cv-van-ben-ottens-de-roestige-spijker/

 • mrpettjo:

  Volgens Martin Vrijland heeft de Roestige Spijker en de familie Poot een deal gesloten met de overheid: Demmink wordt met rust gelaten en Poot krijgt zijn miljoenen. Volgens Martin werken o.a. Kat en Voskuil voor de familie Poot in het kader van deze deal.. (zie ook de undercover video met Ottens en Kat bij het artikel):

  Tijdens mijn gesprek met Micha voorafgaand aan de rechtszaak stel ik hem de vraag wie Ben Ottens is. Micha probeert het onderwerp over een andere boeg te gooien en begint over de advocaten van Demmink. Opmerkelijk is echter dat hij zich lijkt te bedenken als hij zelf het onderwerp ‘Hans Vrakking’ aankaart. Wat zegt Micha namelijk? “Peter Poot is er niet zo blij mee“. Dan lijkt hij zich te bedenken op deze verspreking. Houdt hij er stiekem toch rekening mee dat zijn openheid naar mij zijn achilleshiel is?

  http://www.martinvrijland.nl/2014/03/26/micha-kat-over-ben-ottens-peter-poot-en-hans-vrakking/?utm_source%3Drss%26utm_medium%3Drss%26utm_campaign%3Dmicha-kat-over-ben-ottens-peter-poot-en-hans-vrakking

  • Boudine:

   mrpettjo, ik heb het gelezen en met deze ontwikkelingen ben ik niet blij. Kijk ook eens wie er steeds reageert bij Martin Vrijland: onze sancho en/of Don Cachot. Binnenkort ben ik aan de beurt om als “controlled opposition” over de hekel te worden gehaald!

   • mrpettjo:

    Ik weet het maar dit is te belangrijk om ongenoemd te laten. Adele van der Plas en Baybasin zullen absoluut NIET amused zijn met deze geheimgehouden setup met Justitie van de familie Poot.

    • Boudine:

     Beste mrpettjo,

     Welke geheimgehouden set-up? Dat dhr. Poot zijn schadeclaim in de Chipsholzaak heeft verkocht aan een Amerikaans aasgieren-bedrijf, dat is al lang bekend. Dat dhr. Poot de financier is achter De Roestige Spijker en Micha Kat is eveneens een feit van algemene bekendheid. De rest is brosse speculaas van Martin Vrijland.

     Adèle van der Plas verdedigt niet alleen Baybasin, maar ook de Turkse mannen. Haar aanpak is dus anders dan die van dhr. Poot cum suis. Zij kunnen het zich permitteren om een felle aanval te doen op Demmink, maar mr. Adèle moet werken binnen de regels van ons rechtssysteem, anders verliest ze het. Ze moet zowel de veiligheid als de belangen van haar cliënten in het oog houden.

     Opvallend was ook dat Langendoen met tegenzin aanwezig was bij dat getuigenverhoor. Ik weet niet precies wat er onderling speelt, maar wat Martin nu doet, dat is een splijtzwam! Strategisch vind ik dat onverstandig, maar ach, volgens Martins vriendje Don ben ik gecontroleerde oppositie. En Martin gelooft dat! Lees de reacties, dan zal Martin straks ook een boekje open doen over mij. Onder het motto: alles wat je zegt, zal tegen je worden gebruikt.

     Micha Kat gaf geen toestemming voor de publicatie van dat gesprek. Maar Micha doet zelf soms ook zulke dingen. Discretie lijkt wel een woord uit de vorige eeuw, of zo. Dat ons rechtssysteem is aangetast door corruptie tot in de hoogste regionen, daar zijn we het over eens. Maar men verdedigt dit rechtssysteem niet door zelf over te gaan tot laster en smaad, inbreuk op auteursrecht of schending van het briefgeheim.

     ZUCHT: Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig!

    • Boudine:

     Uit een krantenartikel uit 2005 blijkt dat Ottens als raadslid voor D66 van de gemeente Haarlemmermeer met succes probeerde om het onrechtmatige gemanipuleer in de Chipsholzaak bloot te leggen. Ottens en Poot staan dus al bijna 10 jaar op goede voet. Is het dan vreemd dat deze Ottens door Poot werd aangezocht voor De Roestige Spijker?
     Ottens is nu adviseur van o.a. een stichting die Menkind heet. Onmiddellijk wordt dan geïnsinueerd dat deze stichting in kinderen handelt, want: men kind.

    • het “menkind” verhaal is weer zon misstapo van Vrijland waar ik op doel in mijn onderstaande bericht Bou. Maar je kunt niet ontkennen dat deze hele procedure van de verdediging van Demmink een cadeau is wat in hun schoot geworpen is… En dat roept vanaf moment 1 al vraagtekens bij mij op. De parlementaire enquête waar Langendoen op aanstuurde is iets wat ik al jaren denk (en zeg), en zelfs dat lijkt mij met de rol die Demmink meer dan een decennium heeft gehad niet eens 100% betrouwbaar. Wij van wc-eend is wat ik dan denk… De slager die zijn eigen vlees keurt. Wanneer je bedenkt dat we het hier mogelijk hebben over pedofiele netwerken met vertakkingen door heel Europa, en wellicht erbuiten, is het lastig te bedenken wat een geschikt orgaan zou zijn dit te onderzoeken. Tot die tijd denk ik dat je bij alles vraagtekens moet zetten.

     Ook bij het bericht van Vrijland. +/’

 • Als deze doofpot zo diep gaat als ik denk, dan gaat het in de werkelijkheid nog een paar slagen dieper. Dan is het niet een poppetje als Demmink waar het om gaat, of groter netwerk, maar zijn de implicaties nu totaal nog niet te overzien. Dan hangt dit verhaal aan elkaar van vaagheden en onduidelijkheden, smoke & mirrors, zogezegd. Een wereld van de geheime diensten die niet beperkt blijft tot de AIVD en MIVD. Er zijn ook andere krachten die hierin een rol (kunnen) spelen, zoals het reguliere OM of Justitie. Of de CRI, RID etc. en wat al niet meer waar wij absoluut geen zicht op hebben? En dan heb ik het louter over de Nederlandse tak, terwijl de buitenlandse inmenging niet uitgesloten kan worden, of zelfs verondersteld moet worden, wanneer het pedofiele netwerken betreft. Het is dus niet zo dat er twee kampen tegenover elkaar staan, maar het is een mengelmoes van partijen en belangen. Hierin is er eigenlijk bijzonder weinig te vertrouwen. Mijn perceptie op “de zaak Demmink” kan dan ook per dag verschillen en soms een geheel nieuwe weg inslaan. Verwarring zaaien is dan ook een gekende en beproefde strategie, en daar moet je voor waken. Er bestaat in deze niet 1 werkelijkheid.

  De beste manier om verwarring te zaaien is 90% feitelijkheden brengen en 10% misleidende nonsens of omissies. Een voorbeeld bij uitstek hiervan is Alex Jones. Die man heeft zulke goede dingen gedaan, en tegelijkertijd de grootste bullshit verkocht en zaken onbesproken heeft gelaten.

  Ingekort door BOU

  • Jasper:

   In dit geval vind ik het niet meer dan terecht dat Vrijland de rol van Ben Ottens, de familie Poot, De roestige spijker en Micha Kat aankaart.”

   Zeker mee eens toch lijkt het me dat Martin Vrijland wel er erg snel conclusies/aannames doet omtrent en richting welke positie Micha in deze zal of zou kunnen hebben. Ik vind de verborgen video-opname zeker niet echt overtuigend bewijzen dat het inderdaad zo zou kunnen zijn dat Micha iets zou ontwijken. Het is inderdaad veel groter dan slechts de zaak demmink, men zou volgens mij zelfs kunnen spreken van een globaal spinnenweb in deze waarvan veel zaken zich op occult niveau afspelen vanuit de ordes. De wereld kent vanuit de oudheid eem hierarchische opbouw vanuit die ordes. Oud vloeit hier over in nieuw. Aleister Crowley heeft daar een soort van religieuze ‘waarden’ aan toegevoegd voor de ordes welke zich als een pest verspreid heeft.

   • Alles is mogelijk in dit morbide verhaal…
    Conclusies trekt Vrijland te snel idd, zelfs aan de lopende band. Mijn Stok voorbeeld en menkind zijn daar slechts voorbeelden van. Toch vind ik zijn wantrouwende houding niet misplaatst. Bijvoorbeeld wanneer het Ben Ottens betreft of het handelen in de rechtszaak van Kaaks. Ik bedoel, er kan wel gewezen worden op een oud artikel en de rol die Ottens toen al speelde in het voordeel van de familie Poot… Maar het zou niet de eerste keer zijn dat medestanders achteraf de grootste ratten blijken…

    Laat ik in dit voorbeeld Fred Teeven aanhalen. Ooit was hij degene die Kamervragen stelde in de zaak Vaatstra. Tegenwoordig is hij een van de kilo’s lood dat bovenop het deksel ligt, die deze doofpot gesloten houdt… Niemand is te vertrouwen. Zwartgallig wellicht, maar imho realistisch wanneer het op de wereld van smoke & mirrors aankomt…

    En nogmaals, de complotsfeer van MK tegen Vrijland vind ik bijna wanhopig klinken. Net zo wanhopig als de reguliere media die HEM als een complotgekkie wegzetten… En dat vind ik veelzeggend overkomen. Maar ik kan mis zitten. Niets menselijks is mij vreemd…

  • Boudine:

   Beste Grijze Duif en anderen,
   Deze discussie probeer ik nou juist te vermijden. Als er een met modder gaat gooien, dan volgt de rest! Ik ben niet blij met wat Martin doet. Het is eenvoudig niet het juiste moment om de Roestige Spijker te gaan doorzagen.
   Wees niet verbaasd als ik alle reacties over dit onderwerp wis. Kijk zelf maar op de site van Martin Vrijland hoe de insinuaties je daar om de oren vliegen. BAH!!! 🙁

   • Hoi Bou, met modder gooien is uiteraard niet goed. Maar kritisch kijken naar de actoren in dit verhaal kan volgens mij geen kwaad. Ik wil overigens ook helemaal niets kwaad zeggen over Otters, maar ook niets goeds. Immers heb ik geen idee over de man en zijn handelen. Zijn verleden wordt me nu pas duidelijk Door Google. De kwade tong van Vrijland is niet goed te praten, maar kritische vragen zijn wel terecht mijns inziens. Mocht je besluiten de reacties te verwijderen, prima, jouw blog. Maar mag ik je dan wel verzoeken mijn reacties ergens (mail) te bewaren? Zit nu niet op mn laptop, dus kan ik het niet opslaan. Maar wil het graag vanavond terug lezen. Heb van me afgeschreven en zie dat graag terug…

    • Boudine:

     Grijze Duif, jouw Otters heet Ottens!

     Ik wil overigens ook helemaal niets kwaad zeggen over Otters, maar ook niets goeds.

     Als dat zo is, doe er dan het ZWIJGEN toe. Want ik wil over jou ook niets kwaads zeggen, maar ook niets goeds. Jouw reacties zijn inderdaad bewaard in mijn mail, maar volgens mij kunnen ze gerust de prullenbak in.

     Deze storm in een glas water kost me wel een hoop redactie-tijd. Laster en smaad zijn zo venijnig!

    • Ik zal vanaf nu zwijgen in deze…

     PS mijn Otters misspelling… lang leve de autocorrectie op mijn telefoon…

 • Nemesis:

  Een parlementaire enquete is minstens even on/betrouwbaar als de huidige verhoren in de zaak Demmink.
  Demmink staat niet alleen, de pedofilie heeft zijn (rottende) vertakkingen
  “all over the world”. Conclusie uit dit Angelsaksische gezegde is dus behalve in ‘ons’ juridisch systeem (Justitie, OM en Politie cq leger) ook in de politiek en zelfs ons koningshuis dient daarop onderzocht.

  Inderdaad : ‘De slager die zijn eigen vlees keurt.’

 • Overigens zou het voor Vrijland ook aan te raden zijn zn toetsenbord en muis beter onder de knie te krijgen… Immers kon hij de naam Ban Ottens niet vinden in De Demmink doofpot, maar wist een bezoeker van zijn site wel te vinden dat er 4 lekke banden in voorkwamen.

  Ok het mysterie rondom het lintje van Ottens is met een eenvoudige google search te vinden.
  http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=18&cad=rja&uact=8&ved=0CGUQFjAHOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.haarlemmermeer.nl%2Fbis%2Fdsresource%3Fobjectid%3D32337&ei=u74yU-uFB4L8ygOs1oKADg&usg=AFQjCNF8nJe8GLeZQN5RluQhtwStgVuF6A&sig2=I8ykd0gdgNG1CeXeWqT9cQ&bvm=bv.63738703,d.bGQ
  Pfff hopelijk doet die link het. Anders in google “Ben Ottens” + lintje.
  Pdf bestand met de titiel “Raad 29 juni 2006”. Pagina 22.
  Hij heeft het gekregen voor zijn politieke inzit in Haarlemmermeer.

 • openbaarmysterie:

  Ik snap echt niet waar die Vrijland mee bezig is…

  Hier nog een link waarin is te lezen dat Ottens wel degelijk een gezin heeft. In 2006 is hij – op late leeftijd – voor het eerst vader geworden.
  http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/achtergrond/achtergrond/haags-dedain-voor-lokale-politiek-springlevend.99601.lynkx

  Enneh, Ottens is pas op 32-jarige leeftijd fractie-assistent geworden en niet “rechtstreeks uit uit de schoolbank” zoals Vrijland beweert. Vrijland heeft in het verleden wel meer beweert, zonder zijn ‘feiten’ grondig te checken.

 • Adrie:

  Ton Hofstede schrijft: De twee Turkse mensenrechten advocaten vallen helaas af. Persoonlijk had ik ze graag ontmoet. En ik zou ze lekker wel kunnen verstaan! Maalesef, onlar gelmiyor. Zou daar ook een complot achter zitten? Zouden ze net als ik geen inreisvisum krijg zij geen uitreisvisum van Turkije krijgen? Mag de verantwoordelijkheid van Turkije niet aan het licht komen? Turkije heeft wel veel te verbergen in deze zaak. Zo maken ze het alleen maar erger. Bron

  Ja,… en wat mag er allemaal nóg meer niet aan het licht komen. (Vaatstrazaak, Suriname, Vuurwerkramp, … enz.)

  • Ton:

   Beste Adrie,
   Ik heb dat inderdaad geschreven, maar wel als een open vraag met een hele lichte insinuatie. Die insinuatie is ingegeven door mijn persoonlijke situatie, niet door kennis die ik over de omstandigheden van Eren Keskin heb. Ik weet dat mijn blog in Turkije wordt gelezen, ook door de inlichtingendienst aldaar. In dat licht moet je deze opmerkingen van mij dan ook zien. Er zit veel meer achter dan ik kan/wil opschrijven. Ik raad een ieder af om hierover speculaties te maken zonder onderbouwing.

 • Wils:

  Kruisvaarder tegen Demmink
  Interview met Robert Rubinstein van De Roestige Spijker d.d. 26 maart 2014
  http://www.erasmusjournalisten.nl/index.php/2014/03/26/kruisvaarder-tegen-demmink

  Samenwerking Micha Kat met Poot is inmiddels verbroken…
  In onderstaand artikel (juni 2013) komen ze allemaal langs: Kat, Poot, Ottens, Rubinstein en Van der Plas.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/3461825/2013/06/20/Geniale-doofpot-of-grootse-karaktermoord.dhtml

  • Boudine:

   Dank je wel, Wils. Dat zijn bruikbare links! 😉

   Morgen zal ik die stukjes fileren, want daarin staat info die reeds is ondergesneeuwd.
   Maar nu gaat BOUdine aardappels bakken, sperzieboontjes schoonmaken en een hapje doen. Daarna is het met gevulde snaveltjes tijd voor oogjes toe. Morgen weer een dag… 🙂

  • Feitje:

   “Ottens was hoog bij Justitie, directeur bij de vreemdelingendienst, kende Demmink persoonlijk en ging geregeld met hem op dienstreis.'”

   Dan zou Ottens toch hetzelfde kunnen verklaren als Jacques van Huet?

 • mrpettjo:

  Van Bommel: de beerput van Demmink gaat open

  http://www.youtube.com/watch?v=_aE15hU5R0I#t=39

  • mrpettjo:

   Je weet gewoon dat Harro Knijf en dat kantoor van Wladimiroff nog steeds door de belastingbetaler/Opstelten worden betaald.

   Gaat de SP nu eindelijk weer eens werk maken van Demmink nadat een eerder SP Kamerlid die de zaak wel aankaartte namens de SP monddood werd gemaakt circa 8 jaar geleden?
   Blijkbaar is er nu wel ruimte binnen de fractie als Van Bommel dit pleidooi voor de camera houdt (er zijn nu ook kiezers mee te winnen natuurlijk nu de MSM media zich met de zaak Demmink zijn gaan bemoeien).

  • They Knew:

   Harry van Bommel heeft uit de krant en uit de mond van Ivo Opstelten vernomen dat de proceskosten van Demmink niet meer door de belastingbetaler worden betaald? Dat is een hele geruststelling, zeker als je de zaak van een afstandje volgt.

 • ingrid:

  Bericht van Marcel Vervloesem: http://hetuurvandewaarheid.info/morkhoven-marcel-vervloesem/comment-page-3/#comment-13072

  hetuurvandewaarheid schreef:
  24 maart 2014 om 17:27
  De kwestie Demmink .

  De kwestie Demmink begint heel wat doofpotten open te gooien . Van hen van wie moest verwacht worden dat zij instonden voor recht moet men nu vaststellen dat zij zorgden voor het in stand houden van onrecht . Dat daarbij het orgaan van Justitie het middelpunt was van het geweven systeem van de gebruikelijke doofpotten zal velen inmiddels niet meer verbazen . Hoe hoger de rang van de betrokkenen hoe hoger de bescherming van hen . Het jarenlange verborgen aandeel van gezagdragers in deze zaak maakt het nog des te duidelijker dat misdaden binnen Justitie begaan als een gewoonterecht werd beschouwd. Het lijden van de betrokken slachtoffers werd immers ondergeschikt aan de daders . Iedereen wist immers al jaren wat er zich in Nederland voordeed , er netwerken bestonden dewelke verbonden waren aan alle vormen van kinderhandel . Niemand deed er echter iets tegen , begrijpelijk als men nu ziet wie en wat er allemaal deel uitmaakt van deze schande . De gevolgen van het gebrek aan gepast optreden werpt nu zijn vruchten af . De vraag die nu primair is geworden wanneer er daadwerkelijk tegen de daders , ook al zijn zij vertegenwoordigd in Justitie en politiek , zal opgetreden worden is dan ook terecht . Het valt bij dit alles ook sterk op dat binnen de media het liefst van al over dit schandelijk gebeuren gezwegen wordt om zo het publiek de waarheid te onthouden . Op die wijze is het duidelijk dat de media zich tot medeplichtigen heeft gemaakt .
  Marcel.

 • Jasper:

  Het enigste wat ze in het AD aanhalen is dat demmink niet in het rolodex onderzoek voorkomt maar over de aangiftes uit Turkije daar reppen ze geen woord over. Dat hij b.v. gelogen heeft over dat hij op dat moment in turkije is geweest waarover de twee Turkse mannen inmiddels over verklaren en andere belastende zaken daarbij ontbreekt het aan gerede argumenten dat laat men weg in het AD. Vroeg of laat kan men niet meer onder de waarheid uit komen, dat is de kracht van degenen die de waarheid aan en in het licht brengen en die kracht is velen malen groter dan die van de leugens. Al zijn de leugens nog zo snel…

 • Joris:

  Divide et Impera.

  Zie hoe makkelijk het is voor de doofpotters om de sheeple onder de duim te houden. Als er een paar opstaan, strooi je gewoon een snufje wantrouwen en hop, ze buitelen over elkaar heen. totaal geen last meer van. Desnoods laat je er een verongelukken in een ver land onder onduidelijke omstandigheden, maar verder hoef je niet te gaan.

  Dan laat je de minister nog één keer zeggen dat het allemaal echt niet waar is en Demmink is weer uit beeld. En zelfs daar lag het doel al niet eens. Het echte doel is misbruik van kinderen te voorkomen, of nog beter, positief gesteld, om alle kinderen in geluk en vrijheid groot te kunnen brengen.

  Hoe brengen we die focus weer aan?

  • Jasper:

   Je pakt het mooi in Joris en je bedoeling kan een goede intentie dragen maar de focus is nooit weg geweest, er worden slechts andere mogelijkheden besproken en onderzocht en beargumenteerd het zicht is duidelijk en de waarheid vervaagt nooit.

 • Wils:

  “Opstelten zegt strikt genomen niet dat Vrakking en De Koter hebben gelogen.”

  door Marcel Haenen

  Semantische discussie ontstaan
  De antwoorden van Opstelten leiden tot een semantische discussie. Wat is strikt genomen het Rolodex-onderzoek? Valt daar ook de inlichtingenfase onder die vooraf gaat aan het officieel openen van een tactisch onderzoek naar specifieke verdachten? Opstelten suggereert van niet.

  Het is nog niet duidelijk of de Tweede Kamer genoegen neemt met de antwoorden van Opstelten. De verhoren in Utrecht over deze zaak krijgen volgende week een vervolg.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/03/27/opstelten-naam-demmink-niet-genoemd-in-onderzoek-pedofilie

 • Jasper:

  In-A-Gist algorithmically curates tweets based on popularity in real-time.
  http://inagist.com/all/449113592076713984/

 • Jasper:

  Pownews 26 maart: Opstelten en Demmink in zelfde jaarclub
  http://youtu.be/W_XKLlSpFXA

 • Jasper:

  Bart Molenkamp, oud-directeur blijft erbij dat hij in 1992 heeft gehoord dat Anneke Storm in die tijd voor oud-topambtenaar Joris Demmink jonge jongens zou moeten regelen.
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/2085871283/Oud-directeur+Koepelgevangenis+Breda+herhaalt+verklaring+Demmink.aspx

 • Boudine:

  De verhoren in Utrecht maken dat andere mensen ook gaan praten. In het AD staat weer een artikel van Koen Voskuil:

  BVD was gewaarschuwd over Joris Demmink

  De veiligheidsdienst BVD is al in 2002 gewaarschuwd dat oud-topambtenaar van justitie Joris Demmink mogelijk chantabel was, omdat hij op de achterbank van zijn dienstauto seks zou hebben gehad met ‘jonge jongens’. Desondanks werd Demmink later dat jaar benoemd tot hoogste ambtenaar van Justitie.

  Een ambtenaar van justitie en een externe adviseur die er werkte hebben dat deze krant verteld. Justitieambtenaar Tjeerd Postma: ,,Ik heb de BVD verteld van klachten van chauffeurs over nachtelijke bezoeken aan een club en over een dienstreis naar Brussel, waar Demmink seks had met een jonge jongen op de achterbank van de dienstauto, terwijl de chauffeur alles zag door de achteruitkijkspiegel.”

  Een externe adviseur van de justitiële Ondernemingsraad (OR) zegt dat hij tegen de BVD heeft verklaard dat Demmink ‘jongetjes in zijn dienstauto bestelde’. Hij zegt dat te hebben gehoord van de OR.

  Met dank aan KLOL.

Laat een reactie achter