Archief
Artikelen

Beste lezers en reageerders,
Vandaag gaat mijn computer uit en ik weet niet wanneer hij weer aan gaat. Van mijn provider kreeg ik namelijk een nieuw systeem en dat moet ik zelf installeren. Het voordeel is, dat telefoon, internet en TV dan bij dezelfde provider terecht komen en mijn TV wordt interactief. Het nadeel is, dat ik er niets van snap! Twee dikke handleidingen maken me alleen maar onzekerder! Mijn telefoon doet het nu niet meer, maar mijn internet doet het nog wel. Er zit niets anders op dan alles uit te schakelen.

Zodra alles het weer doet, kom ik vanzelf terug. Wens me maar sterkte, dan wens ik u een plezierige rust en stilte.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

13 Reacties op “Boudine Berkenbosch zet de computer uit”

Laat een reactie achter