Archief
Artikelen

Vanmorgen ontving ik een mail met bovenstaande foto en de volgende tekst: De komende dagen wordt het prachtig weer. Trek erop uit en maak een steunbetuiging aan Hüseyin Baybasin. Maak een vreedzaam en milieuvriendelijk protest in de natuur mbv hout, steen en zand. Maak een foto van je werkstuk en maak er via Hallmark een ansichtkaart van. Stuur hem die kaart, liefst zonder envelop, met de volgende tekst: Free Hüseyin Baybasin now!

Mr. Hüseyin Baybasin
PI Veenhuizen, locatie Norgerhaven
Postbus 39
9330 AA NORG
registratienummer 1623371

Deze actie kan ik volledig steunen! Wie een Free Baybasin natuurmonument maakt, kan de foto sturen naar mr.drs.bou@planet.nl

Van de mooiste foto’s maak ik dan een galerie!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

6 Reacties op “Natuurlijk een steunbetuiging voor Baybasin!”

 • yvonne:

  Heb elke dag mijn shirt aan, met daarop Baybasin Vrij, en als ie gewassen moet worden, droogt hij in de etalage van ons kleine winkeltje, zodat iedereen hem kan zien!

  Groet Yvonne

 • yvonne:

  En nog maar even een eerbetoon aan deze prachtige man, die nog wel een ruggengraat heeft!

  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/03/drugscrimineel.html

  • Boudine Berkenbosch:

   Prachtige korte video! Hulde aan JDTV!!!
   Die “rijke Koerdische zakenman” is volledig geplunderd door de Staat der Nederlanden in het kader van de “pluk ze” wetgeving. Een accountantskantoor heeft daarna onderzocht of zijn vermogen op criminele wijze tot stand is gekomen. Ze kwamen tot de conclusie dat er geen enkele aanwijzing was dat het vermogen van Baybasin afkomstig was van criminele activiteiten. Toch weigert de Staat der Nederlanden het vermogen terug te geven. Het gaat om miljoenen! Baybasin was baba, stamoudste. Het is dus familiekapitaal.

   Mr. Adèle van der Plas procedeert “pro deo” voor Baybasin, oftewel een zogenaamde toevoeging.

 • Myra:

  Ik heb bij een hoorzitting begrepen dat het om zoveel geld gaat dat het haast niet meer terug te betalen is. Engeland zou er ook een deel van hebben ingepikt. Vandaag sprak ik Baybasin en ik kon de actie niet geheim houden. Hij gaat zaterdag om 19:00 uur zijn oren open houden en hij was er blij mee. (Geheimen kan ik wel bewaren maar cadeautjes niet)

Laat een reactie achter