Archief
Artikelen

Vrijdagavond had Myra een telefoongesprek met Sietze Planting, een veteraan die in Arnhem woont. Vorig jaar eind augustus voerde Myra reeds een gesprek met hem. Sietze is als militair in Afghanistan geweest en terug in Nederland maakte hij zich zorgen over de opvang van veteranen. Toen hij zich daar mee ging bemoeien, bleek daar een beerput onder schuil te gaan van drugs (heroïne), zwart geld en illegale politieke activiteiten.

Sietze lijkt te weten hoe de hazen lopen. Net als Lyndon Larouche beweert hij dat Obama aan de macht kwam middels propaganda die met zwart geld werd betaald door het Britse koningshuis, zodat Obama slechts een trekpop is van het Britse Rijk. Ook is het Britse Rijk volgens hem een onderdeel van het Nederlandse Imperium, dit via de historische versmelting van ons koningshuis van Oranje met het Britse koningshuis. De eigenlijke macht ligt dan ook niet bij de politiek, maar bij deze koninklijke schaduwregering.

Als Myra hem vraagt naar de rol van de Supergetuige, dan zegt Sietze dat alles mogelijk is, maar dat hij daar niet voldoende vanaf weet. Nog steeds vragen veel mensen zich af of het waar is wat deze ex-advocate beweerde, daarom even dit terzijde: Wim Dankbaar heeft onderzocht wat de achtergrond is van deze dame. Het waarheidsgehalte van haar verhalen lijkt hoog, want het is gebaseerd op een goede dossierkennis van cold cases, maar wat ze vertelt, is klinkklare onzin. Haar ex-man en zijn broers zijn beslist geen criminelen en de wilde verhalen die deze vrouw rond iedere cold case verzint, berusten in geen enkele opzicht op waarheid of feiten!

De rest van het gesprek is zeer boeiend. Sietze koppelt de toestand in ons land met een feilloos gemak aan de internationale politiek van corruptie, oorlogen en machtsuitbreiding. Alles wat hij zegt, is herkenbaar voor wie op de hoogte is van de feiten. Helaas zijn de meeste mensen dat niet, want de media strooit de maesen voortdurend zand in ogen. Er is volgens Sietze maar een manier om de corruptie te bestrijden: laat er je licht op schijnen en verspreid de waarheid! Want deze duistere krachten kunnen alleen in het donker voortbestaan.

Veteraan Sietze Planting spreekt duurt 57 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

14 Reacties op “Myra praat met veteraan Sietze Planting”

 • DELO:

  RECHT TEGEN OVER CORPORATE RULE

  The Power of the Grand Jury . . . It’s time to acquaint ourselves with the common law court system!
  http://www.youtube.com/watch?v=66DY0rVoG00

  Rechters, Officieren van Justitie die de ware betekenis kennen van hun titel als beëdigde (oath keepers)zijn welkom en de rest van de ambtenaren die zich voordoen als Rechter en Officier van Justitie zijn welkom achter het tralies.

  BROADCAST THE END OF CORPORATE RULE DRAKE AND JOHN DARASH:
  http://nationallibertyalliance.org/
  http://www.blogtalkradio.com/drakebailey/2014/02/21/thursday-drake-updates-show-with-john-darash

  • Jasper:

   Interessante linken DELO, ik denk dat daar ook zeker het een en ander te halen is via Common Law. Een organisatie die zich daar ook mee bezig houd is itccs.org het werk van deze organisatie is o.a te verbinden met de terugtreding van de vorige roomse paus en ex-koningin Beatrix dat in verbinding gebracht met een schandaal in Canada. Het is te lezen op de site van die organisatie, en er staat binnenkort waarschijnlijk nog iets te gebeuren richting de nieuwe paus getuige daarvan is het youtube video
   op de homepage.Mvg.Jasper. http://youtu.be/UW3JwksKcSc

 • Jasper:

  Het is inderdaad zo gesteld zoals Sietze Planting verteld, men heeft tijdens en na de afloop van de oorlog in Afghanistan de opium velden laten bewaken door militairen. https://publicintelligence.net/usnato-troops-patrolling-opium-poppy-fields-in-afghanistan/ Dat het transport dan ook door deze militairen is gebeurd is logistiek dan ook zeer goed te regelen. De rest van zijn uiteenzetting kent zeer zeker waarheidsgetrouwe informatie. Politiek en zakelijk en monarchiaal speelt een ieder zijn rol en dat kan men in verbinding brengen met een vanuit de oudheid opgezet systeem. Hierarchisch georganiseerd in en via de vrije metselaarijen. Het tot nu huidige nog gedeeltelijk occulte in verbinding met het ondergrondse criminel, en het politieke zichtbare spel en het zichtbare zakelijke. Daarnaast het strategische onder de riem gespeelde, en het ‘zwarte’ circuit wat boekhoudkundig / belasting-technisch niet te verantwoorden is op op slinkse wijze verantwoord gemaakt wordt. De mazen. Vrijwel alle wereldse organisaties zoals navo, nato, un ,cia, fbi e.d. zijn door families opgezet die ook na enig onderzoek met het occulte en metselarijen te verbinden zijn. Het moeilijke is om in die warboel zaken van elkaar te kunnen blijven scheiden, men kaart nl. een zichtbare en onzichtbare wereld aan. Vandaar dat het belachelijk maken van onderzoekers naar deze zaken ook zo goed lukt. In deze wereld zijn er vele dingen verborgen in het zicht, maar slechts voor hen die ook echt zien, wakker zijn. Zich hebben geinformeerd over vele zaken en een helder verhaal kunnen vormen. Tevens zit er een portie durf en interesse aan verbonden.
  Het is in sommige gevallen ook zo precies zoals Einstein het uitsprak, ” afwezigheid van bewijs is geen bewijs van afwezigheid ”
  Opium is heden ten dage nog steeds reden om in Afghanistan te blijven overheersen.
  http://www.mediaroots.org/opium-what-afghanistan-is-really-about/

 • Ik wil straks voor het eerst live Myra luisteren. Als ik nu (was het alvast aan het testen) de link aanklik, dan moet ik een wachtwoord etc invullen. Moet ik ergens een account openen om te kunnen luisteren? Of is het vanaf half 9 zonder wachtwoord te luisteren?

 • Boudine:

  Silk Road Mastermind Ross Ulbricht Sentenced To Life In Prison
  from the just-another-drug-dealer,-no-more,-no-less dept

  Ross Ulbricht, the man behind the darkweb drug marketplace known as the Silk Road, has just been sentenced to more imprisonment than he has actual lives: two life sentences and “max sentences on all other charges.” In addition, the government has chosen to hold him financially culpable for every single transaction that occurred at the Silk Road — a fine of $184 million — $166 million of which it has already recouped through the auction of seized Bitcoins.

  Ulbricht had argued for leniency, arguing his online market “reduced harm” by moving the sale of drugs off the street. This argument was greeted with contempt by the presiding judge, who called Ulbricht’s actions “thoughtful and calculated” and Ulbricht no different than a “dangerous dealer” pushing drugs in the Bronx. She also dismissed his argument as a “privileged fantasy,” stating “There’s no way Silk Road could reasonably be expected to reduce violence.”

  Ross is Our Socrates

  Why so dangerous? Most people on the Silk Road bought pot, before it became legal in many big cities. Others got medications that are legal in Canada and Mexico but not yet approved by the FDA, that decrepit bureaucracy controlled by big pharma. Others bought IDs to get around preposterous drinking laws that are tighter than any nation outside Saudi Arabia. For so many people, the service Ross created as a source for personal liberation from a deeply oppressive regime. Testimonials to this effect have been appearing all over the Internet.

  But, no, said the judge, what Ross made possible was “terribly destructive to our social fabric.” Therefore, he must stand as an example to others. The state rules. Never doubt it. Never question it. The law of the land reigns supreme. If you think otherwise, you are the enemy to be destroyed.

 • yvonne:

  Gister was er een uitstekende uitzending van Zembla over criminaliteit in Nederland. Hoe kleine drugskoeriers gepakt worden en vervolgens de groten die ongemoeid worden gelaten. Waar ik het meeste van geschrokken ben is het feit dat banken financiële gegevens van grootcriminelen handmatig door moeten doorgeven aan de financiële rechercheurs…..Die dit vervolgens allemaal handmatig moeten overtypen…..Hoe zot wil je het hebben, ieder mens met een beetje gezond verstand begrijpt dan wel dat er gesjoemeld wordt met die cijfers. In alle landen om ons heen worden die gegevens allemaal digitaal doorgegeven en hier niet! Terwijl onze bejaarden straks alleen nog digitaal hun aangiftes kunnen doen (belasting/diefstal). Ik hoop dat iemand dit binnen de politiek oppikt, er zijn wel wat kamervragen te stellen n.a.v. deze uitzending. Sorry voor de reclame/propaganda!

  http://www.npo.nl/zembla/25-11-2015/VARA_101375751

  • Boudine:

   Dank je wel, Yvonne. Ik heb hem bekeken en het OM is een incompetente puinhoop! Geen wonder met Demmink en Harm Brouwer al die jaren aan het roer, twee omhoog gevallen criminelen! Laten ze eerst de criminelen aan de top vervolgen, in plaats van wietplantages te ruimen. Marihuana is geen misdaad! Hoogstens kan men zeggen dat die plantages de omgeving in gevaar brengen. Maar als Marihuana doodgewoon mag, dan zet ik wat planten in mijn achtertuin. Daar heeft niemand last van.
   En nu een hapje eten, want de maag knort. 😉

 • yvonne:

  En als je dan als burgemeester er in Arnhem een grote puinhoop van hebt gemaakt, dan wordt je toch gewoon burgemeester van Den Haag!!!! Krikke-gate.

  http://www.stelling.nl/followup/krikke.html

  http://www.stelling.nl/divers/briefarnhem.htm

  Typisch Nederland, waar dit allemaal kan.

Laat een reactie achter