Archief
Artikelen

Lyndon Larouche (1922-heden) is een bijzondere man. Hij heeft reeds een veelbewogen leven achter de rug en zijn politieke ideeën zijn zowel links als soms ook opeens weer rechts. Hij is moeilijk in een hokje te plaatsen, maar in zijn jonge jaren was hij een overtuigd socialist! Tegenwoordig is hij de grote charismatische leider van de Lyndon Larouche beweging. Hij is er van overtuigd dat de elite van plan is om het grootste deel van de mensheid uit te roeien. Deze elite wordt volgens hem geleid vanuit Londen, de koningin van Engeland speelt er een belangrijke rol in, maar hij ziet ons eigen koningshuis ook als een belangrijke speler in deze club.

De Wikipedia van Lyndon Larouche laat zich lezen als een uiterst spannende historische roman. In vele opzichten heeft hij doodgewoon gelijk! In andere opzichten denk ik: doe maar niet, zoals bij voorbeeld zijn pleidooi voor kernenergie. Bij deze drie citaten uit zijn Wiki. In 1979 was Larouche presidentskandidaat:

His campaign platforms included a return to the Bretton Woods system, including a gold-based national and world monetary system; fixed exchange rates; and ending the IMF. He supported the replacement of the central bank system, including the U.S. Federal Reserve System, with a national bank; a war on drug trafficking and prosecution of banks involved in money laundering; building a tunnel under the Bering Strait; the building of nuclear power plants; and a crash program to build particle beam weapons and lasers, including support for elements of the Strategic Defense Initiative (SDI). He opposed the Soviet Union and supported a military build-up to prepare for imminent war; supported the screening and quarantine of AIDS patients; and opposed environmentalism, deregulation, outcome-based education, and abortion.

President is Larouche nooit geworden, maar hij heeft veel belangrijke politieke contacten.

In 2002 LaRouche’s Executive Intelligence Review argued that the September 11, 2001 attacks had been an “inside job” and “attempted coup d’etat,” and that Iran was the first country to question it. The article received wide coverage in Iran, and was cited by senior Iranian government officials, including Akbar Hashemi Rafsanjani and Hassan Rowhani. Mahmoud Alinejad writes that, in a subsequent telephone interview with the Voice of the Islamic Republic of Iran, LaRouche said the attacks had been organized by rogue elements inside the U.S., aiming to use the incident to promote a war against Islam, and that Israel was a dictatorial regime prepared to commit Nazi-style crimes against the Palestinians.

Zijn visie op het huidige wereldgebeuren wordt tegenwoordig door velen gedeeld:

LaRouche believes that a super elite (the “oligarchy”) is in control of world events, a group that includes the Rockefellers, the London financial center, the British royal family, the Anti-Defamation League, the KGB, and the Heritage Foundation itself. Others include Nazis, Jesuits, Freemasons, Communists, Trilateralists, international bankers, the American Civil Liberties Union, and the Socialist International—all supposedly controlled by the British—as well as Hitler, H.G. Wells, Voltaire, and the Beatles as representatives of the 1960s counterculture.

Larouche is een voorstander van het herstellen van de Glass Steagle Act, een wet die het gewone banken niet toestaat om te speculeren! Deze wet stamt uit 1933 en hij werd in 1998 min of meer afgeschaft. Het resultaat is duidelijk zichtbaar: eerst volgden er zeepbellen en sinds 2008 is het crisis op crisis. In de VS is een discussie gaande om deze wet weer in ere te herstellen.

Volgens Larouche is de elite van plan om binnenkort een kernoorlog tegen Rusland uit te lokken. De huidige gebeurtenissen in de Oekraïne zijn daarvoor een aanloop. Hetzelfde gold ook reeds voor Syrië, maar dank zij Rusland is dat plan mislukt. Helaas gaat de oorlog daar gewoon door… Een artikeltje over de Oekraïne van Larouche: Breaking Developments From Ukraine

In ENE News stond laatst een waarschuwing dat de opstand in de Oekraïne kan leiden tot aanslagen op de daar aanwezige kerncentrales. Volgens de BBC staat het land op de rand van een burgeroorlog: Ex-president warns Ukraine ‘on brink of civil war’ Larouche denkt dat deze “burgeroorlog” zal worden aangewend om een kernoorlog te beginnen: LaRouche: Get Obama Out Now to Stop the Countdown to Thermonuclear War! Of die kernoorlog er inderdaad komt, weten we in maart…

Maar zelfs als het ook deze keer weer niet doorgaat, dan nog leeft de mensheid voortdurend onder een afschuwelijke dreiging die door de mensheid zelf wordt aangericht. Fukushima is al erg genoeg! Stel dat er een wereldoorlog komt waarin ze alle kernwapens afschieten… In dat geval kan het duizenden jaren duren voor er op aarde weer een beschaving ontstaat.

Feb 3, 2014 LaRouche says WW3 could begin March 1st duurt 4 minuten.

Lyndon Larouche geeft nog altijd lezingen voor zijn volgelingen. Voor een man van 92 jaar is hij nog bijzonder vitaal! In zijn lezing van 7 februari praat hij de eerste 34 minuten over het gevaar van een kernoorlog. Vervolgens gaat het over allerlei onderwerpen, zoals de Oekraïne, waar zich nu 150.000 Russische troepen samentrekken, en de politiek van de VS en Europa om daar de regering omver te werpen. Het is hetzelfde verhaal als in Syrië… Maar Larouche praat ook over kernfusie als energiebron, het falende onderwijs en zo voort. Hij is een boeiende spreker met een brede kennis van allerlei zaken.

Lyndon LaRouche’s February 7th 2014 Webcast duurt een uur en 28 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

8 Reacties op “Lyndon Larouche waarschuwt voor een kernoorlog”

 • Nemesis:

  Een kernoorlog betekent zelfmoord en ook het EINDE van de “elite”
  en dat weten ze donders goed.

  • Boudine Berkenbosch:

   Nemesis, dat weet ik niet! Er zijn miljarden geïnvesteerd in schuilkelders en deze mensen denken wellicht dat ze het dan wel zullen redden…
   In elk geval is die dreiging steeds aanwezig. Wees dus vooral bang! 😉

 • Goedemorgen mevrouw Bou.
  Je zou haast zeggen dat elkeen de grootste moeite heeft om tegenwoordig z’n zelfvertrouwen zien te behouden. Laat staan dat we nog reserve hebben in het vertrouwen op iets van hogerop? Iets waar we van nature meegekregen
  uit instinct ook ons leven op bouwen?
  Week in en week uit klonk er wekelijks uit de Rode Hoed te Amsterdam “Morgen weer gezond op”.
  Met andere woorden: “Hoop doet leven”…
  En we doen maar nèt alsof er niks aan de hand is.
  Een schroefje, een boutje, een nippeltje en een moertje…
  Terwijl er over de Jordaan het Figaro van Tom Manders galmt.

  • Boudine Berkenbosch:

   Beste Herman,
   Heb je ook naar de lezing geluisterd? Ten minste het eerste half uur? Want Larouche heeft het wel ergens over! Reacties gaarne on topic!

   • Dag mevrouw Bou,
    Heb het vernomen. Na zovele jaren met ervaring kun je wel over levenswijsheid spreken.
    Iedereen wordt de mond gesnoerd als ie de waarheid aanhaalt.
    Zelfs Degene die ons was gegeven 2000 jaar geleden.
    Dan moet je wel lef hebben.
    Maar vreemd… de hoop is niet gestorven en is juist blijven leven.
    Op menig graf staat het geschreven als laatste wens en hoop.
    “Verlos ons van het kwaad”.

 • Jasper:

  In feite zijn we allemaal getuige van een politiek spel gespeeld om de spanningen op te bouwen richting een climax. Zoals men ook kan weten dat ook de Russische top ook te zien als een oligarchy en deel uit zal maken van de cabal die de wereld bestuurt waarin ook Putin als free-mason zijnde zijn rol zal vervullen. Een spel richting de uiteindelijke in de bijbel vermelde eindstrijd. Men bouwt de spanning op en op die wijze alsof het een natuurlijk beloop heeft maar de datum ligt al vast. Uiteindelijk zal de leider van Rusland vanuit strategisch oogpunt de aansturende ( verborgen in het zicht als het ware) macht achter alle beslissingen die Obama neemt, gaan aanvallen. En ja ook de Nato wordt door die macht gecontroleerd evenals de andere machtige instituten in de wereld. We gaan richting een war-tetrad het tweede teken aan de hemel te zien als een felle gekleurde rode maan (bloedmaan). Het staat beschreven in ‘de heilige’ geschriften en die cabal volgt de tekenen aan de hemel zoals beschreven, als een leidraad om het ‘heilige’ te kunnen minachten en zich erboven te kunnen stellen want dat is hun ware agenda en richting…..

 • Jasper:

  Om die claim betreffende Putin te onderbouwen draag ik deze link aan : http://montalvoreport.com/content/vladimir-putin-freemason

 • Jasper:

  Er zijn tekenen te over zichtbaar in de media dat de uiteindelijke ‘eindstrijd’ aanstaande is. 1 teken daarvan is b.v de overname van de regering in Oekraine dat zich in een strategisch gebied t.o.v. Rusland bevindt. Als men enig onderzoek doet kan men zien dat er evenals in Syrie krachten van buitenaf ontregelende invloed uitoefenen(den). Verder is in het onderstaand aangedragen artikel inhoudelijk te zien dat de Israelische Lobby in Amerika via AIPAC de druk wil gaan doen toenemen op Iran. Rusland speelt op haar beurt haar rol en zal naar alle waarschijnlijkheid de bevriende natie Iran bij gaan staan en ziet waar de bron van ellende zijn oorsprong kent. De lont in het kruitvat. Connect the dots….http://www.veteransnewsnow.com/2014/03/03/is-aipac-doomed/

Laat een reactie achter