Archief
Artikelen

Ted Gunderson (1928 -2011) was in zijn werkzame leven 27 jaar lang hoofd van de FBI in Los Angeles. Na zijn pensioen in 1979 werd hij privé detective. Toen kwam hij in aanraking met zaken die volgens hem in de doofpot werden gestopt. Volgens hem is er binnen de CIA een netwerk van mensen die zich bezig houden met alles wat verboden is! Hij praat over ritueel kindermisbruik en netwerken van machtige en rijke mensen, die zo hun eigen plannen hebben met de bevolking van deze planeet. Ze streven naar een wereld waarin veel minder mensen leven en deze mensen dienen alleen als hun slaven!

Ieder mens heeft een netwerk, daar is niets mis mee. Het bestaat uit familie, vrienden, kennissen, collega’s en zo voort. Veel mensen hebben een religie en hun geloofsgenoten maken een belangrijk deel uit van hun netwerk. Het zijn “broeders en zusters in Christus” of ze komen elkaar elke vrijdag tegen in de moskee. Werk, school en kerk vormen buiten de familie de belangrijkste ingrediënten voor een sociaal netwerk.

Het netwerk van rijken en machtigen heeft ook een religie: het satanisme. Net als het Roomse christendom kent deze religie talloze rituelen en symbolen. Het doel is echter geen naastenliefde, maar eigenliefde en ongebreideld egoïsme. Men gelooft niet in een leven na de dood, maar wel in de duivel. Het is eigenlijk een heel middeleeuws en bijgelovig geloof, met veel magie, maar het is tevens een bekeringsreligie. Net als de Jehova’s proberen de satanisten zoveel mogelijk mensen te bekeren tot hun goddeloosheid. En net als in het Roomse christendom doen ze dat door rituelen en symbolen.

Zoals in het christendom het kruis, is hun symbool een pentagram, een ster met vijf punten, waarvan een punt naar beneden wijst. Zoals het kruis een symbool is voor het lijden en sterven van Christus, zo is het pentagram het symbool voor een bokkenschedel, een duivelskop. Daarnaast zijn er nog veel meer symbolen, zoals het Teken van het Beest in het boek Openbaringen: 666. En veel seksuele symbolen, want seks is een belangrijk onderdeel van deze religie.

Satanisten vinden het hun plicht om zoveel mogelijk te genieten van dit leven, ongeacht de consequenties voor anderen. Ze streven naar macht en perverse seks, naar geld en rijkdom te koste van alles en naar zo veel mogelijk slachtoffers. Hun rituelen zijn bloedig en hun wreedheid wordt systematisch gecultiveerd. Ze houden hun rituelen geheim, omdat deze anders hun magische kracht zouden verliezen, maar in feite zijn ze gewoon crimineel! Samen een kind verkrachten en vermoorden, schept ook een sterke band van zwijgzaamheid. Vandaar dat satanisten vaak ook betrokken zijn in allerlei andere criminele activiteiten.

Een belangrijke representant van het satanisme was Aleister Crowley (1875 – 1947). Hij zette zich af tegen zijn zeer strenge christelijke opvoeding door het tegenovergestelde te doen. Uit zijn geloof in magie en zijn hang naar het occulte blijkt dat hij eigenlijk nog steeds verstrikt was in het strenge geloof van zijn ouders. Hij draaide het alleen maar om. In de jaren ’60 werd hij een soort cult-figuur, vooral in de pop-cultuur en de amusementsindustrie. Een religie die persoonlijk genot als de hoogste waarde ziet, sluit uiteraard goed aan bij de cultuur van het ongebreidelde consumentisme. Het satanisme en de daarbij behorende symbolen spatten tegenwoordig dan ook van ieder pop-podium! En seks moet niet langer mogen, seks moet, vooral voor kinderen!

In de volgende lezing vertelt Ted Gunderson over de Illuminati, een netwerk dat werd gesticht in 1776 en werd gefinancierd door o.a. de familie Rothschild. Hun plannen staan haaks op wat de meeste mensen beschouwen als een leuke toekomst!

Rond minuut 20 begint Gunderson over Aleister Crowley met zijn magische en satanische anti-religie. Crowley heeft verscheidene boeken geschreven en Gunderson heeft ze gelezen. Het gaat over bloedoffers en magie, over het ritueel doden van dieren en het vermoorden van kinderen! In de VS zijn er duizenden satanische “gelovigen”. Nog onlangs zijn er bij een school in Florida 55 dode jongens gevonden! Ook worden kinderen, kleuters en baby’s seksueel misbruikt. Gunderson vertelt dan uitgebreid over een school waar kinderen werden misbruikt in ondergrondse tunnels, de MacMartin case.

Bij minuut 46 gaat het over een ander geval, de Lou Bare (?) case. Er verdwijnen in de VS 100.000 kinderen per jaar! Uit de volgende casus blijkt dat de CIA daaraan meedoet. Zij zorgen ook voor de cover up. Tot slot is er nog het MK ULTRA project van de CIA, waarbij kinderen op een wrede manier worden gehersenspoeld om iedere opdracht uit te voeren, ook nog als ze volwassen zijn.

Vanaf minuut 55 komt Linda Wiegand aan het woord. Zij is een moeder die haar kinderen verloor aan haar satanische echtgenoot. Haar getuigenis duurt slechts een paar minuten, maar het is vreselijk! Daarna beantwoordt Gunderson vragen. Voor wie meer wil weten, staan er van hem nog veel meer lezingen online.

Gunderson praat nogal snel en hij vertelt veel in een korte tijd. Het gaat over dingen die moeilijk te geloven zijn, maar ze zijn wel degelijk waar. In elk geval is hij geen fantast, maar een eerlijke en serieuze onderzoeker van dit uiterst sadistische en criminele netwerk! Kijk en luister eerst even naar het begin van deze video, waarin Gunderson zichzelf voorstelt, waarna hij uitgebreid vertelt over een satanische moordzaak. In de onderste video vertelt hij over het satanische netwerk, de symboliek en de slachtoffers.

SATANISM & THE CIA – Ted Gunderson at The Festival of the Ages, 2000 – Part 1of3 duurt 58 minuten, maar luister vooral even naar de eerste minuten!

Ted Gunderson – CIA & Satanism duurt een uur en 10 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

41 Reacties op “Ted Gunderson over pedoseks, politiek en satanisme”

 • Eheu:

  Dank je Bou: heel belangrijk onderwerp.

  Maar om je te helpen en om het het geval georganis. kind. misbruik en de rol darin van mensen als Gunderson helaas nog wat ingewikkelder en vooral verontrustender te maken, het volgende citaat uit mijn comm. bij weer een andere docuvertaling van mij ( zie http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/p2_vrijmetselarij_het_vaticaan_en_gladio_co._nl_ond )

  Kijk eens naar de link waaruit het citaat komt dat ik hieronder noem. Hoe vreselijk ook, ik ben bang dat het waar is wat daar gesteld wordt (gezien het ‘bewijsmateriaal’).
  Maar UITERAARD ben ik het totáal niet eens met het uitbuiten op een ‘sectarische’/’moralistische’ manier van al dit soort schandalen. En dat gebeurt maar al te vaak (voorál ook door ‘chr. fundamentalisten). Nog afgezien van het gevaar dat ‘het volkse onderbuikgevoel’ of ‘sensationalisme’ vormt, die worden samen met allerlei machtige fantasma’s en angsten ( b.v. rondom seksualiteit) natuurlijk op heel machtige manieren ‘politiek’ uitgebuit/ gemanipuleerd door het kaliber machten dat achter dit soort schandalen zit.

  Conclusie: heel veel mensen van goede wil én met verstand van zaken zijn nodig om uit dit gigantische internationale wesepennest een uitweg te vinden

  Groet
  Eheu
  ==========

  Ik had het hierboven toch over ‘het Vaticaan’ i.v.m. met de ‘Franklin Cover-up’ (een groot pedofilie schandaal in de VS eind jaren tachtig)? En allicht kom ik na niet lang zoeken via alle betrouwbare e-net bronnen die ik in de loop der jaren heb verzameld, al gauw op interessante info over precies die link. Zie bijv. hier:
  http://www.spirituallysmart.com/gunderson_decamp.html

  Uit die link blijkt onomstotelijk (omdat ze authentieke verklaringen van bep. hoofdpersonen uit het schandaal rondom die ‘Conspiracy of Silence’ of te wel ‘Franklin Case’ bevat) dat de zaak ietwat ingewikkelder lag dan veel mensen hadden willen voorstellen of denken. Omdat die ‘conspiracy of silence’ namelijk een ‘complot binnen een complot’ was, omdat de hoofdpersonen die dat complot aan de kaak stelden heel wrschl. zelf deel uit maakten van het complot dat ze ‘exposeden’, en ondanks hun verdienstelijke inspanningen desalniettemin onder aanvoering van de CIA bepaalde machten in dat complot buiten schot werden gedwongen te houden. En het gaat dan PRECIES om de combinatie Vaticaan-Republikeinse Partij die de as is waarom het Franklin schandaal draait.

  • mr. drs. Bou:

   Beste Eheu, het spreekwoord luidt: Langzaam aan, dan breekt het lijntje niet.
   Ik begrijp best wat je bedoelt, maar als je zo doorgaat, dan zal het lijntje zeker breken! De waarheid is immer niet aan degenen die gelijk hebben, maar aan degenen die gelijk krijgen. Wees dus behoedzaam, dat doe ik ook.

 • yvonne:

  Applaus, Bou……………vanavond trouwens uitzending Myra met Frides Lameris!

  Groet Yvonne

 • Bob:

  AIPAC and Abramoff Operated Child Sex Blackmail Ring

  http://www.veteranstoday.com/2014/02/02/aipac-and-abramoff-operated-child-
  sex-blackmail-ring/

  Gelukkig maar dat Ivo onwillige rechters uit kan schakelen…

 • mr. drs. Bou:

  Weer een Amerikaans geval van kinderseks & chantage netwerken:

  AIPAC and Abramoff Operated Child Sex Blackmail Ring

  Out of the DC Hilton, Ritz Carlton, Sheraton Hotels, Little Boys and Girls for Military and Defense Contracts, Congressman, Senators, Media and others Blackmailed

  This is a story of the U.S. Shadow Government tied to Organized Crime, Foreign intelligence, current and retired FBI Trolls and stooges and how they have Blackmailed, Imprisoned, Murdered, defamed and tried to destroyed their reputations, those who have exposed their crimes or got in their way.

 • Jasper:

  Dit lijkt me een goede toevoeging aan dit onderwerp te zijn om een wat overall beeld te vormen in welke richting men kan kijken. Mvg Jasper http://www.pseudoreality.org/

 • Leon:

  Ziet niemand nou Pedofilie als een middel?

  Hoe kun je er voor zorgen dat ‘in het geheim werken’ ook geheim blijft?

  Nou, aangezien er zat mensen zijn met gevoelens voor kinderen en dat de ongeschreven regel is “daar met je poten van af te blijven of we klieven je hoofd in tweeeen”………. PRINCIPE,

  zijn pedofielen dus een perfect middel om zaken gedaan te krijgen.

  Al eens afgevraagd waarom in de kerk dit zo veel voorkomt? Is dat misschien om een doctrine in stand te houden, waar niet van afgeweken MAG worden?

  Vraagt iemand zich hier niet af hoe het is om iemand zijn strot door te snijden?

  Ooit wel eens afgevraagd indien dit ritueel gebeurd, of er ook stofjes in het lichaam vrij komen, die het ontzettend LEKKER maken voor degene die het doet?

  Het is even wenne jah.. maar het is de shot heroine en al duizenden jaren ‘tot zich’ genomen…

  MAG OOK NIET Hè!!!

  Alles wordt onder controle gehouden via de ONGESCHREVEN REGELS!

 • mr. drs. Bou:

  Dit zegt de TROUW:
  VN moet zich niet bemoeien met morele leerstellingen kerk, vindt Vaticaan

  De Commissie voor de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties heeft vandaag een vernietigend rapport gepresenteerd over de wijze waarop het Vaticaan het seksueel misbruik van kinderen door geestelijken heeft aangepakt. Het beleid van het Vaticaan maakte het mogelijk dat priesters tienduizenden kinderen konden misbruiken en verkrachten, aldus de commissie. Het Vaticaan heeft gepikeerd gereageerd op het uiterst kritische rapport.

  Pedofiele netwerken… FOEI !!!

 • R3bel:

  Satanisten geloven helemaal niet in de duivel als een bestaand wezen. Daarnaast zijn de meeste satanisten streng tegen mishandeling van dieren en kinderen. Laat staan het offeren ervan.

  • mr. drs. Bou:

   R3bel, hoe kom je daar nou weer bij?
   We hebben het hier over duizenden verdwenen kinderen. Waar zijn die dan volgens jou gebleven? Afvoerputje of zo? Want ze zijn wel weg…

   • Eheu:

    Dat is precies de reden voor mijn probleem met de term ‘satanisme’, beste Bou (zoals ik in een comment op een reactie van Jasper bedoelde te verwoorden). Ze heeft een ‘ideologische/religieuze en emotionele’ lading die op allerlei manieren suggestief kan werken en uitgebuit worden.
    wat ‘Rebel’ hier aangeeft is wat mij betreft deels terecht: de term ‘satanisme’ kan gebruikt worden om ‘randfiguren’ en groepen die feitelijk niet minder doen dan er een ietwat merkwaardige hobby in besloten kring op nahouden, verdacht te maken en ‘demoniseren’.
    Terwijl de werkelijke ‘satanisten’ daardoor juist vrij spel krijgen. En hun ‘satanisme’ is vaak veel invloedrijker op maatschapp. en politiek gebied, en ze zijn veel zakelijker en beter georganiseerd, terwijl hun ‘ideeën’ daarover meestal veel en veel cynischer, valser en berekenender zijn die van de doorsnee en eenvoudige ‘gelovige’ in ‘satanisme’.
    Ik zou hier liever spreken over ‘occultisem’ icm ‘ritueel mibruik’.
    Het is vast vergelijkbaar met de reden waarom iemand als bijv. Serge Lagarde (zie je blogs over de zaak Dutroux-bis etc.) liever spreekt over ‘pedocriminelen’ als het echte probleem, dan over de zoveel gemakkelijker en populistisch uitbuitbare term ‘pedofielen’. En in bredere zin wordt zo ook getracht te voorkomen dat seksualiteit an sich wordt ‘gecriminaliseerd’.
    Woorden zijn in de context van dit soort kwesties heel belangrijk.
    Zo zou ik ook liever – om tegen de risico’s van hysterie in te gaan – spreken van het ouderwetse ‘militair industrieel complex’, aangevuld precies met wat meer en meer bekend raakt over ‘occulte’ en perverse/manipulatieve ‘geheime secten’ (en ontaardingen binnen reguliere religies in verband daarmee), dan over de zo lekker bekende en zo comfortable sensationele en ‘veel omvattende’ term ‘NWO’.

    Groet
    Eheu

    • mr. drs. Bou:

     Dank je wel, Eheu. Ik begrijp wat je bedoelt. Woorden zijn soms een lastige manier om gedachten over te brengen. Voor R3bel heeft ‘satanisme’ een heel andere betekenis dan wat ik er mee bedoelde. Sorry dus, R3bel.

   • R3bel:

    De satanisten waarover ik spreek, zijn die mensen waarvan we weten dat ze ‘satanisten’ zijn, omdat ze openlijk toegeven de satanistische filosofie te volgen. Dus dan heb ik het over de “Church of Satan” opgericht door Anton Lavey, nu vertegenwoordigt door Peter H. Gilmore. Hierover is voldoende te vinden op YT en dan kom je erachter dat deze ‘satanisten’ inelkgeval niet in een wezen genaamd Satan geloven. In principe zijn het gewoon darwinistisch denkende atheisten die de figuur Satan gebruiken als een soort persoonlijk symbool om hun afkeer van de christelijke filosofie duidelijk kenbaar te maken. Ze geloven wel in de psychologische kracht van rituelen, maar dat doen christenen ook.
    Over de elitaire kinderofferende ‘satanisten’ waarover men het op diverse conspiracy-websites heeft, weet ik verder ook niets.

    Het is inderdaad nogal makkelijk om alles wat we als kwaad ervaren onder de term ‘satanisch’ te scharen, zoals Micha Kat hier een meester in is. De term satan komt uit het oude testament. In het hebreeuws staat er ‘hasatan’ (de satan) hetgeen ‘adversary’, tegenstander betekent. Overigens vinden we deze term maar 3x in het oude testament en in deze verhalen is ‘hasatan’ een engel die door God gebruikt wordt. Je moet weten dat de joden toen en nu nog steeds geen concept hebben zoals de christenen, van een buiten God om opererend kwaadaardig wezen met een eigen agenda. Het is pas in het christelijke nieuwe testament dat de term ‘satan’ plotseling opduikt als zijnde het gepersonificeerde kwaad. Dit bijbelse contrast is iets waar de doorgaans intelligente aanhangers van de church of satan van op de hoogte zijn, in tegenstelling tot veel christenen die dit nog nooit gehoord hebben. Voor mij zelf was dit ook nieuw.

    • R3bel:

     Ik wil bij deze nog een aspect toevoegen aan mijn vorige post.

     Ik lees vaak dat men in de hoogste lagen van de vrijmetselarij de duivel ‘Lucifer’ zou aanbidden. Dat deze vrijmetselaars werkelijk geloven dat er een wezen genaamd Lucifer is zou mij echter ten zeerste verbazen.
     Als we namelijk gaan kijken waar de term Lucifer vandaan komt komen we erachter dat de link tussen Lucifer en Satan en de duivel berust op inlegkunde van de eerste christelijke kerkvaders. Het woord Lucifer is latijn en is simpelweg de benaming voor de morgenster, de planeet venus! Nu is er in het oudtestamentische boek Jesaja een tekst waarin de hoogmoed van een koning van Babylon beschreven wordt. Zoals we weten komt hoogmoed voor de val en in deze tekst wordt de val van deze koning op allegorische wijze vergelijken met de prachtige morgenster (hebreeuws: helel) die van de hemel valt. Toen joodse geleerden het oude testament in het grieks vertaalden werd HelelPhosphoros‘, de griekse benaming voor de morgenster venus. Dit werd later in de vulgata, in het latijnse ‘Lucifer’ vertaald. Zoals we zien is er nog nergens een link met duivel. We moeten begrijpen dat het vroeger gebruikelijk was de hemellichamen aan goden toe te schrijven.
     Zo was helel de babylonische en kanaanitsche God van de morgenster. En phosphoros / lucifer zijn simpelweg de respectievelijk griekse en romeinse personificaties van de morgenster, planeet Venus dus.
     Het is pas later dat christelijke kerkvaders een hoogst twijfelachtige link leggen tussen deze poetische tekst uit het oudtestamentische Jesaja over de koning van Babylon en een nieuwtestamentische tekst in het boek Lukas, waarin Jezus het volgende zegt: “I saw Satan fall like lightning from heaven.” De ene tekst in Jesaja is een soort klaagzang over de koning van Babylon. De andere tekst in Lukas is een antwoord van Jezus op 72 van zijn discipelen die hem enthousiast komen vertellen dat ze in zijn naam zelfs macht over demonen hebben. In principe komt het erop neer dat er geen enkele basis is om deze twee verschillende teksten zomaar met elkaar te verbinden, toch is uit deze gekunstelde verbinding het vastgewortelde geloof van christenen ontstaan dat Lucifer, de Satan is. Een fundamentele christen proberen uit te leggen dat Lucifer eenvoudigweg de aanduiding voor planeet Venus is, heeft doorgaans weinig resultaat weet ik uit ervaring 😉 Leuker is het ze te laten zoeken naar het woordje Lucifer in de bijbel, totdat ze erachter komen dat dat er helemaal niet in staat. Jezus zelf wordt overigens ook ergens in de bijbel morgenster genoemd.

     Dit is dus kort gevat, de reden waarom het mij erg zou verbazen als de vrijmetselaars aan de top zouden geloven in het wezen ‘Lucifer’. Ik mag aannemen dat ze de historie van het woord kennen. Ik moet dus altijd een beetje gniffelen om het idee van een lucifer-aanbiddende elite, want als de wereldelite werkelijk gelooft in de figuur Lucifer, dan is dat dus allemaal gebaseerd op het twijfelachtige knip en plakwerk van de christelijke kerkvaders. Dat zou nogal paradox zijn. Overigens waren er ook gnostische groepen die nadat de kerk Lucifer aan Satan gelinkt had, overgingen tot een luciferaanbidding als zijnde de ware godheid. Maar dit had wellicht veel te maken met de aversie van gnostici tegen Yahweh, die men als een Demiurg zag.

    • Eheu:

     Dat vind ik een vrij degelijke reactie, beste R3bel.
     Je legt iig de vinger op een heel belangrijke zere plek: dat heel ellende in de wereld namelijk voortkomt uit het onvermogen tot doed lezen!
     En tot goed vertalen!
     Want het risico ligt voor de hand als men een term uit een vreemde taal vertaald, dat mensen die de betekenis van het oorspronkelijke woord niet kennen (en dat hoeft absoluut niet de kwade opzet van de vertalers te zijn), ook de ‘vertaling’ ervan niet begrijpen.
     Zoiets is volgens mij idd het geval met de termen Lucifer als vertaling van het Griekse Phosphoros, wat letterlijk het zelfde betekent: ‘Lichtbrenger’ in ‘metaforische’ verwijzing naar idd Venus die in antieke teksten (ook niet religieuze) ‘de dageraad aankondigt’
     Het zelfde lijkt me idd het geval met je opm. over de vertaalde term ‘Satan’.
     En ook daar schort het weer aan leesvaardigheid. Want die ‘tegenstander’ dat is uiteraard niets anders dan ‘hatelijkheid’ IHA, dwz ‘geweld’, ‘gewelddadige verdeeldheid’ (oorlog etc.). Bovendien weet ik bijna wel zeker dat het woord Satan de griekse connotatie die vast ook in de Hebreeuwse oorspronkelijke term zal spelen, meeneemt van het ‘onverzadigbaar’, ‘hoogmoedig’ en ‘verslaafd’. Alweer een ‘theoretische’ term dus, die een ethiek verwoord, en geen verwijzing naar een ‘concreet persoon’.
     Zodat je m.i. met recht kunt stellen dat het motto van het NT is (deels in navolging van het OT) ‘wie niet tégen mij is is voor mij’.
     Waar ik het niet mee eens kan zijn is dat in het NT dus ‘Lucifer’ of ‘Satan’ gepersonificeert zou worden. Dwz ‘aangewezen’.
     Het enige boek dat daar aanleiding voor zou kunnen geven is precies dat van Johannes.
     Maar ook daar geldt weer: de mensen kunnen niet lezen (en kennen geen ‘vreemde tongen’): want die 666 blijkt dus te verwijzen naar de gek Nero, die in de context van dat evangelie (en als christenvervolger) wordt aangeduid als ‘Satan’, anti-christ etc..Maar dat is iets anders dan hem totaal met de oorspronkelijke inhoud van ‘tegenstander’ identificeren. Je moet dat boek in de historische context zien.

     Dat doen moderne Christenen niet, en dat kan niet anders dan deels het gevolg zijn van het teloorgaan van een zeker leesvaardigheid en daarmee wijsheid (dat ligt ook voor de hand als er na de oorspronkelijke vertalingen uit het Hebreeuws in het Grieks, voorts naar het Latijn, en tenslotte naar moderne talen, weinig mensen overblijven die de oorsrponkelijke tekst nog kunnen lezen om e.v. misvattingen te voorkomen).
     Reken daarbij dat we sinds de Verlichting in een ‘wetenschappelijke’ dwz ‘materialistische’ en individualistische cultuur leven, en dat daarin het gegeven betekenis (van woorden) gereduceerd lijkt te worden tot de ‘dingmatige’ verwijzing ervan, – naar ‘objecten’ etc, en dat ‘mensen’ ook in die zelfde lijn meer en meer een wetenschappelijk object en ‘ding’ zijn geworden waarmee het handig rekenen en manipuleren/experimenteren is, en de neiging om dit soort betekenissen die jij aanhaalt verkeerd te verstaan zal nog groter worden.
     Reken daar ook nog bij dat opgaand met die moderne wetenschappelijke cultuur de praktijk van (oa. experimenteel-wetenschappelijk) handelen en ingrijpen op de voorgrond komt te staan,- en het wordt begrijpelijk dat teksten niet meer zo zeer als ‘beschouwingen’ of ‘lessen’ worden gezien, maar als ‘handleidingen’ en programma’s.
     En zo kan die waanzin van het ‘satanisme’ dus ontstaan, waarin de duivel, de tegenstander en het kwaad als een ‘persoonlijke’ tegenstander gezien wordt, en die laatste dienovereenkomstig benaderd.
     Het lijkt me zodoende geen toeval ook dat het Johannes evangelie het ‘uitverkoren’ boek ik geworden van de manicheïstische ‘christenfundamentalisten’.

     Ik ben er van overtuigd dat ook de ‘vrijmetselarij’ in die historische trend is meegegaan. En dat daarmee de oude gnostische bronnen even radicaal verkeerd geïnterpreteerd worden, en op de zelfde manier als de meer ‘kanonieke’ teksten.
     (In dat licht moet je m.i. die ‘deviated’ masonry zien, – de ‘illuminati’, en hun ‘christenfundamentalistische’ tegenstanders wakkeren dat nog aan vanwege hun éigen verlies aan binding met de schriftelijke traditie die de bronnen van hun teksten hebben vertaald en doorgegeven en becommentarieerd).

     Dat alles dus grotendeels als gevolg van een geschiedenis waarin lezen en taal vergeten raken of verachtzaamd worden ten gunste van een ‘praktische’ en wetenschappelijke wereldbeschouwing gericht op ‘actie’ en ‘effekt’ en dus ‘kracht’/macht.

     Uiteraard zullen er ook opzettelijke valse vertalingen en vervalsingen bestaan van ‘heilige geschriften’, maar zonder het verlies aan kennis en cultuur waar ik hierboven op wijs, zouden ze gemakkelijk ontmaskerd worden lijkt me.

     Groet

     Eheu

 • Jasper:

  Als men wijs genoeg is een discussie aan te gaan, durf ik aan te nemen dat men ook kan weten waar werkelijk naar verwezen word. Er kan alleen ophef of onvrede ontstaan doordat men het verschil weet, toch! Reverse psycho…Dat men zich laat lenen om het dan ook aan te kaarten zou een belletje moeten doen rinkelen of men wel werkelijk geassocieerd zou willen worden met die gehele naam en waar de afkomst voor staat. Maar ik begrijp de strekking ik wens het geen kracht te geven verder wat het niet toekomt. Mvg. Jasper.

  • Eheu:

   Beste Jasper,
   Ik weet niet je comm. een reactie op mijn comment was, en of ik je dan goed begrijp, en of je mijn opmerking wel begrepen hebt.
   Wat ik kortweg wilde zeggen was dit : de term ‘satanisme’ is via media etc. voornamelijk bekend als slogan in de mond van ‘the religious right’, om te beginnen in de VS. Iedereen kent de meest ‘sensationele’ voorbeelden daarvan, naml. de zgn. ‘televisie-evangelisten’. Maar het begrip is een hele hype feitelijk, – die een hele ‘mode’ en ‘subcultuur’ omvat die zich juist bedient van de naam ‘satanisme’ en de ‘symbolen’ ervan om te shockeren.
   Door ‘liberalen/democraten’ wordt vaak nogal lacherig gedaan over die ‘fanatici’ die ‘hel en verdoemenis prediken’. Tegelijk hebben ze veel meer macht vrees ik dan beseft wordt.
   Eentje die zich voedt bovendien met ‘shivers’ en angst, en met kille haat.

   Anders gezegd: waar het hart van vol is loopt de mond van over. In het genoemde geval dus van haat. Het grote probleem met ‘predikers’ en moralisten iha lijkt me. Het is bijv. niet voor niets denk ik dat de grootste schandalen, groot vooral ook in de zin dat ze een schokkende leugenachtigheid onthullen, spelen omtrent precies die moralistische schreeuwlelijken (die zo vaak op heterdaad betrapt worden op de ‘zonden’ die ze zelf constant verdoemen,- seksuele schandalen etc.).

   Wat betreft de huis tuin en keuken ‘satanist’ die ik zou willen beschermen tegen die waanzin, – daarmee bedoel ik de vaak ietwat zonderlinge en teruggetrokken figuren die zich met allerlei ‘exotische’/esoterische ideeën en praktijken bezighouden (van het genre ‘wichelroedenĺopers’ etc.). Volgens mij zijn dat soort lui vooral uit Europa bekend, en verder vaag verbonden met modefenomenen als ‘gohtics’ etc.
   Volgens mij totaal onschldige verschijnselen, maar wél uitermate geschikt om de paranoia die het soort fanatici die ik op de korrel neem, aan te wakkeren, én dus om te dienen als ‘zondebok’, m.n. via de massa media, dwz voor het grote publiek.

   Je moet de gemiddelde site op het Net maar te bekijken en de youtubes bijv. die je
   vindt als je googled op ‘satanisme’ om te zien wat ik bedoel.

   Iets soortgelijks geldt volgens mij dus wat betreft die ideeën die heersen over ‘pedofielen’ en de NWO etc.
   Het zijn uiterst beladen termen, die een duidelijke definitie suggereren, maar feitelijk uiterst vaag zijn, – vandaar het risico dat ze inhouden volgens mij.

   En vandaar ook dat ik beneiuwd was naar een inhoudelijke reactie van jouw kant wat betreft mijn suggesties hierboven om mijn eigen bijdragen aan die discussie eens te bekijken.

   Groet
   Eheu

 • Jasper:

  Beste Eheu natuurlijk heb ik dat begrepen, ik heb een duidelijk en realistisch beeld van de duistere kracht die de wereld aanstuurt en europa inmiddels via de ECB en het IMF in de greep heeft gekregen, verder weet ik ook met welke religieuze overtuigingen dat gedaan word. Rond 15 April staat er iets te gebeuren in en rondom is-ra-el, dat heeft te maken met zionisme verweven met dat oorspronkelijke satanisme/lucieferanisme. Dat heeft niks van doen met de huidige thema clubjes die ontstaan zijn. Overigens wel slim van de stichters om er een bepaalde overtuiging aan te verbinden of moet ik het sluw noemen? Mvg.Jasper

 • Jasper:

  Beste Boudine er is een zogenaamd agreement gekomen en afgesloten zie https://en.wikipedia.org/wiki/Geneva_interim_agreement_on_Iranian_nuclear_program er kan van alles misgaan natuurlijk. Als dat wat mis kan gaan nou net toevallig zou plaatsvinden rondom die datum…. 🙂

  • mr. drs. Bou:

   Prima, Jasper. Ik ben niet zo dol op dit soort voorspellingen, maar ik houd je aan de datum: 15 april! Het mag een dagje of een onsje meer wegen… Daarna weten we meer.

 • R3bel:

  Bedankt voor je reactie Eheu. Erg interessant om je zienswijze over dit thema te lezen.

  Waar ik het niet mee eens kan zijn is dat in het NT dus ‘Lucifer’ of ‘Satan’ gepersonificeert zou worden. Dwz ‘aangewezen’.
  Het enige boek dat daar aanleiding voor zou kunnen geven is precies dat van Johannes.

  Het zou inderdaad mogelijk kunnen zijn dat de term Satan in het NT door de schrijvers in zijn oorsprongelijke onpersoonlijke betekenis van ‘de tegenwerkende kracht’ bedoeld is. Dit is iets waar ik nog niet over uit ben.
  De schrijver van het bijbelse NT-boek ‘Jude’ quote in Jude 1:14 bijna letterlijk uit het vanuit christelijke oogpunt controversiele boek van Enoch, over de gevallen engelen. Ook in één van Paulus schrijfsels zit een referentie aan het boek van Enoch. Dit lijkt toch op zijn minst te bewijzen dat de NT schrijvers deze verhalen over de gevallen engelenwezens serieus namen. De term Satan vinden we overigens weer niet in the book of Enoch.

  Maar ook daar geldt weer: de mensen kunnen niet lezen (en kennen geen ‘vreemde tongen’): want die 666 blijkt dus te verwijzen naar de gek Nero, die in de context van dat evangelie (en als christenvervolger) wordt aangeduid als ‘Satan’, anti-christ etc..Maar dat is iets anders dan hem totaal met de oorspronkelijke inhoud van ‘tegenstander’ identificeren. Je moet dat boek in de historische context zien.

  Precies, dat de meeste moderne christenen ‘the book of Revelation’ niet in zijn historische kader respecteren is één van de dingen die mij behoorlijk storen. Begrippen als 666 en de anti-christ worden op van alles en nog wat toegepast en niet alleen door gelovigen maar ook op conspiracy-websites strooit men graag met deze begrippen in het rond. Weinigen weten maar dat het woord ‘Anti-christ’ helemaal niet te vinden is in de Openbaring van Johannes. Ook deze term is net als eerder besproken termen niet persé specifiek op één persoon gericht maar lijkt veel meer te duiden op een geestelijke houding. 1 John 2:22 Who is the liar? It is whoever denies that Jesus is the Christ. Such a person is the antichrist—denying the Father and the Son.
  Er is maar één christelijke stroming die de zogenaamde bijbelse eindtijdprofetien in zijn oorsprongelijke betekenis interpreteert. Dit is het preterisme, dat stelt dat de bijbelse profetien over de ‘tijd van het einde’ vrijwel allemaal het jaar 70 AD beschrijven, waarin het joodse volk een slag kreeg toegediend die het einde van de oudtestamentische tijdperk inluidde, namelijk toen Jerusalem en de joodse tempel definitief door de Romeinse legers werd vernietigt. De evangelische doem-predikers zoals we ze vandaag de dag kennen zijn uitsluitend futuristen die deze profetien in de nabije toekomst verwachten en tal van steeds weer falende voorspellingen doen. Naar mijn begrip worden deze evangelische bewegingen zwaar geinfiltreerd en gemanipuleerd door vrijmetselaars. Met name de op verdachte wijze totstandgekomen Scofield referentie-bijbel (begin 1900) heeft de christelijke meute op een Israel-koers gezet, enfin de resultaten hiervan zien we vandaag in de blindelinge steun van christelijke zionisten voor het ‘heilige land’. Naar mijn mening is hier absoluut sprake geweest van een goedgeplande bewuste sturing door elitaire cliques die de christelijke gelovigen zodoende gebruiken voor hun eigen agenda, waarin Israel schijnbaar een belangrijke rol speelt.

  Ik ben er van overtuigd dat ook de ‘vrijmetselarij’ in die historische trend is meegegaan. En dat daarmee de oude gnostische bronnen even radicaal verkeerd geïnterpreteerd worden, en op de zelfde manier als de meer ‘kanonieke’ teksten.
  (In dat licht moet je m.i. die ‘deviated’ masonry zien, – de ‘illuminati’, en hun ‘christenfundamentalistische’ tegenstanders wakkeren dat nog aan vanwege hun éigen verlies aan binding met de schriftelijke traditie die de bronnen van hun teksten hebben vertaald en doorgegeven en becommentarieerd).

  Dit is erg interessant. Begrijp ik het goed, dat je stelt dat de vrijmetselarij in feite voortborduurt op een geloofsbasis van foutieve interpretaties die ooit door de christelijke kerk gelegd zijn? Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de hooggraad vrijmetselaars werkelijk geloven in de door christenen verzonnen Lucifer alleen dan als zijnde de ware God. Dat deze elitaire mannenclubjes zichzelf in hun hoogmoed als uitverkoren en verlichte figuren beschouwen die de koers van wereld mogen/moeten bepalen, dat lijkt me dichter bij de realiteit. Dat ze gedreven door deze machtswellust wellicht ook proberen uit occulte (een achterliggende metafysische werkelijkheid) vaatjes te tappen, zal best. En dat deze elitaire heren zich met ‘het kwaad’ hebben vereenzelvigt daar twijfel ik ook niet aan. Ze gaan immers letterlijk over lijken. Maar dat we werkelijk te maken hebben met een ‘tegenstander’ die met een duivels wezen communiceert, dat vind ik maar moeilijk te geloven. Simpelweg omdat ik niet geloof in het bestaan van duivels, behalve die in menselijke vorm 😉

  • They Knew:

   Het blijft vreemd, een George H. W. Bush en een George W. Bush, die lid zijn van Skull and Bones, en in een kerk een herdenkingsdienst bijwonen voor de slachtoffers van 9/11. Het zal een kwestie van gewenning zijn.

  • Jasper:

   Of obama zelf een skull and bones man is is me niet bekend maar zijn secretary of defence die hij aangesteld heeft is dat wel. Verder bestaat de mogelijkheid dat obama zelf een free-mason is.
   We hebben te maken met wereldleiders die zelfs in het openbaar durven te verkondigen
   waar ze voor willen staan, recht smak into the face. http://youtu.be/l3Q2ELOSM8s

 • mrpettjo:

  De paus en de Britse queen liggen nadrukkelijk naar aanleiding van respectievelijk verdwijningen tijdens de Argentijnse junta en een gedoofpotte verdwijning van 10 Indiaanse kinderen tijdens een picnic met de Britse royals in Kamloops (Canada) in 1964:

  A former Argentine government official has agreed to testify against Catholic Pope Francis Bergoglio. The child abuse survivor evidently carried first-hand knowledge on Bergoglio’s alleged trafficking of Argentine political prisoners’ children to alleged pedophiles at the Vatican.

  The UK’s ex-Royal Military Policeman Matt Taylor filed an order requesting Queen Elizabeth’s immediate arrest. Last Feb. Queen Elizabeth was found guilty in a Brussels international court for the Oct. 10 1964 disappearance of ten native Canadian children. http://www.iclcj.com and http://www.itccs.org

  http://www.examiner.com/article/are-our-children-at-risk-of-satanic-pedophile-rings?cid=PROD-redesign-right-next

 • mrpettjo:

  Onderstaande video gaat over de CIA sexslavin Bryce Taylor die zonder het zichzelf bewust te zijn werd in gezet door de CIA als sexslavin van Amerikaanse politici en Amerikaanse presidenten om hen te compromitteren. Ze wordt in deze video in haar opvattingen ondersteund door Ted Gunderson en een vrouwelijke pschychiater die in totaal 16 gevallen als Bryce Taylor in behandeling heeft (gehad).
  Een mannelijke psychiater gelooft dat zij haar waarheid vertelt maar gooit het over de boeg van het wetenschappelijk totaal onbewezen “false memory syndrome” dat volgens insiders uit dezelfde koker van de CIA komt om slachtoffer van kindermisbruik en mindcontrol ongeloofwaardig te maken zodat zij ook bij mogelijke rechtzaken kansloos worden om hun recht te halen..:

  Brice Taylor and Ted Gunderson duurt 9 minuten.

  http://www.youtube.com/watch?v=Wu-SZY5bVr8

  • mrpettjo:

   Er zijn ook bronnen die stellen dat Gunderson een Knight of Malta zou zijn en steeds – onterecht – beweert dat toen hij nog in de FBI zat de FBI nog betrouwbaar was (de FBI afdeling in Dallas ten tijde van en na de de moord op JFK was dat zeker niet), maar dat kan ook tactisch vernuft zijn. Maar de ervaringsdeskundigheid van de vrouwelijke psychiater die zeker 15 andere gevallen dan Brice Taylor (Sue Ford) kent telt natuurlijk wel degelijk. En voeg dit bij het ervaringsgegeven dat geheime diensten hun slachtoffers die het overleven op allerlei manieren (main stream media desinformatie, FMS, valse getuigenissen etc.) ongeloofwaardig proberen te maken:
   http://wideeyecinema.com/?p=2773#comment-17391

   • Eheu:

    Beste Pettjo:
    Meer over die zaak rondom Gunderson en De Camp vindt je hier:

    http://www.anarchiel.com/index.php?URL=http%3A%2F%2Fwww.spirituallysmart.com%2Fgunderson_decamp.html

    Ik ben geneigd om dat te geloven wat daar beweerd wordt, omdat ik de link via een site heb van iemand die die eerste persoonlijk gekend heeft, Barbara Heartwell, en op dat punt hetzelfde zegt.

    Verder is het merkwaardig dat dat alles goed past in wat in een docu uit ’84 (!) over Gladio en de P2 beweerd wordt. Een docu die ik vertaald heb, hier:

    http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/p2_vrijmetselarij_het_vaticaan_en_gladio_co._nl_ond

    Natuurlijk zijn het stukjes van een grotere puzzel.

    Meer info kun je vinden op de ISGP site, (zie de ‘handleiding’ die ik heb gegeven voor bestudering van die site ihkv dit onderwerp). De stukken over toenmalig cia-dir. W. Colby en Opus Dei.

    Overigens blijkt uit mijn eigen artikelen wat ook door Heartwell e.a. beweerd wordt, nml. dat ‘sekslavernij’ niet het belangrijkste doel is (het ‘spreekt enkel het meest tot de verbeelding’ kun je zeggen), – dat is chantage en spionage, oftewel ‘controle’ (politieke én mind-controle). Dwz: macht.

    Groet
    Eheu

    • mrpettjo:

     @Eheu, ik denk dat je gelijk hebt. Gunderson lijkt inderdaad voor de Jezuïeten (EN de CIA) te werken net als types als zonnebril Jim Jones en oud gouverneur Jerry Brown (Californie).

    • mrpettjo:

     Ted Gunderson had nauwe contacten met generaal John Singlaub (Iran Contragate). Singlaub was betrokken bij de moord op de Belgische politicus Andre Cools (die uit de school wilde klappen over uitvoer van Irancontra defensiemateriaal via vliegveld Luik) en was een vriend/partner van Michel Nihoul (zaak Dutroux)..:

     GUNDERSON’S REAL ESTATE LAND SCAM
     IRAN-CONTRA GENERAL JOHN SINGLAUB’S LANDHancock and Gunderson have another scam operating, a so-called Real Estate development in Baja, Mexico, on land owned by Iran Contra Narcotics Smuggler General John Singlaub, the General President Jimmy Carter fired.
     GENERAL JOHN SINGLAUB’S NARCOTICS SMUGGLINGIn the early 1990s General Singlaub’s Boeing 707 landed on
     the Baja, Mexico land, were a drug airstrip was. The Plane had burned an engine due to overload of Narcotics. The DEA seized and sold the Jet at their DEA auction, yet General John Singlaub was never charged with Narcotics smuggling.
     Singlaub ran the Mena, Arkansas drug operations for Criminal Col. Oliver North, Bill & Hillary Clinton, George H. W. Bush and was in charge of the illegal Iran Contra-Capison Indian Reservation guns for drugs operations in Indio, California. The Capison Operation involved CIA Michael Ricionsciuto who currently is serving 24 years in prison for operating an illegal Meth-Drug lab, in which Ted Gunderson was a direct partner in that meth lab, and was a recipient of large quantities of cash from Ricionsciuto, yet Gunderson has never been arrest for his narcotics manufacturing.

     http://beforeitsnews.com/alternative/2014/02/patrick-fitzgerald-fbi-ted-gunderson-murder-for-hire-scheme-2891088.html

 • mrpettjo:

  Jim Jones, de “prediker” van Temple’s Town die in Jonestown in Brits Guyana in de jaren 70 vanuit hun oorspronkelijke basis in de Verenigde Staten een geloofsgemeenschap had opgericht bleek te werken voor de CIA EN de Jezuïeten orde. Deze Amerikaanse gemeenschap annexeerde in het noordwesten tegen de Venezolaanse grens ter plaatse een katholieke kerkgemeente van een priester die voor de MI6 (Britse geheime dienst) bleek te werken en dit hevig aanvocht. De officiele MSM lezing was dat de TT gemeenschap binnen de Grow More Food capagne werkte maar de werkelijke reden was het omverwerpen van de voormalige kolonie om er een Amerikaans protectoraat van te maken. Toen de gemeenschap meer en meer onder aanhoudend felle kritiek – ook vanuit de VS – kwam te liggen beraamde Jim Jones – in nauw overleg met de CIA – om er een eind aan te maken en de mensen van de gemeenschap in een geplande massamoord aan hun einde te laten komen..

  Alberto Rivera Stated that Cult Leader Jim Jones was a Jesuit under the Jesuit secret oath. This web page is a result of myself putting Rivera’s words to task. What I came up with were some fascinating results!

  To start with, in the FBI files made public through FOIA (Freedom of Information Act), there is testimony that Jim Jones often repeated a section of what is alleged to be the Jesuit Oath and alleged to be a maxim of the Jesuits used to justify any and every evil act:”the end justifies the means”.

  http://www.spirituallysmart.com/jonestown3.html

  The Truth about JIM JONES and Jonestown

  http://www.youtube.com/watch?v=QIo6EUydzqc

 • Jasper:

  Natuurlijk zal die macht alles doen om mensen te debunken, daarom is het erg moeilijk om te filteren. Ik geloof niet dat als er zoveel verhalen naar buiten komen betreffende mindcontrol, of als dat men over duistere rituelen en sexfeesten of slavernij, mindcontrol naar buiten treed of als slachtoffer zijnde en dat men er weet van heeft dat men nog beelden kan ophalen van in stuk geneden mede slachtoffertjes, dat dat gelogen zou zijn. Het is te groot voor de normale burger om het te kunnen bevatten dat het zou kunnen bestaan, maar er zijn eenvoudigweg te veel meldingen. Waar rook is is vuur. Daarnaast zijn er afvalligen ook wel bekend als klokkenluiders en als men logisch na kan denken gebeurd dat zo. Om het even plat uit te drukken, zal het plat gezegd zo heten, “als jullie mij naaien, naai ik jullie” en zo zal het ook voelen voor velen die werkelijk alles verloren hebben aan een duister en corrupt en soms, miscchien wel in vele gevallen hypocriet systeem. En in de hoogste regionen is het een vals niets ontziend systeem waarbij men constant in een duistere sfeer strijd om ieder plekje macht wat men kan bemachtigen of tracht te behouden. Als dat ook nog eens religieuze overtuigingen kent en op sraffe van de dood of de gladiolen geen weg terug kent, dan zal men letterlijk een held moeten wezen om de zaak te kunnen breken. Het hele punt is dat er meer helden aan de goede kant aanwezig zullen zijn en dat zal onvermijdelijk haar uitwerking hebben.

  Dat alles zit vast aan de wetten van het universum, waar een oprechte en eerlijke sturing altijd meer kracht bezit dan het duistere karma en sturing, omdat de intentie in alles telt. Mede omdat medemenselijke liefde een omnipotente universele uitwerkende kracht bezit en verbintenis met die wetten in het universum heeft. LIEFDE is een omnipotente kracht komend uit en stromend door het Universum, de kracht van het collectief wat in ons allen aanwezig is. Energy is LOVE!
  Haat en duisternis wenst alleen maar te nemen voor zichzelf te kunnen voeden,
  LIEFDE geeft energie en werkt onmnipotent door in alles wat het raakt en beroert. Mijn keuze is duidelijk voor me…..

 • yvonne:

  Slaap lekker lieve Eheu, met één of twee kratten bier, omdat je zonder niet meer slapen kunt, ben het niet vergeten, vijf jaar terug. Toen werd ik net wakker door Nikola Tesla, en jij reageerde……..Niet op deze site, maar ergens anders, doet er ook niet toe! Maar slaap wens ik je toe, in de werkelijke zin van het woord, trouwens ik wens je al het goede………..

  Groet Yvonne

 • mrpettjo:

  Ted Gunderson is een man met een meervoudige agenda net als mensen als Mark Phillips en David Icke ( volgens Katherine Sullivan ook een mind control (MC) programmeur) die na een carriere binnen de FBI, CIA of BBC die in feite bezig zijn met damage control door MC slachtoffers te “begeleiden”.
  Uit onderstaande link blijkt ook dat verschillende MC slachtoffers afhankelijk van de programmering verschillende verhalen vertellen over daders. Brice Taylor is bijvoorbeeld heel negatief over president JFK terwijl Katherine Sullivan juist heel positief over hem is.
  Ted Gunderson is na zijn pensionering voor de Amerikaanse overheid blijven werken (CIA i.p.v. FBI) als gatekeeper, informant en gerichte (des)informatieverspreider:

  http://rense.com/general2/phil.htm

  • Jasper:

   Interessante info die je aandraagt mrpettjo. Thx! Ik vind dat de mensen die jij hier noemt ook wel erg veel de ruimte krijgen om hun verhaal te kunnen doen met zoveel zogenaamde secrets. En door de tijd heen wordt men toch nog helemaal met rust gelaten. Als je naar de man Fritz Springmeier kijkt dan ligt dat toch wel net wat anders. Alhoewel ik wel de gedachte bezit dat hij tijdens zijn gevangenschap iets meegemaakt kan hebben waardoor hij b.v door programmering nu niet meer de juiste verhalen zou kunnen vertellen. Maar dat is een intuitieve speculatie als ik naar de laatste video’s van hem kijk, zijn gedrag vind ik enigzins wat anders geworden maar ook de manier waarop hij uit zijn ogen kijkt. Mvg. Jasper

 • Jasper:

  Toch blijven er zaken naar buiten komen volgens mij heeft een advocate over het algemeen best wel gezond verstand, maar als men alles 180 graden om kan draaien….
  http://www.theherald.com.au/story/1934561/satanic-ritual-child-sex-abuse-claims/

 • Jasper:

  Bewijs dat ritueel misbruik bestaat (Engelstalig)
  http://www.illuminati-news.com/articles2/00302.html

Laat een reactie achter