Selecteer een pagina

Archieven

Myra praat met Martin Vrijland en Micha Kat

Naar aanleiding van de beslissing van het Hof Arnhem dat Joris Demmink strafrechtelijk moet worden vervolgd had Myra een gesprek met Martin Vrijland en Micha Kat. Dit gesprek begint heel opgetogen, iedereen is blij met het besluit van het Hof. Daarna komen de twijfels en dat is terecht. Joris Demmink is nog niet veroordeeld en de vraag is of hij ooit zal worden veroordeeld en door welke rechters. De vraag is zelfs of er bij het OM nog iemand te vinden is die Joris Demmink durft te vervolgen! De gevolgen van deze uitspraak van het Hof zijn in elk geval groter dan op het eerste gezicht lijkt.

Zoals we weten is Micha Kat nogal een uitgesproken persoon. Martin Vrijland is een stuk rustiger en de vriendelijke Myra stelt zoals gewoonlijk de juiste vragen. Jammer is wel dat Micha Kat zich hardop afvraagt waarom mr. Adèle van der Plas en mr. Baybasin met hem geen contact meer wensen. Hij kan zich kennelijk niet meer herinneren dat hij zich een aantal jaren geleden nogal kwetsend uitliet over mr. Adèle. Voor mr. Baybasin was dat zeer pijnlijk: een tot op dat moment zeer gewaardeerde medestander die zich plotseling keerde tegen de advocate die steeds op een zeer zorgvuldige wijze zijn belangen behartigde en die hem wist te bevrijden uit de EBI van Vught, waar hij zes jaar lang ten onrechte in isolatie was opgesloten, zogenaamd om zijn eigen veiligheid! Sindsdien heeft Baybasin geen vertrouwen meer in Micha Kat, wat volgens mij begrijpelijk is.

Dit eerste deel van het interview duurt tot minuut 25, daarna gaat het gesprek verder tussen alleen Martin Vrijland en Myra. Het gaat dan over de manier waarop men in Nederland omgaat met pedofilie. Het gaat daarbij meestal niet om een vriendelijke geaardheid, maar om keihard seksueel misbruik van kinderen! Er zouden enorme netwerken actief zijn, waarin ook politiemensen deelnemen! Daarin speelt de media een nogal dubieuze rol. De echt extreme situaties krijgen we nooit te zien. Deze netwerken mogen niet aan het licht komen.

Vervolgens praat Martin over de manier waarop president Poetin omgaat met homoseksualiteit en pedofilie. In Rusland is homoseksualiteit niet verboden, maar men mag er (vooral bij jongeren) geen propaganda voor maken. Ook uitte Poetin scherpe kritiek op Nederland, vanwege de Demmink-affaire. Martin verzet zich tegen de reclame voor transgender, tegen de manier waarop kinderen tegenwoordig op school seksueel worden voorgelicht, tegen de propaganda voor homofilie en zo voort. Dit zijn wel zaken om eens dieper over na te denken!

Vervolgens praat hij over de nieuwe Wet op de Jeugdzorg die in 2015 zal ingaan. Hij waarschuwt voor de staatsbemoeienis met de opvoeding van de kinderen. Ook waarschuwt hij voor de valse vlaggen, berichten die in de kranten staan met de bedoeling om de bevolking rijp te maken voor maatregelen die de burgerlijke vrijheid inperken. Op deze manier groeit Nederland toe naar een volwassen politiestaat.

Let op rond minuut 55: het gaat even over de zaak Anass, die op 7 februari a.s. precies een jaar geleden is. Er is een groepje van drie Marokkaanse dames bezig om op 6 februari een demonstratie in Den Haag te organiseren en op 7 februari een stille tocht in Wassenaar, het dorp waar Anass woonde en werd gezelfmoord. Meer nieuws over deze akties zal zeker nog volgen.

Tot slot gaat het over de moord op Mike Stok, een ongewapende man die werd doodgeschoten door een agent in burger. Lees daarover meer op de site van Martin Vrijland. Tot slot raad Myra ons aan om het interview te bekijken van We are Change Rotterdam met Micha Kat. Deze zal ik hieronder embedden.

Talk to Myra: Martin Vrijland Micha Kat duurt een uur en zes minuten.

We are Change Rotterdam: Wie is Micha Kat? duurt 18 minuten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 + 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën