Archief
Artikelen

Gelukkig Nieuwjaar gewenst, beste lezers en lezeressen, en veel voorspoed in 2014. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, wil ik een lezing plaatsen van Geert Kimpen. Over deze schrijver staat reeds een artikel op BOUblog. Geert Kimpen verzet zich tegen de manier waarop banken geld scheppen uit het niets, maar hij schrijft ook romans waarin het spirituele element in een mensenleven een rol speelt.

De lezing gaat over Newton en de manier waarop hij zichzelf verwezenlijkte. Zoals we reeds weten, was in de tijd van Newton de spiritualiteit nog niet gescheiden van de wetenschap. We kunnen dat bijgeloof noemen, maar uit het leven van Newton blijkt wel dat het werkte! Kimpen ontdekte Newton via de Kabbala. Hij is een vrolijke verteller, hij zit vol grapjes en lacht graag. Luister even naar zijn inspirerende verhaal. De laatste 10 minuten zijn wat rommelig, maar de opdracht aan de aanwezigen is om te zoeken naar de eigen essentie. We zijn hier immers niet voor niets, iedereen heeft een uniek doel in het leven. Zoek dat doel en verlies het niet uit het oog. Dan wens ik u allen een vrolijk en vruchtbaar nieuw jaar!

Maak goud van je leven, lezing Geert Kimpen

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “BOUblog wenst u een voorspoedig 2014”

Laat een reactie achter