Archieven

Kerstavond met Myra, Henny en Hans Mauritz

De kersttoespraak van de koning was dit jaar wel het hoogtepunt in Hollandse saaiheid. Nee, ik heb er niet naar geluisterd, ik ben binnen twee minuten afgehaakt, want ik wenste de rest van de dag niet slaapwandelend door te brengen. Op kerstavond had Myra echter een gesprekje met Henny, die altijd heel relativerend praat over de toestand in het land. Vervolgens belde ze met Hans Mauritz, die terugblikt op het kort geding over het “dagboek” van Maaike Terpstra, de moeder van Marianne Vaatstra.

Op 23 januari komt het boek van Wim Dankbaar uit: Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra. De publicatie van het dagboek is door de rechter verboden, maar het boek van Wim Dankbaar is NIET verboden! Men kan het nu reeds bestellen.

Ook werkt Hans Mauritz aan een boek over Peter R. de Vries. Verder gaat het over de uitzending van 21 december van Zwart Wit (NPS – NTR) over de zaak Vaatstra. Deze uitzending staat nog hier en duurt 25 minuten. Zoals gewoonlijk waren ook deze gesprekken weer prettig, gezellig en informatief. Tot slot zou Myra nog meer mensen bellen, maar dat is niet gelukt.

Kerstavond 2013 duurt 40 minuten.

10 Reacties

 1. Herman

  Het is knap rustig mevrouw Bou. Zeker druk met oliebollen bakken. En dat na de Kerstdagen.
  De opname van Myra vertelt weer een heleboel.
  Overigens, ook ik vroeg me al geruime tijd af of Maaike wel zo gelukkig kan wezen met haar keus te midden trachten te zijn bij haar kinderen en hun kleine grut. -Ik weet niet hoe lang zij dit kan volhouden.
  Maar dĆ n? Waarheen en waar naartoe?
  Wie o wie zal zich van harte ooit over Maaike willen ontfermen?
  Dat heet dan Oost West Thuis Best…

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Herman,

   Het lijkt weliswaar knap rustig op BOUblog, maar het aantal bezoekers blijft ruim 2200 per dag. Ze lezen wel mee, maar ze reageren niet op mijn verrukkelijke Kerstvakantie. Natuurlijk ben ik op zoek naar de vrije energie.

   Luister daarom ook eens naar dit gesprek met Myra. En ik zeg je er eerlijk bij: Iksnappernixvan!!!

   Arend Lammertink Vrije Energie duurt 58 minuten.

   Antwoord
    • mr. drs. Bou

     Adrie, ik heb deze video daarnet zelf ook al geplaatst, maar helaas: iksnappernixvan!
     Als Arend Lammerdink het wel snapt, dan is hij slimmer dan ik. Zodra iemand weer eens stenen van vele tonnen kan verplaatsen, dan wil ik dolgraag weten hoe men dat doet. Want ik ben helaas maar een domme blogger, zogezegd… šŸ™
     Ik wou dat ik het snapte!!! Maar helaas, hoe ik ook mijn best doe: IKSNAPPERNIXVAN!!!
     Zolang ik het niet snap, is het voor mij een kwestie van magie. Natuurlijk wil ik weten hoe het zit, daarom blijf ik maar braaf bloggen. Maar heel eerlijk, dit onderwerp is wel frustrerend, want echt: iksnappernixvan! Wie snapt het wel???

    • Adrie

     Iksnappernixvan, en dat ondanks mijn elektrotechnische opleiding. Tja Bou, ons huidige wetenschappelijke denken staat nog in de kinderschoenen.
     Ik weet dat je geen voorstander bent van ‘religieus’ denken, maar er kan natuurlijk maar Ć©Ć©n waarheid zijn. “Geopenbaarde” waarheid en ontdekte waarheid kunnen nooit in tegenspraak met elkaar zijn. Abdu’l Baha zegt dat er harmonie tussen wetenschap en religie dient te zijn, dat religie zonder wetenschap bijgeloof is en wetenschap zonder religie materialisme is. Dat onafhankelijk onderzoek naar de waarheid inhoudt dat ieder individu zich vrij moet maken van (alle) vooroordelen uit aangeleerd geloof en individueel moet zoeken naar waarheid.
     En laat nu toevallig deze zelfde Abdu’l Baha veel hebben gepubliceerd over ‘ether’. Ik meen in wat Arend in dit gesprek naar voren brengt veel overeenkomsten te horen met wat deze persische ‘meester’ over ‘ether’ heeft gezegd. http://nl.wikipedia.org/wiki/Bah%C3%A1'%C3%AD-geloof_en_wetenschap

   • Adrie

    Hier meer over deze opmerkelijke ‘Meester’ en Einstein en Ethertheorie: Link

    Antwoord
 2. Gerrit

  Bou, als je deze man ziet zitten is het toch wel een ECHTE vorst. Nee, zulke als deze Willem worden er tegenwoordig niet meer gemaakt. We mogen wel trots zijn op hem šŸ™‚

  Antwoord
 3. mrpettjo

  Ik vond dit wel interessant: het interview van Myra met Yolanda (uit Epe) die door haar vader, broer en kennissen van de vader (die op een landgoed (van de familie Van Driel) tussen Epe en Nunspeet werkte als klusjesman)werd misbruikt. Haar leven is sindsdien min of meer een hel geweest zonder enige vorm van hulpverlening. Zodra ze haar naam noemt breekt de pleuris uit en moet ze weer verhuizen en haar hondenopvang opdoeken:
  http://www.youtube.com/watch?v=bEdOPaHvz4U
  Yolanda is het (negatieve) boegbeeld in Nederland geworden dat door de pseudowetenschappers uit Maasticht (Merckelbach en consorten) en hun meelopers in de gecontroleerde pers werd neegesabeld net als Regina Louf in Belgie.

  Antwoord
 4. mr. drs. Bou

  mrpettjo, ik vond dit gesprek wel degelijk zenuw verknopend…

  Yolanda uit Epe duurt 48 minuten.

  Gepubliceerd op 20 nov 2013

  Er komen tegenstrijdige berichten binnen over deze zaak. Oordeel zelf.

  Antwoord
 5. mrpettjo

  Wat hier beschreven staat rammelt werkelijk aan alle kanten. De False Memory Syndrome Foundation is allang als een mede door de CIA opgezette organisatie om misbruikers met pseudowetenschap juridisch uit de wind te houden ontmaskerd. Wellicht ging zij met het boek te ver maar dit doet in principe niets af van het bewijs dat tijdens het proces geleverd is. De advocaten van de beschuldigden hebben er genoeg aan gedaan om de getuigenissen van Yolanda onderuit te halen. Dat de rechters volgens Wagenaar Yolanda min of meer op haar blauwe ogen geloofden lijkt mij niet plausibel. Het zou kunnen dat de familieleden van vrij lage komaf deels ook moeten bloeden voor hoge heren van dat landgoed die de dans mogelijk ontsprongen zijn. Ja, dat is Nederland ook natuurlijk. Kleine pedovissen hangen aan de hoogste boom na veelal trial by media vooraf maar de elite blijft buiten beeld:

  http://www.skepsis.nl/epe.html

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn