Archief
Artikelen

Vandaag is mr. Hüseyin Baybasin jarig. Tebrikler, mr. Baybasin, van harte gefeliciteerd! Voor zijn verjaardag zou ik hem graag een bos bloemen geven, maar het enige wat ik hem kan schenken is aandacht. Baybasin zit al sinds 1995 gevangen in Nederland en zijn onschuld staat als een paal boven water. Er ligt sinds 18 april 2011 een herzieningsverzoek bij de Hoge Raad, maar de AG doet een diepgaand onderzoek naar die paal, die dus boven water staat! Daarom zit mr. Baybasin nog steeds in de gevangenis. Mocht u nog een kerstpostzegel over hebben, stuur hem dan een kaartje.

Het adres is:

Mr. Hüseyin Baybasin
PI Veenhuizen, locatie Norgerhaven
Postbus 39
9330 AA NORG

Op de site van JDTV vond ik een korte, maar krachtige collage van de manier waarop en de reden waarom Baybasin werd veroordeeld tot levenslang. Corruptie bij de Turkse regering, Baybasin als klokkenluider, corruptie bij de Nederlandse overheid en wat vuile streken die ministers van Vuiligheid en Justitie tot op heden liever onder de pet houden.

JDTV Afl.2 – H.Baybasin Deel 5 duurt 10 minuten.

(Met dank aan Eric Donk voor dit duidelijke filmpje!)

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

5 Reacties op “Tebrikler, mr. Baybasin!”

Laat een reactie achter