Archief
Artikelen

Zoals we weten, staan er in Fukushima aan de kust van Japan vier verwoeste kerncentrales te stralen. De eigenaar TEPCO (Tokyo Electric Power Company) zit nu met een onoplosbaar probleem, maar dat hoeft het publiek niet te weten. Drie van deze kerncentrales waren actief op het moment dat ze werden verwoest door de aardbeving en de tsunami van 11 maart 2011, de vierde lag stil wegens onderhoud. Toch heeft TEPCO het publiek wijsgemaakt dat het gammele bad met afgewerkte brandstofstaven in Daiichi 4 het grootste probleem vormde. Op dit moment is men bezig om die staven te verwijderen, maar nu komt ook de aap uit de mouw: in de drie werkende kerncentrales heeft in maart 2011 een complete meltdown plaatsgevonden.

Dat hadden ze dan wel eens eerder kunnen zeggen! Dit alles leidt wel tot gezichtsverlies en daar houden Japanners niet van. In Japan is alles kits 🙂 en de Olympische Spelen gaan voor. Daarom heeft men nu een wet aangenomen er door gejast, die het journalisten verbiedt om iets te schrijven wat het imago van Japan kan aantasten. Want negatieve publiciteit kan immers leiden tot terrorisme! Wees daarom niet verbaasd als we niets, maar dan ook niets meer horen over de ramp die zich voltrekt in Fukushima.

Japan whistleblowers face crackdown under proposed state secrets law

Whistleblowers and journalists in Japan could soon find themselves facing long spells in prison for divulging and reporting state secrets, possibly including sensitive information about the Fukushima nuclear disaster and the country’s souring relations with China.

Under a special state secrets bill expected to pass on Friday, public officials and private citizens who leak “special state secrets” face prison terms of up to 10 years, while journalists who seek to obtain the classified information could get up to five years.

Die wet is intussen aangenomen, maar daarmee zijn de problemen niet opgelost. Hoewel Japan aan de andere kant van de aarde ligt, is de aarde maar klein en kwetsbaar. We krijgen op den duur allemaal te maken met de straling en de verspreiding van radioactieve elementen. Dat hoeft nog niet te betekenen dat we allemaal kanker krijgen, al zal een aanzienlijk deel van de mensheid wel degelijk kanker krijgen. Straling doet echter nog veel meer! Het maakt mensen onvruchtbaar, het leidt tot misgeboorten en het versnelt het verouderingsproces. En dat geldt niet alleen voor de mensen, alle levende wezens worden er door aangetast!

The Future of Planet Earth. Are We the Last Surviving Generations? Radioactivity and the Gradual Extinction of Life?
Original-text of the 2010 interview with the late Dr. Rosalie Bertell

Interviewer: I think you did a lot of research about the radiation, even when it is a low radiation where usually it is said: “Don’t worry, no problem at all”. What have you found out about the effects of low radiation in the long run?

Intussen zijn de gevolgen van de ramp in Fukushima al duidelijk zichtbaar aan de westkust van Amerika. Massale sterfte van zeesterren, van vogels, van inktvissen die normaal gesproken diep in het water leven, maar die nu massaal komen sterven op de stranden van Californië. Dat de oorzaak ligt in Fukushima is “niet wetenschappelijk bewezen”, maar men moet wel erg naïef zijn om te denken dat dit niet zo is. Hoewel de bewoners van Fukushima het hardst zijn getroffen, gaat deze ramp de hele aarde aan!

Life after disaster…still a disaster: Fukushima refugees trapped in tent cities duurt 3 minuten.

Fukushima leads to Facist Japan, More Faults under Nuclear Plants Update 12/8/13 duurt 15 minuten.

Fukushima Update 12/13/13 China BANS US Shellfish from US West Coast duurt 15 minuten.

Fukushima Reactor #4. What Is the Truth? duurt 19 minuten.

Fukushima in Fuel Rod Meltdown! – The World Crises Begins… duurt 22 minuten.

Fukushima Plume-Gate w/ Hatrick Penry on Global Research News Hour 12/7/13 duurt 30 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

20 Reacties op “Fukushima, mon amour? Sssst! Zwijg toch!”

 • sickworld:

  Volgens mij ontbreekt er een balangrijk stuk tekst in de quote “of the 2010 interview with the late Dr. Rosalie Bertell” Namelijk: What have you found out about the effects of low radiation in the long run? … Misschien kan dit nog worden aangevuld in de hoofdtekst? Ik zou het graag weten!

  • Dagaz:

   Low radiation is gevaarlijker als die andere straling. Low radiation geeft het zogenaamde Pettkau-effekt dwz lage straling komt niet aan de celkern maar tast de celvloeistof aan en pakt de buitenwand aan. Bij vrouwen die regelmatig onder de borstscanner gaan kan dat een borstumor veroorzaken. Zie hiervoor het benodigde materiaal.

 • Dr. John the Nighttripper:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lvPmVv5pHyA

  Friedlich in die Katastrophe – Doku – Ausschnitte duurt 16 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  Beste Dr. John, Het onderstaande kaartje (klik op de link) is een goede illustratie van wat Gunderson zegt: de radioactieve gassen zijn reeds de hele wereld over gewaaid!

  http://beforeitsnews.com/mediadrop/uploads/2013/40/a40e6331d056d979946d9a364f11224e1bebb855.jpg

  Het hoort bij dit artikel:
  http://beforeitsnews.com/japan-earthquake/2013/10/fukushima-calls-for-the-end-of-nuclear-power-from-former-japanese-pm-koizumi-videos-2444092.html

 • mr. drs. Bou:

  the testimony of a Fukushima Evacuee duurt 19 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  Kleintje Muurkrant:

  Lamstralen

  dinsdag 5 april 2011

  Er is aan de overkant van de grote plas radioactieve narigheid gevonden in de melk. Afkomstig van de in elkaar geplofte atoomvehikels van General Electric in het Japanse Fuck-u-shima. Dat was effe schrikken. Dus verklaarde een topgeleerde van de Food and Drug Administration het volgende:

  “Radioactieve straling is in ons dagelijks leven voortdurend om ons heen. En die stelt helemaal niets voor vergeleken met wat vrijkomt in Fukushima-Daichi. Iemand wordt bijvoorbeeld blootgesteld aan straling als hij met een vliegtuig het land doorkruist, televisie kijkt en zelfs als hij met bouwmaterialen in de weer is”.

  Kijk, dat heet nou misleiding. Want of je op Schiphol met je handen omhoog door een poortje moet of dat je met je glaassie melk een druppel radioactief iodine uit een verrotte kernractor naar binnen gulpt zijn twee heel verschillende dingen.
  En wat denk je van deze? Er stroomt een hele zooi radioactief materiaal bij Fuck-u-shima de zee in. Nog afgezien van het feit dat geen enkele sushibar in de buurt zijn licht nog op hoeft te doen, omdat de hapjes je tegemoet stralen, hoeft de bemanning van welk schip dan ook dat de Japanse wateren doorklieft niets te vrezen. Als je na aankomst de boot gewoon met water en zeep effe lekker afsopt kan er verder niks gebeuren. De hoeveelheden zijn zo laag, dat ze geen gevaar vormen voor de matroosgezondheid. Aldus commandant Jeff Davis van de Amerikaanse Zevende Vloot, die wij overigens zelf nog niet zien ronddarren met een emmertje Cilit Bang en een borstel. Met andere woorden: er is eigenlijk niks aan de hand. Ga gerust surfen op Hawai en ga gerust onder een koe hangen als je daar zin in hebt. Voorlichting!

  Lamstralen (2)

  dinsdag 17 december 2013

  Over gekken gesproken. Een maand na het ongelukkie bij Fuckyoushima verklaarde het opperhoofd van de Amerikaanse Zevende Vloot, dat je gerust met je schuit daar langs de kust kon varen om te redden wat er te redden viel. No sweat. Als je maar niet vergat om na aankomst in een naburige haven de hele boel een sopje te geven. Iedereen aan boord van het vliegtuigmoederschip de USS Ronald Reagan haalde opgelucht adem. Als dat alles was. Dus hophop iedereen aan de slag met een emmer water en wat Cillit Bang en vervolgens met zijn allen naar het kleine café aan de haven.
  We zijn nu bijna twee jaar verder en tot nu toe zwabberen 51 bemanningsleden rond met schildklierkanker, leukemie en/of een hersentumor. En dat komt niet van een hardgekookt ei. Voor de rest is er niks aan de hand. Carry on. Stay tuned.

 • mr. drs. Bou:

  Fukushima: Secrecy vs Safety, Pacific Ocean & sea life, TEPCO to ReStart NPP Update 12/17/13 duurt 15 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  Navy Rescuer: Japan refused to let us in during 3/11 operation, said ship too radioactive; We were literally chased by a death sentence, radiation was everywhere — Gundersen: “Like a horror movie where beast never gets killed… Worst yet to come for Pacific” (VIDEO)

  US Sailors Sue TEPCO for Radioactive Fallout Cover-Up duurt 17 minuten.

  Gepubliceerd op 20 dec 2013

  US sailors and military personnel are suffering serious health effects as a result of exposure to radioactive fallout during relief efforts in the immediate aftermath of the Fukushima nuclear disaster. Can they sue the nuclear plant’s Japanese operator, TEPCO, in an American jurisdiction for withholding accurate radiation data from US military authorities that might have prevented their exposure?

 • mr. drs. Bou:

  Fukushima radiation hits San Francisco! (Dec 2013)

  Gepubliceerd op 24 dec 2013

  This shocking video was taken December 23rd 2013 with a quality Geiger Counter at Pacifica State Beach (Surfers Beach), California.

  Background radiation is 30 CPM. Near the ocean it’s 150 CPM. The fine mist coming from the ocean waves seems to be what makes the Geiger Counter jump. More thorough readings need to be done! Where is the useless government/media?

  We all must come to the realization that swimming in the Pacific Ocean (let alone eating anything out of it) is a thing in the past. And it’s only going to get worse, as it’s unstoppable. This is by far the worst man-made disaster in human history, and our garbage media and government say nothing.

 • yvonne:

  Dit soort zwijgen krijg je dus, als winstmaximalisatie een hoofddoel wordt en is…………

  On December 23rd, flights out of Seattle Washington and Portland Oregon returned to their airports as shared in the first video below from Mary Greeley. That very same day, there was also very strange military aircraft activity in the exact same area as shared in the 2nd video below from Mary. Were these military flights actually ‘radiation detection’ flights and did the Alaska Air crews get the word of high levels of radiation from confidential military sources? What would happen to the airline industry if Americans were to find out that flight crews of planes are calling in sick on days they find out that radiation levels in the upper atmosphere were extremely high? This would not be the first time that Alaska Air crews have been struck with illnesses due to Fukushima radiation as shared in the 3rd and 4th videos below when hundreds of Alaska Air flight attendants were struck with mysterious illnesses causing them to lose their hair and sustain unusual rashes, each of those symptoms being signs of radiation poisoning. Who could blame these same flight attendents for calling out sick when finding out that dangerously high levels of radiation were in the air again?

  http://beforeitsnews.com/health/2013/12/insider-info-alaska-air-has-been-fuked-cancellations-due-to-fukushima-radiation-rather-than-the-flu-2516964.html

  • mr. drs. Bou:

   Dank je wel, Yvonne. En inderdaad: Fukushima is erger dan je denkt, zelfs als je denkt dat het erger is dan je denkt. Deze ramp is zo groot, ze kunnen het onmogelijk verzwijgen! Een dagelijks bezoekje aan ENEnews, daar word je niet vrolijk van. 🙁

 • yvonne:

  Geen leuk bericht om het nieuwe jaar mee te beginnen, maar ja de waarheid moet toch gezegd kunnen worden………..

  Volgens Moret in onderstaand interview is hier simpelweg sprake van genocide (volkerenmoord). Het systematisch verzwakken en uitroeien van de wereldbevolking. Langzaam aan zal de straling overal ter wereld hoger worden en zullen steeds meer mensen worden getroffen door de aan straling gerelateerde ziektes. Eén van die symptomen zal zijn toenemende onvruchtbaarheid onder mensen (en dieren).

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6670:fukushima-is-nucleaire-oorlog-tegen-de-mensheid-video&catid=20:het-complot&Itemid=33

 • yvonne:

  Of het werkt, weet ik niet, maar wilde de tip toch maar even doorgeven.
  En dat je de elite in de gaten moet houden, weten we zo langzamerhand natuurlijk wel, net als vlak voor WOII……….

  hoever je contacten gaan, weet ik niet natuurlijk maar dit verhaal over Fukushima lezend: ken je niet iemand die weet waar de rijken uithangen? waar ze naartoe gaan of zijn gegaan om zichzelf tegen deze straling te beschermen?
  Ik heb mijn hele leven in de straling gewerkt, ook nucleaire schildklieronderzoeken gedaan.
  Misschien heb ik het je al eens geschreven: als je een beetje Jodium op je huid doet, gewoon uit een flesje (ik koop Jodium voor paarden bij Welkoop: minder dan de helft van de prijs) dan zit je schildklier meteen helemaal vol met Jodium.
  Daarvoor hoef je geen speciale pillen te slikken!
  Ik weet dat omdat wij bij de onderzoeken gehinderd werden door het gebruik van Jodium: als de schildklier verzadigd is, kun je geen onderzoek meer doen nl.
  Dat is één van de redenen dat in de ziekenhuizen Jodium vervangen is door Chloorhexedine voor huiddesinfectie bij bloedafname.
  Ik heb dit jaren geleden al ter info naar de Telegraaf gestuurd maar dat is nooit wereldkundig gemaakt: kennelijk heeft de farma ook die krant in zijn greep, want wát is er simpeler en goedkoper dan Jodium gewoon op je vel smeren?

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6687:hoe-erg-gaat-fukushima-worden&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  • Marius:

   Hallo Yvonne,
   Op de website van Boerenbond/Welkoop kan ik alleen iets vinden voor jodium voor de kat. Wat raad je me aan, of is even bellen beter? Er zit hier in de buurt een bedrijf, of is jodium alleen via de website te koop? Wat voor soort jodium raad je aan: gekleurd/bruinachtig of de transparante jodium voor wondjes? Moet je dagelijks een paar druppels op de huid doen? Welke plaats: op de keel het beste?
   Bedankt voor je uitleg en antwoord.

 • yvonne:

  Beste Marius,

  Het is niet mijn persoonlijke kennis, maar heb tekst uit de link geplakt!
  En aangezien ik de overtuiging heb dat middelen uit de natuur veel kunnen genezen, denk ik dat hier een kern van waarheid in zit. Het is alleen de vraag of je zo’n ramp wel wil overleven, als ieder ander om je heen wel zou sterven…….Ik heb de wijsheid ook niet in pacht, alleen veel kennis en wijsheid wordt bewust bij ons weg gehouden. Anders is de elite hun verdienmodel kwijt, namelijk wij.

  Groet Yvonne

Laat een reactie achter