Archief
Artikelen


De tuin is nu winterklaar, maar mijn huis nog niet helemaal. De nieuwe CV-ketel is iets kleiner dan de vorige, zodat ik de aftimmering moet vervangen. Verder liggen er overal van die kleine klusjes: gangkast opruimen, elektrische klusjes, kleine verfklusjes en zo voort. De voorkamer schoonmaken, ramen lappen, de auto zuigen, het komt er steeds niet van. Het ergste is echter, dat mijn schrijfwerk vrijwel stil ligt, terwijl ik daar toch het meeste plezier aan beleef! Voorlopig dus even geen nieuwe artikelen.

Als voorlopig laatste bijdrage aan het internet-activisme wil ik deze optimistische documentaire plaatsen. Zelf ben ik minder optimistisch, want Fukushima… Dagelijks klikken op ENE NEWS maakt me bezorgd en verdrietig. Voorlopig wil ik daarom even weg van internet en me concentreren op mijn huis en het boek dat ik aan het schrijven ben. Weg van de wereld waarin zoveel mis gaat! Weg van het nieuws over Syrië, Libië en zo voort. Even geen oorlog of gekrakeel. Zalig zijn de onwetenden, want aan hen behoort het Rijk der Hemelen. 😉

Connected – A film for change duurt 42 minuten.

Update: De reacties zijn nu ook uitgeschakeld. De reden is dat ik geen zin meer heb om ze te modereren. De eigenaar van een weblog is verantwoordelijk voor alle reacties, dus ook voor uw katten en scheldpartijen. Wie de schoen past, trekt hem aan! Ik vind het jammer voor alle positieve reageerders, die hier steeds duidelijke informatie plaatsten, voorzien van links naar de bron. Maar ik heb geen zin meer in dwaze speculaas, off topic aandacht trekken en zelfs beledigende scheldpartijen! Als men wil drammen, schelden of kwetsen, dan doet men dat voortaan maar ergens anders, niet op BOUBlog!

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter