Archief
Artikelen

Wie is Myra? Zij verscheen plotseling op internet met een boeiend audio-programma waarin ze allerlei mensen interviewt: Talk2Myra. Zelf heb ik steeds met genoegen naar deze interviews geluisterd en er verscheidene op BOUblog geplaatst. Myra is een prettige gesprekspartner, ze verdiept zich oprecht in de persoon die ze interviewt, waardoor deze persoon de kans krijgt om zich op een positieve manier te profileren. Ook stelt ze weldoordachte vragen. Maar wie is Myra?

Een paar dagen geleden is Myra zelf geïnterviewd door Johan Oldenkamp van de website Pateo. Oldenkamp is een wetenschapper die reeds 27 boeken heeft geschreven. Daarin koppelt hij de wetenschap weer aan de spiritualiteit. Het materialistische wereldbeeld zoals dat wordt gepropageerd door de vigerende wetenschap wordt door sommige wetenschappers niet langer geaccepteerd. Een goed voorbeeld is het werk van Bruce Lipton. Ook Johan Oldenkamp maakt deel uit van deze stroming. Hij heeft ook een politieke partij opgericht, de SOPN, die tot op heden niet succesvol is gebleken, maar misschien komt dat nog. Ook verzorgt Oldenkamp een audio-programma op internet, Pateo Radio, iedere dinsdagavond van 7 tot 8 uur ’s avonds. Deze week interviewde hij daarin Myra.

Het pad van Myra ging beslist niet over rozen! Ook zij heeft jaren lang een gevecht moeten leveren tegen allerlei instanties, met als inzet het leven en de gezondheid van haar jongste dochter. Ze weet dus uit eigen ervaring hoe mensen het slachtoffer kunnen worden van instanties. Zij heeft daar ook een boek over geschreven: Stik maar. Dat zij de woede en het verdriet om haar eigen slachtofferschap (en vooral dat van haar dochter!) heeft omgezet in positieve actie, maakt haar in mijn ogen tot een zeer bijzonder persoon. Met groot genoegen heb ik geluisterd naar dit gesprek tussen Myra en Johan Oldenkamp, twee buitengewoon goede mensen!

Myra bij Pateo 29-10-2013 duurt een uur.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “Myra praat met Johan Oldenkamp over Myra”

Laat een reactie achter