Archief
Artikelen

September 11 – The New Pearl Harbor is een 5 uur durende, zeer gedegen documentaire over de gebeurtenissen van 11 september 2001. Hij is gemaakt door de Italiaanse filmer Massimo Mazzuco en hij behandelt ieder detail dat in de discussie over 11 september een serieuze rol speelt. Voor wie de discussie over 9/11 hebben gevolgd, brengt de documentaire weinig nieuwe feiten, maar hij vormt wel een vraagbaak en een geheugensteun voor alle aspecten van het 9/11-bedrog.

De documentaire bestaat uit verschillende hoofdstukken en is voorzien van een duidelijke inhoudsopgave. De filmer roept op om deze documentaire zo breed mogelijk te verspreiden. Hij is ook verkrijgbaar op DVD, maar hij staat gratis op internet.

Mazzuco behandelt alle argumenten die door de debunkers worden aangedragen om de officiële 9/11-theorie te steunen. Deze onzinnige officiële theorie wordt in 5 minuten uitgelegd door James Corbett.

9-11 explained in 5 minutes

Het eerste deel van de documentaire van Mazzuco behandelt de volgende onderwerpen:

INTRODUCTION

0.01:02 – 12 parallels between Pearl
Harbor and September 11
0.14:10 – The debate: main issues

PART 1 – AIR DEFENSE

0.14:55 – Where are the interceptors?
0.16:12 – The “incompetence theory”
(radars, transponders)
0.22:00 – The military drills
0.29:40 – Specific warnings
0.33:08 – The chain of command
0.38:10 – Promotions, not punishments
0.39:50 – The Mineta case
0.47:38 – Debunkers: “Mineta was mistaken”
0.53:18 – The Mineta case – A summary

PART 2 – THE HIJACKERS

0.57:15 – “Piss-poor student pilots”
0.59:38 – Marwan al-Sheikki (UA175)
1.01:52 – Ziad Jarrah (UA93)
1.03:06 – Hani Hanjour (AA77)
1.04:00 – The debunkers’ positions
1.06:00 – 2 simulations of the Pentagon attack
1.13:10 – Someone knew?
1.16:40 – Airport security cameras
1.20.15 – The missing black boxes

PART 3 – THE AIRPLANES

1.26:50 – Passenger planes or military drones?
1.28:20 – Impossible speeds
1.37:30 – What happened to the passengers?
1.38:35 – The cellphone calls
1.48:30 – The debunkers’ position
1.50:38 – If not from the planes, from where?

“September 11 – The New Pearl Harbor” deel 1 duurt een uur en 55 minuten.

Het tweede deel van de documentaire behandelt de volgende onderwerpen:

PART 4 – THE PENTAGON

0.02:35 – Downed light poles
0.03:30 – The missing plane
0.04:30 – The official version
0.05:24 – Problems with the official version
(wing, ailerons, tail, engines)
0.13:09 – The mystery hole
0.14:10 – The debunkers’ explanations
0.16:20 – Conclusions on damage analysis
0.17:00 – The missing tapes
0.18:30 – Security video analysis
0.23.40 – Pentagon summary

PART 5 – FLIGHT 93

0.24.15 – The empty hole
0.28.00 – The debunkers’ explanations
0.33:00 – Plane crash or bomb explosion?
0.34:50 – The debris field
0.37.20 – The shootdown hypothesis
0.38:50 – The small white plane
0.41:40 – “Let’s roll”
0.44:25 – Summary of Flight 93

PART 6 – THE TWIN TOWERS

0.45:10 – Introduction
0.47:45 – The Towers’ small dirty secret
0.53:10 – Larry Silverstein
0.56:15 – NIST vs. Architects & Engineers
0.58:00 – Robust or fragile buildings?
1.04:45 – The initial collapse – Explanation #1
1.05:45 – The initial collapse – Explanation #2
1.07:35 – Problems with the official explanation
1.18:00 – The full collapse – No official explanation
1.18:50 – Law of physics violated
1.20:50 – The Twin Towers and freefall
1.27:50 – Debunkers’ response to A&E

“September 11 – The New Pearl Harbor” deel 2 duurt een uur en 30 minuten.

Het derde deel behandelt de volgende onderwerpen:

(Twin Towers continued)

0.00:20 – The hypothesis of controlled demolitions
0.01:08 – Debunkers: “Impossible to place explosives”
0.07:34 – Explosions in the Twin Towers (witnesses)
0.15:00 – “Fuel in elevators shafts” theory
0.23:25 – Debunkers: “Explosions not recorded by tv cameras”
0.30:26 – Squibs
0.33:00 – Explosive force (montage)
0.35:00 – Ejecta
0.38:00 – Diagonal cuts
0.40:15 – What happened to the hat trusses?
0.42:20 – Extreme temperatures
0.45:30 – Debunkers’ explanations
0.46:45 – Twisted and mangled beams
0.47:40 – Molten steel
0.51:05 – Molten concrete
0.53:50 – Pulverization
0.57:40 – Victims vaporized
1.02:20 – Conclusion on the Twin Towers

PART 7 – BUILDING 7

1.05:10 – Introduction
1.06:35 – Official version by NIST
1.09:36 – Collapse computer simulation
1.11:00 – Fire computer simulation
1.12:20 – Debunkers: “Building 7 weaker”
1.14:25 – Preknowledge
1.19:00 – Symmetry
1.20:00 – Freefall

EPILOGUE

1.22:30 – John McCain
1.24:35 – The last word

“September 11 – The New Pearl Harbor” deel 3 duurt een uur en 28 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

29 Reacties op “11 september, het nieuwe Pearl Harbour”

 • They Knew:

  Wij kunnen ons ook opgeven voor een on-line cursus geschiedenis zoals die volgens Philip Zelikow is verlopen. Geschiedenis is altijd een leuk en interessant onderwerp, alleen degene die het presenteert vertrouw ik niet zo. Uw host, James Corbett.

  “Learn History with Philip Zelikow!”

  https://www.youtube.com/watch?v=sQtvhpOLUmM

  Jaren geleden las ik dat ook de voorzitter van de 9/11 commissie, Thomas Kean, werd ingezet om aan leraren uit te leggen hoe de gebeurtenissen van 9/11 aan leerlingen en studenten onderwezen moest worden.

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, They Knew. Ik plaats hem even hier:

  Corbett Report: Learn History with Philip Zelikow! duurt bijna een half uur.

  Ik heb zelf eens een cursus moderne geschiedenis gevolgd van professor Lynn Hunt van UCLA. Die begint hier:

  http://www.boublog.nl/2010/07/19/professor-lynn-hunt-cursus-moderne-geschiedenis/

  Helaas stond haar college over Marxisme niet online! 😉

  • They Knew:

   Zibigniew Brzezinski verklaarde in een Frans dagblad dat officieel, dus zoals het in de geschiedenisboekjes staat, de wapenleveranties aan de Afghaanse Mujahedien, een halfjaar na de Russische inval plaatsvond, maar in werkelijkheid vonden deze een halfjaar vóór de inval plaats en dat dat de reden was van de Russische inval in Afghanistan.

 • Sancho Panza:

  Geschiedenis? Het blijft moeilijk ener wordt al mee gerommeld zolang de mens bestaat.

  • They Knew:

   Kijk eens goed naar Philip Zelikow! Een vos verliest zijn bril, maar niet zijn streken.

   • Sancho Panza:

    De geschiedenis herhaalt zich…
    Die Zelikow is idd een hoogst onbetrouwbaar figuur die de geschiedenis bij leven probeert te bepalen en vervalsen. Gebeurt al minimaal 1000 jaar. De roomse kerk heeft er altijd al in uitgeblonken. Ik had het filmpje van Corbett nog niet gezien. Thnx voor het plaatsen hier.

    • mrpettjo:

     De zionist Philip Zelikow is een vooraanstaand lid van de Trilateral Commission net als de Nederlandse financiele megacrimineel Nout Wellink (nu directeur van BIS in Basel, de oprichter van de FED) zoals ook bij de reacties staat.

    • Sancho Panza:

     @mrpettjo Volgens mij is de BIS in 1930 opgericht en kan ze dus nooit de FED hebben opgericht die in 1913 is opgericht.

 • Nemesis:

  Nogmaals – hoe vaak ik dat al niet heb gezegd- Je kunt met het blote oog en een beetje gezond verstand al zien dat de towers WTC 1 en 2 (nog afgezien van WTC 7) a) Niet door een vliegtuig worden getroffen , jaja en b) Dat ze instorten door explosieven en niet door een kerosine brandje.

  Trek je conclusies door en je “weet hoe laat het is”

  • Nemesis:

   Zet daar vervolgens achter: Afghanistan, Irak, Lybie, Egypte, een stukje Pakistan, Mali, Congo, Iran, etc.
   en tenslotte EU, Navo en NWO. Klaar!
   (zijn we er toch! waar? de slavenmaatschappij van een half miljard zombies op deze Aarde en ca 300.00 parasieten)

 • mr. drs. Bou:

  Inmiddels heeft ook Frank Ho de hele documentaire bekeken. Zijn bespreking op Waarheid911 is meer gedegen dan de mijne.

  Heel terecht vind Mazzucco het belangrijker om de onjuistheid van de officiële waarheid aan te tonen, dan te verzanden in details over hoe dan wel is gegaan. Het is de taak van de overheid, die ook over de beste onderzoeksfaciliteiten en bewijsmiddelen kan beschikken, om voor een gedegen eindverklaring over 9/11 te zorgen. Deze film confronteert aanhangers van de officiële lezing met een schokkend gebrek aan juistheid in tal van verklaringen en conclusies. Geen toevalligheden, maar een bewust foutieve voorstelling van zaken. Denk hierbij aan de rol van de luchtmacht, de telefoongesprekken van passagiers in de lucht, de aanval op het Pentagon, het neerstorten van Vlucht 93 in Shanksville, de instortingen van de torens, WTC1, WTC2 en WTC7, hun bouwkundige staat, bijzonderheden bij het opruimen van het puin, maar ook de langdurige elektriciteitsonderbrekingen dagen vóór de instortingen, waarbij de beveiliging volledig was uitgeschakeld. En er is meer, grondiger dan ooit, voorzien van ondersteunend beeldmateriaal.

  Deze 5 uur durende documentaire is inderdaad grondig. En hij is gespeend van vage complottheorieën, zoals de No Planes theorie en de Space Beams theorie. Tegenover de officiële verklaring van 19 vliegende plofmoslims die 4 vliegtuigen kapen worden eenvoudig de feiten gezet waaruit blijkt dat die verklaring niet klopt. Deze docu vormt als het ware een handboek voor iedereen die wil weten wat er op 9/11 werkelijk gebeurde. De feiten spreken dan voor zich!

  • Sancho Panza:

   Jammer dat je de “no plane” theorie een vage theorie noemt. Helemaal als je het stukje over de inslag in het pentagon goed hebt gevolgd.

   • mr. drs. Bou:

    Sancho, je moet de zaken wel uit elkaar houden! De No Plane theorie gaat over de Twin Towers.

    Er was geen vliegtuig neergestort in Shanksville, er was geen Boeing gecrashed in het Pentagon, maar de No Planers beweren dat er ook geen vliegtuigen in de Twin Towers zijn gevlogen. Dat we ze toch zagen vliegen, dat zou komen door TV fakery!

    Het eerste vliegtuig werd toevallig gefilmd door de gebroeders Naudet, maar dat zou bedrog zijn. Na de eerste inslag waren er talloze camera´s gericht op het rokende WTC 1. De inslag in WTC 2 volgde 20 minuten later en deze inslag van een vliegtuig is echt van alle kanten gefilmd! Ook verklaren talloze ooggetuigen dat ze dit vliegtuig zagen. Daarbij zeggen ze vrij unaniem en onafhankelijk van elkaar dat het geen Boeing verkeersvliegtuig was, maar een zwart of grijs militair vrachtvliegtuig. Volgens de No Planers zijn alle filmbeelden echter bedrog en alle getuigen zijn omgekocht!

    Vanaf het moment dat die No Planers met deze theorie kwamen, te beginnen met de miljonair Jimmy Waters die gratis duizenden DVD´s verspreidde, heb ik de No Plane theorie in verscheidene vormen voorbij zien komen. Mijn oordeel daarover is: MADE BY THE CIA !!!

    Er is geen enkel bewijs dat er GEEN vliegtuigen in de Twin Towers zijn gevlogen, behalve dan de film September Clues waarin zwaar wordt geknoeid met de filmbeelden. Over TV fakery gesproken… FOEI !!! 🙁

 • Nemesis:

  Er waren GEEN vliegtuigen

  Een van de vele zichtbare directe bewijzen.
  3e Wet v Newton Actie = Reactie
  ACTIE: 20 ton relatief zwak aluminium, staal, stoelen en inzittenden(?) knallen tegen een stalen en betonnen(vloeren o.a.) gebouw en het gebouw…
  REACTIE …Het gebouw doet niets terug en laat het vliegtuig door alsof het van karton -wat zeg ik – van lucht is
  HAHAHA jongens & meisjes geloof dat maar (nieheus)!

  Zegt het voort zegt het voort (aan de jeugd vooral)….

  • mr. drs. Bou:

   Beste Nemesis,

   Een militair vrachtvliegtuig werd automatisch op afstand bestuurd. Onder het vliegtuig hing een raket die op het juiste moment werd afgeschoten. Alles computer gestuurd en tot op een fractie van de seconde getimed. De lichtflits van de raket is zichtbaar in minstens een van de films en de raket onder het vliegtuig op meerdere films! Talloze camera’s waren gericht op de Twin Towers toen dat tweede vliegtuig insloeg en nog veel meer mensen waren ooggetuige.

   Maar deze hele discussie leidt alleen maar af van de echt belangrijke vraag: WHO DUNNIT??? Daarom wil ik niet dat er op BOUblog nog langer wordt geleurd met en gezeurd over die No Plane theorie.

 • 2013 WTC Drone/Military Plane Attack Proof (Illuminati false flag) New Witnesses

  http://www.youtube.com/watch?v=xsmc_rS2jOo

 • mr. drs. Bou:

  Ingekomen per e-mail:

  persbericht Consensus 9/11

  Het Consensuspanel 11 September is blij aan te kunnen kondigen dat hun website in zijn geheel is vertaald in het Nederlands, http://www.consensus911.org/nl/the-911-consensus-points-nl/

  Het streven van het Consensuspanel 11 September is de wereld een duidelijke verklaring te verschaffen, gebaseerd op de onafhankelijke mening van experts, aangaande het meest duidelijke bewijs dat haaks staat op de officiële lezing over 11 september.

  Het is het doel van het Consensuspanel een gerede bron te verlenen van op bewijzen gebaseerd onderzoek aan elk onderzoek dat kan worden uitgevoerd door het publiek, de media, de academische wereld, of elk ander onderzoeksorgaan of instelling.

  De Consensuspunten zijn ontleend aan een Delphi-studie onder meer dan 20 deskundige panelleden die, zonder op de hoogte te zijn van de identiteit van de andere panelleden en hun inhoudelijke reactie, elk van de voorgestelde punten hebben beoordeeld op een schaal van 1-6, gedurende drie ronden van herziening en terugkoppeling.

  De Delphi-methode is een standaard gereedschap voor consensus dat gebruik maakt van een methodiek voor de voortgang van wetenschappelijke kennis op gebieden als de medische wetenschap.

  Wetenschap is een manier van denken: onderzoekend, open, gebalanceerd, met respect voor het bewijs, en op de hoede zijnd voor vooroordelen.

  Door het inlassen van 3-4 ronden van anonieme terugkoppeling door 20 deskundigen heeft dit wetenschappelijke proces een ongekende graad van betrouwbaarheid opgeleverd voor de specifieke bewijspunten die haaks staan op het officiële verhaal over de gebeurtenissen op 11 september 2001.

  Dit moet het voor de media mogelijk maken om een serieuze discussie aan te zwengelen over dit wereldveranderende fenomeen.
  Consensus911.org/nl/

 • mrpettjo:

  BBC: Sacrifice at Pearl Harbor

  This BBC documentary details U.S. foreknowledge of Japan’s attack on Pearl Harbor. Much more evidence has come to light since the 1989 – when this film was put together.

  https://www.youtube.com/watch?v=7p1TOA99S88

  BBC: Sacrifice at Pearl Harbor – Best Definition – Full Length duurt een uur en 9 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  Website Consensus911 over 11 september geheel in het Nederlands vertaald

  27 november 2013

  Het Consensuspanel 11 September is blij aan te kunnen kondigen dat hun website in zijn geheel is vertaald in het Nederlands, http://www.consensus911.org/nl/the-911-consensus-points-nl/

  Het streven van het Consensuspanel 11 September is de wereld een duidelijke verklaring te verschaffen, gebaseerd op de onafhankelijke mening van experts, aangaande het meest duidelijke bewijs dat haaks staat op de officiële lezing over 11 september.

 • Never Aired: Pentagon 9/11 Video

  Where is the Boeing?

  9:45 min

  http://www.youtube.com/watch?v=2RlRSPpdCnw

 • Jasper:

  Alarmerende video of nieuwe soort van ‘false flag’ in de Amerkaanse media, met maakt rare sprongen…..http://youtu.be/LWoyuyGLd4w

  The Resignation Seen ‘Round the World (Corbett report!) duurt 17 minuten.

 • Jasper:

  Onderstaande youtube video in deze reactie sluit aan op deze video 9/11 Whitewash Memorial Opens in NYC – #NewWorldNextWeek op de site van The Corbett report waarin 9/11 opnieuw aandacht verkrijgt. Het gaat o.a. over de op handen zijnde opening van een museum in Amerika aangaande die natonale ramp welke door de media een momentum vergaarde van een globaal traumatisch op angst gebaseerde psychologisch controle mechanisme. Naast het feit dat het een schandalige propagandistisch monument te noemen is, zeker voor hen die zich verdiept hebben in de ware toedracht en feiten van die donkere dag die de wereld voorgoed veranderde in een big brother surveilance staat , is het een schaamteloze klap in het gezicht van hen die weten hoe de zaken werkelijk liggen.
  Lenor Honor legt op zijn (voor mij heldere wijze) uit hoe dit globale traumatische op angst gebaseerde psychologisch controle mechanisme werkt. Helaas is het niet ondertiteld of vertaald maar voor diegenen die daar geen moeite mee hebben is deze video met name om de achtergrond en de ware inzet van 9/11 te doorzien een echte aanrader om te bekijken.
  The 911 Fear Based Mind Control Program ~ Lenon Honor

  • Pablo:

   Beste Jasper,

   Heb je dit artikel gelezen over 9/11 met informatie van een ex CIA agent?

   Ex-CIA Pilot Gives Sworn Testimony That No Planes Hit The Twin Towers
   US Will Have To Rebut Or Accept Statement As Truth

   http://neonnettle.com/news/211-ex-cia-pilot-gives-sworn-testimony-that-no-planes-hit-the-twin-towers

   M.vr.gr.

   Pablo

   • Jasper:

    Dat had ik nog niet gelezen beste Pablo, dank je voor die verwijzing maar met name omdat daarom weer het mechanisme in werking gezet kan worden zodat er verdeling onstaat tussen no-plane theoristen en theoristen die een andere mening aanhangen had ik die info ontweken. Vooral omdat de mogelijke aanstuurders van deez info zich bedienen met verdeel en heers doctrines. Juist daarom kan deze cia-marionet naar voren geschoven zijn. Mvg.Jasper

    • Pablo:

     Hola Jasper,

     Ik sta ook volledig achter je visie, echter zelf lees ik wel zulke artikelen, om op de hoogte te zijn van de taktieken waarvan de CIA & zich bedient. Zoals een ander persoon ook reageerde op dit artikel “Ex” CIA. Yeah, sure. You can check out any time you like, but you can never leave.
     “.

     Saludos en een fijne weekend toegewenst,

     Pablo

    • Jasper:

     Vandaag toch even bekeken. De inhoud ziet er verder hoopvol uit maar of er wat mee zal gebeuren, dat zal de tijd leren. Ben benieuwd of die lawsuit van Morgan Reynolds nog wat gaat brengen. Saludos en jij ook nog een fijn weekend verder 🙂

    • Jasper:

     Bij het loslaten van de reactie tijdens plaatsing valt me het volgende binnen. Natuurlijk willen de eigenlijke daders dat deze moordwapens verdwijnen waarmee men 3000 of meer mensen heeft vermoord. Zonder bewijs van moordwapens geen bewijs voor moord…..dus geen veroordeling wegens die moorden. Men denkt vooruit waarschijnlijk…

 • Eheu:

  Twee door mij over dit onderwerp vertaalde en ondertitelde docu’s die dacht ik nog niet eerder op Boublog genoemd of geembed zijn:

  ‘De Duistere Rol van de VS inlichtingendient NSA in het 9/11 Verhaal’ (vertaling van de behoorlijk uitgebreide versie die door de Duits-Franse culturele zender Arte van de ‘beroemde’ docu ‘The Spy Factory’ is gemaakt):

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/de_duistere_rol_van_de_vs-inlichtingendienst_nsa_in_het_9_11-verhaal

  Vertaling plus ondert. van de Franse docu van dezelfde zender met de originele titel : ‘De geheime oorlogen van de CIA: 1992-2003: Oorlog zonder eind’. Met getuigenissen van CIA en FBI whistleblowers:

  “De CIA en de FBI bewijzen dat Al Qaeda = Bush + Saoedi-Arabië (dwz Kapitalisme + fundamentalisme)”

  Beide docu’s staan ook op mijn Vimeo en YT kanaal.

  Groetjes

  ‘Ach!’
  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/de_cia_en_de_fbi_bewijzen_dat_al_qaida_bush_saoedi-arabie

Laat een reactie achter