Archief
Artikelen

In mei van dit jaar heeft Myra een lang gesprek gevoerd met Marcel Vervloesem. Deze onverschrokken strijder tegen seksueel misbruik van kinderen mag niet meer met de pers praten, hij heeft een spreekverbod. Maar Myra is geen pers, zij is een persoon! Zij is onlangs naar België gegaan om persoonlijk kennis te maken met Marcel Vervloesem en ze heeft een deel van het gesprek opgenomen. Het gaat o.a. over de veranderde Nederlandse wet op de Jeugdzorg, die maakt dat kinderen uit huis kunnen worden geplaatst zonder tussenkomst van de rechter.

Vervloesem levert een pittige kritiek op de Nederlandse jeugdzorg. Hij vindt de nieuwe ontwikkeling bijzonder verontrustend. Tegen de beslissing tot uit huis plaatsing van kinderen staat in de nieuwe wet geen enkel beroep meer open! Er ligt immers geen vonnis aan ten grondslag. Ook ontbreekt vaak een grondig onderzoek naar de situatie en naar de ernst van de zaak. Vaak wordt reeds ingegrepen, zodra er een melding binnen komt bij het Meldpunt Kindermishandeling.

Voorbij minuut 9 vraagt Myra of er nog nieuws is over Demmink. Marcel zegt dan dat hij over deze zaak geen duidelijke uitspraak kan doen, omdat de zaak niet behoorlijk onderzocht is. Ook had Demmink buiten functie moeten worden gesteld!

Talk2Myra: Marcel Vervloesem Jeugdzorg duurt 13 minuten.

Voor wie de achtergronden van Marcel Vervloesem en de werkgroep Morkhoven nog niet kent, is hier eerst nogmaals zijn vorige gesprek met Myra, gevolgd door een aantal links.

Al sinds 1989 is Marcel bezig met activisme rondom verdwenen kinderen. Met zijn kennis en bewijsmateriaal inzake internationale kinderhandel en kindermisbruik heeft hij en zijn Werkgroep Morkhoven vele zaken reeds opgelost. Belgie noemt hem (uiteraard) Staatsgevaarlijk maar wij weten ondertussen beter. Marcel wordt in Nederland op handen gedragen voor zijn onuitputtelijke inzet en doorzettingsvermogen.

Wat Marcel vertelt, is echt vreselijk! Op de Zandvoort CD-roms staan foto’s van honderden kinderen, waaronder ook foto’s van baby’s die worden verkracht en gemarteld. De werkgroep Morkhoven heeft jaren geleden reeds gewaarschuwd voor de praktijken die plaatst vonden bij de kindercrèche ’t Hofnarretje, maar er werd niets aan gedaan. Pas in 2010 kwam dit schandaal aan het licht, maar hoewel er een paar verdachten werden veroordeeld, is het netwerk nooit opgerold en er werd ook vooral geen onderzoek gedaan naar de klantenkring. Marcel Vervloesem weet hoe deze illegale handel werkt. Het gaat om internationale netwerken en er gaat heel veel geld in om!

Marcel Vervloesem heeft een boek geschreven dat wordt verkocht op een USB-stick. Daarin vertelt hij over het wel en wee van de werkgroep, die in de loop der jaren een zeer hechte vriendenkring is gaan vormen. Ook heeft de werkgroep al verscheidene zaken opgelost.

Klik hier om het boek te bestellen.

Talk2Myra, 21 mei 2013: Marcel Vervloesem duurt 56 minuten.

Voor wie verder wil lezen:
Werkgroep Morkhoven

Waarom is (en Blijft) Marcel Vervloesem een Onbekende in de “Main Stream media”?
Geplaatst op 29 september 2013 door hetuurvandewaarheid

Voor wie nog een ander gesprek met Vervloesem wil beluisteren:
BOUblog: Marcel Vervloesem spreekt met Freedom Central

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

3 Reacties op “Myra op bezoek bij Marcel Vervloesem”

 • mr. drs. Bou:

  Ingekomen per e-mail:

  Morkhoven / Nederland . Justitie geeft Marcel waarschuwing voor zijn interview in het radioprogramma Myra .

  Een uur geleden heeft de Belgische Justitie gereageerd op de radio uitzending van Myra in Nederland . Marcel had daarin onverbloemd zijn visie gegeven over de jeugdzorg en de zaak Demmink . Marcel kreeg de politie aan de deur met de waarschuwing dat hij géén interview meer mag geven aan de media waaronder Myra . Hiertoe verwijst Justitie naar het gerechtelijk spreekverbod van Marcel.
  Marcel heeft gereageerd , dat hij zijn morele en menselijke plicht doet en zeker niet zal toegeven aan de wil van Justitie.

  Morgen brengen wij het vervolg op het dagboek over de jeugdjaren van Marcel . Na deze serie zullen wij op de vele gestelde vragen een antwoord geven .
  Maarten .

  • They Knew:

   Hallo Bou,

   Ik wil je even meenemen naar het UK anno 2013. In deze video wordt een pasgeboren baby bij de ouders weggehaald door medewerkers van Child Protecting Service en zoals je kan zien, de politie. Er komt geen rechter aan te pas. Het is mij niet bekend hoe dat in overige Europese landen is, maar de wetgevingen en maatregelen die in het UK en Nederland worden genomen lijken aardig synchroon te lopen.

   • Sancho Panza:

    Hetzelfde gebeurd in Nederland, Duitsland en verder eigenlijk overal. De overheid is in Europa al heel lang veel te groot, machtig en corrupt. Jammer dat ik het in mijn ééntje niet kan oplossen. Het wordt tijd het normale deel van de bevolking beter te organiseren om dit soort wantoestanden aan te pakken.

Laat een reactie achter