Archief
Artikelen

En nu even iets leuks. Gisteren wees iemand me op een schaduw theater groep en dat was mooi! Omdat ik het mooi vond, ben ik eens verder gaan kijken. De juri met hun dikke make-up en hun professionele TV presentatie kunt u beter overslaan, maar schaduw theater is gewoon boeiend! Het komt helaas steeds alleen in een of andere You-Got-Talent schreeuw show en geen stap verder. Dat is wel jammer. Sla dus de beelden van de diep bewogen presentatoren over, want hun make-up is niet bestand tegen hun tranen, en geniet van het schaduw-theater!

Attraction Black Light and Shadow Theatre

Attraction perform their stunning shadow act

Attraction Shadow Theatre Group (Britain’s Got Talent Semi-Final)

Attraction – Britain s Got Talent Final 2013 – Winning Performance

Britain’s got talent 2013 Attraction

CHINESE SHADOW THEATER

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter