Selecteer een pagina

Archieven

Wim Dankbaar wordt strafrechtelijk vervolgd

Het is Wim Dankbaar gelukt! Hij wordt eindelijk strafrechtelijk vervolgd! Op 1 oktober 2013 heeft hij de dagvaarding ontvangen waarom hij al zo lang had gevraagd. Hij zal terecht staan voor smaad en laster jegens Jano Hassan, op grond van een aangifte uit december 2011, ruim een jaar na zijn eerste publicatie over Jano Hassan, alsmede voor belediging van de vader van Spencer, Dick Sletering, die daarvan pas in maart 2013 aangifte deed, toen Jasper Steringa de moord op Marianne Vaatstra al had bekend. Wim, van harte gefeliciteerd!

Dat Wim Dankbaar strafrechtelijk vervolgd wil worden, komt omdat hij een podium zoekt om in een openbare zitting de ambtsmisdrijven, leugens en laakbare handelwijze in de Vaatstra zaak aan te tonen. Er is volgens hem in de rechtshistorie van ons land nog nooit een moordonderzoek geweest waarin zoveel getuigen voor de ware toedracht zijn genegeerd, geïntimideerd, gecriminaliseerd en/of voor gek verklaard. Ook is er nog nooit een moordonderzoek geweest waarin zoveel getuigen die de ware toedracht toedekken, consequent werden beschermd en/of uit de publiciteit gehouden. Maar dat hoeft Wim Dankbaar niet eens aan te tonen. Voldoende is, dat hij bewijst dat van smaad, laster of belediging geen sprake is, omdat hij slechts de waarheid heeft gesproken, dit in het algemeen belang.

Wim Dankbaar heeft deze strafrechtelijke vervolging welbewust zelf uitgelokt. Dat is moedig, daar heb ik alle respect voor! Op zijn website Recht is Krom heeft Dankbaar reeds twee artikelen over zijn komende strafproces geschreven:
De vervolging van Wim Dankbaar deel 1
De vervolging van Wim Dankbaar deel 2
In dat tweede deel kan men doorlinken naar de dagvaarding. Daarna legt Dankbaar uit wat daar in staat en waarom er geen sprake kan zijn van smaad, noch van belediging. Dankbaar heeft met zijn publicaties slechts beoogd om de waarheid rond de moord op Marianne Vaatstra boven tafel te krijgen, dit in het algemeen belang en het belang van onze rechtsstaat.

De zitting is bepaald op maandag 28 oktober om 11 uur in de Rechtbank van Groningen. Volgens mij wordt dat een feestje! 🙂

194 Reacties

  • mrpettjo

   Met dank voor het terughalen van twee bovenstaande artikelen aan (via KLOL):
   Robert M. Stockmann – RHCE
   Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
   crashrecovery.org stock@stokkie.net

   Antwoord
 1. Vuur

  Geliefde Bou,

  Ik heb ervoor gekozen om de strijd aan te gaan. Het dagboek staat op mijn blog. Geen vewijzing, het staat er …. laat maar komen 😉

  Waar rook is is…….

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Vuur,
   Dit dagboek is al heel lang in mijn bezit. Ik heb het gelezen, maar ik heb er over gezwegen om moeder Maaike te sparen. Al mijn artikelen over de Vaatstra-zaak zijn vanuit dat perspectief geschreven. Vandaar dat ik ook onmiddellijk zeker wist dat Jasper Steringa niet de dader is. Dit ondanks alle DNA-bewijs en valse bekentenissen. Van het vonnis ging ik werkelijk over mijn nek! Na de wrede lustmoord op Marianne was dat de wrede karaktermoord op Marianne.
   De manier waarop het OM de feiten manipuleert, is weerzinwekkend! In het dagboek van Maaike staan de feiten. Dat vader Bauke en de kinderen deze feiten niet onder ogen willen zien, vind ik diep triest. Alle respect voor Maaike! Wie nog gelooft dat Jasper Steringa de dader is, zou nu echt dit dagboek moeten lezen!

   Antwoord
   • Koos van Woudenberg

    Ik heb na enige twijfel een knop naar het dagboek op mijn site geplaatst.

    Bou heeft gelijk: ‘Feiten manipuleren’. Daar is het waar het om draait. Heel veel mensen bij het OM zijn ziek, psychisch heel erg ziek.

    In september 2012 schreef ik dit artikel over officier van Justitie Oebele Brouwer, die nota bene in de buurt woont waar de moord op Marianne werd gepleegd.

    Antwoord
  • Koos van Woudenberg

   Als je een beeld wilt van “journalist” Klomp dat moet je deze alinea uit zijn eigen artikel even op je laten inwerken.

   ‘Of erger: ooit was iemand zo boos dat zelfs een valse aangifte in de strijd werd gegooid. Het kostte me een verhoor van twee uur bij de politie en inzet van mijn netwerk om de belachelijke aanklacht van tafel te krijgen.’

   O. Zo werkt dat dus.

   Journalist Klomp kan ook ongestraft tijdens het autorijden Twitteren dat ie met 160 km/h door het Lauwersmeer scheurde om de boot te halen ‘Iets groots had geraakt.’

   Als ik dat had op Twitter had geplempt, dan had ik, daar ben ik van overtuigd, van de politie een uitnodiging gekregen om het e.e.a. te komen uitleggen.

   En dat ‘iets groots’ was misschien wel een vogel, al dan niet zeldzaam.

   Maar journalist Klomp is ook nog door iets anders ‘groots’ geraakt. Namelijk de overheid; die accepteert namelijk geen kritische journalisten in de rechtszaal die verhalen over bijvoorbeeld de non-verbale agressie van rechter Stuiver die dag (wat een narcistische malloot, kan die niet aan een psychisch onderzoek worden onderworpen?)

   Was daarom die andere rechtbankverslaggever, Rob Zijlstra, halverwege de zitting al in geen velden of wegen meer te bekennen? ‘t Zal me niks verbazen als er van zijn hand een rechtbankverslag verschijnt van de héle zitting verschijnt.

   Daarom: Chris Klomp Staatsjournalist. Bange, bange, Staatsjournalist.

   Antwoord
   • mrpettjo

    K. Lomp heeft de kritische en ook inhoudelijk goed onderbouwde reacties (They Knew/De Haas) die hem niet bevallen er af gehaald. Wat zal de AIVD in zijn sas zijn met dit soort prietpraters die zich journalist mogen noemen. .
    Klomp maakt zich natuurlijk wel druk over internationale kinderporno op zijn twitteraccount..

    Antwoord
 2. Akky van der Veer

  Vanochtend heeft ook Micha het hele dagboek gepubliceerd. En hup… KLOL ligt er weer uit.

  Antwoord
 3. verwarde man

  Uitspraak van Dick Sletering: ‘Indien de jongens met Marianne mee waren gefietst, dan hadden ze vast ook een mes in de rug gehad’.

  Dick Sletering is oud militair, zoon van zgn verzetsman. Heeft met terugwerkende kracht een onderscheiding voor zijn oom en vader weten te regelen.

  Zijn oom en vader maakten echter onderdeel uit van obscure bende die onder het mom van verzet diefstallen (sigaretten en liquidaties pleegde.

  Dick Sleterering is tegen beter weten in bezig geweest om zowel zijn vader als zijn zoonlief wit te wassen. Bovenstaande uitspraak getuigd wel van de achterbakse laffe mentaliteit van de familie.

  Antwoord
  • mrpettjo

   @verwarde man
   Ken jij tricky Dick Sletering of zijn familie zelf persoonlijk?
   Heb jij ook aanwijzingen dat hij in Suriname documenten over (het sexleven van) Demmink heeft (gevonden/gezocht) om Demmink te chanteren in de zaak Vaatstra?
   Lijkt me goed te passen bij gladde Dick Sletering.

   Antwoord
  • mrpettjo

   Vonden die diefstallen en moorden door Sletering & co plaats in Nederlands-Indië of Suriname of beide gebiedsdelen?

   Antwoord
 4. Hans

  Uitspraak van Dick Sletering: ‘Indien de jongens met Marianne mee waren gefietst, dan hadden ze vast ook een mes in de rug gehad’.

  Hoezo? Zou Dick Sletering toen gedacht (of geweten) hebben dat er meer dan 1 persoon was, die dit gedaan heeft?
  Het is toch niet logisch om zoiets te denken als je (nog) niet weet wie het gedaan heeft/hebben?

  Antwoord
 5. mrpettjo

  BREAKING: essentieel hiaat in de zaak Vaatstra die uitspraak incl. DNA “bewijs” onderuithaalt:

  rmstock zegt:

  Dan nu het lugubere maar zeer essentieel hiaat in de zaak Marianne Vaatstra, wat volgens mij alles onderuit haalt, inclusief de 100% DNA match, omdat die pas veel later, meer dan 13 jaar, opgevoerd is :

  In het vonnis van Jasper S. staat het volgende :

  http://www2.crashrecovery.org/daily/19.04.2013/Vaatstra-Vonnis.pdf

  “Verdachte heeft Marianne vervolgens omgedraaid zodat zij op haar buik kwam te liggen. Verdachte deed dit met de bedoeling om haar gemakkelijker te kunnen wurgen.24 Verdachte zat op dat moment op haar rug met zijn knieën aan weerszijden van haar lichaam.25 Hij heeft daarna uit het gras de kapotgesneden beha gepakt. De beha heeft hij om haar hals gelegd en aangetrokken om haar te wurgen. Verdachte hoorde haar daarna nog ademen. Daarop heeft hij zijn mes gepakt, haar hoofd opgetild en drie keer in haar hals gesneden. Na de derde keer snijden hoorde hij het bloed stromen. Hij heeft haar hoofd toen weer neergelegd en is weggegaan.26

  26 De eigen verklaring van verdachte, afgelegd ter terechtzitting, d.d. 28 maart 2013.”

  In het interview van de Panorama vader en zoon Sletering staat het volgende :

  http://jfkmurdersolved.com/vaatstra/Spencer-Panorama.pdf :

  Spencer: “Toen ik de volgende dag, zaterdag 1 mei, van mijn vader hoorde van de vermissing ben ik meteen gaan zoeken. Overal in de buurt. Hansje, de vriend van Mariannes vriendin Aafke, vond haar lichaam in een weiland en riep mij. Ik dacht dat m’n hart stilstond. ‘k Was alleen maar geschokt. Marianne lag op haar buik. Haar kleding was deels opgestroopt en naar beneden getrokken. Ik zag de snijwonden in haar hals en verder had ze alleen een wondje aan een hand. Er was geen bloed te zien. Nergens. Op haar lichaam niet en op de grond niet. Ik weet dat ik heel lang bij haar heb gezeten. Een kwartier? Langer? Ik weet het niet Hansje en ik zwegen. Ik herinner me ook niet – dat hoorde ik later van anderen – dat ik zou hebben zitten vloeken en schelden en dat ik zoiets riep als Het is mijn schuld, mijn schuld! Er is me alleen bijgebleven dat ik mijn arme Marianne niet alleen wilde laten in dat gras… En dat ik er al snel vanuit ging dat zij op die plaats onmogelijk kan zijn omgebracht.”

  http://www.klokkenluideronline.is/spencer-gaat-voor-de-trein-springen/#comments

  Antwoord
  • mrpettjo

   Frides Lameris (of wat zijn echte naam ook is) heeft het dagboek van Maaike van de website van verontruste vaders gehaald. Hij zegt dat na “persoonlijke communicatie” met Maaike te hebben gedaan.
   Dit lijkt me sterk want Maaike kan helemaal niet meer internetten nadat hun kinderen pc of laptop hebben weggehaald. Wellicht is Maaike zeer zwaar onder druk gezet door Freddy, Bauke en consorten. De claim op Jasper mag natuurlijk niet in gevaar komen..
   Ik denk dat de man die zich te pas en te onpas als vertrouwenspersoon opwerpt is gezwicht voor Bauke c.s. en menneke mr. Y. Moskofiets.
   Trouwens FL is ook niet in zijn laatste leugen gestikt.

   Antwoord
   • mr. drs. Bou

    Geeft niets, mrpettjo. Het dagboek staat nu HIER.

    Downloaden en uploaden kan iedereen! 😉

    Antwoord
    • lidy

     Beste Vuur,
     Dit dagboek is al heel lang in mijn bezit. Ik heb het gelezen, maar ik heb er over gezwegen om moeder Maaike te sparen.

     Geeft niets, mrpettjo. Het dagboek staat nu HIER.
     Downloaden en uploaden kan iedereen! 😉

     En daarom beste Mr. Drs. Bou, vind ik je niet alleen een hypocriet, maar mag je een streep door dat Mr. zetten, want ik neem het je kwalijk dat jezelf een risicoloos linkje zet en het toejuicht dat anderen het risico van een juridische strijd wel aangaan. Jij met je juridische achtergrond zou juist deze mensen hebben moeten waarschuwen. FOEI!…

    • mr. drs. Bou

     Beste Lidy,

     Hoewel ik dat dagboek wel heb gelezen, heb ik dat nooit bekend gemaakt. Mijn reden was dat ik Maaike niet in de problemen wilde brengen. Achter de schermen heb ik dit ook steeds gezegd. Frides Lameris heeft het online gezet, maar ik was daar niet blij mee. Anderen plaatste hier de link en en ook zong het razend snel door op internet. Frides Lameris weet best wat hij deed, want Wim Dankbaar had al een aanschrijven gekregen van de advocaat van Bauke, die zei te spreken namens Maaike.

     Als iets eenmaal online staat, dan is het vrijwel onmogelijk om het weer van Internet weg te halen. Vuur heeft het geupload en de link op BOUblog geplaatst. Misschien staat het wel op nog veel meer plaatsten. En ik neem aan dat talloze mensen het hebben gedownload.

     Gedane zaken nemen geen keer. Frides Lameris heeft iedereen gesteld voor een fait accompli. Dat hij dat dagboek nu weer verwijdert, dat vind ik pas echt hypocriet. Eerst een daad stellen en dan de verantwoordelijkheid niet nemen. Als hij het mij had gevraagd, dan had ik hem gewaarschuwd: NIET DOEN, want daar krijgt Maaike problemen mee. Zo heb ik ook Kat gewaarschuwd toen hij het dagboek per e-mail rondstuurde. Maar ik wist niet dat Frides zich er mee ging bemoeien…

     Wees dus zo vriendelijk om je kritiek te herzien, want deze is niet terecht.

    • mrpettjo

     Frides (echte naam? afgestudeerd theoloog?) is ook een hypocriete meneer die overal zijn neus insteekt en steeds weer korte tijd later het – mede door hem zelf – zinkende schip verlaat.
     En vervolgens weer..

    • mrpettjo

     @Lidy
     Deze persoonlijke aanval gaat echt te ver. Je kunt Bou dit niet verwijten. Als een ongepubliceerd boek inmiddels op meerdere plaatsen te downloaden is hoef je het niet na te laten ook te plaatsen al was je daar eerder op tegen wegens mogelijke persoonlijke gevolgen voor Maaike. Gedane zaken nemen geen keer aldus een oud Hollands spreekwoord.
     Frides die overal zijn neus in steekt en totaal ongegronde persberichten pleegt rond te sturen is er mee begonnen en ook weer snel mee gestopt wat m.i. al te verwachten was (zoals in de zaak BvdB).

    • lidy

     Wees dus zo vriendelijk om je kritiek te herzien, want deze is niet terecht.

     Dat was ik niet van plan en al helemaal niet na het lezen van je, hoe zullen we het noemen, verantwoording?
     Succes met je blog.

    • mr. drs. Bou

     Beste Lidy,

     Je oordeelt veel te voorbarig! Achter de schermen krijg ik ook informatie, waar jij geen weet van hebt.

     Zelf ben ik van mening dat dit dagboek inderdaad naar buiten moet komen. Ik weet ook dat Maaike dit wil, maar Bauke en de kinderen houden haar in hun greep.

     Wim Dankbaar is bezig om een boek rond dat dagboek te schrijven. Het wachten was dus op dat boek! Dat Frides Lameris het dagboek ongevraagd online heeft gezet om het daarna (op verzoek van Maaike?) weer te verwijderen, plaatst ons allemaal voor een verrassing en in een spagaat!

     Het gaat mij niet in de eerste plaats om de juridische gevolgen, maar om wat dit zal betekenen voor de veel geplaagde moeder van Marianne! Dat het dagboek nu al op verscheidene plaatsen op internet staat, is een feit van algemene bekendheid en het is niet mijn schuld. Evenmin is het echter de schuld van Maaike! Ga je gal dus maar spuien op degene die dit heeft aangericht!

   • ingrid

    Frides heeft persoonlijk gesproken met Maaike, dus niet via de pc. Na publicatie heeft hij direct een hijg/dreigmail ontvangen van de beruchte advocaat. Jammer dat je deze man zo weg zet. Hij heeft al veel mensen geholpen, zonder daarover van de daken te schreeuwen. Hij heeft met deze publicatie zijn nek uitgestoken en iedereen de mogelijkheid te geven het dagboek te downloaden/lezen/publiceren. Missie geslaagd toch.

    Antwoord
    • mr. drs. Bou

     Beste Ingrid,
     Naar mijn bescheiden mening had hij beter eerst contact met Maaike kunnen zoeken, alvorens dat dagboek te plaatsen. En met Wim Dankbaar, die zich volledig inzet voor de waarheid in de Vaatstra-zaak! Dat Maaike hem nu heeft gevraagd om dat dagboek weer te verwijderen, doet vermoeden dat ze er inderdaad door in moeilijkheden komt en dat gun ik haar allerminst. Het weer van internet verwijderen, dat is achteraf zinloos!

   • mrpettjo

    Dat weet ik.
    Maar Panorama is toch een onverdachte MSM bron die niet snel met zogenaamde “complotgekken” in verband wordt gebracht.

    Antwoord
 6. mr. drs. Bou

  Een heel andere kijk op de Vaatstra-zaak staat hier:

  MARIANNE VAATSTRA: SATANISCHE SEKTE OP STEENWORP AFSTAND
  Posted on 03/11/2013 by Destiny5D

  Pieter van der Zwaag – oprichter van ‘t Lichtpunt – is tevens eigenaar van het landgoed Fogelsanghstate. Dit ligt direct gelegen aan de Kenningswei, waar Marianne destijds werd gevonden. Hier organiseerde hij tevens – met zijn ‘Comité Dienst te Velde’ – het jaarlijkse Pinksterzendingsfeest. Tevens werd hij eigenaar van “It Lytse slot” en is hij sinds 2000 eigenaar van het plaatselijke landbouwmuseum, beiden direct gelegen bij zowel het landgoed Fogelsanghstate als de kenningswei. Een ander opvallend detail is dat de herenfiets – die destijds in een sloot bij Marianne werd aangetroffen – afkomstig bleek te zijn van een persoon van ditzelfde museum.

  Antwoord
 7. Koos van Woudenberg

  Ik lees net op de site van Dankbaar een comment waarin een ex-rechter in verband wordt gebracht met van alles en nog wat…

  Ik was flabbergasted toen ik het las…

  ‘t Wordt straks nog druk bij de Rechtbank Noord-Nederland denk ik.

  Antwoord
  • Sancho Panza

   Ja Koos en daar is niets van gelogen. Onze Wicher het lieverdje. Heb me altijd al verbaast dat hij ondanks zijn verschrikkelijke wandaden nog een podium leek te krijgen.

   Antwoord
  • mrpettjo

   Bedoel je wat Ben van de Brink over Wicher Wedzinga beweert?
   Ben beweert van alles en nog wat, maar bewijzen krijg je nooit te zien..

   Antwoord
  • mrpettjo

   Wicher is wel een oplichter.

   Antwoord
   • Koos van Woudenberg

    Als ik publiceer over wantoestanden/misdrijven of wat dies meer zij, dan heb ik daarvoor altijd het bewijs.

    Antwoord
    • Sancho Panza

     Zag nu pas dat je doelde op aantijgingen van Ben. Dat met die Oost-Europese vrouwen klopt wel. Of die kinderen kregen die verdwenen is mij onbekend. Satanisme lijkt me weer typisch Ben maar daar weet ik niets van. Dat met het vervoer van jonge kinderen klopt wel weer helemaal. Daar gingen destijds al veel geruchten over als in de Demmink zaak. Met dit kinder-vervoerbedrijf is hij dan ook failliet gegaan. Waarom? Dit vervoerbedrijf is er de oorzaak van geweest dat ik altijd voorzichtig ben gebleven bij wie mijn kinderen in de taxi stapten. Als je het relaas van Wicher betreffende de Nathalie Holloway zaak eens goed doorleest met dit in je achterhoofd dan zul je ook vraagtekens krijgen bij Wicher, Joran, de vader van Joran en de rechterlijke macht inzake kindermisbruik.

    • mrpettjo

     @SP Ik zie geen bewijs wel verdachtmakingen aan het adres van WW. Dat hij oplicht is al jaren bekend.
     Ik zie geen overeenkomsten tussen WW en de vader van Joran. WW beweerde wel dat de rechters op Aruba corrupt etc. waren, maar het is wel WW die het zegt die zelf (ook) corrupt en bewezen gewelddadig is..

     De vader van Joran was jarenlang advocaat op Aruba en was t.t.v. de zaak Natalee Holloway rechter-in-opleiding. Hij is door deze zaak daarmee gestopt (hij was nooit rechter) en is weer advocaat geworden. Totdat hij tijdens een tennispartijtje een hartaanval kreeg.

   • Koos van Woudenberg

    Wicher Wedzinga is op Twitter lekker bezig. Hij verwijt mij lid te zijn van de ‘Dankbaar-sekte’.

    In een DM vroeg hij me of ik in de ‘liederlijke onzin’ van de hierboven besproken meneer geloof.

    Antwoord
 8. Jeroen

  Er was geen bloed te zien. Nergens. Op haar lichaam niet en op de grond niet.

  Dit wijst erop dat Marianne is schoongemaakt.

  Belangrijk is dat er sperma op haar lichaam wordt gevonden
  http://nos.nl/artikel/442161-zaak-marianne-vaatstra-de-feiten.html

  En dit wijst er dus op er sperma op haar lichaam geplant is. Volgens mij het enige spoor dat aanvankelijk bekend werd gemaakt.

  Antwoord
  • klaaz

   Dat snijd best wel hout wat je zo stelt, met alle feiten in het achterhoofd.

   Antwoord
 9. mrpettjo

  Chris Klomp noemt ons PVV gekkies en de Wim Dankbaar-sekte, maar er is goed nieuws voor mensen als wij die ‘gek’ worden genoemd. Voetbalgrootheid Johan Cruijff – bekend van de veel gebruikte gevleugelde uitdrukking “Ieder voordeel heb z’n nadeel” – heeft gisteren in een praatprogramma een nieuwe uitdrukking gelanceerd: “je bent altijd gek voordat je een genie bent” he he. Daar kunnen Klomp, Peter R. en de swapi’s het voorlopig mee doen..

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Sancho,
   Ben jij de schrijver van die website? ‘t Is maar een vraagje…

   Antwoord
 10. mrpettjo

  Wat Klaske, eenn van Maaike’s (oud)medestrijders, hier schrijft daar gaat het natuurlijk om. Maaike wordt door Vuijk, PRdV & de Vaatstra-OM kliek volledig monddood en onmondig gemaakt en – als klap op de vuurpijl – gekaraktermoord.
  Daarom MOET die smoking gun die het dagboek van Maaike is, online staan en gepubliceerd worden in boekvorm.

  jannie zegt:

  Iemand die dit proces van J.S. geloofd is voor mij geen knip voor de neus waard!
  .. hoe verklaar jij dat “het beest van de Keningswei” voor de volle 100 % toerekeningsvatbaar is verklaard nota bene door zijn eigen advocaat! Iemand die een onschuldig meisje in de bloei van haar leven op zo’n beestachtige wijze heeft verkracht en van het heeft levenberoofd op een manier die met geen pen te beschrijven is en die hoefde niet voor verdere onderzoeken naar een Pieter Baan Centrum? neeeee het was juist anders om hij was een hele lieve man en hij heeft 1 keerrrrr een foutje gemaakt..dus alstublieft lieve mensen jullie begrijpen dat toch wel dat je dan zo’n lieve man niet ontoerekenings vatbaar gaat verklaren..toch? neee hoor hij zal dit nooit weerrrrrrrr doen heeft ie beloofd en we geloven hem. Hij wil nu alleen maar boete doen die arme zielige man..verdorie een aai over de bol en hem maar goed in de watten leggen zo iemand die dit op zijn geweten heeft ..toch? Hoe lang moeten deze leugens door gaan..het is toch te zot voor woorden dat JUIST iemand die jaren lang met de moeder heeft meegestreden om de echte moordenaars achter tralies te krijgen dat die juist een Psychisch onderzoek moet ondergaan van de rechter in Groningen..tjonge jonge het word hoe langer hoe gekker, een moeder waar iedereen nou ineens zo’n medelijden mee heeft omdat haar smoking gune nu uit is gekomen..ik heb niemand gehoord over de wijze waarop ze(moeder Maaike) in het witwasboek van Simon en Bauke en Petertje R is neergezet als een zielige vrouw die niet meer wist wat ze deed en ze Bauke er toe heeft gedwongen om bij haar weg te gaan ..zodat hij eindelijk in een fris en schoon huis zijn onderzoek kon voortzetten. Ja toch! zo schrijven ze het toch!! deze vrouw heeft 13 jaar als een leeuwin gevochten voor eerlijkheid en gerechtigheid en haar is de mond gesnoerd..en nu zijn ze bang dat toch nog Maaike haar waarheid naar buiten komt..en terecht want wie dit dagboek heeft gelezen weet hoe vuil en smerig ze deze ouders hebben benadeeld om de waarheid op de moord van hun kind maar in de doofpot te houden en dan snappen jullie ook dat ze de vader hebben omgekocht om met hun mee te strijden om alles in die beerput te houden..en ik weet niet of dit vrijwillig of onder druk is gebeurd ..dat weet alleen de vader zelf!

  http://www.klokkenluideronline.is/2013/11/spencer-gaat-voor-de-trein-springen/#comment-105300

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste mrpettjo,

   Daarom MOET die smoking gun die het dagboek van Maaike is, online staan en gepubliceerd worden in boekvorm.

   Dat vind ik ook. Maar dat betekent nog niet dat de eerste de beste Frides Lameris het maar online mag smijten! Het wachten was op het boek van Wim Dankbaar dat in december zou uitkomen.

   In dat dagboek staan dingen die voor buitenstaanders onbegrijpelijk zijn, bij voorbeeld dat gedoe met die “Afghaan Akbari”. Die zou zogenaamd getuige zijn volgens het OM. Ze maakten Maaike maar wat wijs, het ging om Feik Mustafa, die door Maaike wordt aangeduid als Fajek…

   Frides zette het zonder enige verdere uitleg online, er volgde een hoop commotie en dan haalt Frides het weer weg. FOEI !!!

   Het dagboek staat nu op verscheidene plaatsen op internet, maar op NuJij is de link verwijderd. Daaruit blijkt dat deze informatie inderdaad explosief is… 😉

   Antwoord
 11. mr. drs. Bou

  ‘Complotdenker kaapt dagboek moeder Vaatstra’

  Complotdenkers zijn via een omweg aan het dagboek van de moeder van de vermoorde Marianne Vaatstra gekomen en dreigen dat nu te publiceren. Herhaalde emotionele oproepen om de zaak te laten rusten mochten niet baten, schrijft het AD woensdag.

  Op verschillende site’s van complotdenkers zijn al fragmenten uit het dagboek online gezet. Sommigen geloven dat Vaatstra het slachtoffer was van een rituele moord en dat Jasper S., die in april voor de moord en verkrachting van Vaatstra werd veroordeeld, slechts een katvanger is om het werkelijke schandaal te verhullen. In het dagboek zien de complotdenkers bewijs voor hun stellingen.

  Zie ook deze foto in het AD

  Te triest voor woorden! Arme Maaike Terpstra! Wat wordt die vrouw gemangeld, nog steeds!

  Antwoord
 12. mrpettjo

  Voor politie en OM klussende “journalst” Chris Klomp verspreidt leugen dat Maaike het dagboek van Dankbaar terug zou willen..:

  Chris Klomp heeft zijn web ingeschakeld en strooit in het papieren AD van vandaag met leugens die op de internet pagina’s gretig opgepikt worden:

  http://www.nieuws.nl/algemeen/20131106/Complotdenker-kaapt-dagboek-moeder-Vaatstra?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  http://www.misdaadjournalist.nl/2013/11/cor-van-hout-het-boek-moeder-van-marianne-vaatstra-wil-dagboek-terug/

  http://www.klokkenluideronline.is/2013/11/wrakings-waanzin-bij-haags-gerechtshof/

  Antwoord
  • mrpettjo

   Chris Klomp is natuurlijk heel dom want nu gaan mensen dat dagboek online opzoeken. Bedankt, Chris! Jouw kunnen we om een boodschap sturen voor onze zaak, OM freelance medewerker..!!

   Antwoord
    • mrpettjo

     Afgaand op Klomp’s twitter komt het bericht van deze leugen vandaag ook in het Dagblad van het Noorden en de “zeer betrouwbare” Leeuwarder Courant..
     Ik zie dat Hoogeweij ook betaalde overuren voor het OM aan het maken is gezien zijn parodie op Dankbaar’s antwoord op Klomp’s brief..

  • mr. drs. Bou

   En KLOL ligt weer off line! Tot ziens dan maar weer…

   Antwoord
 13. mr. drs. Bou

  Asjemenou! Frides Lameris heeft het dagboek helemaal niet verwijderd, zo las ik op Swap. Hij heeft alleen de link verwijderd uit zijn artikel! Het dagboek staat nog steeds hier:
  http://www.verontrustevaders.nl/dagboek/dagboek.pdf
  Op Swap hebben ze het maar druk met het verspreiden van dat dagboek! En dan noemt men mij hypocriet!

  Overigens blijf ik van mening dat Frides Lameris ernstig voor zijn beurt heeft gepraat. Het wachten is op de analyse van Wim Dankbaar.

  Antwoord
  • mrpettjo

   Er staan ook enkele kritische reacties bij het AD artikel o.a. van rmstock. Ook een reactie maakt er melding van dat het dagboek gewoon op het internet te vinden is.
   Reken dus maar dat er veel op “dagboek” en “Maaike” gegoogled gaat worden de komende dagen en weken..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën