Selecteer een pagina

Archieven

Joris Demmink hoort in voorarrest te zitten

Joris Demmink wordt al jaren achtervolgd door aangiften wegens pedofilie, die vervolgens door het OM worden geseponeerd. Een van deze aangiften komt van Mustafa Y., die in 1996 in Istanboel als kind van straat werd geplukt door een politieman, waarna hij door Joris Demmink werd verkracht. Deze politieman heeft dit bevestigd, hij was op dat moment de lijfwacht van Demmink en hij moest een jongetje voor hem ronselen. Maar volgens Demmink is hij in de jaren ’90 volstrekt niet in Turkije geweest!

Als Demmink dat zegt, dan is dat volgens het OM en verscheidene ministers van Justitie de waarheid. Maar deze “waarheid” is wel uiterst onwaarschijnlijk, omdat Demmink in de jaren ’90 als directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken namens Nederland lid was van het K4 comité van de Europese Unie. K4 houdt zich onder meer bezig met asielzaken. Daarover schreef Crimesite in oktober 2012:

Een Turkse functionaris uit de administratie van premier Erdogan heeft in een rapport dat gegeven waarop Demmink het land in zou zijn gereisd. Deze data omvatten de periode van beide aangiften. Het Nederlandse landelijk parket heeft van de gouverneur van Istanbul een lijst met vergelijkbare inreisdata ter beschikking gekregen. Het bezoek aan Ankara van het EU K4 comité valt ook binnen deze data. Demmink was in zijn K4-functie speciaal belast met het Koerden-dossier. In Turkije zijn diverse besprekingen van het K4 comité geweest over de grensproblematiek van de Europese Unie en over de in Noord-Irak op drift geraakte Koerdische bevolking.

Eergisteren schreef Wim van de Pol op Crimesite:

Toenmalig minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin, heeft in 2007 de Tweede Kamer mogelijk misleid toen hij schreef dat zijn secretaris-generaal Joris Demmink sinds 1986 niet meer in Turkije was geweest. Demmink zou zich daarom in 1996 niet schuldig hebben kunnen maken aan seksueel misbruik. Maar een nieuw, officieel document van het Openbaar Ministerie in Istanbul, duidt erop dat Demmink wel degelijk in 1996 Turkije is ingereist. Dat blijkt uit onderzoek van Crimesite en KRO Brandpunt.

De advocaten van Baybasin gaven in het voorjaar van 2007 aan dat zij beschikten over informatie dat Joris Demmink, in functie als Directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken van Justitie, in 1996 en 1997 meerdere malen Turkije bezocht. Hij zou bijvoorbeeld een conferentie van Interpol hebben bijgewoond. Als het Turkse document inderdaad authentiek is dan is dat in faliekant in tegenspraak met wat Ernst Hirsch Ballin op 6 augustus 2007 aan de Tweede Kamer schreef, namelijk: ‘De in de aangifte vermelde ambtenaar van het ministerie van Justitie heeft via zijn advocaat aan de raadslieden van B. laten weten dat hij sinds 1986 niet in Turkije is geweest. (…) Het openbaar ministerie heeft de notulen en de deelnemerslijst van bedoeld congres doen opvragen. De ambtenaar komt in geen van beide stukken voor.’ Antwoorden op Wob-verzoeken over Demmink’s reisgedrag door Crimesite aan het ministerie van Justitie leverden evenmin gegevens over Turkije op.

Daarop heeft het OM besloten tot een nieuw onderzoek, maar de verdachte Joris D. is nog steeds op vrije voeten! Gebruikelijk is in dat geval dat de verdachte in voorarrest wordt genomen om te worden verhoord, maar in de zaak Joris D. is niets gebruikelijk! Volgens minister Donner van Justitie was er geen rook, laat staan vuur. Volgens minister Hirsch Ballin was Demmink niet in Turkije en volgens minister Opstelten…

Ivo Opstelten over Demmink: “zal niks aangetoond worden”

Op De Demmink Doofpot staat:

De conclusie van het document is dat er wegens verjaring van het vergrijp geen strafvervolging meer mogelijk is, maar het doet niets af aan het feit dat er dus jarenlang van hoog tot laag, met inbegrip van minister Opstelten, is gelogen over Demmink’s Turkije-reizen. De advocaat van Demmink, Harro Knijff, herhaalt in het AD onverstoorbaar dat zijn cliënt in de jaren negentig niet in Turkije is geweest. De Telegraaf bericht dat het ministerie van Veiligheid en Justitie een verificatieverzoek aan Turkije heeft gestuurd en citeert de woordvoerder van minister Opstelten: “De Turkse autoriteiten hebben het bestaan van het document bevestigd”. Uit een bericht op Crimesite blijkt dat het nóg krommer is: “Minister Ivo Opstelten van Justitie bevestigt tegenover Crimesite en KRO Brandpunt het bestaan van een document waaruit zou blijken dat voormalig secretaris-generaal Joris Demmink – anders dan door hemzelf beweerd – in 1996 in Turkije was. Maar, de minister onderschrijft niet de conclusie dat het document bewijst dat Demmink inderdaad wél in Turkije is geweest.

Gisteren was er in Utrecht een speciale rechtszitting in de procedure wegens smaad die Joris D. heeft aangespannen tegen het Algemeen Dagblad.

Affaire Demmink: Peter R. de Vries, Koen Voskuil DWDD 8-10-2012 duurt 11 minuten.

In dit proces heeft De Roestige Spijker zich gevoegd, want zij willen graag een video over Joris D. ondertitelen en promoten, maar als het AD wordt veroordeeld tot schadevergoeding, dan zouden zij zich ook schadeplichtig kunnen maken wegens smaad. Het gaat om de volgende video:

Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation duurt 20 minuten.

De rechtszitting van gisteren ging over de vraag welke getuigen er mogen worden gehoord. De Roestige Spijker wil een aantal mensen als getuigen dagvaarden en de advocaat van Joris D., mr. Harro Knijff, verzet zich hier tegen.

Stichting De Roestige Spijker wil dat een stafambtenaar van het ministerie van Justitie wordt gehoord over de zaak Demmink. Volgens twee ex-collega’s heeft deze ambtenaar hen verteld ‘jonge jongens’ voor Demmink te hebben moeten regelen. De Volkskrant publiceerde hierover op 20 juni. Demmink was tot eind 2012 secretaris-generaal van Justitie. De bewuste stafambtenaar zegt van niets te weten, maar haar twee ex collega’s houden onverkort vast aan hun bij een Haarlemse notaris gedeponeerde verklaring. De stichting wil hen ook als getuigen horen en dient daartoe vandaag bij de Rechtbank Utrecht een verzoekschrift in.

Een goed verslag van deze bijzondere rechtszaak staat op Het Haagse Complot: Vastgeroeste spijker komt los. Dit is een absolute Must Read!!! Lees voor de achtergrond ook dit artikel. JDTV mocht in de rechtszaal filmen, dus binnenkort kunnen we de film verwachten in dit theater. 🙂

De uitspraak is op 13 november. Tot slot wordt op Het Haagse Complot gewezen op de komende ontwikkeling in de zaak Baybasin. Zijn aangifte tegen Joris D. in 2007 heeft gemaakt dat twee Turkse mannen bereid waren om te verklaren dat ze als kind door Joris D. zijn verkracht. Maar deze aangifte bevatte nog veel meer belastend materiaal! Hier staan de belangrijkste feiten over Baybasin. De twee Turkse mannen die tevergeefs in Nederland aangifte hebben gedaan tegen Joris D. wegens verkrachting in de jaren ’90 te Istanboel, hebben tegen de weigering van het OM om Joris D. te vervolgen een art. 12 procedure aangespannen. Deze staat gepland voor vrijdag 18 oktober 2013 te Arnhem.

BNN Today 14-10-2011 – De zaak baybasin duurt 12 minuten

97 Reacties

 1. mrpettjo

  De opportunische leugenachtige regent Ivo ‘een minister liegt niet..’ Opstelten (VVD) is 180 graden gedraaid (van ‘geen bewijs en vervolging van Demmink’ tot ‘geen bemoeienis met Demmink’ na publicatie van het Turkse bewijs van Demmink’s aanwezigheid in Turkije na 1987).
  Benieuwd hoe het Haagse pedonetwerk en hun beschermelingen (Opstelten, PH Donner, Hirsch Ballin) zich hier nog weet uit te draaien als dat kan tenminste..

  Antwoord
 2. Nemesis

  @mrpettjo Reken maar dat de Hoge(quoad non) Heren pedopenoze zitten te vergaderen tot diep in de nacht, glaasje Kabouter(spciaal merk liqueoris) erbij, om te kijken hoe ze zich hieruit redden.
  Artikel staat In alle dagbladen ergens in de middenpagna’s weggestopt met de nodige disinfo en eufemistische en vluchtnaarvoren formuleringen.

  Zolang dit niet in schreeuwende letters op ALLE voorpagina’s staat en in het NOS nieuws prime time heb ik er een hard hoofd in dat deze netwerken opgerold worden te beginnen met J.D.
  Maar er is hoop: Steeds meer weldenkende, hardwerkende, recht eisende NEEderlanders roeren zich.
  Maar er is een volksgerichtVolksTribunaal nodig en een Video waar de heer JD c.s. in vol ornaat op staat, op heterdaad zogezegd!
  De groep Morkhoven en wellicht anderen (al of niet van de Aivd) die hier meelezen beschikken over zo’n video/fotoos of wat dan ook.

  Antwoord
  • Nemesis

   Heren publiceren als u uw kinderen en kleinkinderen de komende verkrachtingen e.v. wil besparen. ZO niet dan bent u niet meer dan een l.l. (laffe landverrader), want hier begint het mee en het eindigt in een plunderende en rovende EU en straks NWO.
   Dus kom op met alle fotoos, dvd’s, documenten, getuigen, verklaringen enz!!!

   Antwoord
 3. Nemesis

  @Mr. Bou Complimenten weer voor uw vele werk. Dit geldt uiteraard voor alle anderen die hier de nodige tijd en energie insteken.

  Er is hoop als het aantal ‘wetenden’ blijft groeien en de kritische massa zal overschrijden, waarbij de “mond op mond” doorgeef informatie/nieuws het wint van de leugenachtige MSM(TV en kranten), waarvan we weten dat die door een kleine kring van belanghebbenden wordt gecontroleerd.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Dank voor de complimenten, Nemesis, maar Joris D. dient gewoon strafrechtelijk te worden vervolgd. Zolang dat niet gebeurt, weten we dat we niet in een rechtsstaat leven. Zo simpel ligt dat!
   Weg met die pedofiele kliek!!!

   Antwoord
 4. mr. drs. Bou

  Ton Hofstede, de schrijver van Het Haagse Complot, is actief bezig om de zaak Baybasin te ontrafelen. En dan stuit je natuurlijk op Demmink! Zijn nieuwste artikel: Demmink in Google gaat in de laatste alinea’s over het EAB waarop Baybasin werd gearresteerd. Ton wil met een WOB verzoek dat EAB inzien, maar hij heeft het tot op heden niet gekregen. Als dat EAB vals was, dan was zelfs de arrestatie van Baybasin onrechtmatig!

  Antwoord
 5. Koos van Woudenberg

  Ik was vrijdag ook in Utrecht en heb met de mensen van De Roestige Spijker gesproken.

  In de zaak van Robert Hörchner draait het ook mede om een EAB. Telkens weer zie je dezelfde werkwijzen. Vervalsen van tap(verslagen), dezelfde ovj’s. Negeren van ontlastend bewijsmateriaal, en natuurlijk het elkaar blijven dekken…

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Koos,
   Misschien moet je toch even de Vrij Nederland van deze week kopen. Daarin staat een lang artikel over Robert Hörchner. Tussen de regels door kun je ook lezen hoe dat EAB van Hörchner tot stand kwam. Helaas zeggen de journalisten van VN er dan niet luid en duidelijk bij dat het een misdadige opzet was van het Nederlandse OM! Maar dat was het wel!!!
   Ik zal dit artikel in VN later bespreken. Men zegt dat er nog 2 delen komen en Robert is zelf even niet te bereiken. Daarom wacht ik nog even af…

   Antwoord
   • Koos van Woudenberg

    Ik heb de VN met het artikel over Robert Hörchner donderdag al gelezen; de misdadige opzet inzake dat EAB spreekt voor zich.

    Meer dan schandalig is het dat blunderende/frauderende/corrupte ambtenaren telkens weer alle kans krijgen om wraak te nemen. Persoonlijk heb ik daar ook de nodige ervaring mee.

    Off topic maar eigenlijk ook weer niet, want het raakt aan de Demmink-zaak. ‘Waarheidsvinders’, mijn artikel over twee oud-rechercheurs van de regiopolitie Groningen Harrie Timmerman en Dick Gosewehr.

    http://koosgaatdoor.wordpress.com/2013/09/17/waarheidsvinders/

    Antwoord
    • mrpettjo

     Hoofdofficier van Breda Hillenaar was dus degene die Gerrit de Wit inseinde in de zomer van 2010 inseinde dat zijn leven gevaar liep. Hillenaar gaf toch opdracht voor het vervalsen van de taps in de zaak van Baybasin in opdracht van Demmink.. En zo is de cirkel dus rond.

     In 2010 werkte ex-lid van het OM en gewezen rechercheur Gerrit de Wit in zijn hoedanigheid als Voorzitter van de Stichting Expertgroep Klokkenluiders aan een onderzoek naar Joris Demmink en dan met name naar de nogal plotselinge dood van Demminks chauffeur Mosterd. Hij had succes want stond op het punt de hand te leggen op de zogenaamde “Mosterd Papers”, aantekeningen over kindermisbruik op de achterbank van de auto in het bijzijn van chauffeur Mosterd, een getuige dus.

     Het onderzoek van Gerrit de Wit stopte abrupt toen hij in juni 2010 werd gebeld door Hillenaar, toenmalige Hoofdofficier van Justitie, en te horen kreeg dat het voor zijn gezondheid beter zou zijn als hij voor 6 weken met vakantie naar het buitenland zou gaan omdat zijn leven hier gevaar zou lopen.

  • mrpettjo

   @Koos van Woudenberg
   Wellicht moet jij ook eens praten met Johan Bosman die al jarenlang te te stellen heeft met justitie en politie in (stad) Groningen nadat hij had ontdekt dat een familielid van hem mensen had omgebracht. Ook zegt hij dat op het platteland van de provincie Groningen personen “verongelukken”. Hij beweert ook dat Opstelten (oud burgemeester van Delfzijl) hier persoonlijk bij betrokken is.
   Je schreef zelf dat de HIV-zaak in Groningen door justitie en politie gedoofpot is en dat justitiemedewerkers er zelfs bij betrokken zijn. Wellicht is er een link te leggen met medewerkers die ook in de zaken die Bosman aankaart betrokken zijn.
   In onderstaande link staat zijn e-mailadres.

   http://www.klokkenluideronline.is/artikel/25013/anti-demmink-lobby-morgen-bijeen#comment-102323

   Antwoord
 6. mrpettjo

  @Koos van Woudenberg
  Je hebt het in het YT interview met Myra – Myra, je moet een losse microfoon op de videocamera aansluiten als dat kan tenminste voor beter geluid – op de dijk bij Pietersbierum over Huusen.
  Is dit prof. dr. A.H. Huussen jr. van de faculteit Geschiedenis (Nieuwe Geschiedenis) van de RUG? Heeft hij jou meegenomen naar Amsterdam naar het appartement van Ger van Roon? Zo ja, hoe ontmoette jij deze Huussen?
  Ik heb nog les gehad van de man. Ik herinner me hem als groot en met bril.

  Antwoord
  • Koos van Woudenberg

   De naam is niet Huusen maar Huese. Deze man had, net als zijn broer, een kledingzaak in Harlingen. Zijn broer ken ik niet. Beiden zijn getrouwd (met een vrouw.)

   Ik ontmoette hem ‘s zomers op de zeedijk bij Pietersbierum, een plaatselijk hop.

   Hieronder een citaat uit de schriftelijke verklaring die in het bezit is van Matthijs Kaaks, advocaat van stichting De Roestige Spijker.

   ‘Ik denk dat ik zes á zeven maal ben mee geweest naar dat appartement in Amsterdam. We gingen dan op zaterdagen, na sluitingstijd van de winkel en dan werd ik door hem opgepikt even buiten Harlingen, op de weg richting Zurich/ de Afsluitdijk. Voor mij waren deze uitstapjes een ‘escape from the country.’

   Antwoord
   • mrpettjo

    Bedankt voor de reactie en de verduidelijking. Valt weer mee dat niet nog een Geschiedenishoogleraar met kinderen aan rotzooit.
    Dat deze Huese uit Harlingen met Van Roon en Demmink omging duidt wel weer op een omvattend pedonetwerk van misbruikers in Nederland.
    Ging Demmink ook niet de grens over omdat de grond in Nederland te heet onder zijn misbruikersvoeten werd..!?

    Antwoord
    • Koos van Woudenberg

     Veel pedo’s uit Nederland hebben de wijk genomen naar België…

     Thailand was al erg “in” bij pedo’s, de laatst jaren komen daar Spanje, Gran Canaria en Ibiza bij…

  • Koos van Woudenberg

   Ik heb ook al de nodige aanslagen meegemaakt. In januari 2005 op de A28 met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid door een agent van de regiopolitie Drenthe. Op 12 maart 2012 was het weer raak vlakbij het Julianaplein in Groningen, een zwarte geblindeerde auto probeerde me van de weg te drukken. Mijn ervaring in de autosport voorkwam dat het verkeerd afliep.

   Toen ik in Assen woonde had ik twee van mijn auto’s in onderhoud bij een plaatselijke garage. In 2010 bleek er bij beide auto’s te zijn geknoeid in de voorwielophanging. Van 1 auto heb ik een TUV-rapport die dat ook aantoont.

   In januari van dit jaar raakte de Renault Clio waarin ik reed plotseling onbestuurbaar; geknoeid met de stuurinrichting vermoed ik.

   Het bleef niet alleen bij pogingen me uit de weg te ruimen. Mijn autorijschool werd door de regiopolitie Drenthe kapotgemaakt dmv onjuiste bekeuringen. Van een fatsoenlijke rechtspleging bij de Rechtbank van Assen was geen sprake.

   Ik zal op deze website geen namen noemen; ik ben hier te gast. Spit mijn website maar eens door, namen genoeg… en regelmatig nieuwe artikelen.

   Antwoord
   • mrpettjo

    Hoe oud was eigenlijk je toen je Demmink en Ger van Roon ontmoette in Amsterdam?
    Demmink stelt steeds dat hij jongens boven de 16 jaar gebruikte omdat dat blijkbaar niet strafbaar (?) is in Nederland.
    De verdedigers van Demmink (PR de Vries, HJ Korterink e.a.) noemen deze minimumleeftijd steeds als contra-argument omdat iemand als Pim Fortuyn dit ook toegaf in de media destijds.

    Antwoord
    • Koos van Woudenberg

     Ik ben van oktober 1962. In 1974 verhuisden mijn ouders en ik naar Sexbierum. Daar kwam ik in groep 6 van de lagere school terecht. Daarna volgde ik voortgezet onderwijs (2 opleidingen)in Harlingen.

     Het exacte jaartal -of jaartallen moet ik schuldig blijven. Ik vroeg mijn moeder er vandaag naar maar zij kon me niet veel verder helpen. Op mijn 17e ben ik als gevolg van een zwaar ongeluk jarenlang uit de running geweest, ik heb jarenlang gerevalideerd.

     Ik weet zeker dat de jongens die in dat appartement in Amsterdam heb gezien jonger waren dan 16, ik denk zelfs jonger dan 14. Als ze minimaal 16 zouden zijn geweest zouden ze ongeveer even oud zijn geweest als ik toen, en dat waren ze niet.

 7. Kaasmeester

  Ik zat vanavond te eten met een oude kennis in een Societeit in Den Haag. Aan de tafel naast mij, de Tafel met daaraan gezeten, onder meer: Onze Jeuris. Ik beken eerlijk dat ik me rot schrok: ziehier het monster. Zweet brak me letterlijk uit.

  Toen keek ik met wie Jeuris zoal aan tafel (de een nog bekender dan de ander) zat begreep ik het ineens: óf er moet iets Franse Revolutie-achtigs gebeuren, of alles blijft bij het oude. En assistent van een staatssecretaris voegde zich even bij ons (hij kent mijn kennis) en was met redenen nerveus: hij diende zich binnen een kwartier te melden in de ‘Radiokamer’ voor zijn ballotage (=toelatings-) gesprek, na jaren aspirant-lidmaatschap.

  Drie keer raden wie dat gesprk in de Radiokamer voorzat. Precies. Genoemde sociëteit is, zou je kunnen zeggen, op vele fronten machtiger dat het Binnenhof aan de overkant van het Plein. Met Jeuris dus centraal in de ballotage. Héél eng. Ik kan het maar niet van me af zetten.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Yvonne,
   Dank je wel, maar Ton heeft het artikel inmiddels gerectificeerd. Uit de stukken blijkt NIET dat Joris D. inderdaad een jongen heeft verkracht. Hij werd daarvoor slechts aangeklaagd, maar het misdrijf is in Turkije verjaard.
   Uit de stukken blijkt WEL dat Joris D. in juli 1996 in Istanboel was, dus Minister Hirsch Ballin heeft gelogen!
   Minister Opstelten zegt nu niets meer. Hum, hum hum…

   Antwoord
   • mrpettjo

    Op zichzelf uitstekend dat deze Holle Bolle Gijs minister Opstelten (VVD) die al meerdere grote bokken geschoten heeft inzake coffeeshopregulatie en politie-organisatie eindelijk zijn klep eens dichthoudt. Zijn onophoudelijke machinaties in de Demminkzaak hebben blijkbaar in de VS wel enig effect gehad, maar nu in Turkije een nieuwe wind gaat waaien mogen we meer Turks kindermisbruiknieuws over Demmink gaan verwachten de komende maanden..
    Uiteindelijk zal de zaak van de VVD’er Joris Demmink hem ook de kop kosten als dit sloopkabinet tenminste niet binnen een aantal maanden demissionair is en er snel verkiezingen komen.

    Antwoord
 8. mr. drs. Bou

  Omdat ik een mail kreeg onder de kop Demmink, plaats ik dit maar even hier. De mail bevatte een link naar een nieuwe website: De bestaansoorsprong regeert. Daarop staat sinds 19 september een aantal artikelen met links naar allerlei wonderlijke associaties en YouTubes. Deze bij voorbeeld:

  LA LEGIÓN CANTANDO EL NOVIO DE LA MUERTE SEMANA SANTA MÁLAGA 2013

  Lieve hemel, waar gaat dit over? Het is kennelijk een familiebedrijf, want de artikelen zijn geschreven door Marco, Verena en Naomi Bronts, en de Bestaansoorsprong.

  Marco begint:

  De Bestaansoorsprong is vrouwelijk. De Bestaansoorsprong is pure liefde en zuivere intentie. Non-religieus. De Bestaansoorsprong is een drie-eenheid waarvan u allen afstamt. En ontstond vanuit het “niets”. Vanuit een wens. Er waren nog geen woorden. De natuur bleek bijzonder. Héél bijzonder zelfs. Een wensnatuur. Wat u hier op aarde wellicht voor onmogelijk houdt, is bijna allemaal mogelijk binnen de bijzondere natuur.

  Het derde artikel heet:
  USSIA redt, USSIA redt, USSIA redt. Alle mensen opgelet.

  Hoera! De Universele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘USSIA’ heeft Nederland tot haar regeergebied verklaard. Ons aller Nederland waar de Algemene Pedofiele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘AIVD’ het leven van pak-’m-beet 17 miljoen mensen denkt te kunnen verkrachten. Uw Nederland dus. Uw leven dus. En dit met een radicaal extremistisch terroristisch oogmerk. Vanuit een sektarisch Mormoonse overtuiging. En gericht tegen zowel religieus als non-religieus andersdenkenden.

  En dan:

  Bij de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘AIVD’ zijn ongeveer vijftienhonderd mensen werkzaam. Het ruime merendeel van de AIVD medewerkers vindt het verkrachten van kinderen de normaalste zaak van de wereld. En doet dit in groten getale met religieuze liefde en plezier met de bijbel in de hand. De Universele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘USSIA’ voert momenteel een operatie in Nederland om de Pedofiele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘AIVD’ te ontmantelen te vernietigen. Inclusief haar netelige kinderverkrachtende medewerk(st)ers. Omdat beeld en geluid in dit geval meer zegt dan woorden op een scherm: Kijk, luister en huiver! Klik voor de VIDEO!

  Warning to the many childfuck employees of the Dutch Intelligence and Security Service ‘AIVD’

  Het volgende artikel is van Verena Bronts:

  Het zal u niet zijn ontgaan. Vandaag de dag leven wij hier op deze aardkloot in een wereld op zijn kop. Een wereld waarop mensen waar het slecht mee gaat, zich (grote) zorgen maken om mensen waar het goed mee gaat. Deze mensen zijn werkzaam in kerk-, moskee-, en tempelbesturen, in verslavingsklinieken, bij arbeidsreïntegratiebureaus, in de (Christelijke) geestelijke gezondheidszorg, bij het Reformatorisch Dagblad, bij gemeentelijke sociale diensten, in de jeugdzorg en bij de Pedofiele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘AIVD’. Een wereld waarop slachtoffers in groten getale de geestelijke gezondheidszorg bevolken. En met geweld worden platgespoten. In plaats van daders. Een wereld waarop mensen met een gezond verstand in sociale werkplaatsen moeten werken. Voor het minimumloon. Als je geluk hebt. En mensen met een maximale onjuiste indoctrinatie het land mogen besturen. Inclusief auto met chauffeur.

  Dat gaat dus over Demmink…

  En Naomi schrijft dan:

  De Universele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘USSIA’ is sinds enige tijd in een – als oorlog te omschrijven – strijd met de Pedofiele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘AIVD’ verwikkeld. Om (1) de AIVD te vernietigen. Linksom of rechtsom. (2) Religie casu quo smeerlapperijnetwerken uit het bestaan te bannen. En (3) de daders voor het hekje te zien verschijnen. Dit doet zij door zoveel mogelijk gericht tam-tam te maken. Inmiddels heeft zij meer dan honderdduizend emails (Meer dan honderdduizend? Ja, meer dan honderdduizend!) verzonden aan landelijke media, Openbaar Ministerie, Ministeries van Binnenlandse Zaken, Algemene Zaken, en Veiligheid en Justitie, de landelijke en lokale politieke partijen. En uiteraard ook aan de Pedofiele Inlichtingen en Veiligheidsdienst zelf. Heeft u iets van hen vernomen? Wij niet! Tijd voor actie! Stuur deze email alsjeblieft door aan iedereen uit je emailbestand en vermeld in de CC het emailadres van de USSIA: info@ussia.nl. Zodat deze affaire nooit een doofpotkwestie wordt blijft. Zie voor meer info: http://www.debestaansoorsprongregeert.nl.

  Laat ons eens gek doen! Het is een bijzondere natuur. De Bestaansoorsprong geeft een miljard euro weg. Gewoon pats-boem op je bankrekening. Als jij degene bent die de grootste email-kettingreactie binnen Nederland veroorzaakt.

  Dat van die miljard, dat geloof ik niet en ik vraag me af wie die miljard kan uitloven. Is dit een grap, of om te huilen… In elk geval gaat het over het Demmink-probleem!

  De laatste twee artikelen:

  Brekend nieuws: Joris Demmink betrokken bij de verkrachting van, en de moord op Anass. De vernietiging van de grootste elite psychopaten pedofielen kring in de geschiedenis is nu echt begonnen.

  Zojuist hebben wij laten zien dat de natuur groots en bijzonder is. En Anass Aouragh is stoer. Heel stoer zelfs! De door Joris Demmink en zijn intimi (onder andere studiegenoten van vroeger (lees: sadistische Minerva vrienden) verkrachtte en vermoordde Anass Aouragh is weer thuis. Om zijn verhaal te doen, uiteraard. Het is een bijzondere natuur. Ook de vermoordde chauffeur van Demmink – de heer Mosterd – heeft inmiddels zijn verhaal gedaan bij de politie. Zoals wij dit van te voren hebben aangekondigd. De Universele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘USSIA’ heeft meerdere betrokkenen gesproken. Waaronder enkele NFI-medewerkers. Welke NFI-medewerkers bevestigen dat de door het Openbaar Ministerie naar buiten gebrachte bewering ‘dat Anass zelfmoord zou hebben gepleegd’ kan worden afgedaan als: Nonsens!

  Brekend: Lek Rolodexonderzoek bekend

  Nederland is in de greep van een perversiteitennetwerk dat zijn weerga niet kent. Dit netwerk bestaat uit hooggeplaatste ambtenaren, leden van Raden van Bestuur, Raden Van Toezicht en hooggeplaatsten binnen organisaties als het Helsinki Committee Nederland en het bedrijfsleven. De zogenaamde nette dames en heren. Waaronder bijvoorbeeld Prinses Beatrix. Ooit lid van de psycho-pedo kweekvijver Minerva. Nog steeds een Queen benoemd bij gratie Gods. Maar dan in het Mormonisme.

  Over de Mormonen gaat deze BOUBlog:
  De Mormonen of Heiligen der Laatste Dagen

  Van die Bestaansoorsprong kan ik weliswaar geen chocola maken, maar evenmin maak ik er worst van. Wie weet wie dit zijn, waar ze vandaan komen en waarom ze deze dingen schrijven? Ach, ik wacht maar af… 😉

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Achter de schermen kreeg ik reeds een waarschuwing binnen:

   Beste Bou,

   Ik krijg al vrij lang emails van USSIA, maar vond/vind het een hele vreemde organisatie.

   We hebben vanmiddag wat speurwerk verricht, met zijn allen en dit kwam er uit:

   USSIA staat op naam van ene M. Bronts, maar in zijn mails wordt er ook een andere site genoemd, n.l. deoorsprongregeert en die is van Jeroen Hogeweij.

   Volgens onze bevindingen zijn dat de zelfde personen, trolgedrag dus.

   Wilde je dit even meegeven na plaatsing bericht op Boublog.

   Vriendelijke groet

   Dank voor de voorlichting! Want wat moet ik met trollen?? Op Internet wemelt het er van. Trollenvangers zijn welkom. 🙂

   Antwoord
 9. Marco Bronts

  Even als reactie op de gegeven reactie omtrent de USSIA. Zowel de USSIA als de website debestaansoorsprongregeert.nl zijn beide de organisaties van mijn dochters en ik. Op de website debestaansoorsprongregeert.nl tonen wij dan ook de bestaansoorsprong aan. Misschien een beetje onwennig allemaal, maar niets vreemd aan. Mijn dochters en ik zijn aan onze operatie begonnen om datgene in de wereld aan te pakken wat anders nimmer aangepakt zal kunnen worden: de georganiseerde mensenrechtenschendingen verpakt als religieuze systemen, zoals vermeld op de website http://www.debestaansoorsprongregeert.nl. Ons zegt de naam van de genoemde Jeroen Hogeweij helemaal niets. Dus dat is foutieve informatie. Met betrekking tot het in het vooruitzicht gestelde miljard euro. Zoals wij hebben laten zien met de terugkeer thuis van de verkrachtte en vermoordde Anass Aouragh, is de natuur bijzonder. Die beloofde miljard euro wordt dus gegarandeerd uitgekeerd. Met vriendelijke groet, Verena, Naomi en Marco Bronts

  Antwoord
  • mr. drs. Bou
 10. mr. drs. Bou

  Een reactie van Yvonne bleek off topic geplaatst. Ook mijn reactie daarop was dus off topic. Ik ga dat nu even recht zetten:

  yvonne:
  3 oktober 2013 op 15:13 (Bewerk)

  Ton van het Haagsecomplot heeft zijn werk in ieder geval wel gedegen gedaan, in tegenstelling tot msm………

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20131003-volkert-en-albayrak.htm

  mr. drs. Bou:
  3 oktober 2013 op 18:14 (Bewerk)

  Boeiend artikel, Yvonne! Dank voor de link!
  Zie ook over Albayrak:
  http://www.boublog.nl/23/03/2009/de-zaak-baybasin-en-de-zusjes-albayrak/
  Helaas heeft Ton een foutje gemaakt in de tijdslijn: Burhan Kasmali werd tegengehouden op het vliegveld, niet in 2006, maar op 23 juni 2007: http://www.boublog.nl/22/06/2007/baybasin-haalt-demmink-uit-de-doofpot-18/
  Albayrak was toen al staatssecretaris! Ik zal Ton er even over inseinen.
  De conclusie volgt in een volgend artikel. Ik ben benieuwd. 😉

  Vanmorgen heb ik het artikel herlezen, Ton heeft het veranderd en nu klopt het wel. Burhan Kasmali deed inderdaad reeds in 2006 onderzoek naar de Baybasin-zaak. Vandaar dat hij in 2007 werd aangehouden op het vliegveld van Istanboel, toen hij naar Nederland wilde om te getuigen voor Baybasin.

  Op het einde van het artikel van Ton staat een belangrijke link:
  New book: Trial by Silence: At war with the State, Mahmut Baksi & Huseyin Baybasin

  KurdishMedia.com
  04/05/2002 00:00:00

  London (KurdishMedia.com) 04 May 2002: An English edition of a book written by late Mahut Baksi has been just published; it has already been banned in Turkey.

  Huseyin Baybasin in prison in Holland writes to Mahmut Baksi in Sweden on the 14 of April 1999:

  “In Holland, the Turkish State is going about freely selling its drugs. This I exposed on television and produced the documents to prove it. Holland grew wealthy from the slave trade and from plundering the riches of others. Today however they are helping state commit its crimes in exchange for hard cash.

  Extraordinary pressures are being put on me here. It has even been prohibited for me to speak Kurdish.”

  Baybasin unveiled the corrupt Turkish State in such away that it has never achieved before. As the result, Turkey is determined to pulled ever string to eliminate Baybasin and his family.

  Het artikel eindigt met een verzameling links die ik nog moet lezen. Ga ik nu doen! 😉

  Ach, helaas! Die links doen het niet meer…
  Maar ik vond een andere link die meer licht werpt op deze zaak:

  Hüseyin Baybasin speaks out about the Haringey incident and attacks on his family

  KurdishMedia.com – By Huseyin Baybasin
  25/11/2002 00:00:00

  Recently the Turkish, British and pro-Kurdish Turkish paper, Ozgür Politika, have raged a war against a Kurdish family from North Kurdistan, the Baybasin. Huseyin Baybasin, a prominent member of that family, has been at the heart of this issue. Baybasin has been in prison since March 1998 in the Netherlands. Some papers could not even be bothered to take their facts right. For example, The Observer stated that Baybasin had been in prison since last year, which is actually wrong and most of the information that appeared in the papers was cut-and-past from Turkish websites.

  The family was badly portrayed by all the three sides, which the family now would take very seriously. The family informed KurdishMedia.com that they are pressing charges against all papers.

  There are many theories why the Baybasin family came under attack from all the three sides, British, Turkish and Ozgür Politika organisations. The media attack was triggered by the Haringey armed attack on a café jointly owned by two Kurdish families, Bayesian and Albayrak. A gang attacked the café in Haringey killed one worker and two dogs; they also badly injured three workers. The workers were decorating the shop for opening.

  Volgens mij ben ik nu bezig om Ton het gras voor de voeten weg te maaien. Maar ik ben ook zo’n nieuwsgierig Boukje! 😉

  Links van die artikelen op de website Kurdish Media staat een reeks van gerelateerde artikelen! Daar zijn we nog wel even zoet mee! Jammer dat ik op die site geen zoekfunctie kan vinden.

  Antwoord
  • mrpettjo

   Ik heb eens wat gegoogled maar er bestaan Koerdische en ook Anatolische (Turkse) families Albayrak.
   Wie zegt dat deze Albayrak familie in Haringey de bewuste familie van de beide dames is?
   Als het zo zou zijn was Huseyin Baybasin er al lang over begonnen denk ik.

   Antwoord
   • mr. drs. Bou

    Dank je wel, mrpettjo. Inderdaad: voorbarige conclusies zetten geen zoden aan de dijk.

    Antwoord
 11. mr. drs. Bou

  Vragen van de leden Oskam en Omtzigt (beiden CDA) aan de Ministers van Veiligheid en Justitie en van Buitenlandse Zaken over het artikel «Onderzoek naar oud-ambtenaar» (ingezonden 30 september 2013).
  i.v.m. tekstuele aanpassingen

  Vraag 1

  Heeft u kennisgenomen van het artikel «Onderzoek naar oud-ambtenaar»?(AD 27 sewpt. 2013)

  Vraag 2

  Klopt het dat het Turkse openbaar ministerie stelt dat uit in- en uitreisgegevens uit het onderzoeksdossier is gebleken dat de verdachte Joris op 20 juli 1996 Turkije is ingereisd?

  en zo voort. Wij wachten op antwoord!

  Antwoord
 12. Koos van Woudenberg

  Een van de spelers in de Demmink-zaak lijkt te zijn uitgespeeld.

  Henk Krol heeft volgens de MSM over bepaalde jaren geen pensioenpremies afgedragen. Dat heet fraude.

  Ik werd in 2011 door het OM van fraude beschuldigd. van goed onderzoek was geen sprake, van vooringenomenheid des te meer. Hoofdofficier van Justitie Jan Eland, weigerde mijn aangiftes van valse aangiftes in behandeling te nemen.

  Antwoord
  • Sancho Panza

   Geen pensioenpremie’s afdragen is geen fraude! Pensioenpremie’s niet of bewust verkeerd aangeven weer wel. Alles ligt zoals vaak iets genuanceerder. Krol had ook nog wel verweer heb ik begrepen maar ziet daar wat betreft zijn aftreden vanaf. Krol krijgt imo zijn verdiende loon. Had hij maar geen deal met kinderverkrachter Demmink moeten sluiten tbv eigen baat/carrière.

   Antwoord
 13. mrpettjo

  Interessante reactie (quote van een artikel?)op de Dagelijkse Standaard over de nasleep van de Anne Frankplantsoenrel en over het Rolodex onderzoek dat destijds nog niet bekend was:

  De rel rond het Anne Frankplantsoen kreeg een staartje. Hitzert en Krol hadden Demmink weliswaar geïnterviewd, maar dat gesprek werd nooit gepubliceerd. NOS-verslaggever Lex Run der kamp kreeg de tekst echter in handen en meldde dat Demmink tijdens die bijeenkomst zou hebben toegegeven dat hij seks had met jongemannen en niet altijd naar de leeftijd had gevraagd. Ook zou hij hebben toegegeven de Praagse gayscene te hebben verkend en een relatie te hebben gehad met de pornoacteur Libor Čtvrtlík (dat laatste krijgt Vrij Nederland overigens ook te horen van een bron bij het ministerie van Veiligheid en Justitie), maar dat alles altijd binnen de grenzen van de wet. De Journaal-uitzending leidde tot een procedure bij de Raad voor de Journalistiek, aangespannen door de advocaat van Dem­mink. De omroep verloor de zaak. Later werden stukken uit die procedure – de ‘Runderkamp-papers’ – via internet verspreid, net als ander bronnenmateriaal van de Gaykrant en Panorama. Daar uit blijkt dat de verslaggevers onder meer hadden gesproken met voormalige vrienden van de secretaris-generaal. Ze schetsten een beeld van Demmink als een seksbeluste, drankzuchtige, machtige, maar eenzame dienaar van de staat.

  Wat Henk Krol, Fred de Brouwer en Frank Hitzert in 2003 niet wisten, is dat de naam van Demmink al eerder was opgedoken in de kantlijn van het zogeheten Rolodex-onderzoek. In de jaren negentig nam de Amsterdamse politie een vermeend pedofielennetwerk onder de loep. Daarbij werden seksbazen uit het circuit van homoprostitutie aangehouden. De gedachte was dat deze verdachten op bestelling minderjarige jongens aan ‘heren van stand’ leverden. Daarbij vielen de namen van in ieder geval twee hoofdofficieren van justitie. Maar politiemensen die indertijd bij het onderzoek betrokken waren, verklaren tegenover Vrij Nederland dat ook een hoogleraar, een bekende advocaat en een hooggeplaatste ambtenaar verdacht waren in dit pedocircuit.

  Zeker is dat meerdere instanties een vinger aan de pols hielden bij Rolodex. Uit geheime stukken die Vrij Nederland inzag, blijkt dat zowel de rijksrecherche als de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD, voorloper van de AIVD) mee vergaderden over de te voeren strategie. Oud-opsporingsambtenaren beweren vijftien jaar na dato dat van het ene op het andere moment ‘de stekker uit het onderzoek ging’ en alle informatie in de shredder verdween. Hoe wel de naam van Demmink niet officieel in het Rolodex-onderzoek voorkwam, zeggen deze betrokkenen dat de rijksrecherche hem wel degelijk in het vizier had als een van de mogelijke verdachten.

  .

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/09/chaos-bestuur-50plus-stapt-op#comment-356307

  Antwoord
 14. mr. drs. Bou

  Persbericht van Stichting de Roestige Spijker

  Op vrijdag 27 september heeft Stichting De Roestige Spijker voor de Rechtbank in Utrecht gepleit voor een getuigenverhoor om duidelijkheid te verkrijgen in haar positie, gezien haar wens om de mini-documentaire ‘DUTCH INJUSTICE: when child traffickers rule a nation’ onder de aandacht van een breder Nederlands publiek te brengen. In dit persbericht wordt de motivatie van deze zitting uitgebreid toegelicht. Compleet met de originele pleitnota.

  Waarom De Roestige Spijker het getuigenverhoor wil dat Demmink probeert te voorkomen

  04-10-2013

  Op vrijdag 27 september heeft Stichting De Roestige Spijker voor de Rechtbank in Utrecht gepleit voor een getuigenverhoor om duidelijkheid te verkrijgen in haar positie, gezien haar wens om de mini-documentaire “DUTCH INJUSTICE: when child traffickers wie a nation” onder de aandacht van een breder Nederlands publiek te brengen. De documentaire over het vermeende kindermisbruik van voormalig secretaris-generaal Joris Demmink van Justitie, is op YouTube al door honderdduizenden bekeken. In de video komen diverse personen aan het woord die Demmink beschuldigen ontucht met minderjarige jongens, gepleegd midden jaren ’90 in Turkije en met een minderjarige jongen die gedwongen werkte in een bordeel in Amsterdam omstreeks 1988. Dit slachtoffer komt in de video ook zelf aan het woord.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën