Selecteer een pagina

Archieven

Het watercomplot volgens Jesse Ventura

Jesse Ventura is zo ontzettend Amerikaans, dat zijn complotshows in de VS een groot publiek bereiken. Weliswaar slaan ze in Europa wat minder aan, maar Jesse Ventura wijst wel rechtstreeks naar de echte problemen. In zijn complotshow over water wijst hij onmiddellijk naar de grote corporaties die water stelen om het voor veel geld te verkopen. De familie Bush, die rijk is geworden door de verkoop van aardolie, koopt nu grond aan in Uruguay omdat dit gebied een grote hoeveelheid water bevat. Ook andere oliemagnaten stappen over op water. In de VS, en met name in het Mid-westen, is droogte nu reeds een probleem.

In december vorig jaar was de situatie dramatisch! Planten kunnen niet zonder water, de grote droogte leidde dan ook tot misoogsten:

Uitzonderlijke droogte houdt VS in haar greep
vrijdag 21 december 2012

BRUSSEL — De uitzonderlijke droogte die de VS nu al maanden in haar greep houdt, wijkt niet. Experts vrezen dat het nog erger wordt.

Het werd inderdaad nog erger, want ook in 2013 viel er veel te weinig regen: Boerenbusiness Weer – 25 augustus 2013: Hitte en droogte in de VS (audio) duurt 2 minuten. Intussen stelen de rijke industriëlen het water dat nog wel beschikbaar is. De Grote Meren tussen de VS en Canada bevatten de grootse hoeveelheid zoet water. Jesse Ventura laat zien dat deze meren langzaam maar zeker worden leeggezogen door de waterhandelaren. Het water verdwijnt niet alleen in plastic flessen, het wordt eveneens geëxporteerd naar China. De manier waarop dat gaat, is eigenlijk heel simpel. Zoet water blijft drijven op zout water, dus worden er gigantische plastic zakken gevuld met water, die dan in een lange keten door een sleepboot naar China worden gebracht. Water is samen met aardolie een belangrijke machtsfactor geworden. Als deze trend blijft doorzetten, dan zal de beschikking over water binnenkort de belangrijkste economische en politieke machtsfactor zijn!

Deze complot-show van Jesse Ventura werd uitgezonden in december 2010.

Blue Gold Documentary: Great Lakes — Conspiracy Theory with Jesse Ventura duurt 44 minuten.

13 Reacties

 1. tukan

  Ja ja, en de landen met veel watervoorraden kunnen al huiveren…voor de “democratisering” of een false flag in de form van een conflikt,vervolgd door de “humanitaire bombardementen”.

  Antwoord
 2. mr. drs. Bou

  Jawel Tukan!
  Het wachten was op een valse vlag op Kenia!

  Antwoord
 3. jhon

  De waarheid 2de slachtoffer

  Jhon

  Antwoord
 4. petra landman

  O vandaar onze waterprins dus nu waterkoning, weer een puzzelstukje op zijn plaats.

  Antwoord
 5. mr. drs. Bou

  California’s Historic Drought Impacts All US duurt 3 minuten.

  Antwoord
  • Jasper

   Interessant filmpje beste Boudine. Als men die extreme droogte doorkoppelt aan de vele chemtrails die de afgelopen zomer 2013 hebben plaatsgevonden boven Amerika dan kan men vraagtekens plaatsen bij een natuurlijke oorzaak. Verder krijgt het internationaal zaken imperium bijzonder veel interesse in water-management dit jaar er worden wereldwijd behoorlijk wat conferenties gehouden dit jaar. Zou dat op toeval berusten? Een link om die claim/vraagstelling eningzins te onderbouwen is er ook http://www.source.irc.nl/page/347

   Antwoord
   • Jasper

    Als ik naar het volgende youtube filmpje kijk krijg ik een dejavu met een hegelian dialectic ook wel te zien als : A: Men veroorzaakt een probleem ( droogte door weers-maipulatie. B: Men geeft een reactie zie de bij de reactie aangedragen youtube video. C: Men implementeert regels die zonder het veroorzaakte probleem niet
    mogelijk waren geweest. Let vooral op de laatse aankondiging dat men het ook gaat toepassen in andere staten. Onschuldig?? Ik plaats er vraagtekens bij de tijd zal dat weer leren. Mvg.Jasper http://youtu.be/KQVZwZMA8lM

    Antwoord
    • mr. drs. Bou

     Beste Jasper,

     Het is ook mogelijk dat die droogte niet door weer-manipulatie komt. Het weer verandert nou eenmaal af en toe. In de jaren ’30 had men in de Mid-West last van stofstormen. Als men de prairie omploegt om er graan of aardappels op te verbouwen, dan kan dat een oorzaak zijn. Maar de Kleine IJstijd kwam echt zonder chemtrails of grootschalige landbouw!

    • Jasper

     “Het is ook mogelijk dat die droogte niet door weer-manipulatie komt.”

     Natuurlijk is dat niet uit te sluiten die mogelijkheid Boudine, het weer is zeker
     altijd aan verandering onderhevig. Men spreekt van extreme droogte dat terwijl de zon uren eigenlijk grotendeels ondermijnt zijn door de ‘wolkenvorming’ na de chemtrails. Naast die mogelijkheid is de Amerikaanse regering zich in alle facetten van het leven van de Amerikaanse burger aan het inmengen. Maar u heeft gelijk het kan zeker ook die kant op, dat laat ik net als u ook open. Vandaar dat ik ook afsloot met de opmerking dat de tijd het weer zal leren. 🙂 Mvg. Jasper.

 6. Boudine Berkenbosch

  Water Woes: A Look at Shortages in 2014

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën