Archief
Artikelen

Jesse Ventura is zo ontzettend Amerikaans, dat zijn complotshows in de VS een groot publiek bereiken. Weliswaar slaan ze in Europa wat minder aan, maar Jesse Ventura wijst wel rechtstreeks naar de echte problemen. In zijn complotshow over water wijst hij onmiddellijk naar de grote corporaties die water stelen om het voor veel geld te verkopen. De familie Bush, die rijk is geworden door de verkoop van aardolie, koopt nu grond aan in Uruguay omdat dit gebied een grote hoeveelheid water bevat. Ook andere oliemagnaten stappen over op water. In de VS, en met name in het Mid-westen, is droogte nu reeds een probleem.

In december vorig jaar was de situatie dramatisch! Planten kunnen niet zonder water, de grote droogte leidde dan ook tot misoogsten:

Uitzonderlijke droogte houdt VS in haar greep
vrijdag 21 december 2012

BRUSSEL — De uitzonderlijke droogte die de VS nu al maanden in haar greep houdt, wijkt niet. Experts vrezen dat het nog erger wordt.

Het werd inderdaad nog erger, want ook in 2013 viel er veel te weinig regen: Boerenbusiness Weer – 25 augustus 2013: Hitte en droogte in de VS (audio) duurt 2 minuten. Intussen stelen de rijke industriëlen het water dat nog wel beschikbaar is. De Grote Meren tussen de VS en Canada bevatten de grootse hoeveelheid zoet water. Jesse Ventura laat zien dat deze meren langzaam maar zeker worden leeggezogen door de waterhandelaren. Het water verdwijnt niet alleen in plastic flessen, het wordt eveneens geëxporteerd naar China. De manier waarop dat gaat, is eigenlijk heel simpel. Zoet water blijft drijven op zout water, dus worden er gigantische plastic zakken gevuld met water, die dan in een lange keten door een sleepboot naar China worden gebracht. Water is samen met aardolie een belangrijke machtsfactor geworden. Als deze trend blijft doorzetten, dan zal de beschikking over water binnenkort de belangrijkste economische en politieke machtsfactor zijn!

Deze complot-show van Jesse Ventura werd uitgezonden in december 2010.

Blue Gold Documentary: Great Lakes — Conspiracy Theory with Jesse Ventura duurt 44 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

13 Reacties op “Het watercomplot volgens Jesse Ventura”

Laat een reactie achter