Archief
Artikelen

Over de aanslagen van 11 september 2001 doen vele complot-theorieën de ronde. Volgens de officiële lezing was het een complot van moslim-terroristen die onze vrijheid haten. Maar dat klopt niet. Het was wel degelijk een complot, maar dan van rechtse haviken die een excuus zochten om een aantal landen in het Midden Oosten aan te vallen, te verwoesten en te beroven van hun grondstoffen of er pijpleidingen aan te leggen. Het is nog onduidelijk wie dit complot hebben verzonnen, maar het werd uitgevoerd door mensen in het Pentagon, een groot aantal Joodse organisaties in de VS en de geheime diensten van de VS (CIA, FBI en NSA), Israël (Mossad), Pakistan (ISI) en Saoedi Arabië, want daar kwamen de “kapers” vandaan. Het complot van moslim-terroristen werd luid verkondigd door de media, zij zijn daarom medeplichtig aan deze valse vlag!

Talloze mensen geloven nog steeds dat moslims een gevaar voor ons vormen en dat was ook de bedoeling. Wij moesten allemaal bang zijn voor boeman Osama bin Laden in een Afghaanse grot! Hoewel die boeman nu dood zou zijn, neemt het gevaar van moslim-terrorisme op de tv niet af, de angst moet blijven! De waarheid is helaas dat wij een gevaar vormen voor talloze moslim-landen! Nu is Syrië aan de beurt, maar ook die “humanitaire” oorlog is gebaseerd op leugens die door de media worden verspreid.

Een slimme manier van liegen is het verzwijgen van de waarheid. De media doet dat voortdurend! Na 9/11 zagen we regelmatig beelden op de tv van de instorting van de Twin Towers, maar de instorting van WTC 7 liet men niet meer zien. Deze toren van 47 verdiepingen had een frame van stalen balken en was niet geraakt door een vliegtuig. Toch stortte deze toren op 11 september om half 6 ’s avonds in enkele seconden in. Dat kan alleen met controlled demolition! Het volgende filmpje is Nederlands gesproken en ondertiteld.

De Derde Toren duurt 15 minuten.


Er zou ook een Boeing 757 in het Pentagon zijn gevlogen, maar waar is die Boeing? Men zegt zelfs dat de slachtoffers zijn geïdentificeerd aan de hand van hun DNA, maar waar zijn die slachtoffers? Als we kijken naar beelden en foto’s die vlak na de inslag zijn genomen, dan is daar geen gecrashte Boeing op te zien. Er zijn wel foto’s van brave ambtenaren die de lopen te sjouwen met stukjes gekreukeld blik, maar een hele Boeing? Waar zijn de vleugels, waar zijn de motoren, waar is het landingsgestel? Waar zijn de dode passagiers in hun stoelen, waar is de bagage?

Onderstaande foto vormt het ultieme minieme bewijs dat het toch heus een echte Boeing 757 van American Airlines was. Let ook op de dakrand van het Pentagon, want die is op deze foto nog helemaal gaaf. De gevel is pas een half uur na de “crash” ingestort!

911 – Proof a plane did NOT hit PENTAGON – Experts agree duurt 6 minuten.

Hetzelfde geldt voor Flight 93, het gekaapte vliegtuig met de dappere passagiers die de kapers overmeesterden, waarna het vliegtuig neerstortte in de heuvels bij Shanksville. Er is daar wel degelijk iets ontploft en er zit ook een gat in de grond, maar er zijn nergens restanten gevonden van die Boeing. Dat spannende script is later fraai verfilmd door Hollywood, maar het is ongeveer even echt als Donald Duck.

De Twin Towers werden wel geraakt door vliegtuigen, al waren dat geen gekaapte Boeings. Ze werden ook niet bestuurd door plof-moslims, maar met remote control. Deze techniek was in 2001 reeds zodanig ontwikkeld, dat men geen zelfmoord-piloten nodig had. De “gekaapte” Boeings hebben allen op het juiste moment hun transponders uit gezet, zodat ze door de coördinatie van de burgerluchtvaart niet langer te identificeren waren. Ze waren alleen nog te zien op de radar, als een stipje. In het gebied waar de radar slechts een geringe dekking had, zijn ze vervangen door vliegtuigen die op afstand werden bestuurd.

Inside 9/11 – Who controlled the planes?

Om de beweging van Waarheid 9/11 in verwarring te brengen, heeft men de No Plane theorie verzonnen. Oorspronkelijke real-time tv-beelden zouden bewijzen dat er geen vliegtuigen waren. Er zou met die beelden zijn geknoeid, maar het is net zo gemakkelijk om te knoeien met die “geknoeide” beelden! Er botsten wel degelijk vliegtuigen in de Twin Towers. Daar kwamen geen vervalste tv-beelden of hologrammen aan te pas. Het eerste vliegtuig werd toevallig gefilmd door de gebroeders Naudet, maar het tweede vliegtuig is door verscheidene mensen gefilmd en talloze getuigen hebben het tweede vliegtuig zien inslaan in WTC 2. Uit de filmbeelden en verklaringen blijkt dat het een militair vliegtuig was. Onder dat vliegtuig hing een soort raket die vlak voor de impact werd afgeschoten.

2013 WTC Drone/Military Plane Attack Proof

De Twin Towers zijn echter niet ingestort door die vliegtuig-inslagen en de daarop volgende branden. Beide torens waren zo gebouwd dat ze bestand waren tegen een vliegtuig-inslag. Een kerosine-brand is ook niet heet genoeg om de stalen kernkolommen te smelten. Men zegt dan wel dat het vuur het staal had verzwakt, maar beide torens stortten in vrijwel vrije valsnelheid loodrecht is. Ook verzwakt staal heeft nog een zekere weerstand, maar er was geen enkele weerstand. De Twin Towers waren van te voren vakkundig ondermijnd, ze stortten in met controlled demolition. Het was wel een speciale vorm, want het moest lijken alsof het kwam door de vliegtuig-inslagen. Normaal gaan de explosies van onder naar boven, maar bij de Twin Towers gingen ze van boven naar onder. Daar is goed over nagedacht!

De volgende video verklaart hoe dat in zijn werk ging. Tot mijn verbazing blijkt dan dat er zelfs geen bedrading nodig was, omdat de nano-thermite (thermate) kon worden getriggerd met remote control. Dat scheelt een hoop voorbereiding! De springstof thermite heeft geen zuurstof nodig en ontbrandt met een hitte die dwars door de stalen balken heen snijdt. Er ontstonden door de grote hitte pyroclastische stofwolken die zo heet waren dat geparkeerde auto’s er van smolten. Daar kwam geen space-beam van Judy Wood aan te pas, maar wel nano-thermite. Let ook op dit detail: van minuut 10:57 tot 11:12 blijft de stalen kernkolom nog 15 seconden staan, om dan pas in te storten! Dat is echt geen gesmolten staal… Op minuut 20:51 zien we nog even hetzelfde beeld vanuit een andere hoek.

CIA Insider Tells 911 truth. Time to re-examine your World-view duurt 24 minuten.

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Voor mensen die nog vragen hebben, is Waarheid 911 een verhelderende website!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

20 Reacties op “11 September: simpele vragen en antwoorden”

 • They Knew:

  Ik vroeg mij af of iemand weleens van de “Toronto Hearings” heeft gehoord? Mag ik u dan verblijden met een 5 uur 14 minuten en 33 seconden durende video?

 • mr. drs. Bou:

  Beste They Knew,

  Dank je wel! Dat lijkt me een prima video voor de lange winteravonden!!!

  9/11 The Toronto Hearings – 2011 (Full Length)

 • mr. drs. Bou:

  Beste Mensen,

  Wat mij betreft mag iedereen geloven in de No Plane theorie, maar het is en blijft een geloof! Nadat het WTC 1 was geraakt, waarbij het vliegtuig toevallig werd gefilmd, waren alle blikken gericht op het brandende en rokende WTC 1. Toen ruim een kwartier later ook WTC 2 werd geraakt, stonden er reeds vele camera’s gericht op de Twin Towers. De inslag van het tweede vliegtuig is vanuit alle hoeken gefilmd.

  http://www.boublog.nl/24/09/2008/11-september-en-de-inktvis-in-het-konijnenhol/

  Op verscheidene films is zichtbaar dat er een lichtflits was vlak voor het tweede vliegtuig insloeg. Dat komt omdat er een raket onder dat vliegtuig hing (ze noemen dat een pod) die op het juiste moment werd afgeschoten.

  De volgende collage van 28 opnamen van de inslag in WTC 2 duurt 10 minuten. Op 25 van deze filmfragmenten zie ik een vliegtuig en op slechts 3 opnamen niet. En dat steeds om een goede reden. Ik hoop dat ik goed heb geturfd, maar wie ziet hier geen vliegtuig?

  911 twin towers crash footage duurt 10 minuten.

  De “oorspronkelijke footage” waarop de No Plane theorie gebaseerd is, kan even zo gemakkelijk zijn gemanipuleerd. De No Plane theorie is ooit geïmplementeerd door de CIA om verwarring te zaaien. De film van de “miljonair Jimmy Walter” werd in 2005 gratis op duizenden DVD uitgedeeld. Toen dat niet hielp, kwam de “inktvis in het konijnenhol”, een zwaar gemanipuleerde film! En toen dat niet hielp, kwam de September Clues met een neus van een vliegtuig dat “later uit alle films was verdwenen”.

  Volgens mij is die neus er later ingestopt door de CIA en wordt ons dat verkocht als de oorspronkelijke beelden. Gemakkelijk zat en sindsdien stinkt iedereen er in.

  De vraag is niet “To Plane or not to Plane?”
  De vraag is evenmin: “Thermate of een space beam?”

  De vraag is wie de DADERS zijn en wie de MACHT heeft!!!

  Wie nogmaals iets post over de No Plane theorie, wordt definitief verwijderd wegens OFF TOPIC !!!

  Geloven doet men maar in de kerk en ik ben moe!

 • Nemesis:

  Dat Bush en Cheney de macht hebben is nogal naief.
  Dat zij de daders zijn en veel macht is zeker, echter de echte macht laat zijn of haar gezicht niet zien.

  De Ashkenazi’s (daar komt het woord ‘nazi’ ook vandaan) zijn de duitse tak vd joden in Europa, daar komen de Rothschilds en Warburgs uit voort.
  De echte macht zit bij het super groot kapitaal.
  De wereldlijke macht vind je bij washington DC en Israel(de werkelijke as van het kwaad).

  Follow the history and
  follow the money.

 • Nemesis:

  Zo is ook Rutte maar een tijdelijke marionet. Samson mag een paar jaartjes als hulpmarionet mee op en neer springen.
  Evenzo is het Koningshuis en alle hielen likkende lakeien eromheen het goud gerande bordkartonnen decor, waarachter de werkelijke macht zich schuil houdt.

 • Jasper:

  Als men van een piramide hierarchie uit kan gaan binnen de piramide zou ik me de hoogste piramide voor kunnen stellen als AIPAC , CFR , The Israeli Intelligence Comunity. Met name omdat de Rothschilds de hoogste baas van het bankwezen o.a. de bezitter is van de staat Israel.

 • Diewer:

  Een man, Tony Rooke, in het Verenigd Koninkrijk heeft een zaak gewonnen over het niet betalen van zijn ‘kijkgeld’. Hij toonde aan, dat de BBC twintig minuten voordat WTC7 neer ging dit al meldde en is in het gelijk gesteld met zijn bewering en bewijs dat de BBC voorkennis had en medeplichtig is. Met video.

  http://letsrollforums.com/uk-man-wins-court-t30226.html?s=6d5f5481d9e1acfd071a788f20871e41&s=e42e368e2f5700b934b4c7faf5bbfc25&t=30226

  Tony Rooke at the Magistrates’ Court – BBC TV license

 • mrpettjo:

  In juli 1945 vloog een Amerikaanse bommenwerper door slecht zicht in het Empire State Building. Het is dus niet vreemd dat het vliegen van kisten in wolkenkrabbers gebruikt is als inside job om oorlogen te beginnen Het gebouw was binnen een week gewoon weer open..:

  Wat velen niet of nauwelijks meer weten is namelijk dat er in 1945 in New York een B-25 bommenwerper in het Empire State gebouw vloog. Dat gebouw is niet binnen no-time ingestort in tegenstelling tot de Twin Towers op 9/11. Hoe kan dat eigenlijk?

  http://martinvrijland.com/2013/09/22/b-25-in-empire-state-building/

  • mr. drs. Bou:

   Leuk dat Martin daarmee komt en jawel, dat wist ik. Ik ben er zelf in 1974 in geweest. De Twin Towers waren toen nieuw en iedereen zei dat ik daar in moest, maar ik vond ze lelijk. Het Empire State was prachtig, pure Jugendstil!

   Daarbij komt dat na het incident de bouwspecificaties dusdanig zijn aangepast dat gebouwen tegen het inslaan van een vliegtuig bestendig zijn.

   De Twin Towers, die werden gebouwd van 1968 tot 1972, waren zo ontworpen dat ze bestand waren tegen een vliegtuiginslag. Dat was een van de belangrijke bouw-eisen!

   Ik herinner me ook nog de St Paul’s Cathedral, een heel klein kathedraaltje tussen veel te hoge gebouwen. Die kathedraal stond vlak bij het foeilelijke WTC 7. En het plein rond de Twin Towers was zo tochtig, dat ik snel ben afgedaald naar de winkels onder de grond. Ik vond het WTC geen prettige plek! 😉

 • mr. drs. Bou:

  Pettjo, het moet zijn: St. Paul’s Church. In dezelfde straat (Church Street) stond ook nog St. Peters Cathedral! Heb even een plaatje van St. Paul:

 • mr. drs. Bou:

  Uit twee artikelen op Veterans Today volgt dat nano-thermite niet de echte oorzaak was van de instorting van de Twin Towers. Er zouden kleine kernbommen zijn gebruikt. Volgens mij maakt dat niet zoveel uit, want het waren in elk geval geen 19 vliegende plofmoslims. Maar toch:

  Mystery Solved: The WTC was Nuked on 9/11

  Busting 9/11 Myths: Nanothermite, Big Nukes and DEWs

  Over de vergaande gevolgen van 9/11 staat er nu een goed artikel op de website van Martin Vrijland. Het lijkt te gaan over de terroristen in het winkelcentrum van Nairobi, maar het blijkt dat dezelfde mensen betrokken waren bij deze “terroristische aanslag”. Zie:

  WTC eigenaar die $5.400 miljard opstreek na 9/11 tevens eigenaar Nairobi Mall

  En Kleintje Muurkrant is zoals gewoonlijk weer kort maar krachtig:

  Shoppen (2)

  dinsdag 24 september 2013
  Toch sneu voor Frank Lowy. Runt ie als baasje van de firma Westfield America een keurig winkelcentrum in Nairobi, maakt een Shahaab-posse er een mausoleum van. Moet je toch effe slikken. En als het nou de eerste keer was, maar op 9/11 hielp een oudere Mo-lichting zijn nering op Manhattan al volledig naar de kloten (1). Tuurlijk, de verzekering was er goed voor en Frank werd er financieel niet slechter van. Maar het doet toch wel wat met je. En je krijgt niet eens de tijd om het allemaal fesoendelijk te verwerken, want die klootzakken laten je geen moment met rust. Bijna elk jaar wordt er wel gedreigd om een van je hotels op te blazen en net als je denkt dat ze bluffen, pats, worden er in 2008 in Islamabad en Djakarta bommen geserveerd in je Marriott bunkers. Fuck!

  Link even door. Kun je lachen! 🙁

 • Jasper:

  Een nieuwe naam voor misdaadbestrijding zou beter zijn misdaad begeleiding en de slogan daarvoor zou passend deze zijn : Onze nieuwe naam is misdaadbegleiding omdat het kan, samen maken we het mogelijk.
  De politiek kijkt links en het justituele apparaat kijkt rechts en samen zien we niks, want we keken toevallig beide de verkeerde kant uit toen het gebeurde.

 • Diewer:

  Ex-CIA Pilot Gives Sworn Testimony That No Planes Hit The Twin Towers
  http://the-tap.blogspot.co.uk/2014/03/ex-cia-pilot-gives-sworn-testimony-that.html

  • Boudine Berkenbosch:

   Diewer, lees even kritisch dat artikel! Want deze ex-CIA man zegt dat er geen BOEINGS in de torens kunnen zijn gevlogen. Helemaal mee eens! Maar militaire vrachtvliegtuigen met remote control komen in dat hele artikel niet voor!

 • mr.drs.Bou:

  Over de rol van Saoedi Arabië bij 11 september:
  WantToKnow.nl:

  9-11: 28 Pagina’s als puzzelstuk in de 9/11-operatie..
  4 juni 2016 Door Guido. J.

  Onderstaande tekst is een poging een gecomprimeerd verslag te geven van de verhouding tussen Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten aan de hand van de beroemde geheim gehouden ‘28 pages’ van het 9/11 rapport van het Congres (2003).
  Daarnaast tracht de auteur van het artikel, een ander licht te werpen op deze verhouding, die zich in een kritische fase bevindt. Hoe kon die zo snel veranderen en welke rol speelde Bandar bin Sultan daarbij?

  Prima en duidelijk artikel! Dank je wel, Guido. 🙂

Laat een reactie achter