Archieven

Denk na over 11 september: de missing links

Dat het “Heilige Land” Israël betrokken was bij de duivelse aanslagen van 11 september, bleek reeds uit de video van Ryan Dawson. De dansende Israëli’s, de vrachtwagen vol explosieven, de illegale Israëlische arbeiders in het WTC vlak voor 11 september, dat staat allemaal vast. Maar de Israëli’s werden snel vrijgelaten en geen enkele journalist heeft het er nog over. Toch zijn er mensen die sindsdien onderzoek doen naar de relatie van Israël met 9/11. Het resultaat is verontrustend, want als er een land was dat profiteerde van de Amerikaanse oorlogspolitiek die ons werd verkocht als de “war on terror”, dat was het wel Israël!

Een lange video over de rol van Israël op 11 september, 9/11 Missing Links, is gebaseerd op het werk van de onderzoeksjournalist Christoffer Bollyn. Omdat hij de Zionistische netwerken rond 11 september in kaart breng, wordt hij ten onrechte beschouwd als een rabiate anti-semiet. Toch komt Bollyn met duidelijke bewijzen dat Israël en de Mossad betrokken waren bij 9/11. Opvallend is ook dat Joodse daders die wel bekend zijn, zoals de beruchte Larry Silverstein, niet als daders worden genoemd in de opsomming van Corbett. Als er al namen worden genoemd, dan zijn het geen Joden! Wie durft te zeggen dat Israël betrokken was bij 9/11, kan een hoop tegenwind verwachten van de main stream. Zie het volgende clipje van CNN uit 2007:

CNN Christopher Bollyn – Mossad Involved In 911

Luister ook even naar Christopher Bollyn:

Solving 9-11: The Disinformation Campaign duurt 7 minuten.

En dan nu de lange video. Deze begint met de Lavon Affaire, een reeks van aanslagen die in 1954 in Egypte werden gepleegd op Engelse en Amerikaanse doelen. De daders zouden afkomstig zijn uit de Moslim Broederschap, maar het bleken Israëli’s! Het was een mislukte valse vlag. Dan volgt de aanval van Israël op de USS Liberty tijdens de Zesdaagse Oorlog in 1967. Hoewel deze oorlog wordt afgeschilderd als een strijd van de Joodse David tegen een Arabische Goliath, was het meer een aanval van een zwerm door de VS bewapende horzels tegen een slapende Arabische buffel. Toen Egypte zijn leger naar de Sinaï stuurde, viel Israël een Amerikaans spionageschip aan, in de hoop dat Egypte de schuld zou krijgen. Dan zou de VS Egypte aanvallen. Een deel van de bemanning overleefde de aanval en kon dus getuigen. Deze mislukte valse vlag werd echter snel in de vuilnisbak gestopt! Meer over de USS Liberty staat in deze post uit 2009 op BOUblog, maar de meeste video’s heeft YouTube in de vuilnisbak gestopt!

Dit onderdeel eindigt met een toespraak van president John F. Kennedy over de schade die geheime genootschappen aanrichten. Een paar dagen later was pang een gaatje, of nee, wel twee! Die silver bullet was wel bijzonder! Afgeschoten vanuit een raam op de reeds voorbij gereden limousine, volgde hij een pad van de Grassy Knoll naar de president, waarbij het hoofd van Kennedy achterover sloeg en met dezelfde kogel ook nog een lijfwacht werd gedood. De moord op Kennedy is nooit naar behoren opgelost, maar velen vermoeden betrokkenheid van de CIA.

Vanaf minuut 16 gaat het over de Israëlische betrokkenheid bij 9/11. Men zegt vaak dat een artikel van de PNAC (Project for the New American Century) uit 2000 “Rebuilding America’s Defenses” ten grondslag lag aan de plannen voor 9/11. Dezelfde Neo-Cons publiceerden echter reeds in 1996 een artikel over de toekomst van Israël: A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm. Dit artikel, dat belangrijk blijkt voor een goed begrip van 9/11, wordt ook hier besproken. Ik citeer:

Commonly referred to as the “Clean Break” report, was prepared in 1996 by a study group led by Richard Perle. The other participants were James Colbert, Charles Fairbanks, Jr, Douglas Feith, Robert Loewenberg, Jonathan Torop, David Wurmser and Meyrav Wurmser.

The report was prepared as a proposed new policy for the government of Israel, and presented to then Prime Minister Benjamin Netanyahu in July of 1996.

The principle recommendations were:

* A repudiation of the concept of “Land for Peace,” which was the basis for the Oslo Accords.
* Armed incursions into Palestinian areas under the rubric of the “right of hot pursuit”.
* Armed incursions into Lebanon, and possible strikes against Syria and Iran.
* The removal of Saddam Hussein from power in Iraq.
* A repudiation of the tenets of Labor Zionism and a change to Economic liberalism.

The authors of the report are all prominent Neoconservatives that have strong ties to the Likkud party of Israel. They are also rabidly Zionist with dual citizenship to Israel as part of the Jewish Diaspora. It would not be considered hyperbole to say that Perle and Co., are agents for Israel, working on it’s behalf here and abroad.

Perle, Feith, and David Wurmser assumed important positions in the administration of President George W. Bush. The similarities between the proposed actions in the Clean Break document, and the subsequent 2003 invasion of Iraq and 2006 Israel-Lebanon conflict are evident…

Bij de voorbereiding van 9/11 moeten talloze mensen betrokken zijn geweest. Dat hoeft niet te betekenen dat ze allemaal op de hoogte waren van het hele plan, maar ze moeten wel worden gerekruteerd. De spectaculaire instorting van de Twin Towers vergt een hoop rekenwerk van een deskundige in controlled demolition, daarna moeten de kabels worden gelegd. Dat kan onder het mom van onderhoud, maar het vergt wel tijd. Ook de planning van de vier “gekaapte” vliegtuigen en de planning van de razendsnelle cover-up vergen tijd. Het is daarom goed denkbaar dat het scenario van 9/11 reeds sinds 1996 werd gepland. En natuurlijk waren het niet alleen Israëli’s, in de VS werkten talloze mensen er aan mee. Ook in Saoedi Arabië waren er mensen medeplichtig. Maar het plan zou afkomstig kunnen zijn van de neocons die daarbij de steun kregen van de Mossad vanuit Israël.

Vanaf minuut 24 gaat de documentaire over de voorkennis van 9/11. We weten reeds dat waarschuwingen genegeerd werden, maar de waarschuwing van een Israëlische oud-militair werpt meer licht op de betrokkenheid van Israëli’s bij 9/11. Vanaf minuut 31 gaat het over de dansende Israëli’s en andere Israëlische spionnen in de VS. Odigo is een Israëlische firma in het WTC die zou zijn gewaarschuwd voor 9/11. Een andere firma met voorkennis is de bank Goldman Sachs. De veiligheid op het vliegveld was in handen van een Israëlische maatschappij: ICTS. De Israëlische maatschappij ZIM had kantoren in WTC1, maar vertrok enkele dagen vóór 9/11. Volgens een niet officiële bron werden er daarna explosieven geplaatst in deze lege kantoren. Dit deel van de video eindigt rond minuut 52.

De betrokkenheid van Israël blijkt ook uit het feit dat talloze invloedrijke mensen een dubbele nationaliteit hebben: Amerikaans en Israëlisch. Een belangrijke politieke lobby is AIPAC (American Israël Public Affairs Committee). Er komt dan een lange lijst voorbij van mensen met deze dubbele nationaliteit. Een van hen is Henry Kissinger, die in 1973 voor zijn oorlogsmisdaden in Vietnam de Nobelprijs voor de Vrede kreeg. Hij is ook een regelmatige gast op de die in mei 2001 ook Bilderberg Conferenties. Uit de lange lijst van mensen met een dubbele nationaliteit blijkt dat Israël een belangrijke machtsfactor vormt in de politiek van de VS. Toch is slechts 1,4 % van de Amerikanen Joods!

Rond minuut 1.20 gaat het over Michael Chertoff, hoofd van de Homeland Security en auteur van de Patriot Act. Hij is de zoon van een rabbi en zijn hele familie staat pal achter Israël. Daarna komen de rechters die moesten oordelen over schadeclaims van 9/11, ook allemaal Joden met een dubbele nationaliteit. Dan Larry Silverstein en zijn handlangers, en zo voort. Allemaal op een of andere manier betrokken bij 9/11 en allemaal met een dubbele nationaliteit!

Vanaf minuut 1.32 gaat het even over remote control technology. Daarbij valt de naam Dov Zakheim, voor de zoveelste keer. Of de vier “gekaapte” vliegtuigen van 9/11 bestuurd werden met remote control, is geen vraag, want die technologie bestond reeds tientallen jaren. Het bedrijf was in handen van Zakheim, een Jood met dubbele nationaliteit. Dov Zakheim was als ondersecretaris van defensie ook verantwoordelijk voor de verdwenen 2,3 biljoen dollar bij defensie. De financiering van 9/11 was dus geen enkel probleem! Daarna komt Ptech, het bedrijf dat de computersystemen bediende. Op 9/11 werkte die communicatie niet! Dit bedrijf zou in handen zijn van Arabieren, maar werd feitelijk bestuurd door de Mossad-agent Michael Goff. Een ander betrokken bedrijf is Mitre en de betrokken persoon is James Schlesinger.

Rond minuut 1.43 gaat het over de Sears Tower in Chicago, die later is herdoopt in Willis Tower. Op 16 oktober 2001 werd bekend dat “moslim”-terroristen deze wolkenkrabber wilden aanvallen. Ook hier bleek de Mossad achter te zitten. Maar de Mossad is ook actief in andere landen, waaronder Mexico, waar twee Israëli’s in oktober 2001 een aanslag wilden plegen op het Mexicaanse Congres, om deze aanslag in de schoenen te schuiven van “moslim”-terroristen, zodat Mexico zich zou aansluiten bij de “war on terror” tegen Afghanistan. De twee Israëli’s, die werden gepakt met een hoop wapentuig en explosieven, werden echter snel weer vrijgelaten. Ook in Mexico blijken de Zionisten machtig!

Het laatste kwartier gaat over andere informatie waaruit blijkt dat 9/11 een operatie was van de Mossad. Israëlische spionnen zijn doorgedrongen tot hoge posities in de Amerikaanse veiligheidsdiensten. Het gaat dan met name over de NSA. Zo zijn we weer terug bij de USS Liberty, het Amerikaanse spionageschip dat werd aangevallen door Israël, want dat schip viel onder de NSA. Dat Israël betrokken was bij de valse vlag van 9/11 hoeft niemand te verbazen. Dat wil echter niet zeggen dat Israël de enige dader was. Het Zionisme tiert ook welig in de VS en andere landen, waaronder Nederland, maar het heeft een vaste basis in het “Heilige Land”, de criminele staat Israël.

911 missing links duurt 2 uur en 6 minuten.

ReThink911 is een initiatief van Architects & Engineers for 9/11 Truth. Zij willen een miljoen handtekeningen verzamelen voor een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen van 9/11. Teken deze petitie en geef de link aan anderen door! Voor mensen die nog niet begrijpen waar het om gaat, is Waarheid 911 een verhelderende website!

Toegift: nog even een praatje van Chistoffer Bollyn.

Solving 9-11: Destroying the Evidence duurt 10 minuten.

25 Reacties

  • mr. drs. Bou

   Welkom op BOUblog rc en dank je wel voor de link! De waarheid dringt langzaam door. Dat maakt mijn dag weer helemaal goed. Hoort, zegt het voort! 😉

   Antwoord
   • mr. drs. Bou

    p.s.: ik heb er deze reactie geplaatst:

    Beste Ronald Hendricks,

    Dank voor dit artikel. De meeste mensen begrijpen nog niet wat er gebeurde op 11 september. Het was een duivels complot! Qui bono?

    Op 11 september zijn er miljarden verdiend en het onderzoek naar de verdwenen 2,3 biljoen bij defensie werd volledig vernietigd. Dat onderzoek lag in het vernielde gedeelte van het Pentagon. Een kopie lag in WTC 7. Daar lag ook het onderzoek naar de fraude bij ENRON en zo voort, want daar zetelde de Securities and Exchange Commission. Follow the money!

    http://www.boublog.nl/07/09/2013/denk-na-over-11-september-het-complot/

    Bekijk ook deze video:

    9/11 Conspiracy Solved duurt 44 minuten.

    http://www.youtube.com/watch?v=ShYTLoqbx3s

    En nu maar hopen dat hij het leest en de video bekijkt! Want op beurs.com begrijpen ze meer van economie dan ik! 😉

    Antwoord
    • rc

     op beurs.com zijn ze toch redelijk wakker als je hun artikelen volgt. Ik hoop dat ie mbt 9 11 en follow the money nog wat mee doet.

 1. Sancho Panza

  Thnx Bou! Je hebt die Youtube mooi samengevat.
  Een aanvullende link over Alan Sabroski over de betrokkenheid van de Mossad. Danny Jowenko was de man die Alan Sabrosky wakker maakte.
  http://www.youtube.com/watch?v=H0v7_O53J0k

  Antwoord
 2. Sancho Panza

  @Bou Heb je de No-Plane theorie nog eens overdacht. Hiermee zouden een hoop medeplichtigen overbodig worden en is het op afstand besturen van de vliegtuigen helemaal niet nodig. De manoeuvres die de vliegtuigen uitvoerden waren volgens deskundigen toch al onmogelijk. De vertraging bij uitzending van de beelden met 17 seconden zou ineens verklaard worden als ook het ontbreken van vliegtuigonderdelen bij 4 !!!!! vliegtuigcrashes. Ook zou het een verklaring geven over alle vragen die rezen omtrent de passagierlijsten.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste Sancho,

   De No Plane theorie heb ik wel degelijk overdacht. Er is zelfs een BOUblog aan gewijd en ik heb alle video’s bekeken. Steeds dezelfde gemanipuleerde beelden! Als een vliegtuig van zoveel kanten is gefilmd en als er zoveel mensen zeggen dat er een vliegtuig was, dan luidt de conclusie: VLIEGTUIG.

   Dat het veel beter zonder vliegtuigen had gekund, leg dat maar uit aan de daders van 9/11. Misschien doen ze het dan de volgende keer met hologrammen en tv-fakery. 🙁

   Antwoord
   • Sancho Panza

    Ik begrijp de verwijdering van filmpjes die mij overtuigd hebben niet. Het is jouw blog maar blijft jammer. Rest de vraag waarom?

    Antwoord
    • mr. drs. Bou

     Beste Sancho Panza,
     Het is inderdaad mijn blog, maar soms is het een beetje teveel werk.
     De No Plane theorie is in 2008 uitgebreid besproken en in de prullenbak beland:
     http://www.boublog.nl/25/09/2008/to-plane-or-not-to-plane-op-11-september/
     Zie ook:
     http://www.boublog.nl/24/09/2008/11-september-en-de-inktvis-in-het-konijnenhol/
     Die inktvis is trouwens verdwenen, net als de eerste No Planer, de miljonair Jimmy Waters. Daarna kwam er een andere film, waarin werd “aangetoond” dat de eerste beelden, zoals te zien op CNN of zo, gemanipuleerd waren. Het gaat dan om de neus van het tweede vliegtuig dat onbeschadigd aan de andere kant van het gebouw naar buiten kwam. Met die beelden wordt zo gegoocheld dat men ons van alles kan wijsmaken! Deze beelden van zogenaamd gemanipuleerde beelden zijn zwaar gemanipuleerd! Ik herinner me nog dat ik er zelf ook eventjes ingestonken ben. Maar er zijn teveel opnamen en teveel getuigen van dat vliegtuig. Het was dus een vliegtuig.
     Op VIER van de films, gemaakt van onder de toren, is zichtbaar dat er een soort raket onder het vliegtuig hangt. Deze werd afgeschoten vlak voor het vliegtuig insloeg. Er zit een lichtflits in die film. Zie bij voorbeeld: 9/11 Conspiracy Solved minuut 39:42. Wellicht was het deze raket die aan de andere kant weer naar buiten kwam. Dat was dus de “onbeschadigde neus van het vliegtuig”. Het bewijs dat de real time beelden gemanipuleerd zijn, is flinterdun.

     De space-beam theorie van Judy Wood is eveneens onzin.
     http://www.boublog.nl/26/09/2008/dr-judy-wood-en-de-911-space-beam-theorie/
     Dergelijke theorieën worden geïmplementeerd in de waarheidsbeweging om ons af te houden van de meest voor de hand liggende vraag: WHO DUNNIT ????

   • R3bel

    Hallo Bou,

    Zeg je nu dat degenen die de no plane-theory pushen gebruik maken van gemanipuleerde beelden? Daar zou ik graag argumentatie bij lezen.
    De no-planers zeggen juist dat de beelden van het vliegtuig gemanipuleerde beelden zijn en als je bekijkt hoe onrealistisch dat vliegtuig door het gebouw snijd als een mes door boter, moet ik zeggen dat de no-planers een sterk punt maken.

    Antwoord
    • mr. drs. Bou

     Beste R3bel,
     Ja, dat zeg ik inderdaad! De hele No Plane theorie is CIA-manipulatie!
     Maar weet je wat? Geef me allemaal een link naar jullie meest favoriete No Plane films. Dan zal ik die in oktober of november een keer bespreken. Maar nu even niet, want ik heb er geen tijd voor.
     Je zou je ook zelf kunnen afvragen hoe die “gemanipuleerde” beelden worden gemanipuleerd…

 3. Alfons

  Citaat: en als je bekijkt hoe onrealistisch dat vliegtuig door het gebouw snijd als een mes door boter, einde citaat.

  Nou, dat valt wel mee. Zo een gevaarte weegt tussen 250 en 300 ton, en komt er aangejast met plm. 600-700 kilometer per uur, dus dat ,,snijdt” nogal.

  Antwoord
 4. Jos

  Op Anarchiel wordt thans ook het en en ander hier over uitgelegd.
  De vraag is of men er NU zich nog mee bezig wilt houden……

  Stay Human, please,
  Jos.

  Antwoord
 5. Sancho Panza

  Quote De veiligheid op het vliegveld was in handen van een Israëlische maatschappij: ICTS. Unquote

  ICTS was een Nederlandse naamloze vennootschap en dus geen Israëlische maatschappij.

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Nee, Sancho, dat klopt niet. Luister nu eens goed naar de video die je zelf hebt gepost: 9 11 AND ISRAEL ALAN SABROSKY’S SHOCKING PRESS TV INTERVIEW: http://www.youtube.com/watch?v=H0v7_O53J0k minuut 10:45: ICTS was an Israeli compagny!

   Antwoord
   • Sancho Panza

    ICTS international N.V. is een in Nederland geregistreerde naamloze vennootschap eigendom van Ezra Harel en gevestigd aan Biesbosch 225 te 1181 JC Amstelveen. Daar het een naamloze vennootschap betreft is het onzeker voor mij wie daadwerkelijk eigenaar was/is en ga ik voor als eerst uit van het gestelde in Missing Links. Zie o.a. Missing Links 45.30 min. In 2001 hebben ze volgens eigen zeggen hun Europese activiteiten afgestoten aan ICTS Europe. Dit was feitelijk echter in 2002. ICTS was ook betrokken bij de vlucht van Tel Aviv naar Parijs (Charles de Gaulle) van de “Shoe bomber” Richard Reid.

    Site ICTS International N.V.; http://www.icts-int.com/content6e03.html?id=13

    Antwoord
    • Sancho Panza

     Interessant is nog te melden dat bij de verkoop van de Europese activiteiten Nederlands en Rusland tot 2005 buiten de deal zijn gehouden. Tevens is het interessant hoe en in hoeverre ICTS betrokken was bij de Bijlmerramp als ook bij het boarden te Schiphol van de “Onderbroek Bomber”. Die had immers niet eens een paspoort!!!

     Ondanks het feit dat ik de “No-Plane” theorie aanhang ( http://www.youtube.com/watch?v=OumTBrSayqw ) ben ik ook van mening dat het nu nog afleidt en dat de vragen betreffende het instorten van de gebouwen prioriteit dienen te hebben. De rest volgt dan vanzelf.

    • mr. drs. Bou

     Sancho, De naam Ezra Harel verraadt dat het een Joodse firma is, maar deze firma was kennelijk ook actief in de beveiliging van het vliegveld waar de Boeings opstegen. Ik wil er niet over kibbelen en ik kan niet ieder detail natrekken, maar ik neem aan dat Sabrosky de zaak goed heeft onderzocht en de waarheid spreekt.

     Misschien had deze firma wel een postadres in Nederland. Dan varen ze dus al jaren onder een valse vlag! 😉

 6. Jasper

  @ R3bel.Ik moet toegeven dat het binnensnijden van het vliegtuig opvallend gladjes verliep, maar vergeet niet dat het een mogelijkheid kent dat de plek waar men binnenvloog een voorbereide plek was. Daarbij beste Sancho Panza hoeft het vliegtuig inderdaad geen passagiers aan boord gehad hoeven te hebben. Ik ben net als Boudine wel overtuigt dat er zeker 1 vliegtuig gebruikt is in de twee towers. Ik ben zeker anders gaan kijken door de no-plane theorie. Men heeft zeker een goed punt en men is opmerkzaam. Het wijst er echter iets teveel op dat er zeker 1 vliegtuig gebruikt is om het publiekelijk realistisch te maken. De motoren en het geluid van een naderend vliegtuig e.d. dat kan men niet nabootsen volgens mij, en volgens mij klonken de stemmen die het riepen oprecht emotioneel dat men een vliegtuig heeft waargenomen, welke spontaan ongespeeld en niet benadrukt werden dat het gehoord en persee opgevangen moest worden. En dat van mensen die zich in een soort van shock bevonden. Gutt feeling wat dat betreft. Maar je kunt zoveel mensen niet foolen door het weglaten van het naderende vliegtuiggeluid. De rest kan in de chaos erop volgend zeker gemanipuleerd worden, juist door de chaos die er is ontstaan. Maar nogmaals dat neemt verdere motieven en daders en de aanslag zelf en het gebeuren van deze false flag niet weg. Laten we dat zeker overeenkomen, en de relevantie van het in het daglicht brengen ervan wel onze gezamelijke drijfveer blijven. Mvg.Jasper.

  Antwoord
 7. rc

  Over 9 11 het is een feit dat gebouw 7 controlled demolition was. het is een feit dat Osama er niets vanaf wist. Het is een feit dat x files, de simsons, hulk hogan, de dollar biljetten als de kaarten vd illuminatie spel deze aanslag voorspellden. Enfin de officielle verhaal stinkt is onzin. We weten dat we met gemanipuleerde beelden te maken hebben. Ik kan me nog herhinneren dat ik iets zag vliegen in het gebouw en ik ging ervanuit dat het een vliegtuig was. want zo werkt psygologie enfin het kan ook een raket zijn geweest. Wel is duidelijk geworden dat de hitte en het maanden nasmeulen niet door kerosine kan zijn veroorzaakt. Vandaag op radio 1 werdt er verteld van de vele kankergevallen rond ground zero volgens radio 1 asbest. Ik denk de theory van nuclaire attack past hier ook bij. We weten dat irak niks er mee te maken had maar toch is aangevallen. En dat met die hitte een papieren paspoort wel heeft overleeft. endin welke theory bij het rechte eind heeft weet ik niet, belanrijkste dat ik weet dat het voor opgezet inside job was.
  Oja ik sprak in die tijd in de trein een militair (weet niet rang en bij welk onderdeel) hij vertelde mij al dat het een inside job was…..Daar moest ik toen nog erg over nadenken en ben op onderzoek gegaan. De vraag wat ik nu heb heeft nederland direct eraan bijgedragen? als een militair mij dat toen al vertelde…

  Antwoord
  • Jasper

   Wie weet waren die gassen van het thermate wel zo giftig beste rc. en hebben de toxiteit en de ontstane stress samen voor zoveel kankergevallen gezorgd. Of Nederland eraan bijgedragen zal hebben, dat zal de tijd leren daar wijst nog niet echt veel naar, maar hoger in de piramide word het gebied kleiner….Mvg.Jasper.

   Antwoord
   • rc

    klopt weinig geen indicatie van nederlands betrokkenheid. Maar wees eerlijk militairen zijn vooral mensen die goed zijn in orders opvolgen en dus zelf kritisch nadenken is niet iets waarop ze geselecteerd zijn. Dat gesprek had ik binnen week na de aanslagen, vandaar dat ik me dat afvroeg…

    Antwoord
  • Ben

   Er zijn zoveel zaken waar wij geen weet van hebben. Onze kaasboer vertelde vlak voor de inval in Afghanistan dat zijn zoon (marinier) daar zat voor voorbereidende werkzaamheden. Kort daarvoor zat hij nog in Colombia om de FARC te bestrijden.

   Groeten, Ben

   Antwoord
 8. Boudine

  Kevin Barrett, VT 8-12-14… “9/11 Probe Closing In On Israel”

  The Israeli Mossad appears to have been responsible for surveiling and setting up the 19 patsies, 15 of them Saudis, who would be blamed for 9/11; reports by journalists Christopher Ketcham and Justin Raimondo, and an investigative report by Carl Cameron of Fox News, revealed that Israel mounted the biggest spy operation ever against the US as it surveilled (or “ran”) the 9/11 hijacker-patsies. Hundreds of 9/11-related Israel spies were arrested; all were quickly released on orders from above.

  The Israeli Mossad also set up the controlled demolitions of the Twin Towers and WTC-7. Zionist crime kingpins Larry Silverstein, Lewis Eisenberg and Frank Lowy arranged for the condemned-for-asbestos World Trade Center to be “privatized” two months before 9/11 and doubled the terror insurance; and Mossad agents Paul Kurzberg, Silvan Kurzberg, Israelis Yaron Shmuel, and Omer Gavriel Marmari were arrested on the morning of 9/11 as they were filming and celebrating their agency’s handiwork. Though the 9/11-perp Mossad agents failed polygraph tests, Michael Chertoff, a US-Israeli dual citizen then in charge of the FBI’s Criminal Investigation Division, killed the investigation and ordered the “dancing Israelis” sent back to Israel.

  Three Israelis were also arrested in New York on 9/11 with a truck load of explosives in an apparent effort to blow up the George Washington Bridge. Chertoff ordered mobbed-up New York Police Commissioner Bernard Kerik to destroy all records of the arrest, and witnesses have been murdered; but the New York Police audio recording of the arrest escaped destruction and can be heard on YouTube.

  This is only a tiny fraction of the evidence implicating Israel in 9/11. For more information, visit the Wikispooks web page entitled “9/11: Israel Did It.”

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën